Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-27@08:30:58 GMT

آباد کردن مساجد پاسداشت خون شهدا است

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۰۳۴۸۰

آباد کردن مساجد پاسداشت خون شهدا است

حجت الاسلام جعفری گیلانی در نشست مجمع خیرین آستان آقا سید علی شلمان گفت: آباد کردن و ساخت مساجد پاسداشت خون شهداست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از لنگرود، حجت الاسلام «محمد جعفری گیلانی» شب گذشته( یکشنبه، 2 خرداد) در نشست مجمع خیرین آستان سید علی کیا در شهر شلمان لنگرود با گرامیداشت پیروزی جبهه مقاومت فلسطین علیه اسرائیل، گفت: اتحاد فلسطینیان در این این پیروزی ملموس و  بهت آور بود و باعث پیروزی مردم فلسطین بر اسرائیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور همچنین با اشاره به حماسه فتح خرمشهر، گفت: هشت سال دفاع مقدس در واقع جنگ جهانی سوم بود که 37 کشور مترقی جهان به صدام کمک تسلیحاتی، مالی و اطلاعاتی می کردند.

 

وی در ادامه با اشاره به لزوم آماده سازی هر چه سریعتر مسجد آقا سید علی کیا شلمان، اظهار داشت: خداوند چهار گروه مومنان و متقین. مجاهدین و سبقت گیرندگان در خیرات را در قرآن کریم ستایش فرموده است.

 

جعفری گیلانی با بیان اینکه عمر انسان کوتاه و فرصتش کم است، گفت: هرکسی در کار خیر زودتر وارد شود از فرصت کوتاه زندگی استفاده بیشتری می برد.

 

وی تاکید کرد: ایمان و توکل به خداوند راهی است که هر کس در آن قدم بگذارد رستگار می شود.

 

عضو شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور به سابقه مردم شلمان در دفاع از اسلام و انقلاب اشاره و اذعان داشت: از برکت انقلاب رویش های بزرگی چون حکیمی و سردار حسین پور در شلمان است.

 

وی خاطرنشان ساخت: باید مساجد را آباد کنیم چرا که هر چه داریم از مساجد داریم.

 

جعفری گیلانی پیروزی مردم فلسطین بر اسرائیل را نتیجه انس و علاقه به مسجد دانست و گفت: آباد کردن و ساخت مساجد نوعی پاسداشت خون شهداست.

 

* مسجد منشا انقلاب و کانون تبیین ارزش‌های اسلامی است

حجت الاسلام «ستار علیزاده» نیز در این مراسم مسجد را زیر بنای همه فعالیت های فرهنگی و دینی در جامعه دانست و گفت: اولین اقدام پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله وسلم) پس از دعوت به اسلام، ساخت قطب فرهنگی به نام مسجد است.

 

مدیرکل اوقاف وامور خیریه گیلان تاکید کرد: ارزش های قرآنی و اسلامی از مسجد تبیین و تفسیر شد و به سراسر جهان نشر پیدا کرد.

 

علیزاده خاطرنشان ساخت: مسجد ترویج کننده مکتب و معارف اهل بیت(ع) بوده و هر چه از معارف اسلامی داریم از مسجد است.

 

وی به نقش مساجد در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: در زمانی که رسانه های اجتماعی مانند امروز نبود، مسجد رسانه و تریبون انقلاب بود.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان مسجد را منشا انقلاب و کانون تبیین ارزش‌های اسلام خواند و خاطرنشان کرد: عامل ماندگاری انقلاب هم در کنار دیانت مردم و اطاعت از ولایت فقیه، همین مساجد است.

 

گفتنی است، گلزار شهدای آستان آقا سید علی کیا مدفن شهید مرتضی حسین پور، فرمانده عملیات قرارگاه حیدریون است که در تدمر سوریه به شهادت رسید. سردار حاج قاسم سلیمانی در اربعین شهادت حسین پور قمی وعده نابودی داعش را داد.

پایان پیام/162

منبع: شبستان

کلیدواژه: لنگرود مدیرکل اوقاف گیلان اداره کل اوقاف گیلان اوقاف گیلان مسجد جعفری گیلانی سید علی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۳۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سردار حسن شاهوارپور بیان کرد: اجرای طرح حلقه‌های صالحین در پایگاه‌های مقاومت بسیج مساجد کشور طی چند سال اخیر دستاورد‌های فراوان تربیتی داشته است.

وی ادامه داد: ده‌ها هزار نفر در رده‌های سنی مختلف در مساجد خوزستان در قالب طرح شجره طیبه صالحین سازماندهی شده است و برنامه‌های مختلف تربیتی، آموزشی و تفریحی برای این اعضا در طول سال برگزار می‌شود.

فرمانده سپاه خوزستان با تاکید بر اینکه طرح شجره طیبه صالحین موج تربیتی در همه مساجد ایجاد کرده است گفت: شهرستان دزفول با سوابق طولانی فرهنگی و فعالیت چشمگیر مساجد و جلسات قرآن یکی از شهر‌های نمونه و قابل الگوبرداری در استان و کشور است.

وی ادامه داد: تشکیل قرارگاه استانی تعلیم و تربیت در شهرستان‌ها به منظور بررسی وضعیت شبکه تربیتی مساجد شهر‌های مختلف، بازدید از فعالیت‌ها و هم اندیشی در مورد اقدام‌های آینده حلقه‌های صالحین است که نخستین نشست استانی این قرارگاه در سال جاری در دزفول برگزار شد.

سردار شاهوارپور افزود: اعضای قرارگاه تعلیم و تربیت با تشکیل پنج تیم، به طور همزمان در پنج مسجد هر شهر حاضر و ضمن بازدید از مساجد فعال و بررسی فعالیت حلقه‌های صالحین، محتوای جلسات مساجد بررسی برنامه‌های آینده هم اندیشی می‌شود.

وی با اشاره به بازدید از تعدادی از مساجد دزفول در قالب قرارگاه استانی تعلیم و تربیت گفت: کار‌های بسیار خوبی در مساجد دزفول در حال انجام است و فعالیت گسترده مساجد این شهر امیدآفرین و بی نظیر است که این ظرفیت‌ها باید تقویت شود.

امیدآفرینی مهمترین ماموریت دستگاه‌های فرهنگی است

زعیم حوزه‌های علمیه خوزستان نیز در این نشست با بیان اینکه امید و امیدآفرینی مهمترین ماموریت دستگاه‌های فرهنگی است، گفت: علاوه بر تلاش برای حل نقاط ضعف و مشکلات، نباید از نقاط قوت موجود غافل بود.

آیت الله سیدمحمدعلی موسوی جزایری وجود مسوولان همدل را از جمله نقاط قوت خوزستان دانست و ادامه داد: گره گشایی از مسایل خوزستان نیاز به کار شبانه روزی تمام دستگاه‌ها دارد.

وی با اشاره به ضرورت مردم داری و حفظ ارتباط دستگاه‌های فرهنگی به ویژه امامان جمعه افزود: امامان جمعه باید مردمی باشند و ارتباط خود با مردم را حفظ کنند.

زعیم حوزه‌های علمیه خوزستان با تاکید بر اینکه دزفول از دیرباز در زمینه فرهنگ و علم الگو و پیشتاز بوده است گفت: تربیت علما و شخصیت‌های برجسته از جمله شیخ اعظم مرتضی انصاری از علمای بزرگ جهان اسلام و موسس فقه و اصول در دزفول نشان از غنای علمی این شهر دارد.

وی ادامه داد: حوزه علمیه دزفول در زمان نه چندان دور با داشتن اساتید و علمای برجسته و شاخص، مرجعیت علمی داشت و در بین علما زبانزد بود.

آیت الله موسوی جزایری با اشاره به سابقه درخشان فعالیت جلسه‌های قرائت قرآن در دزفول افزود: آغاز فعالیت قرارگاه تعلیم و تربیت خوزستان به منظور تقویت طرح شجره طیبه صالحین از دزفول اقدامی شایسته است.

وی با بیان اینکه مساجد باید محور فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در محلات باشد بیان کرد: طرح اشتغال مسجد محور در برخی استان‌های کشور آغاز شده است که باید تلاش کرد این طرح در خوزستان نیز اجرایی شود.

سالانه صد‌ها برنامه مختلف فرهنگی در مساجد دزفول برگزار می‌شود

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دزفول نیز در این نشست با تشریح برنامه‌های متنوع قرارگاه تعلیم و تربیت این شهرستان گفت: صد‌ها برنامه مختلف فرهنگی، هنری، آموزشی، ورزشی و تفریحی سالانه توسط این قرارگاه در مساجد دزفول برگزار می‌شود.

سرهنگ پاسدار بهروز حکمت پور با اشاره به ایجاد ۲ شبکه تربیتی و مدیریتی در قالب قرارگاه تعلیم و تربیت این شهرستان افزود: دزفول با داشتن سوابق فرهنگی، دینی و حوزوی جزو شهرستان‌های ممتاز فرهنگی خوزستان است.

وی یکی از ویژگی‌های بارز دزفول را وجود نیروی انسانی نخبه و مستعد دانست و ادامه داد: یکی از اهداف اصلی طرح صالحین تربیت نیروی انسانی در تزار انقلاب اسلامی است که با اقدام‌های انجام شده با رویش‌های فراوانی نسل‌های جدید در مساجد دزفول مواجه هستیم.

 

دیگر خبرها

  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • برگزاری همایش ائمه جماعات استان قم
  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • ساخت مسجد در روستای دره بید در بخش ممبی توسط گروه جهادی
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد زنجان
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب