Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محمدرضا پورمحمدی امروز در جلسه کارگروه رفع موانع تولید استان که به منظور بررسی مسائل و مشکلات معادن اهر و هریس تشکیل یافته بود، اظهار داشت: توسعه استان نسبتاً به صورت متوازن انجام یافته و در حالی که بیشتر صنایع در قسمت غرب استان مستقر شده‌اند، در شرق و شمال شرق استان نیز کشاورزی مورد توجه قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در شهرستان‌های اهر و هریس معادن مهمی وجود دارند که اگر اصول بهره‌برداری از آنها مورد توجه قرار نگیرد نخواهیم توانست از این نعمت الهی بهره‌مند شویم.

پورمحمدی گفت: در عین حال که در این منطقه معادن مهمی وجود دارد اما جنگل‌های ارسباران نیز بسیار مهم است و باید برای حفاظت از این منبع طبیعی که در حال ثبت جهانی است، تدبیر کنیم.

وی با تأکید بر اینکه امور مربوط به معادن باید پیگیری و تسریع شود، افزود: فرصت‌های شغلی و رفاهی که با بهره‌برداری از معادن در منطقه ایجاد خواهد شد باقیات صالحات است.

استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: معدن‌کاران، بهره‌برداران و صاحبان امتیاز باید ملزم شوند تا بر اساس زمان‌بندی عمل کنند و مطالعات و پیگیری‌ها را در موعد مقرر انجام دهند و مدیران دستگاه ها نیز امور را تسریع کنند.

وی گفت: ظرف دو هفته آینده جلسه اختصاصی برای تک‌تک معادنی که مشکلات آنها در این جلسه مطرح شد برگزار شود تا مشخص شود چه کسانی به وظایف خود عمل کرده یا نکرده‌اند تا براساس نتیجه این جلسات تصمیم‌گیری شود.

احمد محرم زاده، نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه اظهار داشت: اشتغال‌زایی معادن برای این منطقه بسیار مهم است و باید مشکلاتی که مطرح می‌شود از سوی سرمایه‌گذاران و دستگاه‌های اجرایی با رعایت اصول و قوانین برطرف شوند.

انتهای پیام/60001/ر

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان شرقی وزارت صنعت توسعه معادن استاندار آذربایجان شرقی محمدرضا پورمحمدی خبرگزاری فارس فارس تبریز معدن مس سونگون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۶۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت

رئیس سازمان صمت استان زنجان گفت: باید ۲۲۵۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن سال گذشته به استان تخصیص می‌یافت در حالی که هم اکنون شاهد اختصاص تنها ۵۳۰ میلیارد ریال به استان هستیم که پس از پیگیری‌های مکرر استاندار زنجان محقق شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، مجید گلشنی منفرد امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در مراسم تجلیل از کارگران نمونه معدن انگوران از رشد ۲۵ درصدی صدور پروانه و مجوز اکتشاف در سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: امیدواریم با توسعه اکتشافات در حوزه معادن در آینده نزدیک شاهد فعالیت ۱۶۵ معدن غیر فعال استان باشیم.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون در استان ۲۰۲ معدن فعال و ۱۶۵ معدن غیر فعال داریم، افزود: دلیل اصلی غیرفعال بودن این معادن، اکتشاف نادرست و استفاده نکردن از ذخیره کامل معادن بوده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه در سال گذشته بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد ریال حقوق دولتی از معادن استان وصول شده است، عنوان کرد: مطابق تبصره ۶ ماده ۱۴ قانون معادن باید ۱۵ درصد از حقوق دولتی وصول شده به استان جهت ایجاد رفاه و توسعه با اولویت بخشی که معدن در آن واقع شده اختصاص یابد.

وی تصریح کرد: بر همین اساس باید ۲,۲۵۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن سال گذشته به استان تخصیص می‌یافت در حالی که هم اکنون شاهد اختصاص تنها ۵۳۰ میلیارد ریال به استان هستیم که پس از پیگیری‌های مکرر استاندار زنجان محقق شد.

گلشنی منفرد در ادامه با اشاره به تخصیص ۴۶۵ میلیارد ریال به شهرستان ماهنشان اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲، بیش از ۸۵ درصد از میزان تخصیص یافته به استان، جهت توسعه و آبادانی شهرستان ماهنشان اختصاص یافته است.

وی با اشاره به اینکه تنها ۲۳ درصد از سهم توسعه، عمران و آبادانی حقوق دولتی معادن به استان زنجان تخصیص یافته است، گفت: امید است با تشدید پیگیری‌ها و وصول کامل سهم استان در این بخش، شاهد افزایش فعالیت‌های عمرانی و آبادانی شهرها و روستاهای مناطق معدنی استان باشیم.

کد خبر 748892

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر
  • شوراها از نگاه بخشی و کوتاه مدت پرهیز کنند
  • بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز