Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون گمرک به مدیران کل گمرکات بندی اعلام کرد، ظرف مهلت ۳ روز با مراجعه به سازمان بنادر و دریانوردی بندر فوق ، نسبت به احصاء مشخصات صاحبان کالاهای اساسی اقدام نمایید. این افراد باید نسبت به تعیین تکلیف و ترخیص کالاهای خود در اسرع وقت اقدام نمایند.

 مهرداد جمال ارونقی  در مکاتبه‌ای با مدیر کل گمرک  بندر امام خمینی اعلام کرد، آمارهای اصله حاکی از ان است که 870 تن کالای اساسی شامل: 62.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

951 تن گندم؛ 1.767.248 تن ذرت؛ 276.156 تن جو؛ 668.204 تن سویا؛ 13.622 تن برنج؛ 166.447 تن شکر؛ 180.716 تن روغن خام و 302.526 تن دانه های روغنی مجموعاً به میزان 3.437.870 تن کالای اساسی که اکثراً مشمول دریافت ارز ترجیحی 42000 ریالی می باشند در بندر امام خمینی (ره) تخلیه شده است. همچنین 10 فروند کشتی حاوی 257.404 تن دانه های روغنی، ذرت، سویا، گندم و روغن خام درکنار اسکله موجود بوده و 12 فروند کشتی حاوی 718.479 تن سویا، ذرت، گندم، جو و دانه های روغنی منتظر در لنگرگاه می باشند.

مقتضی است دستور فرمایید:

ظرف مهلت 3 روز یعنی تا تاریخ3/3/1400 با مراجعه به سازمان بنادر و دریانوردی بندر فوق ، نسبت به احصاء مشخصات صاحبان کالاهای اساسی که اقلام مربوطه در بندر مزبور تخلیه شده است اقدام و لیست مربوطه به تفکیک نوع کالا و نام صاحب کالا و مشخصات مربوطه جمع بندی و نسخه ای از آن به این حوزۀ معاونت ارسال شود؛
از تاریخ 3/3/1400 لغایت 5/3/1400 نسبت به اخذ شمارۀ ثبت سفارش کالاهای اساسی تخلیه شده در بندر مذکور از صاحبان کالا اقدام و نسخه ای از آن تحویل این حوزۀ معاونت جهت ارائه به ستاد تنظیم بازار و سایر مراجع مربوطه شود؛
با توجه به اینکه وفق بند (3) تصمیمات جلسۀ 219 ستاد هماهنگی اقتصادی دولت مورخ 31/1/1400 و کارگروه مربوطه، درخصوص « رفع مشکل رسوب کالاهای اساسی در بنادر و گمرکات کشور بویژه بندر امام خمینی (ره)» که به تأیید ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران رسیده است، مقرر گردیده "گمرک جمهوری اسلامی ایران طی فراخوان، به همه متقاضیانی که تمایل دارند از رویۀ اعتباری استفاده کنند، اعلام نماید تا درخواست خود را به بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ارائه نمایند و آن بانک نیز به فوریت، ظرف سه روز کاری از زمان اعلام نسبت به موافقت با درخواست آنان اقدام نماید." روز 8/3/1400 طی نامۀ کتبی و رسمی به کلیۀ صاحبان کالاهای اساسی با رونوشت به این حوزۀ معاونت، مفاد مصوبه فوق ابلاغ و صرفاً تا تاریخ 13/3/1400 فرصت داده شود نتیجه مراجعه به بانک مرکزی را به آن گمرک اعلام نمایند؛
با توجه به مستند به مفاد بند (4) ) تصمیمات جلسۀ 219 ستاد هماهنگی اقتصادی دولت مورخ 31/1/1400 و کارگروه مربوطه که به تأیید ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران رسیده است و مفاد بند (7) دستور دوم تصمیمات یکصدوسی و هشتمین جلسۀ کارگروه تنظیم بازار ابلاغی طی نامۀ شمارۀ 64622/60 مورخ 29/2/1400 ، با توجه به افزایش موجودی کالاهای اساسی در بنادر کشور، گمرک جمهوری اسلامی ایران مجاز گردیده است نسبت به ترخیص 90 درصدی کالاهای اساسی با درخواست و اخذ تعهد از صاحب کالا (واردکننده) و نیز مجوز وزارت جهاد کشاورزی برای کالاهای ذرت، کنجاله، جو و دانه های روغنی (با عرضه در سامانه بازارگاه) و برای کالاهای روغن و گندم با مجوز شرکت بازرگانی دولتی ایران اقدام نماید، در ابلاغیۀ روز 8/3/1400 ارسالی به موضوع فوق نیز اشاره گردد و خاطرنشان شود، ترخیص قطعی کل کالا منوط به اخذ و ارائه اعلامیۀ تأمین ارز یا کد رهگیری بانک خواهد بود.
در نامۀ ارسالی متضمن موارد فوق تصریح گردد با توجه به تسهیلات و مصوبات ابلاغی لازم است صاحبان کالاهای اساسی بقید فوریت نسبت به تعیین تکلیف و ترخیص کالاهای خود در اسرع وقت اقدام نموده و در صورت داشتن معاذیر موجه ، مراتب را بصورت مکتوب به آن گمرک یا گمرک ایران اعلام نمایند. بدیهی است در صورت عدم اقدام توسط صاحبان کالا در مهلت اعلامی، وفق مقررات اقدام خواهد شد.
مفاد بند (7) دستور دوم تصمیمات یکصدوسی و هشتمین جلسۀ کارگروه تنظیم بازار، ابلاغی طی نامۀ شمارۀ 64622/60 مورخ 29/2/1400 وزارت صنعت، معدن و تجارت موضوع ترخیص 90% کالاهای اساسی بدون کدرهگیری بانک، از تاریخ ابلاغ این بخشنامه (1/3/1400) لازم الاجراء بوده و شایسته است ضمن اطلاع رسانی فوری اقدام لازم در این خصوص صورت پذیرد و نتیجه اقدامات صورت پذیرفته بصورت روزانه به اینجانب منعکس گردد.

/تسنیم

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: صاحبان کالاهای اساسی جمهوری اسلامی ایران دانه های روغنی صاحبان کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۳۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت

امتداد - از اول فروردین ماه تا دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 845 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا  در خصوص روند تامین ارز در سال جاری گفت: از این میزان سهم کالاهای اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالاهای تجاری و بازرگانی، در نرخ ۴۱ هزار تومان، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است است. 

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران تأکید کرد: میزان تأمین ارز بابت کالاهای اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته است که از این میزان سهم کالاهای اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه های روغنی، نهاده های دامی و سایر کالاها بوده است.
وی افزود: درخصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است. 
طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است. تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 
علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.
معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا  گفت: امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد.
وی درخصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز عنوان کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد. 
 

      برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • در دیدار روسای گمرکات ایران و عراق چه گذشت؟
  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • مهلت ثبت نام بدون آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • مهلت انتخاب رشته دکتری برای بار سوم تمدید شد
  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • امروز؛ آخرین مهلت انتخاب رشته داوطلبان دکتری