Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، بابک دین‌پرست روز یکشنبه در نشست تسهیل و رفع موانع تولید که در سالن آفرینش منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در ماهشهر برگزار شد، بیان کرد: منطقه ویژه‌ی اقتصادی پتروشیمی یکی از قطب‌های بزرگ پتروشیمی در کشور است که با وجود 21 پتروشیمی بزرگ و میزان سهم تولید ۳۰ درصدی محصولات پتروشیمی در کشور، از اهمیت خاصی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی حجم سرمایه گذاری در منطقه ویژه‌ اقتصادی پتروشیمی در ماهشهر را ۱۹ میلیارد دلار بیان کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور ادامه داد: یکی از مشکلات صنایع پتروشیمی ، تامین مواد اولیه این صنایع بود که مقرر شد گزارشی تهیه و در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور مطرح شود.

دین‌پرست افزود: در موضوع امکان تامین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های در دست اقدام در این منطقه پتروشیمی ، لازم است ساز و کار مشخصی از محل سپرده‌ها و گردش صنایع پتروشیمی، در مقابل تعهد بانک‌ها برای تامین اعتبارات مورد نیاز آنها تعیین شود.

مدیران صنایع پتروشیمی ماهشهر نگاه ویژه‌ به استخدام بومیان داشته باشند

استاندار خوزستان نیز در این نشست با بیان اینکه درصد نیروهای شاغل بومی در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در ماهشهر پایین است گفت: مدیران صنایع پتروشیمی باید نگاه ویژه‌ای به استخدام نیروهای بومی شهرستان بندر ماهشهر داشته باشند.

قاسم سلیمانی دشتکی افزود: بر اساس آمار ارایه شده توسط مدیران منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ۶۳ درصد نیروهای شاغل در صنایع پتروشیمی از دیگر شهرستان‌های استان هستند و فقط ۱۹ درصد بومی شهرستان می‌باشند و ۱۸ درصد هم نیروهای متخصص خارج از استان هستند.

استاندار خوزستان گفت: بندر ماهشهر شهرستانی است که با مشکلات، اعتراضات اجتماعی و فقر دست‌وپنجه نرم می‌کند، لذا ۱۹ درصد شاغل بومی عدد بسیار کمی است؛ به همین دلیل در بحث استخدام نیرو باید توجه بیشتری به بومیان شهرستان شود و اولویت استخدام باید با بومیان باشد.

وی ادامه داد: بانک‌های استان منابع و مصارفی دارند که هر چه منابع تقویت شود، مصارف نیز آسانتر می‌شود.

وی گفت: یکی از دو قطب پتروشیمی کشور در بندر ماهشهر قرار گرفته است که انتظار می‌رود گردش مالی صنایع پتروشیمی در خود استان باشد و منابع بانکی استان را تقویت کند.

وی افزود: صنایع پتروشیمی در مسایل روان آب‌ها، بیابانزدایی، ساماندهی خورها و ... در خوزستان اقدامات خوبی انجام داده اما مسوولیت‌های اجتماعی باید طبق یک قاعده‌ی مشخص باشد که یکی از این مسوولیت‌های اجتماعی، بحث آلایندگی است.

سلیمانی دشتکی اضافه کرد: با توجه به توسعه بندر ماهشهر و بندر امام‌خمینی(ره) و وجود صنایع پتروشیمی، نباید فقر و بیکاری در آن مشاهده شود. در این منطقه، در حال ساخت پنج هزار واحد خانه هستیم که نشان دهنده وجود پنج هزار خانوار فقیر در منطقه است که در اثر سیل و آبگرفتگی آذر پارسال منازل آنها از بین رفته است.

استاندار خوزستان یکی از مشکلات منطقه را پرداخت مالیات بر ارزش افزوده بر اساس سرانه جمعیت بیان کرد و گفت: در گذشته، مالیات بر ارزش افزوده به مناطقی که در آن، کارخانه وجود داشت، پرداخت و در راستای عمران و آبادی همان منطقه استفاده می‌شد، اما در قانون جدید، این مالیات، بر اساس سرانه جمعیت به مناطق و شهرستان‌ها تعلق می‌گیرد.

وی ادامه داد: این قانون اشکال اساسی دارد چرا که بر اساس آن، حق مناطق محروم که زمین، آب و هوای آنها آلوده شده، به مناطق پرجمعیت داده می‌شود و انتظار می‌رود این قانون اصلاح شود.

سلیمانی دشتکی در خصوص توسعه منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در ماهشهر نیز گفت: مدیران این مجموعه، توافقاتی با سازمان پدافند غیرعامل و سایر دستگاه‌ها برای در اختیار گرفتن زمین‌ها داشتند که در این نشست مقرر شد این موضوع را پیگیری و تسریع بخشیم.

وی درباره موضوع مطالبات زیاد و بدهی جزیی صنایع پتروشیمی از توانیر که بدهی‌ها به اجرا درآمده اما طلب‌ها پرداخت نمی‌شود بیان کرد:لازم است بدهی صنایع پتروشیمی این منطقه به توانیر فعلا نگه‌داشته شده تا در سطح ملی راهکاری برای پرداخت طلب‌های پتروشیمی‌ها تعیین شود.

21 واحد پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در ماهشهر در جنوب خوزستان فعالیت دارند که دومین منطقه فعال در کشور پس از منطقه پتروشیمی عسلویه است.

برچسب‌ها سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها توسعه ایران بندر ماهشهر جهش تولید خوزستان پروندهٔ خبری ۱۴۰۰؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها توسعه ایران بندر ماهشهر سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها توسعه ایران بندر ماهشهر جهش تولید خوزستان اخبار کنکور منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در ماهشهر صنایع پتروشیمی منطقه ویژه بندر ماهشهر بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۰۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات

استاندار مازندران با اشاره به صدور منطقه آزاد ویژه اقتصادی در بنادر مازندران تاکید بر تبدیل این بنادر از مناطق واردات صرف به مناطق ایجاد دانش فنی و صادرات کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، یوسف نوری، عصر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در بازدید از بندر نوشهر در جمع خبرنگاران این بندر را در جایگاه ویژه استان با برخورداری از ظرفیت بالا عنوان و اظهار کرد: با تلاش صورت گرفته در سال گذشته از رشد بسیار خوبی برخوردار شد.

وی با نگاه بر گسترش دریا بر اقتصادمحور افزود: در این راستا پیشنهاداتی ارائه شد که دولت دارد مصوبه می‌دهد؛ باتوجه به ظرفیت و وجود بنادر موجود در استان قرار شد بسته‌ای کامل داشته باشیم.

استاندار مازندران عنوان کرد: براساس برنامه اقتصاد دریاپایه دانشگاه نوشیروانی بابل در این مطالعه‌ای انجام داده که باید بر سیاست‌های ۹گانه مقام معظم رهبری بروز شود تا بتوانیم از این امکان به بهترین نحو استفاده کنیم.

نوری با اشاره به تعیین تکلیف پرونده منطقه آزاد مناطق ویژه اقتصادی در استان مازندران از صدور مصوبه دولت سیزدهم عنوان و مطرح کرد: هم‌اکنون درحال انجام کارها برای این مجوز بوده که البته این مهم ملاحظاتی دارد و باید این مناطق را از مناطق واردات صرف به مناطق ایجاد دانش فنی و صادرات تبدیل کنیم.

وی ادامه داد: مذاکرات انجام شده که در این زمینه نیازمند طرح جامع برای ایجاد مناطق ویژه اقتصادی استان مازندران هستیم.

استاندار مازندران با اشاره به مشکل لایروبی بنادر این استان بیان کرد: بحث لایروبی به‌دلیل پس‌رفت آب خزر مشکلی برای تمام بنادر سطح استان مازندران ایجاد کرد که لازم است در امر لایروبی بنادر سطح استان سیاست‌های کوتاه‌مدت با جدیت اعمال شده و با جدیت پیگیری شود.

وی با تاکید بر اینکه امیدواریم باتوجه به مطالعات و پیش‌بینی‌ها دوره برگشت دهه ۷۰ را داشته باشیم تا بتوانیم با برگشت سمت آب به سوی سواحل پسروی به سمت دریا را کمتر شاهد باشیم، خاطرنشان کرد: در ارتباط با بحث پسروی آب خزر باید در مراکز تحقیقاتی چاره‌اندیشی کنیم تا بندر به فعالیت خود با جدیت ادامه دهد.

کد خبر 749482

دیگر خبرها

  • جنگ کریدورها، موقعیت و فرصت ویژه ایران
  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود
  • ایجاد چهار هزار شغل جدید در غرب استان سمنان
  • اهتمام بیشتری برای ایجاد فرصت عرضه تولیدات داخلی به کار گرفته شود
  • ایجاد دهکده لجستیکی مرزی سرخس
  • تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات
  • دهه کرامت فرصت پیوند دل‌های نسل جوان با اهل بیت(ع) است
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد