Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «حسام زوملوت» سفیر فلسطین در انگلیس در یک مصاحبه از لندن خواست مسئولیت خود در قبال وضعیت نابسامان فلسطین را بپذیرد.

وی گفت که معتقد است انگلیس در قبال اعلامیه «بالفور» در سال ۱۹۱۷ و پیامدهای ناشی از آن مسئولیت دارد.   

او در پاسخ به این سوال که انگلیس باید چه کاری برای جبران خسارت انجام دهد، گفت: من یک تعهد روشن از سوی دولت انگلیس می‌خواهم، نه با کلمات، بلکه با اقدامات برای درست کردن نابسامانی‌ای که در اینجا ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در انگلیس سپس به شمارش موارد مورد نظر خود پرداخت و گفت: اول، به رسمیت شناختن کشور فلسطین، منتظر چه هستند؟ از وقتش خیلی گذشته است، این حق ما و تعهد آن‌هاست. دوم، قانون خود را اجرا کنید؛ قانون بریتانیا که صراحتاً صادرات اسلحه و تسلیحات به کشوری که حقوق بشر را نقض می‌کند، غیرقانونی می‌داند. طبق قانون خودتان، تحت قوانین بین‌المللی. تحریم سریع تسلیحاتی.

این دیپلمات فلسطینی افزود: سوم، محصولات شهرک‌ها را وارد نکنید. این غیرقانونی است و شما به عنوان کشور انگلیس آن را غیرقانونی توصیف می‌کنید.

 

 

وی از انگلیس خواست از فلسطین در استفاده از سازمان‌های بین‌المللی مثل دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) به منظور مسئول شناختن اسرائیل برای اقداماتش و ممانعت از جنایات جنگی بیشتر به دست آن حمایت کند. زوملوت همچنین از انگلیس خواست به فلسطینی‌ها برای ایجاد حرکت بین المللی به منظور مسئول شناختن اسرائیل در قبال اقداماتش در فلسطین بپیوندد.

او تاکید کرد: فقط حرف زدن درباره راه کار دو دولتی و این سخنان که «ما از تعداد کشته‌ها خیلی ناراحت هستیم»، دیگر این‌ها را باور نداریم.

 پیشتر روزنامه لبنانی الاخبار گزارش داد انگلیس از زمان تأسیس رژیم صهیونیستی در خاک فلسطین و طی سه دهه قیمومت بر فلسطین برای گذاشته شدن سنگ بنای این رژیم در سال ۱۹۴۸  نقش بسزایی ایفا کرده، اما شاید لایه‌های پنهان همکاری‌های کنونی دو طرف در سایه سکوت رسانه‌های اروپایی و محرمانه بودن این همکاری‌ها خیلی به چشم نیامده باشد.

این روزنامه نوشت، شاید بسیاری ندانند که روابط میان لندن و تل‌آویو همچنان هم در سطح آموزش نظامی، مسلح‌سازی، برگزاری رزمایش‌های مشترک و همچنین در سطح همکاری فشرده اطلاعاتی استوار است. (جزئیات بیشتر)

کشورهای غربی از جمله آمریکا و انگلیس که داعیه دفاع از حقوق بشر دارند، در جریان درگیری‌های اخیر میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی، نه تنها مانع این رژیم نشدند بلکه مانند گذشته به حمایت از جنایات و تجاوزات آن علیه فلسطینی‌ها پرداختند. (اینجا بخوانید)

 شامگاه جمعه به وقت تهران سرانجام آتش‌بس با میانجیگری مصر بعد از بیش از ده روز درگیری میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی که تجاوزاتش به غزه دستکم ۲۴۸ شهید شامل ۶۶ کودک و ۳۹ زن و حدود ۲ هزار مجروح به جای گذاشت، برقرار شد.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی سفیر فلسطین اعلامیه بالفور رژیم صهیونیستی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۵۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهادت ۱۵فلسطینی در حمله‌های رژیم صهیونیستی

منابع خبری از شهادت ۱۵ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون در نتیجه حمله‌های ارتش رژیم صهیونیستی به منطقه‌های مختلف نوار غزه خبر دادند.

به گزارش مشرق، حمله‌های هوایی و توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به منطقه‌های مختلف نوار غزه همچنان ادامه دارد.

خبرنگار الجزیره گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی از بامداد امروز تاکنون با هدف قراردادن خانه‌های فلسطینیان در منطقه‌های مختلف نوار غزه ۱۵ فلسطینی را به شهادت رسانده است.

در نتیجه حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به شهرک «الصبره» در جنوب شهر غزه ۲ کودک فلسطینی به شهادت رسیدند.

۳ فلسطینی دیگر از جمله ۲ کودک نیز بر اثر حمله ارتش رژیم صهیونیستی به خانه‌ای در شرق شهر رفح شهید شدند. این حمله همچنین به زخمی‌شدن شمار دیگری از فلسطینیان انجامید.

همچنین نیروهای پدافند غیرعامل نوار غزه پیکر ۵ شهید فلسطینی شامل ۲ زن و ۳ کودک را از زیر آوار خانه‌ای در شمال نوار غزه که از سوی جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفت بیرون کشیدند. هنوز پیکر ۳ تن از شهیدان این حمله زیر آوار است. علاوه بر این، این حمله زخمی‌شدن شمار دیگری از فلسطینیان را در پی داشت.

ارتش رژیم صهیونیستی یک زمین کشاورزی در شهرک «الشوکه» واقع در شهر رفح را نیز هدف قرار داد.

کمی پیش‌تر نیز وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه گزارش روزانه خود در خصوص آخرین آمار شهیدان و زخمی‌های حمله‌های ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی تاکنون را منتشر کرد.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، طی ۲۱۱ روز جنگ غزه، ۳۴ هزار و ۶۵۴ فلسطینی در نتیجه حمله‌های ارتش رژیم صهیونیستی به این باریکه به شهادت رسیده‌اند و ۷۷ هزار و ۹۰۸ نفر دیگر نیز بر اثر این حمله‌ها زخمی شده‌اند.

همچنین وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه تاکید کرد که همچنان پیکر شماری از قربانیان در زیر آوارها و یا در خیابان‌های نوار غزه رها شده است و نیروهای امدادی و پدافند غیرعامل نوار غزه توانایی دستیابی به پیکر این قربانیان را ندارند.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • سازمان همکاری‌ اسلامی نسل‌کشی فلسطینی‌های غزه را محکوم کرد
  • جلوگیری تشکیلات خودگردان برای آزادی اسیر فلسطینی
  • واکنش طالبان به تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه
  • قدردانی طالبان از تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه
  • تاکید مقاومت فلسطین بر کارشکنی اشغالگران در مذاکرات/ الرشق رژیم صهیونیستی را تهدید کرد
  • سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند
  • شهادت ۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی
  • شهادت ۱۵فلسطینی در حمله‌های رژیم صهیونیستی
  • طی ۲۱۱ روز جنگ، چند فلسطینی در غزه شهید یا زخمی شدند؟
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد