Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس با حمایت از سیاست‌های سایپای نوین گفت: سایپا به معنای واقعی تحریم را به فرصت تبدیل کرد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از سایپانیوز، بهزاد رحیمی نماینده سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بازدید خود از شرکت سایپا گفت: تولیداتی که این شرکت دارد واقعاً شگفت‌انگیز است و اینجانب در بازدیدی که از شرکت سایپا داشتیم دریافتم که به‌رغم تحریم‌های ظالمانه از سوی آمریکا، اما مدیران این شرکت به معنای واقعی کلمه تهدید تحریم را به فرصت تبدیل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:‌ مدیران سایپا در 2 سال گذشته با توقف تولید خودروهای بی‌کیفیت همچون پراید به سمت تولید خودروهای باکیفیت و شاسی بلند رفتند.

دبیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد: به عنوان مثال در سال گذشته سه خودروی جدید از جمله شاهین روانه بازار شد و تصمیم مدیران این است که در سال جاری نیز خودروهای جدیدی تولید و روانه بازار کنند.

رحیمی اظهار داشت: ‌این اقدامات شرکت سایپا نشان می‌دهد که مدیران این شرکت دغدغه رضایت‌مندی مشتریان را دارند و برای جلب رضایت مشتریان برنامه‌ریزی می‌کنند.

وی با اشاره به تحقیق و توسعه از سوی مدیران شرکت سایپا عنوان کرد: مدیران این شرکت با تحقیق و توسعه و بهره‌گیری از دانش داخلی و توان مهندسین کشور به نوآوری در تولید خودروهای باکیفیت و بومی‌سازی قطعات خودرو اقدام کردند که این خود نیز قابل تحسین است.

دبیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس خاطرنشان کرد: خودروی شاهین و دیگر خودروهای باکیفیت این شرکت قابل رقابت با خودروهای مشابه خارجی مثل سراتو هستند.

رحیمی تصریح کرد: اینجانب از زحمات مدیران سایپا تقدیر کرده و امیدوارم با حمایت مجلس و کمیسیون صنایع این شرکت برنامه‌های خود را در عرصه صنعت خودرو با موفقیت اجرا کند.

وی عنوان کرد: تولید خودروهای باکیفیت از سوی شرکت سایپا بارقه امیدی برای صنعت خودروی کشور خواهد بود و ما مطمئنیم اگر حمایت‌های لازم از سوی مدیران مربوطه صورت گیرد صنعت خودرو به خوبی رشد خواهد کرد و تولیدات آن با خودروهای خارجی قابل رقابت خواهد بود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کمیسیون صنایع و معادن مجلس خودروهای باکیفیت تولید خودروهای شرکت سایپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۲۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش قدس آنلاین، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • چهار نفر از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس تحریم شدند
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم