Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین نشست شوراي هماهنگي کانون‌هاي فرهنگي هنري مساجد استان قم در سال جدبد با هدف هماهنگي و سياستگذاري فعاليت کانون‌هاي مساجد استان در قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، اولین نشست شورای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قم به ریاست آیت الله سید محمد سعیدی و با حضور شهردار قم، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزه‌های علمیه کشور و جمعی از مسئولان استانی در حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

آیت الله سعیدی در این نشست با بیان اینکه امور مساجد باید به همت مردم و نهادهای داخلی خود مساجد رقم بخورد و به نهادهای دیگر وابسته نباشند، گفت: گروه های فعال در مساجد مانند بسیج و کانون های فرهنگی هنری و سایر نهادها باید علاوه بر حفظ استقلال و دخالت نکردن در امور مربوط به یکدیگر مانند یک قطار به هم پیوسته باشند و هدایت این قطار به دست امام جماعت مسجد باشد.

 

وی با اشاره به شکل گیری شورای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد در هر استان گفت: این نشست ها باید پیگیری شود و نتیجه و خروجی جلسات ملموس باشد تا کارآیی لازم را داشته باشد.

 

در ابتدای این نشست حجت الاسلام و المسلمین روحانی مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قم با بیان اینکه سایت بچه های مسجد بیش از سه سال است شروع به کار کرده است، گفت: در این سایت اطلاعات و اخبار کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و خدمات فرهنگی این کانون‌ها به صورت به روز بارگذاری می شود و تا کنون ۵۷۷ هزار و ۷۳۷ دوره آموزشی و یک میلیون و ۷۹۸ هزار فعالیت در این سایت ثبت شده و بیش از ۱۰ هزار کتابخانه در مساجد کل کشور به ثبت رسیده است.

 

وی با بیان اینکه بیش از ۲۶ هزار کانون فرهنگی هنری مسجد در کل کشور در این سامانه به ثبت رسیده است، افزود: کانون های ثبت شده در استان قم ۴۲۳ کانون است که از این تعداد  ۳۹۰ کانون برادران و ۳۳ کانون خواهران، ۳۴۱ کانون شهری و ۸۲ کانون روستایی هستند.

 

مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان قم با بیان اینکه در کانون های مساجد، کلاس ها و دوره های فرهنگی هنری برای همه رده های سنی برگزار می گردد، گفت: این سایت خدمات فرهنگی مساجد را به مردم معرفی می کند و تا کنون در استان قم ۵۳ هزار و ۹۳۵ نفر در این کانون‌ها عضویت پیدا کرده اند و شماره ملی آنها در سامانه به ثبت رسیده است.

 

وی با اشاره به لزوم هویت بخشی به کانون های فرهنگی هنری مساجد، گفت: تا کنون بالغ بر ۴۵ درصد مساجد استان قم کانون فرهنگی هنری دارند و باید با همکاری نهادهایی مانند سازمان تبلیغات و اداره اوقاف و سایر نهادهای مربوطه کانون فرهنگی هنری مساجد را تقویت کنیم و فعالیت های فرهنگی را در مساجد بیمه کنیم.

 

روحانی با بیان اینکه تمام فعالیت های فرهنگی مساجد دراین سایت به اشتراک گذاشته می شود افزود: سایت بچه های مسجد بستر مناسبی برای الگوگیری از مساجد نمونه در زمینه فعالیت های فرهنگی است تا سایر مساجد هم بتوانند فعالیت های مشابه را در مسجد خود پیاده سازی کنند.

پایان پیام/78

منبع: شبستان

کلیدواژه: کانون کانون های مساجد کانون مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد هماهنگی کانون مساجد استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۲۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه «یه اردوی خاص» برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با گرامیداشت هفته معلم، ویژه‌برنامه «یه اردوی خاص» با حضور نوجوانان و دانش‌آموزان تهرانی با میزبانی از معلمان مدارس پایتخت توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از ۱۰ تا ۱۴ اردیبهشت برگزار می‌شود.

حمیدرضا خونویی، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: اولین برنامه حلقه «بچه‌های فرهنگسرا» در سال ۱۴۰۳ در قالب برگزاری اردو برای معلمان و با هدف تکریم جایگاه معلمان به مناسبت هفته معلم برگزار می‌شود. روال همیشگی بر این بوده است که معلمان با هدف نشاط دانش آموزان اردو ترتیب ببینند ولی در برنامه «یه اردوی خاص» این روال تغییر کرده و معلمان میهمان دانش‌آموزان می‌شوند و حلقه بچه‌های فرهنگسرا از طراحی تا اجرای اردو را خودشان برعهده دارند.

وی ایجاد فضای با نشاط و تکریم جایگاه معلمان را از جمله اهداف این برنامه دانست و افزود: در این برنامه، نوجوانان پس از تشکیل تیم اجرایی و تعیین نقش برای اعضا، ضمن هماهنگی با فرهنگسرا، نسبت به دعوت از معلمان مدرسه خود یا مربیان آموزش فرهنگسرا برای شرکت در اردو اقدام می‌کنند.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری در خصوص چگونگی برگزاری این اردوها گفت: این اردوها به صورت نیم‌روزه برگزار می‌شود و شامل بخش‌های متنوع اردویی نظیر بازی‌های گروهی و …است و مکان برگزاری آنها بنا بر امکانات هر منطقه در فرهنگسراها و در بعضی دیگر از مناطق در خارج از محیط فرهنگسرا برگزار می‌شود.

خونویی در پایان ضمن دعوت از نوجوانان برای عضویت در حلقه «بچه‌های فرهنگسرا» گفت: نوجوانان علاقه‌مند برای شرکت در این برنامه و عضویت در حلقه «بچه‌های فرهنگسرا» می‌توانند به فرهنگسرای نزدیک محل سکونت خود و یا به درگاه رسمی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به نشانی farhangsara.ir مراجعه کنند.

کد خبر 6090944 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی
  • برنامه «یه اردوی خاص» برگزار می‌شود
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • ویژه برنامه‌های دهه کرامت در استان ایلام برگزار می‌شود
  • نشست هم اندیشی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه یاسوج
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • اولین نشست رسالت اندیشی دفتر بانوان جبهه فرهنگی گیلان برگزار شد
  • بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی
  • اولین گردهمایی ائمه جمعه استان خوزستان با محوریت تبیین جایگاه مسجد در الگوی اعتلای شهر