Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه با بیان اینکه سند آمایش و سند اشتغال استان تهیه و به تصویب شورای برنامه ریزی رسیده است اظهار داشت: از این پس اعتبارات استانی بر اساس سند آمایش و اشتغال استان توزیع خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه اجرای پروژه‌های عمرانی بدون در نظر گرفتن مسائل فنی و آمایش سرزمینی نتایج مطلوبی در پی نخواهد داشت، افزود: اجرای هر طرحی بدون مطالعه باعث هدر رفت منابع خواهد شد و همچنین باعث توسعه غیرمتوزان در استان‌ها و کشور می‌شود.

بیشتر بخوانید

رشد اعتبارات هزینه‌ای و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای چهارمحال و بختیاری

عباسی با بیان اینکه سند آمایش و سند اشتغال استان تهیه و به تصویب شورای برنامه‌ریزی رسیده است اضافه کرد: در این اسناد مزیت‌های نسبی استان لحاظ شده است، از این پس در توزیع اعتبارات استانی برای پروژه‌های عمرانی این اسناد بالادستی مورد توجه قرار خواهد گرفت.

او ادامه داد: سند آمایش سرزمین چهارمحال و بختیاری یکی از محوری‌ترین اسناد در برنامه‌ریزی‌های آینده استان است، قطعا اجرای دقیق این سند به توسعه متوازن استان منجر می‌شود، اما هماهنگی اسناد استانی و منطقه‌ای نیازمند تدابیر خاص است، زیرا ممکن است اولویت‌های هر استان برای مسائل توسعه‌ای متفاوت باشد و نتوانند همگام با یکدیگر حرکت کنند.

عباسی با بیان اینکه بر اساس سند آمایش کشور و استان‌ها، باید اجرای پروژه‌های عمرانی بر اساس میزان آب قابل برنامه‌ریزی اعلام شده از سوی وزارت نیرو باشد، گفت: استان‌ها نمی‌توانند بیش‌تر از آب تخصیصی از سوی وزارت نیرو از منابع آبی برداشت کنند، این موضوع می‌تواند در آینده مشکلاتی را ایجاد کند.

او افزود: میزان تخصیص آب به استان‌ها در شورای عالی آب و وزارت نیرو مشخص می‌شود، اما احتمال تغییر میزان تخصیص وجود دارد، ممکن است آب تخصیص یافته به استان در جلسه بعدی شورای عالی آب افزایش داشته باشد.

عباسی در پایان تاکید کرد: باید در برنامه‌ریزی‌های آینده برای توسعه چهارمحال و بختیاری مزیت‌های مطرح شده در سند آمایش مورد توجه مسئولان قرار گیرد، سند آمایش موجب تسهیل توسعه چهارمحال و بختیاری خواهد شد.

 

در پایان جلسه ۱۱ طرح زیربنایی و زیرساختی در حوزه‌های مختلف به تصویب شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان رسید که از مهم‌ترین این طرح‌ها احداث دامپروری ۵ هزار راسی در سیرک هفشجان بود.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سند آمایش پروژه های عمرانی چهارمحال و بختیاری شورای برنامه ریزی سند آمایش خواهد شد استان ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۱۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، در این نشست افشین کسالائی در تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور با تاکید بر تحلیل اهم شاخص‌های توسعه‌ای برنامه ششم، برنامه‌ریزی برای توسعه را ایجاد بستری دانست که در پهنه آن توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی کشور در چارچوب‌های مبتنی بر نظریه‌های علمی و تخصصی طراحی، تدوین و اجرا شود.

معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در تبیین نقشه راه برنامه هفتم توسعه کشور به تشریح پارادایم، اصول حاکم، ویژگی‌ها، اهداف و الزامات و پیش نیازهای تحقق آن سخن گفت و اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است و در تدوین آن تلاش شده سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب به عنوان محورهای اصلی برنامه در نظر گرفته شود.

کسالائی با اشاره به اهم احکام قانونی با رویکرد استانی لایحه برنامه هفتم توسعه، گفت: تمرکززدایی و تقویت نقش استان‌ها در این برنامه  مورد تاکید ویژه قرار گرفته است.

وی رویکرد اصلی برنامه هفتم توسعه را بر اساس موضوعات کلیدی و پیشران‌های کشور با رعایت ملاحظات اسناد آمایش سرزمین، سیاست‌ها، تمرکز بر پیشران‌های توسعه، مسایل بحران‌زا و بسترسازها ( ابر پروژه‌ها) عنوان کرد.

تبیین چارچوب تدوین سند توسعه و برنامه‌های عملیاتی استان و تبیین و تحلیل اصلی‌ترین موضوعات و تبصره‌های قانون بدجه مرتبط با استان از دیگر مباحث مطرح شده توسط معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در این نشست بود که به آن پرداخته شد.

شایان ذکر است؛ این نشست با توجه به تصویب و ابلاغ قریب الوقوع برنامه هفتم توسعه و مبنای عمل قرار گرفتن در سال جاری و ضرورت تبیین مبانی و احکام آن به همت معاونت توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار شد.

دیگر خبرها

  • منظور: ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • تجلیل از نامداران فرهنگ و هنر چهارمحال و بختیاری
  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه
  • برنامه ریزی برای توزیع ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان در گیلان