Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  این روز‌ها قطعی‌های برق مشکلاتی را برای شهروندان به ویژه آن‌ها که از آسانسور استفاده می‌کنند به‌وجود آورده و تعداد عملیات نجات از آسانسور‌های دربسته را در فعالیت‌های روزانه آتش‌نشانان افزایش داده است و به همین دلیل سازمان آتش‌نشانی مشهد با صدوراطلاعیه‌ای توصیه‌های مهم و ضروری را برای اطلاع شهروندان درهنگام مواجه شدن با چنین شرایطی اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد در حال حاضر با توجه به قطعی برق درمناطق مختلف شهر، محبوس شدن افراد درآسانسور‌های مجموعه‌های مسکونی، تجاری، اداری وآسانسور‌های پل‌های عابر پیاده افزایش یافته است و برخی شهروندان گمان می‌کنند اگر آسانسوری که بین طبقات گیر کند با خطرسقوط مواجه می‌شوند و باید بکوشند هرچه سریع‌تر خارج شوند در صورتی که چنین تفکری کاملاً اشتباه است. در بسیاری از ساختمان‌های امروزی تجهیزات پیشرفته وجود دارد و آسانسور‌ها نیز به سیستم برق اضطراری مجهزهستند که درهنگام قطع ناگهانی برق آسانسور را تا توقف در سطح یکی از طبقات پشتیبانی می‌کند.

البته اگر در ساختمان خالی از سکنه حضور دارید از آسانسور استفاده نکنید و در صورت محبوسی در آسانسور در چنین شرایطی شهروندان باید از انجام حرکات اضافی در آسانسور پیش از رسیدن مدیر ساختمان، تکنیسین‌های فنی، سرایداران و یا نیرو‌های آتش‌نشانی خودداری کنند.

در چنین شرایطی آرامش خود را حفظ کنید، حرکت اضافی و خطرناک نداشته باشید.

در صورتی که برق آسانسور خاموش شده و آسانسور فاقد برق اضطراری است، می‌توان برای مدت کوتاه از نور گوشی استفاده کرد، اما گوشی را برای زمان طولانی روشن نگذارید، چون باتری آن تمام می‌شود، در حالی که شاید به آن نیاز داشته باشید. به‌جای انجام کار‌های خطرناک، کف کابین بنشینید. با این کار وقتی آسانسور دوباره حرکت کرد تعادل به هم نمی‌خورد.

دکمه تلفن یا آژیر خطر (دکمه آلارم) به شکل زنگ تعبیه شده در داخل کابین را فشار دهید تا دیگران متوجه شوند کسی در آسانسور گیر کرده است و اگر آنتن موبایل دارید با شماره تلفن درج شده در داخل کابین آسانسور که شامل شماره (نگهبان یا مسئول ساختمان، تکنیسین فنی آسانسور و در نهایت شماره آتش‌نشانی «۱۲۵» است) تماس بگیرید و ضمن اعلام دقیق آدرس محل حادثه منتظر رسیدن امدادگران باشید.

همچنین نگران هوا نباشید. هوا در چاه و کابین آسانسور جریان دارد و اکسیژن موردنیاز بدن شما تمام نمی‌شود.

البته اقدامات پیشگیرانه دیگری هم هست که باید توسط صاحبان و مدیران ساختمان و مدیران فنی و تأسیسات مجتمع‌ها، مد نظر قرار بگیرد که مهم‌ترین آن‌ها بازرسی ادواری بخش‌ها و اجزای آسانسور به‌صورت ماهانه از سوی شرکت‌های معتبر ونصب سیستم برق اضطراری برای آسانسور، زنگ هشدار و تلفن یا آیفون اضطراری برای آسانسور است و همچنین نسبت به تست و راه‌اندازی دیزل ژنراتور‌های مجموعه خود اقدام نمایند و سوخت مورد مصرف دیزل ژنراتور‌ها تأمین شده باشد تا در زمان قطع برق، بسرعت در مدار قرار گرفته و جریان برق محل را تأمین کند.

منبع: ایران

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قعطی برق محبوس شدن در آسانسور آسانسور ها آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۲۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ کشته و ۷۵ مجروح در سقوط باورنکردنی آسانسور

همشهری آنلاین _ حوادث: به نقل از خبرگزاری فرانسه، آسانسور معدن پلاتین راستنبرگ در شمال غربی ژوهانسبورگ در آفریقای جنوبی در حین انتقال کارگران از اعماق زمین به بالا بود که ناگهان از ارتفاع حدود ۲۰۰ متری سقوط کرد.

این اتفاق در پایان شیفت کاری کارگران معدن و زمانی رخ داد که آنها پس از یک روز کاری قصد خروج از معدن و رفتن به خانه‌هایشان را داشتند.

در بررسی‌های انجام شده مشخص شد که ایجاد اشکال در چرخ‌دنده‌های آسانسور باعث سقوط آن شده است. تا جایی که مکانیزم عملکرد آسانسور معکوس شد و شتاب گرفت و باعث شد بالابر با سرعت زیاد به پایین سقوط کند. آسانسور معدن، آسانسوری بزرگ با ظرفیت ده‌ها نفر است که در زمان حادثه بیش از ۸۰ نفر داخل آن بودند.

به دنبال این حادثه، تیم‌های امدادی وارد عمل شدند و تمامی کارگران مجروح به بیمارستان انتقال یافتند.

نیکو مولر، مدیر عامل شرکت امپالا پلاتینیوم هولدینگ، در بیانیه‌ای گفت: «این تلخ‌ترین اتفاقی بود که در تاریخ شرکت تجربه کردیم. تحقیقات در مورد علت سقوط آسانسور ادامه دارد و تمام عملیات‌های معدن تا اطلاع ثانوی متوقف است.

به گفته وی، برخی از کارگران به شدت مجروح شده‌اند که بیشتر آنها ار ناحیه مچ پا و ساق پا دچار شکستگی شدند. بقیه با خراش‌های جزئی از بیمارستان مرخص شدند.

یوهان ترون، معاون شرکت امپالا گفت: آسانسور تقریبا ۲۰۰ متر سقوط کرد و از ۸۶ کارگری که داخل آن بودند، ۱۱ نفر جان باختند. آفریقای جنوبی عمیق ترین معادن جهان را دارد و بسیاری از آنها آسانسورهایی دارند که می‌توانند بیش از ۱۰۰ نفر را در یک زمان حمل کنند.

در این حادثه سیستم «اضطراری» نتوانست آسانسور را متوقف کند و این مساله اعتراضات زیادی را درباره ایمن نبودن تجهیزات معدن برانگیخته است.

کد خبر 847560 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها آفریقای جنوبی حوادث جهان معدن

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت ستاد فرماندهی آتش نشانی ۱۲۵ در بندرعباس
  • پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولیعصر
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولی‌عصر(عج)
  • ۱۱ کشته و ۷۵ مجروح در سقوط باورنکردنی آسانسور
  • حریق گالن‌های قیر در پشت بام یک ساختمان در حال ساخت  
  • ۵ مصدوم در برخورد دو خودروی سواری در جاده قم به اصفهان
  • مهار آتش سوزی در ساختمان تجاری