Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-29@00:54:00 GMT

مهرورزی و مهربانی پیامبر(ص) موجب گسترش اسلام شد

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۸۶۵۳۵

مهرورزی و مهربانی پیامبر(ص) موجب گسترش اسلام شد

سخنران حرم مطهر رضوی با تاکید بر مهرورزی و مهربانی با مردم گفت: اخلاق نیکوی پیامبر اکرم(ص) با مردم از مهمترین عوامل گسترش دین مبین اسلام در جهان بود.

به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحمید واعظ شهیدی در ویژه برنامه تبلیغی مذهبی حرم مطهر رضوی که شب گذشته در صحن پیامبر اعظم(ص) برگزار شد، با اشاره به سبک و سیره زندگی پیامبر اکرم(ص) یکی از بارزترین ویژگی های آن حضرت را داشتن اخلاق نیکو برشمرد و گفت: پیامبر اکرم(ص) زمانی که به رسالت مبعوث شدند، بیشتر مردم به خاطر سابقه درخشان آن حضرت در زمینه امانت داری و اخلاق به ایشان گرویدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خداوند سبحان وقتی می خواهد در باب اخلاق پیامبر(ص) سخن به میان بیاورد از عبارت «خُلقِ العَظیم» استفاده می کند.

این کارشناس دینی در ادامه با اشاره به جایگاه مومنان نزد خداوند بیان کرد: جایگاه افراد مومن آنقدر بالا است که به پیامبر اکرم(ص) توصیه می کند که نسبت به آنها متواضع و فروتن باشد.

حجت الاسلام والمسلمین واعظ شهیدی با اشاره به آیه ۵۴ سوره مبارکه انعام «وَ إِذا جاءَکَ الَّذینَ یُؤْمِنُونَ بِآیاتِنا فَقُلْ سَلامٌ عَلَیْکُمْ...» بیان کرد: در این آیه مبارکه خداوند به پیامبر اکرم(ص) دستور داده است به کسانی که به خدا ایمان آورده است سلام کند.

وی اظهار کرد: معمولا افراد کوچک به بزرگ ترها سلام می کنند ولی جایگاه مومنین آنقدر نزد خداوند والاست که به پیامبر اکرم(ص) با آن همه شان و مرتبت دستور می دهد به آنها سلام و با آنها با مهربانی و عطوفت رفتار کند.

خطیب حرم مطهر رضوی با تاکید بر اینکه پیامبر اکرم(ص) الگو و اسوه ما هستند، عنوان کرد: ما نیز به عنوان پیروان آن حضرت باید مهرورزی و مهربانی با مردم را سرلوحه کارهای خود قرار دهیم تا رحمت الهی شامل حال ما شود.

منبع: آستان نیوز

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مهربانی پیامبر ص گسترش اسلام پیامبر اکرم ص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۶۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد

محمد بن سلمان ـ ولیعهد عربستان ـ از توسعه مسجد تاریخی «قُبا» در شهر مدینه، از زمان تأسیس آن در سال اول هجری، خبر داد.

غنی‌سازی تجربه‌های مذهبی و فرهنگی برای زائران و بهبود کیفیت زندگی تحت چشم‌انداز ۲۰۳۰ از جمله محورهای این پروژه اعلام شده است.

این پروژه، مسجد قبا را به همراه ۵۷ مکان تاریخی دیگر گسترش می‌دهد. این امر ارتباط بین این بناهای دیدنی و سایر مکان‌های میراثی را افزایش می‌دهد و یک نقطه تاریخی ایجاد می‌کند که بناهای تاریخی را به نمایش می‌گذارد.

برای این طرح، بودجه یک میلیارد دلاری در نظر گرفته شده و پس از پایان پروژه ظرفیت مسجد قبا به ۶۶ هزار نفر می‌رسد و مساحت آن نیز بالغ بر ۷۲ هزار متر خواهد بود که به بیانی دیگر ۱۰ برابر مساحت کنونی مسجد است.

مسجد قبا نخستین مسجد جهان اسلام است که در بیرون شهر مدینه قرار دارد و در روایت‌ها آمده است که نخستین سنگ‌های بنای آن توسط حضرت محمد (ص) پس از مهاجرت از مکه به مدینه گذاشته شد.

مقام‌های عربستان سعودی در راستای «راهبرد گردشگری کشور»، ‌توسعه چندین پروژه مختلف را آغاز کرده‌اند که از جمله آن‌ها به پروژه «نئوم» ‌(NEOM) می‌توان اشاره کرد که یک کلان‌شهر با بودجه ۵۰۰ میلیارد دلار است. مقام‌های این کشور امیدوارند «نئوم» و دیگر ابرپروژه‌های آنها به قطب گردشگری جهانی تبدیل شود.

گردشگری در واقع ستون «چشم‌انداز ۲۰۳۰» عربستان است که طرحی بلندپروازانه برای مدرن کردن و تنوع بخشیدن به اقتصاد عربستان و کاهش وابستگی آن به نفت به شمار می‌آید، که توسط محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۶ از آن رونمایی شد. هدف از این طرح، تغییر وضعیت پادشاهی نفتی با سابقه نه چندان مناسب در حوزه حقوق بشر به یک مقصد توریستی سطح بالاست.

بر اساس اعلام سازمان جهانی گردشگری، عربستان سعودی در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ افزایش ۵۶ درصدی در تعداد گردشگران ورودی را ثبت کرد. گزارش این سازمان همچنین حاکی از آن است که این کشور در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ به نرخ قابل توجه بازیابی گردشگری با ۱۵۶ درصد در تعداد گردشگران ورودی دست یافته است.

عربستان در کنار تلاش برای افزایش گردشگران سیاحتی، طرح‌های ویژه‌ای را نیز برای ترویج گردشگری مذهبی خود در دستور کار داده است و بر اساس چشم‌انداز ۲۰۲۳ این کشور، ۳۰ مسجد تاریخی در این کشور در برنامه توسعه و مرمت قرار دارند.

دیگر خبرها

  • مدارا با مردم، یک اصل مهم اسلامی و اصلی برای شهرداری‌ها است
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدان گفت‌وگو بودند/نباید به مقدسات توهین شود
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدانِ گفت‌وگو بودند/ احساس مسئولیت مسلمانان، نسبت به تمام بشریت
  • یاس و ناامیدی موجب از هم پاشیدگی بنیان خانواده می شود
  • سفر مقام معظم رهبری موجب عبور کردستان از حوزه امنیتی به حوزه فرهنگی شد/ علمای مناطق شرقی با روشنگری بسترساز امنیت پایدار شوند
  • حج آغاز راهی طولانی برای گسترش معنویت در جامعه است
  • سکوت مجامع بین المللی نسبت به کشتار مسلمانان از حد وجدانی فراتر رفته است
  • تاکید امام جمعه پیرانشهر بر رعایت اخلاق اسلامی