Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی از عرضه جوجه یک روزه بیش از ۲ برابر نرخ مصوب در بازار خبر داد و گفت: نرخ کنونی هر قطعه جوجه در بازار ۸ هزار و ۵۰۰ تا ۹ هزار تومان است.

به گزارش ایمنا، حبیب اسداله نژاد، با تاکید بر عرضه مرغ با نرخ مصوب در بازار اظهار کرد: علی رغم افزایش هزینه‌های تولید، اما مرغ زنده با نرخ مصوب در اختیار کشتارگاه‌ها قرار می‌گیرد که با این وجود توزیع بالاتر از نرخ مصوب ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان گرانفروشی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگرچه در شرایط فعلی قیمت تمام شده تولید بالاتر از نرخ مصوب تمام می‌شود، اما انتظار حداقلی ما این است که با کنترل و نظارت از عرضه مرغ گرم بالاتر از نرخ مصوب جلوگیری شود.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به افزایش نامتعارف قیمت جوجه یک روزه در بازار بیان کرد: هم اکنون هر قطعه جوجه یک روزه ۸ هزار و ۵۰۰ تا ۹ هزار تومان ۲ برابر نرخ مصوب در بازار عرضه می‌شود که به اعتقاد بنده عرضه از طریق سامانه بازار گاه به دلیل کوتاه کردن دست دلالان و واسطه‌ها تنها راه حل کنترل بازار محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: اگرچه پیش بینی‌ها حاکی از آن بود که مشکل کمبود مرغ از اوایل خرداد به علت کمبود تولید اتفاق بیفتد، اما متأسفانه این موضوع از هفته اخیر در بازار رخ داد.

به گفته وی، بنابر اطلاعات رسیده به ما هر کیلو گوشت مرغ تا نرخ ۳۰ هزار تومان هم در مغازه‌ها عرضه می‌شود که این امر شروع نابسامانی و عدم نظارت و کنترل در بازار است.

اسداله نژاد با بیان اینکه مرغداران در التهاب بازار مرغ نقشی ندارند، گفت: گرچه در زمان بحران قبلی بازار مرغ، واحدهای مرغداری با نرخ مصوب مرغ را عرضه می‌کردند، اما انحراف در زمان توزیع منجر به التهابات بازار مرغ شد.

وی با بیان اینکه تشدید نظارت‌ها در کنترل بازار مرغ نقش مؤثری دارد، گفت: نظارت از واحدهای مرغداری تا کشتارگاه و همچنین از کشتارگاه مستقیم تا بازار مصرف باید صورت گیرد تا توزیع در مسیر منحرف نشود.

اسداله نژاد با تاکید بر کنترل قیمت مؤلفه‌های تولید بیان کرد: دولت قیمت مؤلفه‌های تولید را باید کنترل کند تا افزایش نیابد و همواره جوجه با نرخ مصوب به دست مرغدار برسد، چنانچه دولت توان این کار را ندارد، قیمت را اصلاح کند.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی در پایان با بیان اینکه تحقق میزان جوجه ریزی به برنامه ستاد تنظیم بازار دور از انتظار است، گفت: برآوردها حاکی از آن است که میزان جوجه ریزی به ۱۱۳ تا ۱۱۵ میلیون قطعه برسد. گرچه به اعتقاد بنده همین میزان هم باید راستی آزمایی شود چرا که بسیاری از واحدها برای جوجه ریزی به دنبال تأمین جوجه هستند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

کد خبر 495139

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سامانه بازارگاه بازار مرغ گرانفروشی مرغ قیمت مصوب مرغ ستاد تنظیم بازار واحدهای مرغداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نرخ مصوب در بازار نرخ مصوب بازار مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۸۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟

امتداد - یک کارشناس اقتصادی گفت: بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، آلبرت بغزیان به ایسنا افزود: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نمی کند؛ این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است.

او درباره تاثیر حراج سکه در کنترل قیمت‌ها بیان کرد: اگر هدف بانک مرکزی کاهش قیمت سکه بوده، باید توجه داشت که این کار یک مسکن موقت است برای تاثیر در قیمت؛ لذا این امر باید به‌طور مرتب انجام شود یا اینکه به تعدادی سکه عرضه شود که دیگر بازار اشباع شده باشد.

البته همه این‌ها منوط به این است که نرخ ارز هم ثابت باشد.

این کارشناس اقتصادی اظهار کرد: قبلا برگزاری حراج‌ سکه برای این بود که طلا به سازندگان عرضه شود و آنها بتوانند زیورآلات تولید کنند، در مقایسه با زمانی که نفت فروخته می‌شد و بانک مرکزی طلا و دلار تحویل می‌گرفت و به بانک کارگشایی می‌داد که به سازندگان و تولیدکنندگان زیورآلات عرضه کند؛ این کار در میان‌مدت نمی‌تواند اثری داشته باشد که قیمت‌ها را بشکند و کسانی که سکه خریدند هم به امید سوداگری هستند یا اینکه دنبال حفظ ارزش پولشان هستند.

اختلاف بین ارز دولتی و غیر رسمی

بغزیان خاطرنشان کرد: تا زمانی که سوداگری است و بین ارز دولتی و غیر رسمی اختلاف وجود دارد، نباید انتظار داشته باشیم که ثبات اقتصادی ایجاد شود و طلا و دلار برای خرید واقعی باشند نه برای استفاده از فرصت‌ها و سوداگری؛ زیرا اختلاف ارز دولتی با بازار غیر رسمی جذاب است و با عرضه محدود هم نمی‌توان نرخ را شکست بلکه می توان در کوتاه مدت بر بازار اثر گذاشت و این امر را بارها آزمون کردیم؛ لذا باید این موضوع ریشه‌ای حل شود.

وی ادامه داد: برای مثال منطقی بود که در آستانه سفرهای نوروزی، میزان دریافت ارز مسافرتی را افزایش دادند که فرد تشویق نشود ارز را از بازار آزاد بخرد، اما تا زمانی‌که محدودیت باشد، هرچه هم سهمیه افزایش پیدا کند، از طرف دیگر صف ایجاد برای خرید ایجاد می شود و چون به اندازه تقاضا عرضه نمی‌شود، در حد همان چند روز التهاب بازار را کنترل می‌کند و این را نباید به‌عنوان یک برد در نظر گرفت.

این کارشناس اقتصادی خاطرنشان کرد: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نکرد.

این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است.

بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند. سال گذشته نرخ دلار به ۶۰ هزار تومان رسید اما به ۵۰ هزار تومان برگشت.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • روزانه ۱۵۰ تن گوشت مرغ در مازندران خریداری می شود
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • تکاپوی کانا‌ل‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/دلار بازهم ریخت
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • هرگونه افزایش قیمت در حوزه کالا‌های اساسی گرانفروشی است
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!
  • صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد