Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و سرنگونی رژیم شاهنشاهی برای نخستین بار آرای سیاسی، مردم‌سالاری دینی و احقاق حقوق مردم فراهم شد. تاکیدات امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب به منظور حضور مردم در انتخابات نشانگر اهتمام جدی این دو شخصیت مهم کشور بر حضور حداکثری است.

در جوامعی که از حکومت متکی بر آرای مردم بهره مند بوده مشارکت عمومی مردم نقش تعیین‌کننده‌ای دارد زیرا مشارکت مردم در تعیین سرنوشت سیاسی، اجتماعی، حق همه آحاد جامعه و اصلی عقلانی و شرعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتخابات یک پدیده سیاسی نیست بلکه مظهر حضور مردم، مظهر احقاق حق و هم حق و هم تکلیف مردم بوده که بیایند و سرنوشت کشورشان را به دست خود معین کنند.این حق مردم بوده و متعلق به آنها اما تکلیف شرعی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از گرگان با توجه به نزدیکی انتخابات ۲۸ خردادماه گفت و گویی با حسین کریمی‌اول کارشناس مسائل سیاسی انجام دادیم که با هم می‌خوانیم.

فارس: به نظر شما مردم چه معیارهایی را در انتخاب اصلح برای رئیس جمهور در نظر بگیرند؟
کریمی‌اول:
انقلاب اسلامی در گام دوم انقلاب بسر می‌برد و انتخابات ۱۴۰۰ یکی از پیچ‌های مهم تاریخی بوده که باید مردم با نگاه عمیق، بصیرت نافذ و تعمیق و بررسی دقیق انتخاب اصلح در راستای تراز گفتمان و پیشبرد انقلاب اسلامی داشته باشند.

در انتخاب خود باید شناخت کامل از کاندیداها داشته و بدانند که چه فردی در مسیر اهداف انقلاب حرکت کرده و به آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی و ولی فقیه نزدیک‌تر است.
فردی باید انتخاب شود که در  مسئولیت‌ها در تراز  انقلاب اسلامی قرار گرفته و برگرفته از مکتب امام حسین (ع) باشد. فردی دارای ویژگی‌هایی مانند روحیه جهادی، انقلابی، شجاع، عادل، نگاه به مستضعفین جامعه، ساده‌زیست داشته و در مقابل دشمنان ایستادگی کرده و از حق دفاع کند.
این فرد باید اهل منیت نبوده و به دنبال جناح‌بازی نباشد و از جایگاه خود در راستای خدمت به مردم استفاده کند.مطمئنا با انتخاب چنین فردی مانند انتخابات دوره گذشته پشیمان نخواهیم شد.

فارس: به نظر شما حساسیت این دوره از انتخابات ریاست جمهوری نسبت به دوره‌های قبل به چه دلیل است؟
کریمی‌اول:
برای حساسیت موضوع انتخابات ۱۴۰۰ به این نکته اشاره می‌کنم که در چند ماه گذشته سفیر کشور فرانسه خطاب به کشورهای اروپایی و آمریکایی اعلام کرد که نباید اجازه بدهیم  در ایران دولت انقلابی تشکیل شود و به همین منظور باید از حضور گسترده و حداکثری مردم در انتخابات جلوگیری کنیم. دشمن می‌داند که تشکیل دولت انقلابی نقش مهمی در معادلات جهانی داشته و تمام برنامه‌های آنها مختل خواهد شد.

در انتخابات گذشته اشتباه کردیم و این اشتباه سبب شد تا مشکلاتی برای کشور و مردم عزیز به وجود آمده و در هشت سال گذشته برنامه‌های کشور در قالب مذاکرات و گفتگو معطل شده و معاندین و دشمنان بیشترین سوءاستفاده‌ها را بکنند.

برخی از افراد داخلی کشور نیز به امید آن بودند که دشمنان اوضاع کشور ما را مساعد کرده و این مشکلات حل شود که نه تنها حل نشد بلکه بر مشکلات نیز افزوده شد.کشور ایران اسلامی در حال حاضر الهام‌بخش همه کشورهای اسلامی به ویژه جبهه مقاومت بوده و کلیدی‌ترین واژه در این زمان حساس برگزاری انتخابات ریاست جمهوری است.

اگر این انتخابات براساس گفتمان انقلاب اسلامی، آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی و شهدا پیش نرود قطع یقین دچار حادثه خواهیم شد. بنابراین مردم ما باید فردی را انتخاب کنند که گرایش لیبرالی و نگاه به غرب را نداشته باشد و در تداوم انقلاب اسلامی تلاش کند.

تحلیل بنده این است همانطور که «سردار شهید سلیمانی» جمهوری اسلامی  را حرم دانسته و بیان کردند اگر این حرم شکسته شود مابقی حرم‌ها نیز شکسته خواهد شد. در انتخابات ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ نیز صندوق‌های رای حرم محسوب می‌شود و اگر ما ادعا داریم که مدافع آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی و خون شهدا هستیم باید برای دفاع از این موارد پای صندوق رای حاضر شده و با حضور حداکثری و انتخاب اصلح وظیفه خود را ادا کنیم.

فارس: کاندیداهای ریاست جمهوری چه وظیفه‌ای در برابر رای و نظر شورای نگهبان دارند؟
کریمی‌اول:
هر کشوری دارای چارچوب و قوانین خاص خود است. حتی در کشورهای غیراسلامی و غرب نیز برای قوانین و چارچوب‌های کشور خود احترام گذاشته و تابع آن هستند.
ما نیز در کشور اسلامی قرار داریم و مسلمان هستیم و باید تابع قانون باشیم بنابراین آنچه که قانون تعیین کرده را بپذیریم و اگر به آن اعتراضی داریم از راه قانونی وارد شویم نه اینکه در خیابان تجمع کرده و اغتشاش راه بیندازیم این عمل یاغ‌گری در مقابل قوانین است.

همه کاندیداها تابع قانون و شورای نگهبان باشند و آمدن و نیامدن خود به میدان را خیر و صلاح دانسته و به آن احترام بگذرانند و اگر اعتراضی دارند از راه قانونی وارد شوند.

با هر فردی در هر جایگاه و شخصیتی اگر از قانون تمکین نکند برخورد جدی قانونی خواهد شد و برای ما اصل نظام و انقلاب نه فرد مهم است. همه ما خادم انقلاب اسلامی بوده و برای حفظ آرمان‌های نظام خدمت می‌کنیم و اجازه نمی‌دهیم دشمن به طرفداری به‌ظاهر یک کاندیدا مطرح در کشور ناامنی ایجاد کرده و از این موقعیت به نفع خود سوءاستفاده کند.

فارس: دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات چه وظایفی در این شرایط خاص و حساس دارند؟
کریمی‌اول:
همه افراد دست‌اندرکار انتخابات در بخش‌های مختلف برگزاری، نظارت و بازرسی امانت‌دار بوده و این امانت رای مردم است. این افراد امین مردم هستند و نباید نسبت به امانتی که دارند خیانت کنند. آنها باید با تمام امکانات و ابزارهایی که در اختیار دارند از رای مردم حمایت و پاسداری کنند.

مردم با اعتماد به این افراد پای صندوق رای حاضر شده و رای خود را انداختند لذا دست‌اندرکاران باید دقت و توجه لازم را داشته تا کوچکترین اقدام آنها چه سهوا و چه عمدا سبب بی‌اعتمادی مردم نشده و خدای نکرده سوژه برای دشمنان نشوند. حتی خیانت در یک صندوق رای در کل کشور سبب زیر سوال رفتن انتخابات خواهد شد.

فارس: جوانان چه نقشی در حضور حداکثری مردم در انتخابات و مشارکت حداکثری خواهند داشت؟
کریمی‌اول:
آینده کشور در دست جوانان است و انرژی، میدان‌داری و شورای انقلاب در جوانان بوده و باید جوانان جرات و شهامت وارد شدن به میدان و ایجاد ابداع نوآوری، خلاقیت، تدبیر و روش‌هایی در راستای تدوام انقلاب اسلامی داشته باشند.

لذا در حال حاضر بهترین روش این است که جوانان در فضای مجازی  با تشکیل گروه‌های ۱۰، ۲۰ و یا بیشتر گفتمان انقلاب اسلامی را به لایه‌های مختلف منتقل کنند. تولید محتوا، روشنگری و بصیرت‌افزایی، تشریح و تبیین گفتمان انقلاب اسلامی از وظایف مهم جوانان در شرایط کنونی است.

در شرایط کنونی دشمن با عملیات میدانی و روانی تلاش دارد تا از حضور حداکثری مردم و تشکیل دولت انقلابی جلوگیری کند. نیاز است جوانان نیز با گفتمان‌سازی در مقابل حرکت های دشمن این توطئه‌های دشمن جلوگیری کرده و با این اقدامات دشمن را مایوس کنند.

دشمن هیچگاه دوست ما نخواهد بود و در حق کشور و ملت ما خوبی نمی‌کند و نخواهد کرد بلکه به فکر منافع خود است بنابراین ما باید روی داشته‌های خود تمرکز کنیم.

مسوولان باید به جوانان میدان داده و برای آنها ارزش قائل شوند ما منکر تجربه مسوولان مسن نیستیم بلکه معتقدیم مسوولان دارای سن و سال بالا می توانند پشتیبان و مدیریت کرده و جوانان به عنوان بهترین نیرو در کنار افراد با سن بالا و دارای تجربه وارد میدان عمل شوند.

فارس: با توجه به شیوع کرونا در کشور و برای امنیت خاطر مردم از وضعیت بیماری در زمان انتخابات چه راهکاری برای جلوگیری از این شیوع پیشنهاد می‌کنید؟

کریمی‌اول: مطمئنا برای حفظ سلامت مردم ایران در زمان انتخابات راهکارهایی دیده شده و در این راستا تاکنون ستاد مبارزه با بیماری کرونا جلساتی را برگزار کرده است.

مهمترین مولفه این است که مردم عزیز همچون این چندین ماه  گذشته در جامعه و محیط بیرون پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند. وزارت کشور نیز تدابیری چون برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی در برخی از شهرها در نظر گرفته است.

معتقدم همانطور که در این مدت با حفظ فاصله‌اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اجتماع برای انجام امور کاری و بانکی حاضر می‌شدیم در این روز نیز با همین شرایط در پای صندوق‌های رای حاضر شده و به تکلیف خود عمل کنیم.

فارس: مهمترین مشکل فعلی شهرستان گنبدکاووس چیست؟ چه راهکاری پیشنهاد می کنید؟ ملاک‌های انتخاب شوراهای اسلامی شهر چیست؟

کریمی‌اول: مهمترین نکته که کاندیداها و اعضای شورای شهر باید به آن توجه کنند این است که شهر را از آن خود بدانند.
شهرستان گنبدکاووس دارای اقوام و نژادهای مختلف بوده که با همدلی و وحدت در کنار هم زندگی می‌کنند و مردم عزیز گنبدکاووس باید فارغ از هرگونه قومیت و مذهب فردی را برای شورای شهر انتخاب کنند که دارای طرح و برنامه بوده و به توسعه فرهنگی اجتماعی و زیرساختی شهر کمک کند.

متاسفانه گاها دیده شده که در انتخابات شورای شهر  گنبدکاووس جبهه بندی صورت گرفته و این عمل سبب ضربه زدن شهر شده و جلوی توسعه شهر را می‌گیرد.

همه اقوام و مذاهب مسلمان بوده و همه در کتاب، قبله و پیامبر مشترک بوده و برای انتخاب فرد اصلح باید جدا از شیعه و یا سنی بودن فرد دارای طرح و برنامه را انتخاب کنیم.

از طرف دیگر کاندیداها به جایگاه شورای شهر به دید تقسیم قدرت بین اقوام و مذاهب نباشند و به فکر توسعه شهر و خدمت مردم باشند در این صورت قطعا منشا تحول شهر خواهند بود.

بنده برای مهار و کنترل سیلاب و آب‌های سطحی شهر گنبدکاووس طرحی ارائه دادم ولی متاسفانه اعضای شورای شهر فعلی هیچ توجهی به این طرح نداشته و آن را مطالعه نکردند.

کاندیداها و اعضای شورای شهر به فکر باندبازی و رفیق‌بازی در این جایگاه نباشند و به خاطر جایگاه و مقام وارد میدان نشوند بلکه کار خود را براساس تقوا و خدامحوری انجام دهند.
انتهای پیام/2307

منبع: فارس

کلیدواژه: انقلاب اسلامی دولت انقلابی حسین کریمی اول کریمی اول کریمی اول انتخابات 14 دو صفر شورای شهر باندبازی رفیق بازی وارد میدان خدامحوری آرمان های نظام جمهوری اسلامی انقلاب اسلامی حضور حداکثری دولت انقلابی کریمی اول شورای شهر خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۳۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها از نگاه بخشی و کوتاه مدت پرهیز کنند

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی ظهر روز شنبه در جلسه‌ای که به مناسبت روز شوراها در استانداری آذربایجان شرقی برگزار شد، اظهار کرد: نقطه مهمی که امروز باید به آن اشاره کرد، این است در کنار همه مطالب درست و کارشناسی که بیان شد، شاه بین این است اگر بخواهیم در نظام مدیریتی با هر نسبت محتوایی موفق شویم، نیازمند اتحاد و انسجام مدیریتی هستیم اگر موفق نشویم بهترین برنامه‌ها هم سر منزل مقصود نمی‌رسند.

وی ادامه داد: امروز سومین سال عملکرد شوراها است و جمع شده‌ایم تا تجدید قوا برای سال بعد کرده و در سال نتیجه ماحصل بهتری ایجاد شود.

وی افزود: تمامی اقدامات و موفقیت‌ها در سایه انسجام و وحدت بین مدیریت شهری، متولیان و دستگاه‌های اجرایی بوده و در این زمینه از نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تشکر می‌کنم که سبب وحدت در استان شدند و تمامی ائمه جمعه شهرستان‌ها روحیه تعامل، همفکری و همکاری دارند و باید از آنها تقدیر و تشکر کرد.

رحمتی بیان کرد: فرمانداران، بخشداران، دهیاران، شوراهای شهر و روستا زحمت کشیده و با اتحاد و انسجام به سمت برنامه ریزی، آرمان‌ها و اهداف خود پیش می‌روند، وحدت کاری پا برجا است و امیدوارم این به بعد با کمیت و کیفیت بیشتر شاهد این اتحاد و انسجام باشیم.

وی خاطرنشان کرد: باید بدانیم اساساً انقلاب اسلامی دنبال چیست؟ امام خمینی (ره) و خیل عظیم شهدا دنبال چه بودند؟ یک پاسخ دارد مردم به سرنوشت خود و بر اراده کشور حاکم شوند و اراده مردم در چارچوب انتخابات در تمامی چارچوب‌ها ساری و جاری است.

وی اضافه کرد: اراده مردم برای اداره کشور از رهبری تا شورای یک روستا حاکم بوده و همواره در این نظام حضور مردم سرنوشت را تعیین می‌کند و شما منتخبین مردم انجام وظیفه می‌کنید و باید از این مهم صیانت و مراقبت کرد که بهترین مسیر عملکرد مدیران است.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: انتخاباتی که پشت سر گذاشتیم چهلمین انتخابات انقلاب اسلامی بود که در کشور انجام می‌شد و در طول ۴۵ سال ۴۰ نوبت انتخابات داشتیم که در دنیا بی سابقه است و اراده مردم در جای جای نظام اداری باید حاکم شود.

وی تاکید کرد: کار نیمه تمام یک سوم نمایندگان در دور دوم ۲۱ اردیبهشت ماه به اتمام می‌رسد و امیدواریم در حوزه‌های انتخابی باقی مانده شاهد اراده و دعوت شما از مردم برای حضور باشکوه آن باشیم، تا دور دوم چون دور اول باشکوه برگزار شود، از همه عزیزان دارای تریبون خواهشمندم مانند دور اول از همه دعوت کنند بهترین نمایندگان را وارد چارچوب اسلامی کرده و خدمت کنند.

وی یادآور شد: آنچه در انقلاب اسلامی منجر به دستاورد شد در سه رکن بود؛ خدا محوری و اعتقاد بر خداوند منان، اعتماد به نقش مردم در همه عرصه‌ها و نکته سوم تبعیت از امام و ولی فقیه است که اگر رعایت شود شاهد رشد و شکوفایی در نظام اداری می‌شویم اما اگر نباشند هندسه انقلاب اسلامی بهم می‌ریزد و این سه مورد رکن انقلاب اسلامی است و باید صیانت کنیم اعتماد و اعتقاد ما به خدا کم نشود.

مالک رحمتی با بیان اینکه شوراهای انتخاب شده مظهر انتقال قدرت دولتی به مدیریت مردمی هستند، گفت: امام خمینی (ره) بر تشکیل شوراها بسیار تاکید داشتند؛ بنابراین جایگاه شوراها بسیار مهم بوده و از نظر رهبر معظم انقلاب در موارد متعدد بیان شده است و جایگاه آن را بیش از پیش متوجه بوده و حمایت کنیم تا تضعیف نشود.

وی متذکر شد: باید جلسه‌ای برگزار شود تا بررسی کنیم کدام وظایف بهتر است با اختیارات استانی به شوراها واگذار شود همچنین اگر دولت بتواند امورات حاکمیتی، سیاست گذاری، راهبری و نظارتی را از توجه و از تصدی گری پرهیز کرده و به شوراها واگذار کند، بهتر می‌شود تا صرفاً سیاست‌گذار، ناظر و پشتیبان کننده باشیم.

وی همچنین اظهار کرد: اگر می‌خواهید شوراها موفق شود، از نگاه بخشی و کوتاه مدت پرهیز کنید و به سمت نگاه بلند مدت، همه جانبه و آینده نگری پیش روید، متأسفانه گاهاً متوجه می‌شویم نگاه‌ها موسمی و فصلی و موردی است، اما شوراها نگاه توسعه‌ای و همه جانبه داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: نکته دوم منافع شخصی، گروهی و سازمانی را در گرو منافع عمومی و مردم ببینیم و از تفرقه بین شوراها و نگاه‌های سلیقه‌ای پرهیز کنیم و اتحاد و انسجام حاکم شده و روحیه تعاون و همکاری بیشتر شود.

وی افزود: قاطعیت شجاعت در حفظ بیت المال هم فراموش نشود در مورد افزایش عوارض و هزینه پروانه و امورات ساخت و ساز مسکن هم حداقل افزایش‌ها رخ دهد گاهاً متوجه می‌شویم ارقام نجومی مصوب شده اما وظیفه ما است قیمت تمام شده مسکن را کنترل کنیم، مسئله مسکن در محوریت مباحث شورا باشد به افزایش قیمت اجاره و مسکن حساسیت نشان داده و مقوله مسکن را دور نبینند.

وی ادامه داد: فرمانداران از نظرات شورای شهر بیشتر استفاده کنند فکر نکنید چون فرماندار و استاندار هستیم علامه داریم از نظرات آنها استفاده شده و مکلف شوند نظرات خود را برسانند.

رحمتی افزود: از روزهای آغازین مدیریت در استان بر توسعه متوازن بسیار تاکید کرده‌ایم، اگر همه شهرستان‌ها باهم توسعه یابند استان توسعه یافته می‌شود یکی از مقوله‌های مهم توسعه روستاها و مسئله روستاها است، اقدامات خوبی آغاز شده اما در بطن آن شوراهای روستا است و باید از روستاها و شهرهای متوسط شروع کنیم.

وی خاطرنشان کرد: مسئله بعدی مقوله گردشگری است مردمی‌ترین صنعت گردشگری است اگر می‌خواهیم با توسعه مواجه شویم می‌توان گردشگری در روستاها و شهرها را رونق داده و بوم گردی را ترویج دهیم در کنار آن توجه به نشاط عمومی ورزش عمومی همگانی و قهرمانی به ویژه در شهرهای کوچک مهم است.

وی گفت: در حوزه جوانی جمعیت آذربایجان شرقی نیازمند کار ویژه و جهادی هستیم چراکه میانگین رشد استان از کشور پایین‌تر است وباید توسعه دهید و طرح جوانی جمعیت در دستور کار شوراها قرار گیرد و حساسیت نشان دهند تا بیش از پیش موفق شویم و شاخص نظارتی عملکردی تمرکز و حمایت داشته باشند تا بیشترین نتیجه را ببریم.

استاندار آذربایجان شرقی اذعان داشت: شفافیت مالی شوراها و پاسخگویی مورد بعدی است، نکته اول توجه به هویت بخشی به شهرها و روستاها است اولین مسئله زیباسازی محیطی و معماری شهری است و باید حساسیت نشان دهیم و بر المان و نشان‌هایی که هویت را بولد می‌کنند تمرکز کنیم و ارزش دینی و فرهنگی در میادین اصلی و خیابان فرعی قابل توجه باشد.

وی اضافه کرد: در کنار کارهای سیاسی و عمرانی از کارهای فرهنگی و اجتماعی نباید غافل بود باید شوراها و شهردار و فرمانداران فایل و برنامه ویژه باز کنند و اولین بخش آن جوانان باشد، به فکر مسائل فرهنگی و اجتماعی جوانان باشید و اقدامات شایانی انجام دهید؛ مقوله بعدی امر بانوان است که قسمت بالایی در امر جمعیتی تشکیل داده‌اند قرارگاه بانوان ارزشی انقلابی متعهد و متخصص تشکیل شود.

وی در پایان یادآور شد: شعار سال از اقدامات کلیدی است باید در این زمینه اقداماتی را تعیین کنیم در تحقق شعار سال روستاها و بخش‌ها با توانمند سازی روستاییان با صنعت تحول روستا موفقیت‌های شایانی را فراهم کنیم و این مورد با محوریت جذب سرمایه‌گذار انجام شود.

کد خبر 6090093

دیگر خبرها

  • تشکیل شوراها اسباب تحکیم پایه‌های نظام را فراهم کرده است
  • شوراها از نگاه بخشی و کوتاه مدت پرهیز کنند
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • طلایی‌نیک:«وعده صادق» بسیاری از معادلات را تغییر داد
  • ۱۴۶۰ نفر عضو شوراهای شهر و روستای استان بوشهر هستند
  • زنجیره افتتاح پروژه‌ها در شهر اصفهان آغاز می‌شود/ تشکیل شوراها موجب جهش در مدیریت شهری شد
  • جذب نیروی بومی در صنایع شهرستان جم بسیار پایین است
  • ایران تنها کشوری است که با تمام قدرت علیه اسرائیل ایستاده است
  • ماموستا فخری در تبیین حقایق انقلاب از علمای پیشتاز بود
  • سردار فدوی: دشمن با اقتدار تنبیه شد / صهیونیست‌ها با حمله به کنسولگری حماقت کردند