Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن خلیل آبادی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا با بیان اینکه مشارکت پایین به منافع ملی لطمه خواهد زد، خاطرنشان کرد: دوستداران کشور و نظام و انقلاب اسلامی به خصوص کسانی که در حوزه تایید صلاحیت‌های کاندیداها در انتخابات شوراها و ریاست جمهوری و مجلس تصمیم‌گیر هستند باید این مساله را به جد مد نظر داشته باشند که سخت‌گیری‌های بی‌مورد یا سوگیری ‌سیاسی مردم را از انتخابات دور می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای شهر تهران مشارکت گسترده مردم در انتخابات‌ها را میراث امام خمینی(ره) و مورد تاکید مقام معظم رهبری عنوان کرد و افزود: اهمیت انتخابات برای کسانی که بینش سیاسی دارند واضح است و امروز در کنار توصیه به مردم برای حضور در انتخابات به مسئولان تایید صلاحیت‌ها هم توصیه می‌کنیم که زمینه حضور بهتر مردم را فراهم کنند. اگر مردم ببینند که علایق مختلف در صحنه انتخابات حضور دارند بیشتر مشارکت می‌کنند ولی اگر ببینند که با تنگ‌نظری برخورد می شود ممکن است شاهد کاهش مشارکت باشیم.

آرای طبقه متوسط گروه هدف اصلاح طلبان است

وی درباره وضعیت کاندیداهای اصلاح طلبان در انتخابات نیز گفت: با تشکیل نهاد اجماع ساز در جبهه اصلاحات، وحدت و انسجام خوبی بر جریان اصلاحات حکمفرماست و افراد صاحب رای در نهاد اجماع ساز همگی به کاندیدای واحد نظر دارند و امیدواریم بتوانیم یک کاندیدای مناسب برای اصلاح طلبان داشته باشیم ولی نمی توان این موضوع را از نظر دور داشت که اگر شرایط به گونه ای شود که اصلاح طلبان مجبور شوند از سقف مطالبات خود عدول کنند به نظر من اگر به یک کاندیدای معتدل هم برسند باز بهتر از این است که مشارکت نکنند و افراد تندرو پیروز انتخابات شوند.

 این فعال اصلاح طلب جلب آرای خاکستری را یکی از ابعاد مهم انتخابات ۱۴۰۰ ارزیابی کرد و افزود: بخشی از آرای خاکستری که به غیر از اصلاح‌طلبان در انتخابات‌ها رای نمی‌دهند منتظر اعلام نتایج تایید صلاحیت‌ها هستند و بعد از اعلام این موضوع درباره حضور یافتن در انتخابات تصمیم می‌گیرند. در عین حال گفتمان تامین معیشت با بهبود روابط با دنیا و احیای برجام می تواند بخشی از آرای خاکستری را به سمت اصلاح طلبان جلب کند.

خلیل آبادی، بخش خاکستری، طبقه متوسط و نخبگان و دانشگاهیان را گروه هدف اصلاح طلبان عنوان و تصریح کرد: اگر اصلاح طلبان بتوانند نظر طبقه متوسط و نخبگان را جلب کنند به خاطر مرجعیت این گروه‌ها برای طبقات فرودست، امکان جلب آرای این طبقه را نیز خواهند داشت. 

وی، انتخابات ایران را به طور ذاتی و تاریخی انتخاباتی هیجانی و دوقطبی ارزیابی کرد و گفت: از همان اولین دوره‌های انتخابات‌ بعد از پیروزی انقلاب همین فضا را داشتیم و در دوره‌ای، دو قطبی پابرهنه‌ها و اسلام ناب در مقابل اسلام آمریکایی مطرح بود و در دوره های دیگر هم همین فضاهای دوقطبی را با عناوین دیگر داشتیم و در یک انتخابات دوقطبی می‌توان طبقات مختلف را به تحرک انتخاباتی واداشت.

احزاب اصلاح‌طلب به صورت جبهه واحد عمل کنند

معاون دفتر ترویج مشارکت و امور شوراهای وزارت آموزش و پرورش در دوره اصلاحات با بیان اینکه انتخابات این دوره بر اساس دو قطبی طرفداران و مخالفان برجام خواهد بود، افزود: در این دوره هم شاهد همان دو قطبی «مذاکره» یا «عدم مذاکره» سال ۹۲ خواهیم بود. معمولا تشکیل دوقطبی انگیزه خوبی برای مشارکت بالای انتخاباتی در دنیاست کما اینکه شاهد تشکیل همین دوقطبی در انتخابات اخیر آمریکا هم بودیم.

خلیل آبادی، رای بالای مردم در انتخابات سال ۷۶ به جریان اصلاحات را از نوع سلبی اما مثبت ارزیابی کرد که منجر به افزایش مشارکت شد و گفت: اگر مشارکت انتخاباتی به شکل سلبی مثبت اتفاق بیافتد خوب است مثل انتخابات ۲ خرداد که مردم برای پیروز نشدن رقیب اصلاحات به اصلاحات رای دادند اما اگر سلبی منفی اتفاق بیافتد شاهد دور شدن مردم از صندوق‌های رای خواهیم بود که تبعات ناگواری برای کشور دارد.

وی درباره نقش احزاب در انتخابات ۱۴۰۰ هم گفت: ما در کشور حزب به معنی علمی آن که مبتنی بر یک ساختار هرمی از پایین برای پیگیری مطالبات عمومی شکل بگیرد را شاهد نیستیم اما به هر حال احزاب تاثیر زیادی بر گروه‌های مرجع مثل رسانه‌ها،‌ نخبگان دانشگاهی و حتی تصمیم گیران حوزه سیاسی دارند و نقش آنها در افزایش مشارکت و در عین حال پیروزی جناح‌های سیاسی غیرقابل کتمان است. 

عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی معلمان ایران، احزاب داخلی کشور را با بیش از چهار دهه فعالیت احزابی توانمند ارزیابی کرد و افزود: نقش احزاب در ایران را نباید کم در نظر گرفت ولی لازم است احزاب انسجام خود را حفظ کرده و جبهه ای عمل کنند.

 وی یادآورشد: امروز به دلیل اینکه تحزب متکثری داریم، احزاب اصلاح طلب برای موفقیت باید به صورت یک جبهه واحد عمل کنند وگرنه مثل انتخابات ۸۴ شاهد حضور چهار کاندیدای اصلاح طلب در انتخابات و شکست جریان اصلاحات خواهیم بود.

برچسب‌ها برجام انتخابات ۱۴۰۰ حسن خليل آبادی مقام معظم رهبری اصولگرایان ایالات متحده آمریکا شورای هماهنگی جبهه اصلاحات اصلاح طلبان پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برجام انتخابات ۱۴۰۰ حسن خليل آبادی برجام انتخابات ۱۴۰۰ حسن خليل آبادی مقام معظم رهبری اصولگرایان ایالات متحده آمریکا شورای هماهنگی جبهه اصلاحات اصلاح طلبان اخبار کنکور انتخابات ۱۴۰۰ اصلاح طلبان اصلاح طلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۲۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند

نماینده مردم قزوین،‌ البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی گفت: کارنامه مسئولان همان مشارکت مردم در عرصه انتخابات است و باید هر مسئولی به بازخورد انجام وظایف خود که در مشارکت مردم در انتخابات منعکس می‌شود، توجه کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سالار آبنوش عصر امروز _شنبه هشتم فروردین_ در شورای اداری شهرستان البرز، اظهار کرد: بی‌تردید کارنامه مسئولان همان مشارکت مردم در عرصه انتخابات است که باید هر مسئولی به بازخورد انجام وظایف خود که در انتخابات و مشارکت مردم منعکس می‌شود، توجه کند.

وی با تأکید بر اهمیت حل مشکلات مردم اضافه کرد: باید اذعان کرد که بهترین مردم را داریم به همین دلیل لازم است همه مسئولان نسبت به انجام رسالت خود در برابر مردم و قدردانی از مشارکت آنها در عرصه‌های مختلف، خدمت رسانی را جدی بگیرند.

منتخب مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر توجه به مردم و رسیدگی به امور آنها گفت: به همین خاطر مسئولان باید ضمن بازنگری در رفتار خود نسبت به خدمت‌رسانی صادقانه تلاش کنند.

آبنوش افزود: مسیری که رهبری و شهدا به ما نشان داده‌اند، جز خدمت و کار کردن برای مردم نیست و همه کسانی که مسئولیتی بر عهده دارند، باید به دنبال عملکردی باشیم تا مردم از ما راضی باشند و در عرصه‌های مختلف و انتخابات مشارکت مؤثر داشته باشند.

وی ضمن اشاره به مسیر پیش روی جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های جهانی ادامه داد: امروز به برکت امامین انقلاب و جان نثاری شهدا، جانبازان و رزمندگان گام نخست تثبیت نظام محقق شده و افق‌های پیش روی جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های جهانی نیز روشن و درخشان است.

منتخب مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وضعیت محور مقاومت اسلامی گفت: امروز جغرافیای منازعات تغییر کرده و به برکت جمهوری اسلامی ایران دیگر جنگ نه در مرزهای ایران بلکه در قلب رژیم صهیونیستی محل تمرکز جبهه کفر دنیاست و با امنیت و آرامش موجود در داخل کشورمان رژیم صهیونیستی در مقابل اراده مقاومت به زانو درآمده است.

آبنوش اضافه کرد: عملیات «وعده صادق» به ذهن مردم دنیا سرعت بخشید تا افرادی هم که تحت تبلیغات دشمن تردید داشتند، باور کنند که کوه یخی رژیم صهیونیستی و شیطان بزرگ آمریکا به برکت جمهوری اسلامی ایران و برکات فقه جعفری و رهبری معظم انقلاب اسلامی فرو ریخته است.

وی اضمحلال و فروپاشی درونی رژیم صهیونیستی را از نتایج راهبردی جبهه مقاومت دانست و ادامه داد: امروز دنیا فلسطین یکپارچه را می‌شناسد و صدای فریاد این ملت مظلوم به لطف جبهه مقاومت به گوش جهانیان رسیده و رژیم صهیونیستی رسوا شده است.

منتخب مردم قزوین در انتهای صحبت‌هایش به اهمیت تحقق گام دوم انقلاب اشاره کرد و گفت: امروز به برکت سال‌ها ایستادگی و مقاومت در برابر استکبار جهانی، روز قدس به یک رویداد جهانی تبدیل شده و چهره نمایشی و دروغین استکبار فرو ریخته که مسئولان باید به شکرانه این نعمت خادم مردم باشند و هرچه در توان دارند برای رضایت و حل مشکلات مردم به کار گیرند تا اعتمادسازی شود.

کد خبر 748523

دیگر خبرها

  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • مناظره ۲ کاندیدای مجلس دوازدهم اردبیل
  • مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • دی‌بروینه حتی از جرارد و لمپارد هم بهتر است!
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند