Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@22:11:54 GMT

مصرف برق در استان بوشهر ۳۰ درصد افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۷۶۰۰۷

مصرف برق در استان بوشهر ۳۰ درصد افزایش یافت

گروه استان‌ها- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر از افزایش مصرف ۳۰ درصدی برق در ۲ ماه نخست امسال نسبت به سال خبر داد و گفت: از ۵۰۰ هزار مشترک برق استان بوشهر ۷۰ درصد آنها بخش خانگی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر ، کاهش بارش باران و ذخایر آبی در پشت سدها برای تولید نیروگاه‌های برق آبی تابستان سختی در حوزه تولید و مصرف برق در کشور را فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استان بوشهر در جنوب غرب کشور با اقلیم آب و هوایی، خشک و بارش کم باران، بیشترین مصرف آب و انرژی برق به ویژه در فصل گرما از جمله تابستان دارد.

از 12 ماه سال، بیش از شش ماه آن در استان بوشهر هوا به شدت گرم است که این مهم زمینه افزایش مصرف آب و برق را فراهم می‌کند و براساس گزارش اداره کل هواشناسی دمای هوا استان بوشهر امروز 31 اردیبهشت از 37 تا 44 درجه سانتیگراد بالای صفر با میزان رطوبت 10 تا 77 درصد ثبت شده است.

گرمای زودرس مصرف آب و برق در استان بوشهر را افزایش داده است

با رسیدن گرمای زودرس در 2 ماه نخست امسال مصرف آب و برق در بخش خانگی افزایش یافته که نوید تابستان سختی در این حوزه‌ها می‌دهد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر از افزایش مصرف برق در استان خبر داد و اظهار داشت: بررسی‌ها نشان می‌دهد میزان مصرف برق در استان بوشهر در 2 ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است.

غلامرضا حشمتی یکی از عوامل مصرف برق در استان بوشهر را استفاده از دستگاه‌های رمزدار دیجیتال دانست و بیان کرد: استفاده از این دستگاه‌ها غیرمجاز سبب افزایش مصرف برق در نقاط مختلف و به یک معضل تبدیل شده است.

وی، شناسایی و برخورد قانونی با دستگاه‌های رمزدار غیرمجاز را مورد تأکید قرار داد و گفت: تاکنون بیش از یک‌هزار دستگاه دیجیتال رمزدار غیرمجاز در استان بوشهر شناسایی و با آنان برخورد قانونی شده است.

وی، با اشاره به تابستان زودرس و افزایش دمای هوا در استان افزود: در 2 ماه امسال مصرف برق 30 درصد در استان بوشهر نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته که زنگ خطری برای فصل تابستان که اوج گرما است محسوب می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر بیشترین مصرف برق در استان بخش خانگی دانست و تصریح کرد: از 500 هزار مشترک برق استان بوشهر 70 درصد آنها بخش خانگی است.

حشمتی، مشترکان برق استان بوشهر را جز مشترکان پرمصرف در بین دیگر استان‌ها دانست و خاطر نشان کرد: سرانه مصرف برق در کشور کمتر از 3 هزار کیلو وات است که این میزان در استان بوشهر 12 هزار کیلو وات در هر دوره است.

وی، تغییر ساعت کار ادارات استان بوشهر از اول خرداد ماه کمک بزرگی در کاهش مصرف برق دانست و افزود: تغییر ساعت کار ادارات استان بوشهر از اول خرداد سبب صرفه‌جویی 40 مگاوات در مصرف برق می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر به دیگر برنامه‌ها برای کاهش مصرف برق در استان پرداخت و خاطر نشان کرد: با بیش از 7 هزار و 200 مشترک برق در حوزه‌های صنعت، کشاورزی، بخش‌های عمومی و اداری برای  مدیریت مصرف برق در اوج بار قرارداد همکاری منعقد شده است.

ساعت کار ادارات استان بوشهر تغییر کردرسیدن پیک مصرف برق به مرز 54 هزار مگاوات برای اولین بار در اردیبهشت ماهتابستان بسیار سختی برای تامین برق پیش رو داریم

حشمتی، تعدیل روشنایی معابر و خاموش شدن چراغ‌های غیرضروری بلوار‌ها، پارک‌ها و سواحل را از دیگر برنامه‌ها دانست و افزود: در اجرا این طرح 65 هزار چراغ در مکان‌های یاد شده روشنایی آنها تعدیل می‌شود

وی، تنظیم درجه کولر را روی 25 درجه مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: زمان اوج مصرف برق در استان بوشهر از ساعت 13 تا 18 اعلام شده و از مردم تقاضا می‌شود در این ساعات از لوازم پرمصرف خانگی مانند اتو، ماشین‌های لباسشویی و ظرفشویی، و جاروبرقی استفاده نکنند.

انتهای پیام/190/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر مصرف برق در استان بوشهر استان بوشهر افزایش مصرف بخش خانگی مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۶۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد

رئیس شورای شهر بوشهر از تکمیل بیش از ۹۵ درصد از زیرساخت‌های عمرانی در بافت تاریخی بوشهر خبر داد و گفت: در سال جاری طرح‌های کف‌سازی بافت تاریخی بوشهر به اتمام می‌رسد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، وحید نیک روش صبح امروز در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون شهرسازی و معماری شوراهای اسلامی و معاونان شهرسازی شهرداری‌های کلانشهر و مراکز استان‌ها در بوشهر با تشریح جایگاه حماسه‌آفرینی این شهر با داشتن سرداران و شهدایی چون رئیس علی دلواری، نادر مهدوی، ماهینی و دیگر رزمندگان اظهار داشت: بوشهر با تمدن 5 هزار ساله دارای ظرفیت‌های مهمی است که نیاز به توجه ویژه دارد.

وی با بیان اینکه این استان پیشرفت‌های قابل توجهی بعد از انقلاب داشته است گفت: نگاه شورای شهر به جبران عقب‌افتادگی است و همواره به دنبال توسعه و پیشرفت است.

رئیس شورای شهر بوشهر بافت تاریخی بوشهر را یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری دانست و اضافه کرد: بافت تاریخی بوشهر دارای 38 هکتار مساحت است و در آن بیش از 90 اثر تاریخی به ثبت ملی رسیده و دارای ساختمان‌های منحصر به فردی است که می‌تواند باعث رونق گردشگری شود.

نیک روش از استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر خبر داد و بیان کرد: فرآیند اداری استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در وزارت کشور روند خود را طی می‌کند.

وی از تکمیل بیش از 95 درصد از زیرساخت‌های عمرانی در  بافت تاریخی بوشهر خبر داد و گفت: در سال جاری طرح‌های کف‌سازی بافت تاریخی بوشهر به اتمام می‌رسد.

رئیس شورای شهر بوشهر توسعه شبکه فاضلاب در همه نقاط شهر بوشهر را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: شبکه‌گذاری فاضلاب محلات جنوبی بوشهر آغاز شده و امیدواریم اعتبارات آن زودتر تأمین شود.

نیک روش به  محدودیت‌های ایجاد شده برای ساکنان در حریم نیروگاه اتمی پرداخت و گفت: این نیروگاه باعث افتخار است اما برای مردمی که در حریم آن است مشکلاتی را به وجود آورده است و در حوزه شهرسازی مشکلات عمده در این مناطق وجود دارد.

وی یکی از مشکلات شهر بوشهر را نبود خروجی دوم عنوان و تأکید کرد: بوشهر شبه جزیره‌ای است و در عرصه پدافند غیرعامل آن دچار مشکل است؛ باید برای خروجی دوم آن طراحی و برنامه‌ریزی و اجرایی شود.

  بافت تاریخی بوشهر نیاز به بازآفرینی دارد

شهردار بوشهر نیز بازآفرینی شهری را  یکی از رویکردها و راه‌یافته در موضوع شهری دانست و با بیان اینکه دنیا در ادامه تفکرات نوسازی به آن رسیده است گفت:  تمام تلاش بازآفرینی و خلق فضاها و مکان‌های شهری برای این است که مردم زندگی استاندارد و با کیفیت داشته باشند.

حسین حیدری افزود: اگر با منطق بازآفرینی به این فضاها نگاه شود می‌توان به رفع کمبود مسکن و ایجاد فرصت‌هایی برای زندگی از طریق بازگرداندن مکان زیست و زندگی در زیستگاه‌های شهر کمک شود.

وی با بیان اینکه بازآفرینی شهری بدون مشارکت مردم به نتیجه مورد نظر منجر نمی‌رسد اظهار داشت: مردم بهره‌بردار نهایی و اصلی هستند و بازآفرینی با سه رکن سازمان‌ها، سمن‌ها و جامعه محلی و بخش خصوصی قابل اجراست.

شهردار بوشهر مهمترین مشکل در فرآیند بازآفرینی شهری را عدم هماهنگی و نگاه شهری سازمان‌ها به عنوان ذی‌مدخل در کشور دانست و اضافه کرد: وقتی سازمان‌ها هماهنگ عمل نمی‌کنند و منافع سازمانی خود را بسیار مد نظر قرار می‌دهند، همین امر باعث می‌شود که پروژه‌ها زمان بر و هزینه بر باشد.

حیدری با بیان اینکه این ناهماهنگی به اعتماد مردم آسیب می‌زند و آنها را نگران می‌کند خاطرنشان کرد: این مهم باعث عدم همراهی و مشارکت مردم و در نتیجه به پاشنه آشیل طرح‌های بازآفرینی شهری تبدیل و سبب آسیب به جلب مشارکت مردم می‌شود.

وی با بیان اینکه در شهر بوشهر بافت‌های فرسوده حدود 300 هکتار است گفت: مساحت بافت تاریخی بوشهر تقریباً 38 هکتار است و باید با نگاه بازآفرینی به این مجموعه‌ها نگاه کرد.

مردم می‌توانند به عنوان تسهیل‌گران به مسئولان کمک کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری بوشهر هم با بیان اینکه علوم نظری و عملی در حوزه شهرسازی باید به‌روزرسانی شوند، گفت: شوراها و شهرداری‌ها مسئله محور حرکت کنند.

محمد هادی رستمیان با اشاره به نقش مهم توسعه زیرساخت‌ها اضافه کرد: شهر ما در یک ساختار نظام‌مند می‌تواند رشد و تعالی پیدا کند و در این راستا به زیرساخت لازم برای ادامه حیات نیاز دارد و دائماً در پیشرفت است.

وی بازآفرینی با نگاه به هویت گذشته بدون حذف آن و ایجاد هویت و تمدن جدید را بسیار مهم و حساس عنوان کرد و گفت: توجه به بافت‌های ناکارآمد و فرسوده شهر و سکونتگاه‌های غیررسمی و یا الحاقی به شهر، یک نگرش بسیار هوشمندانه را می‌طلبد.

معاون عمرانی استاندار بوشهر با تأکید بر اینکه علوم نظری و عملی در حوزه شهرسازی باید بروزرسانی شوند خاطرنشان کرد: شوراها در شهرداری‌ها در کار خود استمرار داشته و مسئله محور حرکت کنند و شرایط اقلیمی و بومی هر منطقه تطابق‌پذیری داشته باشند.

رستمیان نقش مردم در توسعه شهرها و تسهیل‌گری را مهم دانست و  افزود: نقش مردم نباید نادیده گرفته شود و از آن غافل شد، به ویژه ساکنان آن بافت چون با گوشت و پوست خود فضا را احساس کردند می‌توانند به عنوان تسهیل‌گران به مسئولان در این امر کمک کنند.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر
  • افزایش ده درصدی مصرف برق در خراسان رضوی
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • رقابت بیش از ۱۶ هزار داوطلب کنکور در استان بوشهر
  • ۹۸ درصد جمعیت روستاهای بوشهر از راه آسفالته بهره مند شدند
  • کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر پایان یافت
  • بهره‌مندی ۹۸ درصد جمعیت روستا‌های بوشهر از راه آسفالته
  • ۹۸ درصد روستاهای بوشهر راه آسفالت دارند
  • ۹۸ درصد جمعیت روستاهای بوشهر از راه آسفالته بهره‌مند شدند