Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان جزئیات آخرین نظارت‌ها و بازدیدها از برگزاری امتحانات نهایی دانش آموزان، کاهش تراکم دانش آموزان در حوزه‌های امتحانی با افزایش تعداد حوزه‌ها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی ‌در مدارس سراسر استان اصفهان را تشریح کرد.

محمد اعتدادی در گفت وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص نحوه برگزاری امتحانات نهایی در حوزه‌های استان اصفهان، اظهار کرد: قبل از شیوع کرونا امتحانات نهایی دانش‌آموزان در ۲۰۰ حوزه برگزار می‌شد، اما از زمانی شیوع این بیماری با توجه به صدور دستورالعمل‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین شیوه‌نامه معاونت سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش این تعداد به بیش از ۵۰۰ حوزه افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش تراکم دانش آموزان در حوزه‌های امتحانی

وی با بیان اینکه افزایش تعداد حوزه‌های امتحانی سبب کاهش تراکم دانش آموزان می‌شود، افزود: علاوه بر این هر روز اکیپ‌های نظارتی از سوی اداره کل آموزش و پرورش برای بازدید از حوزه‌های برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان اعزام و رعایت پروتکل‌های بهداشتی مطابق شیوه نامه ابلاغی را بررسی می‌کنند. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان، تصریح کرد: نگرانی در مورد تجمع‌های دوستانه دانش آموزان در هنگام ورود به جلسه امتحان و بعد از برگزاری امتحان وجود دارد، به مدیران مدارس توصیه شده نسبت به این موضوع حساس باشند و دانش آموزان را سریع‌تر از مدرسه خارج کنند تا تجمعی شکل نگیرد.

وی در توصیه به خانواده‌ها تاکید کرد: بعد از تعطیلی ۱۵ ماهه مدارس، دانش آموزان همدیگر را می‌بینند و احتمال دارد تجمع‌های دوستانه بیرون از مدرسه هم داشته باشد، باید والدین به فرزندان تذکر دهند بعد از جلسه امتحان سریع به منزل بروند، خوشبختانه عده‌ای از دانش آموزان هم هستند که نگران امتحانات روزهای آینده هستند و بسیار سریع بعد از جلسه امتحان برای داشتن وقت بیشتر و مطالعه امتحان بعدی به خانه می‌روند.

برگزاری امتحانات در فضای باز توصیه شده است

اعتدادی ادامه داد: علاوه بر بازدیدهایی که توسط آموزش و پرورش انجام می‌شود به تازگی نظارت‌هایی هم توسط تیم‌های بازرسی استانداری و رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از حوزه‌های امتحانات نهایی داشتند و از نزدیک فضا را مشاهده کردند، همه این اتفاق حاکی از آن است که تلاش آموزش و پرورش بر این بوده تا پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی در امتحانات نهایی دانش آموزان به درستی رعایت شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان در مورد برگزاری امتحانات در فضای باز و حیاط مدرسه، گفت: به همه مدیران مراکز حوزه‌های امتحانات نهایی دانش آموزان این توصیه شده است تا جایی که امکان دارد صندلی‌ها را با فاصله فیزیکی و در محیط مناسبی قرار دهند و هیچ منعی برای برگزاری امتحانات در فضای باز و حیاط مدرسه وجود ندارد.

وی افزود: بسیاری از مدارس این کار را انجام دادند، اما با توجه به شرایط آب و هوایی و بارش‌های ناگهانی و وزش باد شدید که اخیراً در استان شاهد آن هستیم این اتفاق احتمال دارد تا حدودی حواس دانش آموزان را در جلسه امتحان پرت کند، به دلیل وضعیت هوا تعدادی از مدیران از فضای مدرسه استفاده نکردند اما همه مدیران دغدغه داشتند فضای مناسب با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تهویه مناسب هوا را برای امتحانات دانش آموزان فراهم کنند.

والدین بیماری زمینه‌ای فرزند را به مدرسه اطلاع دهند

اعتدادی در خصوص شکایت عده‌ای از والدین از وضعیت تهویه نامناسب هوای حوزه‌های امتحانات نهایی و نگرانی از وجود بیماری زمینه‌ای عده‌ای از دانش آموزان، اظهار کردند: اگر والدین به مدرسه‌ای اعلام کنند که فرزند آنها بیماری زمینه دارد مدیر مدرسه موظف است دانش آموز آنها را در مکان مجزای دیگری برای جلسه امتحان بنشانند، در حوزه‌های امتحانات نهایی فضای قرنطینه و ایزوله هم وجود دارد و اگر دانش آموزی مشکوک به کرونا باشد در این فضای ایزوله امتحان می‌دهد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان، خاطرنشان کرد: امروز در بازدید از مدرسه‌ای شاهد بودم دو نفر از دانش آموزان در گوشه‌ای مجزا از بقیه نشسته بودند در این باره سوال کردم و مدیر مدرسه اعلام کرد یکی از دانش آموزان به علت استرس زیاد آنجا نشسته است، و حتی علاوه بر بیماری‌های زمینه‌ای مدیران حوزه‌های امتحانات نهایی در همه موارد همکاری لازم را در این زمینه با دانش آموزان و والدین دارند.

وی تصریح کرد: اگر فرزند خانواده‌ای بیماری زمینه‌ای دارد خانواده‌ها حتماً این موضوع را به حوزه امتحانی اطلاع دهند و مدیر مدرسه موظف است که این دانش‌آموز را در محل مجزا برای امتحانات بنشاند، در صورتی که با تذکر خانواده حوزه امتحانی در این مورد همکاری لازم را نداشته باشد باید والدین موضوع را به اداره ارزیابی و عملکرد اداره کل آموزش و پرورش اطلاع دهند تا پیگیری لازم صورت بگیرد.

کد خبر 495626

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دانش آموزان امتحانات نهایی آزمون های حضوری پایه نهم و دوازدهم نگرانی والدین برگزاری امتحانات امتحانات خرداد 1400 رعایت پروتکل های بهداشتی امتحانات پایه نهم و دوازدهم مدارس ویروس کرونا امتحانات پایان سال شیوه نامه امتحانات حضوری مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان امتحانات نهایی دوازدهمی ها شیوع ویروس کرونا توصیه های بهداشتی مواد ضد عفونی کننده مدرسه برگزاری امتحانات حضوری امتحانات نهایی 1400 سوالات امتحانات نهایی پایه دوازدهم امتحانات نهایی حضوری است امتحانات نهایی در اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان امتحانات نهایی دانش آموزان حوزه های امتحانات نهایی برگزاری امتحانات نهایی برگزاری امتحان دانش آموزان دانش آموزان بیماری زمینه جلسه امتحان پروتکل ها زمینه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۲۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان خواف در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر ۳۵۰ مدرسه با ۴۲ هزار دانش‌آموز در این شهرستان فعال است، ادامه داد: نگاه عدالت‌محوری در روستای دردوی خواف که تنها ۲ دانش‌آموز دارد نیز وجود دارد.

روح اله غلام‌پور سدهی افزود: در آموزش و پرورش شهرستان خواف بعد از ۱۰ سال شیر رایگان به دانش‌آموزان ارائه شد و این طرح که با استقبال دانش‌آموزان و اولیای آنها روبرو شده است، در راستای ارتقای سلامت و تغذیه دانش‌آموزان اجرا می‌شود.

وی  با اشاره به اینکه در دوسال گذشته ۱۵۷ کلاس درس در قالب ۴۰ مدرسه به بهره برداری رسیده است، بیان داشت: در این شهرستان ۲۳۳ تفاهم نامه خیران مردمی و ۶۰ تفاهم نامه شرکت‌های صنعتی و معدنی به امضا رسیده است.

دیگر خبرها

  • ۶۰۰۰ حوزه برای برگزاری امتحانات نهایی آماده شده است
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • چه نوع سؤالاتی در امتحان نهایی طرح می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • برگزاری امتحانان نهایی دانش آموزان در ۱۱۰ حوزه امتحانی چهارمحال و بختیاری
  • کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است