Web Analytics Made Easy - Statcounter

هفتاد و یکمین کنگره فیفا با حضور رییس و دبیرکل فدراسیون جهانی فوتبال و روسای کشورهای عضو به صورت آنلاین برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ 



به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، هفتاد و یکمین کنگره فیفا با حضور رییس و دبیرکل فدراسیون جهانی فوتبال با تصویب صورتجلسه این جلسه توسط 208 کشور به طور رسمی آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شروع کار اما با اعلام رسمی خبر دو فدراسیون پاکستان و چاد همراه شد.

در بخش بعدی کلیپی از درگذشتگان فوتبال جهان از زمان کنگره قبلی تا این جلسه پخش شد که در بخشی از آن به محمود یاوری، مهرداد میناوند، حمید جاسمیان و علی انصاریان ادای احترام شد.

کنگره فیفا اما با سخنرانی جیوانی اینفانتینو شکلی رسمی‌تر به خود گرفت. رییس فیفا در صحبت‌های خود گفت: در ابتدا باید از کادر درمان و پزشکی تشکر ویژه ای داشته باشیم که در این سال لحظاتی بسیار سخت داشتند و آرزو داریم که شرایط جهان بهتر شود. ما در جهت همکاری و همراهی جامعه جهانی یک و نیم میلیارد دلار برای مقابله با کرونا اختصاص دادیم و نیازی به منابعی غیر از فوتبال نداریم. چون منابع مالی فیفا کفایت می‌کند. البته این پول برای فیفا نیست و تعلق به تمام اعضا دارد و هنگام نیاز پرداخت می‌‍‌شود. بازگشت به فوتبال شعار اصلی فیفا است و اهمیت بازگشت امنیت و سلامت به بازیکنان باعث شد تا فوتبال در جهان ادامه پیدا کند.

اینفانتینودر ادامه گزارش خود به اعضای فیفا گفت: بودجه سال آینده شش میلیارد دلار بر اساس تجارت گذشته خواهد بود. فوتبال نیاز به برنامه ریزی دارد. بر اساس ماده 2 اساسنامه باید فوتبال توسعه یافته و رقابتهای جهانی برگزار شود. کار ما این است که به تمام هواداران سراسر جهان، بازیکنان و کشورها فکر کنیم. 50 باشگاه برتر در بخش زنان و مردان در مسابقات بین المللی شرکت می کنند. ولی آیا فوتبال ورزشی جهانی شده است؟ هنوز خیر! کشورهایی که منابع مالی بزرگی دارند، خیلی کم هستند. 30 باشگاه بزرگ جهان فقط در اروپا هستند و درآمد فوتبال در جهان بالا نیست. کشورهایی که قهرمان شده اند از 2 قاره بودند. ما باید به اروپا تبریک بگوییم که باعث افزایش سرعت رشد فوتبال در جهان شد. باشگاه ها، لیگ ها، فدراسیون ها و کنفدراسیون ها باید جهانی شوند. فوتبال نباید اسیر چالش های خارج از فوتبال شود. اساس کارها این همبستگی و یگانگی است. وقتی رشد تراز نداشته باشیم، آن همبستگی از بین می‌رود. از نظر منابع و استعدادها در این بخش در حال برنامه ریزی هستیم.

اول: برنامه مسابقات بین المللی
یک بازیکن چند مسابقه می تواند انجام بدهد؟ آیا زیاد است یا کافی است؟ تقویم پر است یا جایی برای بیشتر شدن ندارد؟ باید همه نظرها روی یک صفحه کاغذ سفید بیاید و بعد برنامه ریزی کنیم و ببینیم چطور می توانیم توازن درست را ایجاد کنیم. فیفا فقط درگیر مسابقات نبوده و توسعه سازمانی هم مد نظر بوده است. شرکت های خصوصی زیادی درگیر مسابقات هستند. این ها وظایف ما است و باید ببینیم یک لیگ بزرگ از سراسر جهان درآمد زیادی ایجاد می‌کند و باعث همبستگی بیشتر می شود. کنفدراسیون ها هم در حال تلاش برای برگزاری رقابتهای گوناگون هستند و این فیفاست که این درآمدها را پس از تجمیع جهت توسعه فوتبال تقسیم می‌کند.

دوم: مسابقات آقایان
ما در این موضوع یک رویا داریم و آن هم بازی کردن است. در این خصوص تصمیم گرفتیم مسابقات باشگاه های جهان هم این برنامه را داشته باشد که با تعویق مسابقات باشگاه های جهان تاریخ جدید را اعلام خواهیم کرد.

سوم: مسابقات زنان
افزایش مسابقات و مشارکت بیشتر، مدنظر است. در بخش ملی از 140 تیم به 180 تیم باید افزایش یابد. بین مسابقات بانوان و آقایان نباید تفاوتی وجود داشته باشد. یک میلیارد دلار در طول 4 سال برای فوتبال بانوان سرمایه‌گذاری می‌شود. باید درآمدهای بخش آقایان در حوزه بانوان هم ایجاد شود. رقابتهای فوتبال بانوان همین راه را ادامه می‌دهد و من به این افتخار می کنم.

چهارم: جوانان
ما در این حوزه مسئولیت ایجاد تغییر برای نخبگان فوتبال را داریم و می‌خواهیم رقابتهای این بخش را به شکل دو سالانه برگزار کنیم. حتی باید به بررسی این موضوع بپردازیم که آیا می توان این رقابتها را هرساله برگزار کنیم یا خیر.

پنجم: قوانین مالی
در بخش های نقل و انتقال بازیکن برای شفافیت باشگاه ها و اکوسیستم فوتبال مراقبت کنیم و همه چیز شفاف تر شود. قوانین و مقررات واسطه ها در حال بروز رسانی است. رویکردی جدیدی را در نظر داریم تا مکانیسم شفاف برای جا به جایی بازیکنان، فیفا از این پس بدهی های طلبکاران از باشگاه را از حساب باشگاه ها و کشورها کم کند. سال گذشته میزان ترانسفر رقمی حدود 7 میلیارد دلار بوده است که از این مبلع 700 میلیون به واسطه ها رسیده است و سهم باشگاه ها فقط 70 میلیون دلار بوده است که باید آیین نامه مالی واسطه ها را در راستای تقویت باشگاه ها دستخوش تغییر کنیم. البته این موضوع با توجه به تمام بازیکنان و یک بودجه 16 میلیون دلاری در جهت حمایت از باشگاه های ورشکسته است.

ششم: قوانین بازی فوتبال
بررسی قانون آفساید، قوانین 2 پنالتی و 3 پنالتی در دست بررسی است. تاریخ آفساید بلند و طولانی است و VAR هم شرایط بهتری برای داوران ایجاد کرده است. آفساید یک قانون است و می تواند تغییر کند. همیشه می بینیم که به خاطر مثلا یک انگشت جلوتر بودن بازیکن، یک گل را از دست می دهیم. در حال آزمودن روش‌‌های جدید هستیم چرا که حیف است زیبایی گل را با آفساید از بین ببریم. بنابراین آفساید باید خیلی واضح باشد. حفاظت از سلامت بازیکنان برای ما خیلی مهم است. ما تمام تلاش را برای حفاظت از بازیکنان انجام می دهیم و در حال بررسی افزایش تعداد تعویض ها برای جلوگیری از خستگی زیاد بازیکنان هستیم. توسعه VAR هم از اولویت های ما است. در کنار آن، سیستمی را می‌خواهیم جایگزین کنیم که VAR LIGHT نام دارد و هر جا اتفاق بیفتد این سیستم آلارم می دهد.

هفتم: توسعه فوتبال
بودجه اختصاصی به فوروارد از 2019 تا 2021 درآمدهای پروژه فوروارد پنج برابر بیشتر شده است و در حال راه اندازی پروژه فوروارد 3 هستیم.

هشتم: توسعه فنی
به هر استعداد فوتبال باید یک شانس بدهیم و هر کشوری باید این موضوع را برای خود داشته باشد. بخش دوم توسعه، حرفه ای شدن داوران است. آنها هم در تیم ما هستند و باید از آنها مراقبت کنیم. اگر خوش شانس باشید و در کشوری مثل ایتالیا به دنیا بیایید اوضاع شما خیلی خوب است و در غیر این صورت معلوم نیست چه اتفاقی برای شما می افتد. خیلی مهم و حیاتی است که این سیستم را برای داوران ایجاد کنیم.

نهم: نقش اجتماعی فوتبال
هیچ تبعیضی نداریم و در این مورد آستانه تحمل پایین داریم. حقوق زنان در فوتبال پایه باید بسیار جدی تر دیده شود. در این بخش هم پیشرفت هایی داشتیم. هرگونه بحث و تبادل نظر در این خصوص براساس مستندات قابل قبول باید باشد. فیفا درها را همیشه برای مذاکره باز می گذارد تا بتوانیم میراث خوبی از خود بر جا بگذاریم. اول به حقایق توجه کنید و بعد نظر بدهید. حفاظت از کودکان هم از برنامه های مهم ما در این بخش است. هنوز اتفاقات زیادی در این حوزه وجود دارد که در یک ساختار بین المللی از کودکان مراقبت کنیم و نیاز به همکاری همه شامل دولت ها، فدراسیون ها و ... داریم.

دهم: آب و هوا
سال 2016 فیفا نخستین سازمانی بود که در این راه پیشگام شد. صیانت از فوتبال پاک از اولویت های ما است و برای مقابله با ابزارهایی که فوتبال را فاسد می‌کنند مثل همیشه شرط بندی نیاز به همکاری بیشتری داریم تا با تبانی در فوتبال مقابله کنیم.
فوتبال برای مدارس است. نیاز داریم که مدرسه های فوتبال بیشتر به آموزش فوتبال بپردازند که اقدامات لازم را از سال گذشته آغاز کردیم.
شرکای قابل اعتماد برای فوتبال موضوع مهم دیگر برای ما است که بتوانیم حمایت کودکان را گسترش بدهیم.

یازدهم: هواداران
4 میلیارد تماشاگر در جام جهانی داریم. بیش از 5 میلیارد هوادار در جهان داریم و این یک سرمایه اجتماعی بزرگ برای فوتبال در دنیا به شمار می‌آید که برای آنها فوتبال باید به درستی در جهان توسعه یابد.

دوازدهم: دیجیتال
تکنولوژی های نوین در اختیار همه قرار دارد و فرمت های ویدیویی در این عرصه به وجود آمده است که به کمک آن محبوبیت ورزشمان را می توانیم بیشتر کنیم و از شما می خواهم به عنوان اعضا در این مسیر فعال‌تر باشید.
اینفانتینو در ادامه صحبت‌های خود تاکید کرد: این مجموعه موارد اشاره شده برنامه‌هایی است که ثابت می کند باید سخت کار کنیم. ما نیاز داریم تا همه اعضا با ما صحبت و کمک کنند. باید با کمک یکدیگر در توسعه فوتبال نقش مهم و اساسی ایفا کنیم. این موارد، فعالیت های پیش‌روی ما است.

گفتنی است، در بخش بعدی کنگره بحث در مورد پیشنهادهای ارائه شده توسط فدراسیون‌ها و مجمع در دوره مقرر در ماده 1-28 اساسنامه فیفا به شرح زیر قرار گرفت:
-پیشنهادی از سوی فدراسیون فوتبال جامائیکا برای تهیه یک مفهوم رقابت جهانی فوتبال زنان
-پیشنهاد فدراسیون فوتبال عربستان سعودی مبنی بر درخواست مطالعه امکان سنجی در مورد تاثیر بازی‌های جام جهانی و جام جهانی زنان توسط مجمع که هر دو سال یک بار برگزار شوند.
-پیشنهاد فدراسیون فوتبال لیبریا مبنی بر درخواست پیشنهادی برای آینده مسابقات نوجوانان فیفا

در نهایت با موافقت صورت گرفته با کلیت موارد فوق از سوی اعضا، مقرر شد کنگره در این زمینه پیگیری لازم را انجام دهد و نتیجه آن در کنگره بعدی در سال 2022 ارائه شود تا در صورت موافقت نهایی به تصویب برسد.
انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال میلیارد دلار فدراسیون ها باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۴۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۷ میلیون افغانستانی را خوشحال کردیم | اینفانتینو هم از صعود افغانستان به جام جهانی هیجان‌زده بود

همشهری‌آنلاین - علی‌اصغر درویش

تیم ملی فوتسال افغانستان در جام‌ملت‌های آسیا ۲۰۲۴با هدایت سرمربی ایرانی خود دست به‌کار بزرگی زد و توانست برای اولین‌بار به جام‌جهانی صعود کند؛ اتفاقی که بازتاب بسیاری در رسانه‌های ورزشی داشت. مجید مرتضایی، سرمربی تیم ملی فوتسال افغانستان حالا بعد از گذشت چند روز از پایان این مسابقات از حال و هوای مردم افغانستان و تجربه شگفت‌انگیز آنها می‌گوید. مرتضایی، فوق‌لیسانس مدیریت تربیت‌بدنی، دارنده مدرک A آسیا، مدرس فیفا و فدراسیون فوتبال است و سابقه مربیگری در تیم‌ فوتسال فرش‌آرای مشهد در لیگ دسته‌اول فوتسال کشور و همچنین کمک‌مربیگری در تیم ابومسلم خراسان را در کارنامه خود دارد. او درباره جزئیات تشکیل تیم ملی فوتسال افغانستان و صعود این تیم به جام‌جهانی با روزنامه همشهری گفت‌وگو کرده است.

*تجربه حضور در جام‌ملت‌های آسیا آن هم با تیمی مثل افغانستان، سخت نبود؟

تقریبا برای تمام بازیکنان و مربیان افغانستان تجربه جدیدی بود به این دلیل که تا آن زمان هیچ تیم ملی‌ای از افغانستان نتوانسته بود به مراحل نهایی در جام‌ملت‌های آسیا راه پیدا کند و رسیدن به این جایگاه ۱۰سال طول کشید. البته استرس خیلی زیادی وجود داشت چون محیط برای بازیکنان افغانستان ناشناخته بود.

*مراحل آماده‌سازی تیم ملی فوتسال افغانستان چطور بود؟

قبل از شروع جام‌ملت‌ها بازی‌های دوستانه زیادی داشتیم. در یک تورنمنت در تایلند شرکت کردیم سپس به میانمار رفتیم و چند بازی تدارکاتی انجام دادیم و بعد از آن نیز چند بازی دوستانه با عربستان، چین و تاجیکستان برگزار کردیم تا درنهایت با آمادگی کامل در مسابقات حاضر شده و نتایج قابل‌قبولی بگیریم.

*چه اتفاقی افتاد که تصمیم به هدایت تیم ملی فوتسال افغانستان گرفتید. پیشنهاد از کجا بود؟

از ۴، ۵سال قبل فدراسیون فوتبال افغانستان به این جمع‌بندی رسیده بود که از یک مربی ایرانی استفاده کند. با توجه به اینکه من در لیگ برتر فعالیت داشتم و چند بازیکن افغانستان در لیگ ایران بودند این پیشنهاد برای من مطرح شد اما آمدن حکومت طالبان در آن زمان در این پروسه یکی دو سال توقف ایجاد کرد تا اینکه کشور افغانستان سر و شکل گرفت و فدراسیون افغانستان کار خود را دوباره شروع کرد و پیشنهاد حضور من در تیم ملی فوتسال افغانستان جدی‌تر شد و از من خواستند آنجا حضور پیدا کنم. من هم رفتم و قرارداد امضا کردم. فکر می‌کنم ۲سال پیش همین موقع‌ها بود که نخستین حضور افغانستان در مقدماتی جام‌ملت‌های آسیا را در قرقیزستان داشتیم اما با توجه به وقت کمی که قبل از این مسابقات داشتیم و اینکه تیم را ۲۰روز بود که تحویل گرفته بودیم به‌خاطر تفاضل گل نتوانستیم به مسابقات جام‌ملت‌ها صعود کنیم. در ادامه با همکاری و کارهای زیربنایی که انجام شد، ۶ماه برای حضور در مسابقات فرصت داشتیم. در این فرصت لیگ برتر افغانستان را دیدیم، بازیکنانی که در ایران و خارج از ایران بازی می‌کردند را زیرنظر گرفتیم و در نهایت تیم خوبی برای مسابقات آماده کردیم.

*پس افغانستان هم لیگ فوتسال دارد؟

بله. لیگ برتر افغانستان هر سال در بهمن و اسفند با شرکت ۱۲تیم برگزار می‌شود. البته ۲سال متوقف شده بود و از آن زمان به بعد دوباره راه افتاد.

*ظاهرا لژیونر هم داشتید؟

خیلی از بازیکنان را از لیگ افغانستان انتخاب کردیم و اکثر آنها هم بازیکنانی بودند که قبل از آن در ایران بازی می‌کردند یعنی از بچه‌های مهاجر افغانستان استفاده کردیم. غیر از لیگ برتر افغانستان در ایران هم مسابقات مهاجران در مشهد و تهران برگزار می‌شد که آنها را هم رصد کردیم، بازیکنانی که در سوئد و آلمان بازی می‌کردند را هم زیرنظر گرفتیم. البته این لژیونرها در دور قبل در تیم حضور داشتند اما بنا به دلایلی در جام‌ملت‌ها در کنار ما نبودند.

*واکنش‌ها در افغانستان به این دستاورد بزرگ چطور بود؟

بی‌نهایت عالی بود و تا آنجا که خبر دارم ۴۷میلیون جمعیت افغانستان خوشحال بودند. در فرودگاه ترکیه هم استقبال خیلی خوبی شد.

*چهره‌های مطرح هم واکنش نشان دادند؟

بله. چهره‌هایی از خارج و داخل افغانستان واکنش نشان دادند. به‌عنوان مثال پیام آقای اینفانتینو برای تیم ملی فوتسال افغانستان که خود ایشان هم هیجان‌زده شده بود که چطور یک تیم ناشناخته در همان نخستین حضورش در جام‌ملت‌ها برای نخستین بار به جام‌جهانی صعود می‌کند. رئیس‌الوزرای افغانستان پیام دادند. در کل مردم افغانستان به این دلیل از صعود تیم ملی فوتسال افغانستان به جام‌جهانی خیلی خوشحال بودند که در تاریخ کل رشته‌های ورزشی افغانستان این اولین‌بار بود که افغان‌ها بعد از ۷۰سال که در رشته‌های ورزشی مختلف فعالیت داشتند در یک رشته تیمی به جام‌جهانی صعود کردند.

*کلیپی از خوشحالی بازیکنان با آهنگ صادق بوقی در رختکن تیم ملی فوتسال افغانستان در فضای مجازی حسابی ترند شد.

بازیکنان افغانستان این قول را از بدنساز تیم گرفته بودند که اگر تیم به جام‌جهانی صعود کرد باید این خوشحالی را انجام دهد و در وهله اول بدنساز تیم زیر بار نمی‌رفت ولی با اصرار بازیکنان افغانستان این کار را انجام داد. فکر می‌کنم از خود صادق بوقی هم هیجان بیشتری نشان داد و خیلی در این نقش فرورفته بود!

*کمی از خودتان صحبت کنید. همکاری مجید مرتضایی با تیم ملی فوتسال افغانستان ادامه دارد؟

قرارداد من با تیم ملی فوتسال افغانستان تا پایان ۲۰۲۴ بود و قرار شد که اگر تیم به جام‌جهانی صعود کند مبلغی به‌صورت خودکار به قراردادم اضافه شود و این اتفاق هم افتاد.

*بعد از جام‌ملت‌ها پیشنهاد جدید داشتید؟

رفتن با افغانستان به جام‌جهانی افتخار بزرگی است ولی با توجه به اینکه حضور در جام‌جهانی برای من خیلی جذاب بوده و مردم این کشور خیلی از این حضور خوشحالند، می‌خواهم با این تیم در آنجا شگفتی‌ساز شویم. می‌خواهم این کار را به سرانجام برسانم و پیشنهادها را نپذیرفتم. اما حقیقتا از جاهای مختلف پیشنهاد داشتم، از چند تیم‌ لیگ برتر ایران پیشنهادهایی داشتم که چندبرابر بود و از امارات هم پیشنهاد داشتم که قبول نکردم.

*اینطور که معلوم است برای انتخاب بازیکنان حسابی وقت گذاشته‌اید؟

بازیکنان تیم ملی افغانستان را از بین نزدیک به ۷۰نفر انتخاب کردیم که حدود ۳۵نفر زیر ۲۰سال و ۳۵نفر بالای ۲۰سال بودند. تقریبا ۱۰ماه پیش اردویی در مشهد برگزار کردیم که از بین اینها حدود ۱۸نفر را برای تیم بزرگسالان انتخاب کردیم. از طرف دیگر مجاورت با ایران هم شانس بزرگ افغانستان بود.

*چرا؟

به این دلیل که ایران مهد فوتسال است و بازی کردن با تیم‌های ایرانی خیلی به تیم ملی فوتسال افغانستان کمک کرد. مثلا در همین مشهد ۱۶بازی دوستانه با تیم‌های لیگ یک و دو ایران انجام دادیم که به‌نظر من خیلی از آن تیم‌ها از تیم‌های ملی که با آنها بازی کردیم قوی‌تر بودند. خوبی برگزاری اردو در ایران این است، یعنی شما اگر با یک تیم لیگ استان ایران هم بازی کنید ممکن است از لحاظ قدرت با یکی از تیم‌های ملی برابری کند. رونق فوتسال در ایران به پیشرفت فوتسال افغانستان خیلی کمک کرده است.

*افغانستان در مرحله گروهی تیم بسیار خوبی نشان داد اما شاید پیروزی برابر قرقیزستانی که ژاپن و ویتنام را شکست داده بود، خیلی کار بزرگی بود. به‌نظر می‌رسید بازیکنان افغانستان رفته‌رفته به‌خودباوری رسیده بودند.

دقیقا. ۶بازیکن از ۱۴بازیکن افغانستان حتی یک بازی ملی هم نداشتند. مربیان بهتر حرف من را متوجه می‌شوند. یک بازیکنی که هیچ تجربه‌ای در بازی‌های برون‌مرزی نداشته، وقتی بتواند عملکرد قابل‌توجهی در این سطح از بازی‌ها داشته باشد خیلی اتفاق خوبی رخ داده است.

*حقیقتا فکر می‌کردید تیم ملی فوتسال افغانستان به جام‌جهانی صعود کند؟

از زمانی که شروع کردیم به بچه‌ها گفتم هدف ما جام‌جهانی است و باید برای این هدف تلاش کنیم اما واقعیت را بگویم آن روزی که قرقیزستان را بردیم و به جام‌جهانی صعود کردیم برای خود من قابل باور نبود و به بازیکنان می‌گفتم باور می‌کنید به جام‌جهانی رفتیم!

*در پایان چه صحبتی دارید؟

خیلی خوشحالم که خداوند این لطف را به من داشته که به کمک بازیکنان افغانستان توانستم در اوج سختی، در اوج غم و در اوج محنت میلیون‌ها افغان را خوشحال کنم.

کد خبر 849541 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها فوتسال و فوتبال ساحلی ویژه ورزشی ورزش

دیگر خبرها

  • رئیس فیفا: لیگ MLS از تاثیر لیونل مسی بیشتر استفاده کند؛ آیا آمریکا بازیکنان بزرگی دارد؟
  • آغاز رسمی پنجمین دوره ریاست جمهوری پوتین پس از ادای سوگند
  • تیم ملی فوتسال ایران چهارم جهان شد/ فوتسال بانوان در رده هشتم
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان/ مردان ایران در رده چهارم، بانوان هشتم
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان؛ مردان ایران چهارم، زنان هشتم
  • واکنش اینفانتینو و مسی به درگذشت اولین مربی قهرمان فوتبال آرژانتین
  • ۴۷ میلیون افغانستانی را خوشحال کردیم | اینفانتینو هم از صعود افغانستان به جام جهانی هیجان‌زده بود
  • تصمیم بزرگ دیوید بکام؛ مسی و رونالدو در یک تیم!
  • همایش زائران حج تمتع خراسان جنوبی به روایت تصویر
  • داوران در صدور حکم صبوری و طمانینه پیشه کنند