Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@22:55:37 GMT

ستادی برای هیچ کس!

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۹۸۱۶۰

ستادی برای هیچ کس!

گروه چهارمحال و بختیاری_ سیاسی| تا انتخابات 1400 چیزی نمانده است، دقیقا بیست و شش روز؛ اما چه بیست و شش روزی! انگار دلشوره دست از سرم بر نمی‌داشت، دلم، دلم را می‌خورد که نکند فضای سیاسی با همین سردی قرار است پیش برود! نکند برخی‌ها که الان سرد شدند، یادشان رفته دیروز یقه خود را برای عزل رئیس دولت پاره می‌کردند و نسخه می‌پیچیدند که رهبری باید ورود کنند و مجلس باید عدم کفایت بزند و از این حرف‌ها؛ نگرانی‌ام از این بود که نکند مردم دوباره از صف مرغ و جون آدمیزادی که در بی‌تدبیری نوروزی ستاد کرونا (شما بخوانید یک نفر) به مخاطره افتاده بود، شیفت کنند به سمت ورزشگاه رفتن بانوان و دیوار کشیدن در خیابان‌ها، یا اصلا بی‌خیال انتخابات شوند!

نه، اشتباه نکنید نمی‌خواهم بی‌تدبیری‌های ناامیدکننده دولت در این هشت سال را بازخوانی کنم (چون نه توانش را دارم و نه این حجم از ناکارآمدی در این نوشتار می‌گنجد و نه الان جای این حرف‌هاست)، در این نوشتار می‌خواهم یک اتفاق خوب را روایت کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اپیزود اول؛ این روزها بازار ما خبرنگاران داغ است، هر روز دعوت می‌شویم به جلسات متعدد سیاسی، جلساتی که عمدتا روی یک نفر خاص می‌خواهند کار کنند تا سیزدهمین رئیس‌جمهور، جمهوری اسلامی باشد؛ شاید به خاطر همین ذهنیت بود که به محض اینکه دعوت شدم گارد گرفتم و سعی کردم به نحوی از زیرش فرار کنم؛ شخصی که آن‌طرف تلفن بود متوجه عدم تمایلم شد و سریع توضیح داد که ما می‌خواهیم یک ستاد انتخاباتی بزنیم ولی از هیچ شخصی حمایت نکنیم!

برایم جالب بود، چون اولین بار بود که با چنین مسئله‌ای برخورد می‌کردم؛ شخص پشت تلفن شروع کرد به توضیح دادن، مطالبه حضرت آقا، اهمیت مشارکت، کمین ضدانقلاب برای سوءاستفاده و...، باید اعتراف کنم حرف‌هایش تاثیرش را گذاشته بود و خیلی راحت بدون هیچگونه مقاومتی قبول کردم در جلسه حاضر شوم.

اپیزود دوم؛ آسانسور خراب بود و باید تا طبقه چهارم با پله می‌رفتم و قطعا چند دقیقه دیگر هم به نیم ساعت تاخیرم اضافه می‌شد، پشت واحد مذکور رسیدم، در که باز شد با یک خانه تیمی به تمام معنا مواجه شدم؛ یک روحانی که عبایش را درآورده و فقط عمامه به سر دارد بالای جلسه نشسته بود و تعدادی جوان که با لباس راحت و خودمانی دور هم نشسته انگار با بحث مهمی درگیر هستند؛ صحبت از برگزاری تریبون آزاد و مناظره بود که بی سر و صدا به حلقه نسبتا بزرگ‌شان وارد شدم.

ایپزود سوم؛ نمی‌دانم چه بود، صفا و صمیمیت رویش‌های انقلاب بود یا اینکه عده‌ای با این نگاه مقدس و فارغ از سیاسی‌بازی‌ها و دودوتا کردن‌های مرسوم، دارند برای روی زمین نماندن مطالبه رهبرشان تلاش می‌کنند، هر چه بود خیلی من را درگیر کرده بود؛ تا آنکه به خود آمدم و دیدم مسؤولیت برگزاری یک شب شعر سیاسی را با میل پذیرفته‌ام و دارم برای نحوه اجرایش با دوستان بحث می‌کنم؛ البته کارهای مهم‌تر را دوستان زرنگ‌تر از من برداشته بودند و قرار شد 5 الی 6 عملیات بزرگ و پر سروصدا تا انتخابات برای افزایش مشارکت و تبیین اهمیت انتخابات برگزار کنیم.

انتهای پیام/3339/م

 

منبع: فارس

کلیدواژه: ستاد انتخاباتی مشارکت مطالبه رهبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۸۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، غلامرضا نوری قزلجه، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

بنابر گزارش مهر، وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901989

دیگر خبرها

  • نباید از اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات غافل شد
  • پیش‌بینی ۴۳۰شعبه اخذ رأی برای برگزاری انتخابات در خرم‌آباد و چگنی
  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است
  • همه سلایق سیاسی در مجلس دوازدهم حضور دارند
  • مغان طلاست نباید در قواره مس بماند/گمرک بیله سوار نبض اقتصاد مغان
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • چالش‌ها و راهکار‌های مشارکت سیاسی آگاهانه