Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، علیرضا رزم حسینی، وزیر صنعت، معدن و تجارت که به منظور رسیدگی و ارزیابی واحدهای مختلف تولیدی در بخش صنعتی و معدنی و افتتاح چند طرح تولیدی در استان اصفهان، به این استان سفر کرده بود در نشستی با فعالان اقتصادی اظهار داشت: در سفر به شهرستان شهیدپرور اردستان، بازدیدی از واحدهای تولیدی و صنعتی داشتیم و در دیداری چهره به چهره مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی بیان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت در این دوره مصمم است تا در راستای تحقق شعار سال و تاکید رهبر انقلاب به پشتیبانی و مانع زدایی از تولید مصمم ادامه دهد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: این وزارتخانه راسا در حمایت از تولید از واردکنندگان و صادرکنندگان پشتیبانی می‌کند.

وی گفت: اقدامات وزارت صمت در راستای پشتیبانی و مانع‌زدایی از تولید جسورانه است که می‌توان به آزادسازی ۶ هزارمترمربع محدوده معدنی در کشور اشاره کرد که این موضوع شامل استان اصفهان هم می‌شود.

رزم حسینی تصریح کرد: اقدام آزادسازی معادن فرصت سرمایه‌گذاری و اشتغال‌زایی را فراهم می‌کند؛ چراکه سال‌ها بود که این معادن غیرفعال یا راکد بودند اما اکنون با همیاری تشکل‌های معدنی و نظارت‌های مربوطه جریان‌سازی در بخش سرمایه گذاری معدن میسر شده است.

وی افزود: یکی از اقدامات مهم این وزارتخانه حذف امضاهای طلایی و صدور مجوز در صنعت فولاد است؛ چرا که بر این باوریم که سرمایه‌گذاران در این بخش مشروط به تأمین آب می‌توانند این صنعت را در کشور توسعه ببخشند.

رزم حسینی تصریح کرد: یکی از موانع موجود در بخش صنعت، معدن و تجارت حذف بوروکراسی اداری است و با زدودن فضا و زمینه رانت‌زدایی تحقق صادرات محصولات آزاد شده است.

وی ادامه داد: واردات ماشین آلات سنگین نیز که در داخل وجود ندارد، محدودیت‌های آن برداشته شد. البته سیاست ما بر تولید داخلی است تا براساس توانمندی هپکو ماشین آلات در داخل تولید شوند.

وزیر صمت به فعالان بخش کشاورزی هم نوید داد و گفت: با تصویب هیئت دولت تمام اختیارات از تأمین تا صادرات و واردات نهاده‌های دامی به وزارت جهادکشاورزی واگذار شده است که مورد استقبال وزیر هم قرار گرفته است تا با ایجاد وحدت رویه، برنامه ریزی در صادرات و واردات محصولات کشاورزی و امنیت غذایی حاصل شود.

وی بر توسعه متوازن صنعت به ویژه در بخش معدن تاکید کرد و گفت: برای تحقق اقتصاد مقاومتی ناگزیر به توسعه متوازن معادن در کشور هستیم تا با ایجاد اشتغال در روستاها مانع مهاجرت به شهرها شویم.

رزم حسینی بر نقش ۱۰۰ شرکت بزرگ کشور به عنوان پیشران و موتور محرکه اقتصاد مقاومتی تاکید کرد و گفت: این شرکت‌ها توانستند در فاز نخست با ۱۵۰ هزار میلیارد تومان و در فاز دوم با ۳۰۰ هزار میلیارد تومان اقدامات مهمی در توسعه متوازن و حمایت از بنگاه‌های کوچک اقتصادی بردارند.

وی اضافه کرد: در سال گذشته علیرغم تحریم و شیوع کرونا رشد ۸ درصدی در تولید صنایع کشور رقم خورد که مایه فخر و مباهات است و امسال هم نوید جشن ملی لوازم خانگی کشور را در آینده نزدیک می‌دهم.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: فولاد تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها بازرگانی استانها علیرضا رزم حسینی فولاد وزیر صنعت معدن تجارت معدن و تجارت رزم حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۹۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی بر ظرفیت بالای ۳ هزار شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه صنایع معدنی و توانمندی این شرکت‌ها برای رفع نیازهای فناورانه این حوزه تأکید کرد. 

به گزارش ایسنا، دکتر محمدصادق خیاطیان با اشاره به برگزاری رویدادهایی نظیر رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو (نوچاد) در حوزه صنایع معدنی که در روزهای پایانی هفته اخیر برگزار شد، یادآور شد: صندوق نوآوری، حامی جدی هر اقدامی است که منجر به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور شود،

وی گفت: شاید یک دهه قبل بیشتر به دنبال رشد و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بودیم؛ اما امروز درباره زیست‌بوم بالغی صحبت می‌کنیم که نزدیک به ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف در آن مشغول فعالیت هستند. میزان فروش این شرکت‌ها در سال گذشته به ۵۳۰ همت (۵۳۰ هزار میلیارد تومان) رسیده است و بالغ بر ۳۰۰ هزار نفر نیز در شرکت‌های دانش‌بنیان اشتغال دارند.

خیاطیان تصریح کرد: این شرکت‌های دانش‌بنیان در عرصه‌های مختلفی نقش‌آفرینی می‌کنند. یکی از نمونه‌‎های بارز نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها را در زمان همه‌گیری کرونا در کشور شاهد بودیم. این شرکت‌ها توانستند بسیاری از نیازهای اساسی کشور در حوزه‌هایی مانند تولید ماسک و دستگاه‌های ونتیلاتور را تأمین کنند. امروز با این موجودیت عظیم روبرو هستیم که نقش مهمی در اقتصاد کشور ایفا می‌کنند.

نقش مهم شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کشور

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: این زیست‌بوم به‌خوبی بالغ شده است. درحال حاضر سهم اقتصاد دانش‌بنیان از GDP حدود ۲.۷ درصد است و طبق برنامه‌ریزی باید این سهم تا پایان برنامه هفتم به ۷ درصد برسد. برای دستیابی این هدف باید گام‌های مهمی برداشته شود. به اعتقاد ما، مهم‌ترین رویکرد در این مسیر، توجه به نقش شرکت‌های بزرگ مانند شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های فولادی مانند فولاد مبارکه یا شرکت‌های صنعتی و معدنی مانند چادرملو در اقتصاد دانش‌بنیان است.

خیاطیان افزود: شاید پیش از این، شرکت‌های پتروشیمی، فولاد، صنایع معدنی و سیمانی توجه کمتری به حوزه نوآوری داشتند، اما برگزاری رویدادهایی نظیر رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو (نوچاد) نشان می‌دهد که شرکت‌های بزرگ نیز به شکل ویژه به حوزه نوآوری و فناوری توجه دارند و این رویکرد کمک می‌کند تا سهم ۷ درصدی اقتصاد دانش‌بنیان از GDP محقق شود. اما چطور می‌توان شرکت‌های بزرگ را برای ورود به حوزه دانش‌بنیان ترغیب کرد؟ در این راستا مشوق‌هایی از سوی دولت و مجلس در نظر گرفته شده‌اند.

شرکت‌های بزرگ، نیازهای فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند

به نقل از صندوق نوآوری، وی تأکید کرد: یکی از راهکارها این است که شرکت‌های بزرگ به جای استفاده از محصولات خارجی، نیازهای فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند. شرکت‌های دانش‌بنیان، محصولاتی با استاندارد بالا و در تراز بین‌المللی تولید می‌کنند. راهکار دیگر، قرار گرفتن شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجیره ارزش شرکت‌های بزرگ است.

خیاطیان، رویکرد سوم را بحث سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و گفت: صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVCs) و سایر نهادهای تخصصی، یکی از راهکارهای سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در این حوزه است. قانون‌گذار نیز با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان و اعطای اعتبار مالیاتی، از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرده است. 

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: به اعتقاد ما، حوزه معدن یکی از بخش‌هایی است که نفوذ فناوری و نوآوری در آن چندان اتفاق نیفتاده است. برگزاری برنامه‌ها و رویدادهایی مانند رویداد چادرو، حاکی از حرکت این صنایع به سمت استفاده بیشتر از فناوری و نوآوری است. ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زنجیره صنایع معدنی و ماشین‌آلات و ... مشغول فعالیت هستند. آمادگی داریم در صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری متقابل، نیازهای فناورانه شما را احصاء و به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه ارائه کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت فولاد کشور آشنا شوید
  • رویداد ملی بازی آرا، کمک به صنعت تولید بازی در کشور
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان