Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@09:20:44 GMT

کاهش ۱۱.۸ درصدی صدور مجوز سقط جنین درمانی در فارس

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۹۳۸۵۶

کاهش ۱۱.۸ درصدی صدور مجوز سقط جنین درمانی در فارس

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا درودچی پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه یک سوم پرونده‌های قضائی برای صدور حکم نیازمند نظریه پزشکی قانونی است، گفت: این سازمان با رعایت صحت، دقت و سرعت و با بی‌طرفی و نظر کارشناسانه دقیق کار خود را به درستی انجام می‌دهد.

وی تاکید کرد: پزشکی قانونی جزو دستگاه‌های سالم محسوب می‌شود و به واسطه سیستم‌های نظارتی قوی این ادعا می‌شود که تخلف در این زمینه نزدیک به صفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان این موضوع که مجوز دفن اجساد در گرو معاینه و تائیده پزشکی قانونی است، بیان کرد: کمتر از ۵۰ درصد اجساد ارجاعی نیازمند کالبد شکافی است، درواقع از هر دو جسدی که به پزشکی قانونی ارجاع می‌شود یک جسد مورد کالبد شکافی قرار می‌گیرد.

درودچی تصریح کرد: ۳۵ درصد پروندهای ارجاعی به کمیسیون‌های پزشکی را قصور پزشکی، ۳۵ درصد کمیسیون بالینی، حدود ۲۰ درصد کمیسیون روانپزشکی و ۱۰ در صد کمیسیون‌های فوتی را تشکیل می‌دهد.

او در ادامه یادآور شد: مجوز سقط درمانی بر اساس ماده واحده قانون سقط جنین درمانی مصوب سال ۸۴ مجلس شورای اسلامی و آئین‌نامه اجرایی آن بر عهده سازمان پزشکی قانونی کشور است و بر اساس آنچه در قانون مورد تاکید قرار گرفته تنها در صورت داشتن شرایط خاص برای مادر باردار صادر می‌شود که مهم‌ترین آن سن بارداری کمتر از ۱۹ هفته است.

درودچی از کاهش ۱۱.۸ درصدی صدور مجوز سقط جنین درمانی در سال گذشته در مقایسه با سال ۹۸ خبر داد و گفت: در سال ۹۸ تعداد ۹۹۴ مورد و پارسال ۸۷۶ مورد سقط جنین داشته‌ایم.

مدیر کل پزشکی قانونی فارس گفت: در سال گذشته، ۱۵۰ هزار مراجعه کننده به سازمان پزشکی قانونی فارس داشتیم که در بخش تشییع نزدیک به ۴ هزار و ۵۰۰ پیکر مورد معاینه قرار گرفتند.

او با اشاره به آمار برخی خدمات ارائه شده سازمان طی سال گذشته از بررسی ۲۲۰۰ پرونده در کمیسیون‌های فارس سخن گفت و افزود: در بخش آزمایشگاهی نزدیک به ۲۵ هزار نمونه که بالغ بر ۱۰۰ هزار آزمایش بر روی آن‌ها انجام شده است.

درودچی با اشاره به کاهش ۲ دهم درصدی فوتی‌های تصادفات در سال ۹۹، افزود: در سال ۹۸ بر اثر تصادفات یک هزار ۲۶۱ نفر جان باختند که ۲۸۶ نفر در جاده‌های درون شهری و ۹۷۵ نفر در محورهای برون شهری قربانی سوانح رانندگی شدند.

او بیان کرد: در سال ۹۹، تعداد یک هزار و ۲۳۲ نفر در حوادث ترافیکی در سطح استان فوت شدند که از این تعداد ۸۹۰ نفر در جاده‌های برون شهری و ۳۴۲ نفر در محورهای درون شهری جان باختند.

مدیرکل پزشکی قانونی استان فارس از کاهش ۵.۹ درصدی مراجعان نزاع در سال ۹۹ خبر داد و گفت: طی این مدت ۸ هزار و ۸۲۲ زن و ۱۸ هزار و ۱۷۶ نفر مرد مصدوم نزاع به ادارات پزشکی قانونی استان مراجعه کردند.

درودچی گفت: در سال ۹۸ نیز ۲۸ هزار و ۴۱۶ نفر به مراکز پزشکی قانونی استان مراجعه کردند.

او در ادامه از فعالیت ۴ آزمایشگاه سم‌شناسی، آسیب شناسی، سرولوژی و ژنتیک در سازمان پزشکی قانونی سخن گفت و افزود: پزشکی قانونی با روش‌های علمی و پیچیدگی بودن جرایم در دنیای امروز می‌تواند با آزمایشات ژنتیک تعیین هویت و کشف جرم را با کوچک‌ترین ردپا (یک نخ مو، لباس و … در صحنه جرم) به فرمول ژنتیکی دست یابد و مجرم را شناسایی کند.

مدیر کل پزشکی قانونی استان فارس با اشاره به اینکه فعالیت‌های این سازمان مستلزم انجام پشتیبانی‌های لازم توسط مراجع بالادستی است که در بخش آزمایشگاهی نیازمند پشتیبانی مالی هستیم از مسئولان و خیران در خواست می‌شود در این زمینه سازمان پزشکی قانونی را یاری کنند.

درودچی با اشاره به وجود ۳۶ شهرستان در فارس، بیان کرد: ۳۱ مرکز فعال پزشکی قانونی در استان داریم که تنها در ۹ شهرستان ساختمان ملکی داریم و فعالیت دیگر مراکز به صورت مطب است و این مقبول و شایسته نیست؛ از این رو خیران نیک اندیش فارس به مدد سازمان پزشکی قانونی بیایند.

او تصریح کرد: فضای ۴۰۰ یا ۵۰۰ متری برای شهرستان‌ها کفاف می‌دهد و با توجه به تورمی که در جامعه وجود دارد نسبت به پروژه‌های عمرانی؛ مجموع ۶ هزار متر مربع زمنی تمام شهرستان‌های استان را صاحب ساختمان پزشکی قانونی می‌کند.

کد خبر 5218425

منبع: مهر

کلیدواژه: پزشکی قانونی فارس سقط جنین شیراز انتخابات 1400 چالش شایستگی ویروس کرونا بوشهر فلسطین جنبش ازما اردبیل آمار کرونا گرگان عکس استانها کرمانشاه انتخابات شورای شهر و روستا واکسن کرونا زلزله سازمان پزشکی قانونی پزشکی قانونی استان پزشکی قانونی سقط جنین سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۳۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم

به گزارش خبرآنلاین؛ بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: درباره مضرات سیگارهای الکترونیک در رسانه‌های مختلف اطلاع‌رسانی کرده‌ایم. سیگارهای الکترونیک جزو کالاهای قاچاق محسوب می‌شوند و تمام این سیگارها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

ایسنا در خبری نوشت:وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح شد و مقرر گردید ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان های ذیربط انجام دهد.

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک صورت گرفته اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدارهای داده شده، نسبت به مصرف این سیگارها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

گزارش تخلف فروش سیگارهای الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگارهای الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899825

دیگر خبرها

  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد ریال کالای قاچاق در ایلام
  • اسامی فرآورده‌های گیاهی درمانی غیرمجاز اعلام شد
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • اعلام فرآورده‌های گیاهی درمانی غیر مجاز
  • آنچه در پی صدور مجوز اکتشاف معدن سرچهان رخ می‌دهد
  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم