Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی اداره کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان، پروفسور مجید سمیعی در آئین افتتاح مدرسه پرفسور مجید سمیعی در شهر چرمهین در شهرستان لنجان که به‌صورت مجازی حضور داشت، اظهار کرد: گزارش مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اصفهان در خصوص فعالیت‌های آموزش و پرورش استان اصفهان و افتخارات دانش‌آموزان استان و همراهی استاندار با این دستگاه انسان‌ساز بسیار مهم بود و به ایشان خسته نباشید می‌گویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جراح و متخصص مغز و اعصاب افزود: مدتی پیش آقای منزوی‌زاده(خیر مدرسه‌ساز) با من تماس گرفته و گفته اجازه می‌دهید مدرسه‌ای به نام شما بسازیم؟ آقای منزوی‌زاده گفت هدف من این نیست که فقط مدرسه به نام شما باشد، بلکه هدف من این است که با نام‌گذاری مدرسه به نام شما، به دانش‌آموزان انگیزه بدهیم و ضمن آگاهی جوانان از خدمات شما در جهان، تلاش آنها را برای رسیدن به جایگاه بالای علمی بیشتر کنیم.

وی با بیان اینکه مدتی خبری از مدرسه نبود تا اینکه آقای منزوی‌زاده تماس گرفته و گفت می‌خواهیم مدرسه را افتتاح کنیم، خاطرنشان کرد: من هم باکمال‌میل قبول کردم و در این مراسم می‌خواهم مطالبی که در قلبم هست را بیان می‌کنم؛ استاندار اصفهان یکی از شخصیت‌های علمی برجسته کشور است، مطلعم که خدمات زیادی برای علم و دانش انجام داده‌ است و اگر در کشور به دنبال افراد تحصیل‌کرده باشیم تا مسؤولیت سیاسی قبول کنند مطمئناً سطح علمی کشور بالا می‌رود.

سمیعی ادامه داد: استاندار اصفهان نمونه‌ای خوب برای انتخاب افراد سیاسی با درجه علمی بالا است و اهمیت علم و دانش را برای آینده کشور می‌داند، همان‌طور که مدیرکل آموزش‌وپرورش استان در صحبت‌های خود به‌خوبی اشاره کردند و مشخص است از زمانی که عباس رضایی به‌ عنوان استاندار اصفهان منصوب شده‌ همواره کنار آموزش‌وپرورش بوده‌ است.

این جراح و متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اهمیت تحصیل در خانواده‌‎های ایرانی تصریح کرد: خانواده‌های ایرانی فرزندان خود را برای تحصیل در مدارس آماده می‌کنند، بچه‌های ایرانی تشنه تحصیل هستند و زمانی که دانش‌آموز در مدرسه‌ای تحصیل کند که آن مدرسه به نام فردی باشد که تمام عمر خود را در راه تحصیل و پیشرفت رشته خود گذرانده انگیزه بزرگی برای دانش‌آموزان خواهد بود.

وی اضافه کرد: زمانی که برج خلیفه در دبی ساخته شده بود افتخار می‌کردند که از برج‌های دیگر دنیا بلندتر است، اما من خندیدم و گفتم ببینید سطح فکری کشور ما با کشورهایی که به پول رسیده‌اند چقدر متفاوت است چراکه آن کشورها فکر می‌کنند با ساخت این برج‌ها ارزش و منزلت بالاتری کسب می‌کنند اما من معتقدم باید برج‌ها را در مغزهای جوانانمان بسازیم.

سمیعی خطاب به خیران مدرسه‌ساز گفت: شما با مدارسی که ساختید، برج‌هایی بسیار بهتر و عظیم‌تر از برج خلیفه ساختید و وقتی کسی این دنیا را ترک کرد برج‌ها همراهش نمی‌رود، این برج‌های مغزی از نسلی به نسل دیگر منتقل می‌شود، کشورهای بسیار مترقی در حال فاصله‌گرفتن از این موضوع هستند ولی پدر و مادرهای ایرانی ضمن ارزش قائل شدن برای تربیت فرزند خود به تحصیل فرزندانشان بسیار اهمیت می‌دهند که جای خوشحالی دارد.

این جراح و متخصص مغز و اعصاب با ابراز خرسندی از اینکه شاهد افتتاح مدرسه دیگری توسط خیران مدرسه‌ساز است، ابراز داشت: از صمیم قلب از خیران مدرسه‌ساز تشکر می‌کنم و امیدوارم این مدرسه انگیزه دیگران را بالاتر ببرد تا تعداد خیران روزبه‌روز بیشتر شوند، آرزوی من برای کشور ایران این است که در علم و دانش و تمام مسابقات علمی جهان از کشورهای دیگر، برتر باشند، در هوش و ذکاوت فرزندان ایران شکی ندارم ولی باید راه را برای آنها باز کنیم و نه‌تنها کمیت که کیفیت دانشگاه‌ها را بالا ببریم.

وی با اشاره به اینکه جوانان باید بعد از گذراندن دوره تحصیلی بتوانند از آنچه فراگرفته‌اند استفاده کنند، تصریح کرد: در یکی از سخنرانی‌هایم در ایران برای دانشجویان گفتم اگر هدف هر دانشجویی این باشد که بعد از تحصیل خود خدمتی کند که حداقل ۱۰ نفر از این خدمت بهره ببرند، چندین میلیون نفر در کشور می‌توانند زندگی خوبی داشته باشند و با یک حساب ساده هرکسی متوجه این موضوع می‌شود.

سمیعی ابراز امیدواری کرد همان‌طور که امروز خبر دادید دانش‌آموزان استان اصفهان برای حضور در المپیادها انتخاب شده‌اند به‌زودی خبر موفقیت‌های آنها را به من برسانید.

این جراح و متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه فرزندان ما همه باهوش هستند ولی قدرت آنها در رشته‌های مختلف متفاوت است، خاطرنشان کرد: اشتباهی که می‌کنیم این است که دانش‌آموزان را مجبور می‌کنیم در همه رشته‌ها حتی آنها که علاقه‌ای ندارند نمره خوبی بگیرند، اما این مسأله مهمی است که ببینیم در چه قسمتی قدرت فکری، علاقه و عشق بیشتری دارند، به‌عنوان نمونه اگر کسی در رشته ریاضی خوب بود و در رشته‌های دیگر خوب نبود او را رد نکنید و بگذارید در رشته‌ای که علاقه‌مند و موفق است پیش برود.

انتهای پیام/۶۳۰۸۸/ح/

منبع: فارس

کلیدواژه: اصفهان آموزش دانش آموزان دانش پروفسور سمیعی جراح و متخصص مغز و اعصاب آموزش وپرورش استان اصفهان دانش آموزان مدرسه ساز برج ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۰۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس

پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در رویداد دختر ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت‌های ایران است؛ گفت: دانش آموزان ما سال‌ها از ما جلوتر هستند. وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم در می‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی از معلمان از جنس چندین نسل قبل است. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز وقتی در مدرسه حاضر می‌شویم می‌بینیم که فضای دانش‌آموزان فضایی است که سال‌ها با ما متفاوت است. دانش آموز می‌بیند معلمش اصلاً صحبت‌هایش را درک نمی‌کند و او را بی‌جا قضاوت می‌کند . 

وی با بیان اینکه قطعا اثرپذیری دختران از مادران زیاد است؛ گفت: دختری که امروز یار و یاوری ندارد و کسی به او اهمیت نمی‌دهد. دختری که امروز در جنگ روایت‌ها چندان بر سر سفره روایت‌های ما و مدرسه نمی نشیند طبیعی است که پای روایت دشمنان ایران بنشیند.

پورثانی گفت: وقتی چنین دانش آموزی فضایی هم برای تخلیه هیجاناتش ندارد در هنگام بروز حوادث و اعتراضات، برای تخلیه هیجان خود به خیابان می‌آید و به شبیه سازی آنچه که در ذهن خود پرورش داده بود اقدام می‌کند. در سال ۱۴۰۱ من معاون پرورشی در شهر مشهد بودم؛ در آن زمان می‌دیدم که دختر ما زیست مشترکی با مشاوران و مدیران و معلمانش نداشته و مشاور و معلم او هم نتوانسته بودند درکی از زیست دختر دانش آموزش داشته باشند.

 وی با طرح این سوال که امروز کدام معلم و مشاور است که یک ساعت با دانش آموز صحبت کند و حرف‌هایش را بشنود گفت: ما باید اردوهایی برگزار کنیم که اگر دختران در اردوگاهی حضور پیدا می‌کنند بدون حضور نامحرم و بدون حجاب باشند تا علاوه بر سپری کردن اوقات فراغت، تماما به گفتگو بپردازند.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دختران ایران حق دارند شادی کنند گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آنها شادی کنند؟ ما نیاز به فضاهای مناسبی برای شادی دختران و سپری کردن اوقات فراغتشان داریم.

پورثانی گفت: نقطه قوت انقلاب اسلامی در دنیا اتفاقاً اهمیت دادن به نقش زن و دختر ایرانی است. جمهوری اسلامی می‌خواهد دختر ایرانی کنشگر باشد. اما ما نتوانستیم به خوبی این موضوع را برای دختر ایرانی بازگو کنیم؛ در حالی که جهان غرب برعکس،  دختر را کالایی مصرفی می‌بیند اما به بهترین شکل تبلیغاتی این نگاه به دختر و زن را تزیین می‌کند. 

پورثانی گفت: رویداد دختر ایران رویدادی برای بیان روایت صحیح از دختران ایران است. روایتی صحیح از نقشی که دختر می‌تواند داشته باشد. روایتی که می‌گوید دختر ایرانی سال‌ها در چه جایگاهی بوده و امروز می‌تواند در ایران عزیزمان در چه جایگاهی قرار بگیرد. روایتی که بیان می‌کند اسلام هم چگونه به دختر نگاه می‌کند و چه جایگاهی برای او در نظر می‌گیرد.

 وی با بیان اینکه امروز روایتگری بر عهده ما است؛ گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم. در کنار آن هم ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا است.

 پورثانی خاطر نشان کرد: باید از تشکل‌های دانش‌آموزی همچون اتحادیه انجمن‌های اسلامی تشکر کنیم؛  در حالی که امروز همه هجمه‌ها بر روی دختران عزیز ایران ماست؛ این تشکل ها پای کار آمدند. اگر ما وظایف خود را به خوبی انجام ندهیم؛ جامعه ایرانی به همان سرنوشت بی عفتی و بی حیایی دچار می‌شود که برخی از جوامع مسلمان امروز به آن دچار شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ماست/ مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش آموزان
  • سیل آرزوی ۱۲ ساله دانش‌آموزان زیرکوهی را با خود برد/ ارتش به داد کنکوری‌ها رسید +فیلم
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • دختران حق دارند شادی کنند/ هجمه دشمن روی دختران ایران است
  • دختران حق دارند شادی کنند/ همه هجمه دشمن روی دختران ایران است
  • بانک توسعه صادرات درمسیرجهش تولید گام موثر برمی دارد
  • برآورده کردن آرزوی دانش آموز توسط معلم هنرمند و مهربان
  • یارانه ۶۰۰ هزار تومانی برای مادرانِ فرزندان کمتر از دوسال