Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@16:28:11 GMT

مبارزه حقوقی بر سر رایانه بودن آیفون

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۹۰۴۰۰

مبارزه حقوقی بر سر رایانه بودن آیفون

اپل و شرکت اپیک گیمز که سازنده بازی محبوب فورتنایت است در دادگاه بر سر نحوه فعالیت فروشگاه اپ استور به مبارزه حقوقی پرداخته اند.

به گزارش ایسنا،   اپل و اپیک گیمز به پایان این مبارزه حقوقی نزدیک شده اند که ممکن است پیامدهای مهمی برای آینده فروشگاه اپ استور داشته باشد.

اگر اپیک گیمز برنده این دادگاه شود، اپل ناچار خواهد شد اجازه دهد فروشگاههای برنامه دیگری هم در آیفون و آی پد فعالیت کنند که به از دست رفتن میلیاردها دلار درآمد این شرکت در بلندمدت منجر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در قلب این مبارزه حقوقی، اختلاف نظر درباره ماهیت آیفون وجود دارد. اپیک گیمز مدعی است آیفون یک رایانه است در حالی که اپل می گوید آیفون یک دستگاه کاملا متمایز است. این استدلال به دلیل نحوه عملکرد فروشگاه اپ استور اهمیت زیادی دارد زیرا تنها اپل اجازه دارد مشخص کند چه برنامه ای می تواند در آیفون منتشر شود یا خیر.

اگر آیفون یک رایانه شناخته شود در این صورت اپ استور یک انحصارطلبی شناخته می شود. اگر حکم داده شود که آیفون رایانه نیست و یک دستگاه متمایز است، در این صورت اپل می تواند بگوید با دور نگه داشتن فروشگاههای دیجیتالی دیگر از آیفون، از کاربرانش حفاظت می کند.

کارن دان، یکی از وکلای اپل در اظهاراتی که در ابتدای جلسه دادگاه داشت گفت: شرکت اپیک از این دادگاه تقاضا دارد که اپل را وادار کند فروشگاه برنامه خود را به روی برنامه ها و فروشگاههای غیرمطمئن باز کند. تعهد مطلق اپل برای ایمنی، امنیت، پایایی و کیفیت چنین اجازه ای نمی دهد و قوانین ضد انحصارطلبی هم چنین امری را الزامی نمی کند.

در مقابل کاترین فارست، وکیل اپیک گفت: ماهیت محدودکننده اپ استور ارتباطی با امنیت ندارد و مربوط به کسب و کار است. یک کارشناس که به عنوان شاهد در این دادگاه حاضر شد، برآورد کرد حاشیه سود اپ استور اپل در سالهای ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ حدود ۷۵ درصد بوده است.

یک موضوع دیگر مورد اختلاف بین این دو شرکت سهم ۳۰ درصدی است که اپل از مبادلات در فروشگاه اپ استور دریافت می کند. وکیلان اپیک می گویند اپل با امتناع از باز کردن آیفون به روی فروشگاههای برنامه دیگر رفتار ضد انحصارطلبی را پیشه کرده است. آنها اپل را با دلال خودرو مقایسه کردند که بابت هر بار بنزین زدن یک خودرو، از پمپ بنزینها درصد می گیرد.

وکیلان اپل به فروشگاههای دیجیتالی دیگر مانند استیم اشاره کرده اند که سهم ۳۰ درصدی دریافت می کند و اظهار کردند اپل دریافت سهم ۳۰ درصدی را باب نکرده است. این استیم بود که در سال ۲۰۰۳ سهم ۳۰ درصدی را تعیین کرد و زمانی که اپل در سال ۲۰۰۸ وارد بازار شد، دریافت سهم ۳۰ درصدی از فروش عرف بود.

بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، تیم کوک، مدیرعامل اپل روز جمعه به شهادت پرداخت و اکنون وکیلان دو شرکت اظهارات نهایی خود را روز دوشنبه مطرح خواهند کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اپل اپیک گیمز آيفون فروشگاه اپ استور مبارزه حقوقی سهم ۳۰ درصدی اپیک گیمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۰۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال خانوار‌های استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه

یوسف شعبانی گفت: با پیش بینی‌های صورت گرفته، چهار هزار و ۲۷۶ پایانه فروشگاهی صنفی و ۱۷۳ فروشگاه‌های زنجیره‌ای در اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی خدمت رسانی می‌کنند.

او گفت: تاکنون ۴۹۱ هزار و ۵۱۰ خانوار این استان از کالا برگ الکترونیک استفاده و با یارانه دریافتی خود در این طرح اقدام به خرید کالا‌های اساسی کرده اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان گفت: امکان خرید ۱۱ قلم کالای اساسی مرغ، تخم مرغ، شیر، پنیر، ماست، روغن، ماکارونی، قند، شکر و برنج و گوشت از طریق کالابرگ الکترونیکی فراهم است و همه خانوار‌های مشمول طرح کالابرگ می‌توانند برای اطلاع از فروشگاه‌های متصل به سامانه و باقیمانده اعتبار خود، برنامه شبکه ملی اعتبار «شما» به نشانی http://shoma.sfara.ir را نصب و یا کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* را شماره‌گیری کنند.

طرح کالابرگ الکترونیک تاثیر مثبتی در تامین سبد معیشتی خانوار داشته و بدون تزریق نقدینگی کمک می‌کند تا مردم بتوانند از طریق کالابرگ الکترونیکی بخشی از مایحتاج ضروری خود را تامین کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • مردم خراسان جنوبی هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در طرح فجرانه خرید کردند
  • استقبال خانوار‌های استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • بهترین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه زنجیره ای
  • نمایشگاه گرافیک رایانه ای در ایوانکی
  • ثبت بیش از ۲۰۰ پایش از بازار مینوشهر
  • فیلم سرقت میلیاردی از فروشگاه موبایل‌فروشی در تهران
  • اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در ۱۰۰ فروشگاه نوشهر
  • راهکار استرالیایی‌ها برای جلوگیری از دزدی در فروشگاه‌ها + فیلم
  • دزدی چند میلیاردی از فروشگاه موبایل فروشی در مرکز شهرقدس تهران + ویدئو
  • آیا در دادگاه لاهه عزمی برای محکومیت نتانیاهوی جنگ‌طلب وجود دارد؟