Web Analytics Made Easy - Statcounter

این در حالی است که در طول یک‌سال گذشته انتقادهایی از درون بهارستان نسبت به عملکرد هیأت رئیسه و شخص محمدباقر قالیباف شنیده می‌شد.
شاید برجسته‌ترین مورد آن عملکرد هیأت رئیسه در بررسی لایحه بودجه 1400 بود که به جای رأی‌گیری درباره گزارش کمیسیون تلفیق، رئیس مجلس اعلام کرد لایحه بودجه را به رأی می‌گذارد. در ادامه ادعای دستکاری در مصوبه لایحه بودجه بعد از تأیید شورای نگهبان هم مزید بر علت شد تا انتقادها از قالیباف، تردیدهایی را در مورد ابقای او بر کرسی ریاست مجلس به‌وجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این هم البته برخی نمایندگان و البته فعالان سیاسی بیرون بهارستان هم نسبت به آنچه رفتارهای انتخاباتی رئیس و هیأت رئیسه مجلس می‌خواندند گلایه داشتند. چنانکه تا قبل از پایان ثبت نام نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، محمدباقر قالیباف یکی از گزینه‌های جدی ورود به رقابت بود و در کنار او امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، نایب رئیس مجلس هم در انتخابات ثبت نام کرد. علی نیکزاد هم ثبت نام خود را موکول به آمدن یا نیامدن سید ابراهیم رئیسی کرد و با ورود رئیس قوه قضائیه به انتخابات او ثبت نام نکرد و در ادامه به عنوان رئیس ستاد انتخابات رئیسی منصوب شد. این وضعیت و تمایل اعضای هیأت رئیسه به ورود به انتخابات ریاست جمهوری این احتمال را قوی کرده بود که در انتخابات هیأت رئیسه مجلس حتماً تغییراتی رخ خواهد داد. اما با منتفی شدن ثبت نام قالیباف و بیانیه تشکر نمایندگان از آنچه رفتار وحدت‌آفرین او خواندند، به نظر می‌رسد رئیس مجلس فعلی، شاید کار چندان سختی برای ابقا در کرسی ریاست نداشته باشد. وضعیت اما درباره نواب او یعنی قاضی‌زاده هاشمی و نیکزاد هنوز مشخص نیست و احتمال جابه‌جایی در کرسی نواب وجود دارد.
از قرار معلوم به سیاق سال گذشته، تکلیف نامزدها در جلسه فراکسیون اکثریت مشخص خواهد شد تا همه چیز برای جلسه روز چهارشنبه مهیا باشد.
یک عضو فراکسیون نیروهای انقلاب، در گفت‌وگو با «ایران» در خصوص برگزاری این جلسه اعلام کرد: بنا شده بود یک روز قبل از صحن علنی، جلسه‌ای در فراکسیون اکثریت برگزار شود و در آنجا در مورد کسانی که کاندیدای هیأت رئیسه هستند رأی‌گیری شود. این نماینده مجلس که ترجیح داد فعلاً نامی از او برای انتشار این خبر مطرح نشود گفت: این رأی‌گیری که پیش مقدمه‌ای برای جلسه صحن علنی روز 5 خرداد است، هنوز انجام نشده و طبق مصوبه هیأت مرکزی فراکسیون انقلاب، کاندیداها تا آخرین ساعات روز دوشنبه فرصت دارند که تصمیم خود را به این فراکسیون اعلام کرده تا اعضا در روز سه‌شنبه به جمع‌بندی نهایی برسند. او اعلام کرد که تا روز یکشنبه برای ریاست مجلس، فقط شخص آقای قالیباف کاندیدا شده است و برای نایب رئیسی هم - طبق شنیده‌های من - از میان افراد شاخص علاوه بر نواب رئیس فعلی یعنی علی نیکزاد و امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی، عبدالرضا مصری، حمیدرضا حاجی بابایی و ابراهیم عزیزی هم اعلام آمادگی کرده‌اند.
سال گذشته که نخستین دوره انتخابات هیأت رئیسه مجلس یازدهم برگزار می‌شد، در نشست فراکسیون انقلاب نامزدهای تصدی ریاست مجلس محمدباقر قالیباف، حمیدرضا حاج بابایی، مصطفی آقامیرسلیم و حسن نوروزی بودند که در نهایت با پایان رأی گیری، محمدباقر قالیباف با کسب 164 رأی از مجموع 240 رأی مأخوذه کاندیدای نهایی فراکسیون انقلاب اسلامی برای ریاست مجلس نام گرفت. سیدرضا تقوی، سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، الیاس نادران، محمدمهدی زاهدی، عبدالرضا مصری، سید محمدرضا میرتاج‌الدینی، علیرضا منادی و علی نیکزاد نیز کاندیداتوری خود را برای تصدی نایب رئیسی مجلس اعلام کرده بودند که در نهایت امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی و علی نیکزاد به ترتیب با کسب 94 و 93 رأی از مجموع 240 رأی مأخوذه به عنوان نامزدهای نهایی فراکسیون برای نائب رئیسی مجلس مطرح شدند. همین انتخاب در صحن علنی مجلس هم تکرار شد و محمدباقر قالیباف به‌عنوان رئیس و امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی و علی نیکزاد هم به عنوان نواب اول و دوم انتخاب شدند.
اما آیا این ترکیب بار دیگر تکرار خواهد شد یا مخالفان فعلی هیأت رئیسه از حضور اعضای فعلی جلوگیری خواهند کرد؟ یکی از دلایل طرح این سؤال خبرهایی بود که با آغاز سال جدید در مورد دستکاری در جداول بودجه مطرح و انتقاداتی به شخص رئیس مجلس وارد شد. علی خضریان که نقش اول را در این خبررسانی‌ها بازی می‌کرد، حاضر نیست از همین حالا در مورد موافقت و یا مخالفت با کاندیداتوری محمدباقر قالیباف حرفی بزند. او در گفت‌وگو با «ایران» در خصوص انتخابات هیأت رئیسه مجلس گفت: هنوز جلسه‌ای در فراکسیون تشکیل نشده و اعضا قرار است که در همین هفته تشکیل جلسه دهد.
اگرچه با این اتفاقات یکی دو ماه گذشته گمان می‌رفت که قالیباف همچون پاستور از حضور دوباره در صندلی ریاست مجلس محروم شود و این کار هم به دست پایداری‌های مجلس انجام خواهد شد اما این عضو جبهه پایداری در برابر سؤالی مبنی بر مخالفتشان با عدم حضور قالیباف بر مسند ریاست مجلس پاسخ داد: لطفاً وارد این موضوعات نشویم. من به اندازه کافی پرحاشیه هستم. اجازه دهید که مسائل داخلی فراکسیون را در فضای رسانه مطرح نکنیم.

مستقلین به‌دنبال ورود به هیأت رئیسه
 در این میان تحرکات فراکسیون مستقلین ولایی هم جالب توجه است. این فراکسیون که حدود 50 عضو اعم از اصولگرایان معتدل و اصلاح‌طلبان دارد قرار است از ریاست قالیباف حمایت کند و در عوض شاید به یک کرسی نایب رئیسی برسد.
محمدباقری بنابی که ریاست فراکسیون مستقلین ولایی را برعهده دارد در گفت‌وگو با «ایران» توضیحاتی درخصوص تصمیمات این فراکسیون برای روز چهارشنبه ارائه کرد. او گفت: در انتخابات نواب رئیس کاندیدا داریم اما درخصوص انتخاب ریاست مجلس با اتفاق نظر اعضا از محمدباقر قالیباف حمایت خواهیم کرد. باقری بنابی در ادامه گفت: تصمیم این است که با توجه به شرایط کشور آقای قالیباف بدون رقیب باشد و به صلاح کشور و مجلس هم نیست در سال دوم مشکلاتی از این دست ایجاد شود. او تأکید کرد که در انتخاب دبیران و ناظران و نواب رئیس شاید یک تجدیدنظری داشته باشیم اما درخصوص رئیس مجلس اتفاق نظر وجود دارد که قالیباف بدون رقیب باشد. باقری این را هم گفت که هنوز کاندیدای ما برای نایب رئیسی مشخص نیست. او در پاسخ به این سؤال که آیا این تصمیم‌گیری را می‌توان نتیجه توافقات مستقلین و اصلاح‌طلبان مجلس با فراکسیون اکثریت دانست، گفت: ما رایزنی‌هایی با دوستان داشته‌ایم. نمی‌گویم که با کدام‌یک از آنان، ولی این را می‌توانم بگویم که قرار شد در مورد نواب رئیس و دبیران و ناظران هیأت رئیسه تجدید نظری در ترکیب فعلی انجام شود و پیگیر هم هستیم که این اتفاق بیفتد تا مجلس در سال دوم مقداری کارشناسی‌تر اداره شود. او در پاسخ به این سؤال که منظورتان این است که در این دوره از انتخابات هیأت رئیسه سهمی به اصلاح‌طلبان و مستقلین می‌رسد؟ گفت: هنوز معلوم نیست، ولی به نظرم ترکیب فعلی هیأت رئیسه باقی نمی‌ماند. یعنی یک نفر از نواب تغییر پیدا خواهد کرد.

منبع: روزنامه ایران

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد انتخابات هیأت رئیسه محمدباقر قالیباف قاضی زاده هاشمی هیأت رئیسه مجلس نایب رئیسی علی نیکزاد ریاست مجلس رئیس مجلس نایب رئیس نواب رئیس رأی گیری ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۲۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش فدراسیون فوتبال به تغییر نام استقلال!

احسان اصولی درباره مسائل مختلفی صحبت کرده است.

احسان اصولی درباره زمان تشکیل جلسه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال برای انتخاب سرمربی تیم‌های مختلف رده‌های ملی اظهار داشت:

ابتدا اجازه دهید مکانیزم انتخاب سرمربی را توضیح دهم. مجید جلالی در حوزه فنی و کارشناسی گزینه‌ها را بررسی می‌کند و پیشنهادات را از طریق دبیرکل فدراسیون فوتبال به هیئت رئیسه ارائه می‌دهد و در نهایت هیئت رئیسه بر اساس داده‌ها به تصمیم نهایی می‌رسد. بنابراین، تا زمانی که مصوبه هیئت رئیسه نباشد، هیچ انتخابی در کار نخواهد بود. ممکن است گزینه‌هایی از سوی شخص رئیس فدراسیون فوتبال پیشنهاد شود و به تصویب برسد و در دستور کار قرار بگیرد، اما ساز و کار انتخاب سرمربی به همین شکلی بود که توضیح دادم.
وی افزود:

نزدیک به دو ماه است که وقتم را برای فوتسال گذاشته بودم و خدا را شکر منجر به قهرمانی تیم ملی در جام ملت‌های آسیا شد. کوچک‌ترین مسائل را هم کنار گذاشته بودم و درگیر فوتسال بودم و از جزئیات انتخاب سرمربیان تیم‌های ملی خبر ندارم. جا دارد از جلالی و تیم‌شان تشکر کنم شکل علمی و سیستماتیک به دستورات داده‌اند و چرایی و دلایل‌ها را در پیوستی در متغیر‌ها بیان می‌کنند که خیلی ارزشمند است. در اولین جلسه هیئت رئیسه، احتمالاً موضوع انتخاب سرمربیان تیم‌های رده‌های مختلف ملی دستور کار قرار می‌گیرد. ضمن اینکه مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال همراه ما با تیم ملی فوتسال بود و ان‌شاء‌الله در اولین فرصت خروجی و تصمیمات هیئت رئیسه را اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.
«فکر می‌کنم یک هفته تا ۱۰ روز دیگر جلسه هیئت رئیسه برگزار شود.» عضو هیئت رئیسه و سخنگوی فدراسیون فوتبال با بیان این جمله تصریح کرد:

برای ما مهم است که تکلیف سرمربیان تیم‌های نوجوانان و امید مشخص شود. جلالی و تیم‌شان قطعاً برنامه‌های راهبردی و چشم اندازی که ترسیم کرده‌اند را در هیئت رئیسه مطرح خواهند کرد.
اصولی در خصوص اینکه برنامه تیم ملی فوتسال تا پیش از شروع جام جهانی برگزاری چند دیدار تدارکاتی خواهد بود، گفت:

فیفادی زیادی نداریم. یکی از فیفادی‌ها قبل از شروع مسابقات و دیگری تیرماه خواهد بود. با نظر وحید شمسایی تأکید بر این بود که لیگ ۵، ۶ هفته برگزار و سپس تعطیل شود. حدود ۴۰ روز قبل از اعزام تیم ملی به جام جهانی اردو‌ها تشکیل می‌شود. برای این فاصله، دنبال مذاکره هستیم تا با تیم‌های بزرگ بازی کنیم. گفتگو‌های اولیه انجام شده است. باید ببینیم در قرعه‌کشی در کدام گروه قرار می‌گیریم. طبیعی است با تیم‌هایی که همگروه خواهیم شد نمی‌توانیم بازی کنیم.
رئیس کمیته فوتسال در مورد اینکه ایران در سید یک قرار دارد و آیا امکان برگزاری دیدار تدارکاتی با برزیل وجود دارد یا نه، خاطرنشان کرد:

مذاکره با برزیل در شهریور ماه سال گذشته انجام شده بود و این مذاکرات را ادامه می‌دهیم تا به نتیجه نهایی برسیم.
وی درباره اینکه تکلیف استفاده از سیستم کمک داور ویدویی VAR در لیگ برتر به کجا رسید، به تسنیم گفت:

دستگاه‌هایی که وارد ایران شده است، مستقر بوده و داوران در هتل آکادمی در حال گذراندن دوره‌های آموزشی هستند. یک مقدار باید روی بحث هماهنگی بین باشگاه‌ها، ورزشگاه‌ها و ... پیگیری شود و به نتیجه برسد.
عضو هیئت رئیسه و سخنگوی فدراسیون فوتبال در رابطه با حساسیت ۶ هفته پایانی لیگ برتر خاطرنشان کرد:

چارچوب و آیین‌نامه‌هایی در بحث اجرای مسابقات و همینطور منشور اخلاقی آن وجود دارد و هر کسی تخطی کند طبق ساز و کار تعریف شده رکن قضایی که مستقل هستند، برخورد می‌شود. در کنار این، سازمان و فدراسیون فوتبال هشدار‌ها و راهنمایی‌ها را خواهد کرد. اگر مربیان، بازیکنان و هواداران با علم بر چارچوب تعریف شده حرکت کنند، شاهد تخطی نخواهیم بود، اما اگر خطایی صورت بگیرد، ساز و کار رکن قضایی فدراسیون فعال می‌شود، همانطور که در چند هفته اخیر شاهد ورود ارکان قضایی به چند پرونده بوده‌ایم.
اصولی در خصوص جدایی حمید مطهری از کادرفنی تیم ملی و بحث حضور افشین قطبی گفت:

در رابطه با دستیاران سرمربی تیم ملی، شخص امیر قلعه‌نویی معرفی می‌کند و ما نظر نمی‌دهیم و فقط در مورد خود سرمربی ورود می‌کنیم. تا این لحظه کسی معرفی نشده است.
وی در واکنش به بحث تغییر نام باشگاه استقلال به «استقلال خلیج فارس» عنوان کرد:

خیلی به این مسائل ورود نمی‌کنیم، اما می‌دانیم تغییر نام هر باشگاهی ضوابطی دارد. باشگاه استقلال در تهران ثبت شده و برای تغییر نام باید از کمیسیون ماده پنج اداره کل ورزش استان مصوبه بگیرند.
عضو هیئت رئیسه و سخنگوی فدراسیون فوتبال در پایان گفت:

با توجه به قهرمانی تیم ملی فوتسال جا دارد تقدیر و تشکر ویژه‌ای از دولت، وزیر ورزش و دیگر ارکان داشته باشم. رئیس جمهور با صدور پیام‌شان ما را دلگرم کردند، همینطور آقای قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی که پیام دلگرم کننده‌ای دادند. از نمایندگان مجلس، وزرای محترم، دستگاه‌های قضایی و نیروی مسلح نیز تشکر می‌کنم. این قهرمانی ماحصل زحمات دستگاه‌های مختلف بود و ارکان مختلف کمک کردند تا این قهرمانی مایه دلخوشی مردم شود. ان‌شاء‌الله با همین حمایت جلو می‌رویم تا بتوانیم در جام جهانی نیز مردم را خوشحال کنیم.

 

منبع:طرفداری 

دیگر خبرها

  • مانور لاکچری قالیباف در هتل بزرگ تهران
  • تصویری از ۳ کاندیدای اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم
  • واکنش فدراسیون فوتبال به تغییر نام استقلال!
  • قدم تازه خالص‌سازها؛ قالیباف و صندلی‌اش هدف فعلی است | پشت چه کسی را گرفته‌اند؟
  • ۲ تصویر جالب از گپ و گفت ۳ کاندیدای ریاست مجلس دوازدهم
  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟
  • خالص سازها به سراغ قالیباف رفتند /حمله همه جانبه برای جلوگیری از ریاست مجدد قالیباف بر مجلس /پایداری ها پشت متکی می ایستند؟
  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون