Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@03:03:36 GMT

آتشفشان کنگو؛ حدود ۲۰۰ کشته-مفقودی و ۳۰ هزار آواره +فیلم

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۰۴۷۸۰

آتشفشان کنگو؛ حدود ۲۰۰ کشته-مفقودی و ۳۰ هزار آواره +فیلم

‍‍‍‍‍‍

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رسانه‌ها روز دوشنبه (امروز) از تلفات و خسارات گسترده فوران آتشفشان در کشور آفریقایی جمهوری دموکراتیک کنگو به ویژه در شهر گوما خبر دادند. 

خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های جمهوری دموکراتیک کنگو و نجات‌یافتگان فوران آتشفشان در این کشور گزارش داد، گدازه‌های ناشی از فوران آتشفشان کوه «نیراگونگو» شب یکشنبه (دیشب) وارد چند روستا در شرق جهور دموکراتیک کنگو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته شاهدان و ساکنان مناطق حادثه دیده، مقام‌های جمهوری دموکراتیک کنگو به ساکنان درباره احتمال ورود گدازه‌های آتشفشان هشدار نداده بودند.

بنا بر اعلام مقام‌های این کشور فقیر آفریقایی، حداقل ۱۵ نفر در نتیجه آتشفشان کشته و بیش از ۵۰۰ منزل مسکونی ویران شدند.

فوران آتشفشان از کوه «نیراگونگو» شنبه شب آغاز شد و به دنبال آن بیش از ۵ هزار نفر از ساکنان شهر «گوما» خانه و کاشانه خود را به مقصد رواندا کشور همسایه ترک کردند و ۲۵ هزار نفر هم خود را به منطقه شمال غربی جمهوری دموکراتیک کنگو رفتند و آنجا پناه گرفتند.

 

مقام‌های یونیسف (صندوق کودکان ملل متحد) اعلام کردند، بیش از ۱۷۰ کودک در نتیجه فوران آتشفشان همچنان مفقود هستند.

فوران آتشفشان در جمهوری دموکراتیک کنگو پیش از این در سال ۲۰۰۲ سابقه داشت و در آن سال هم شهر گوما شاهد مرگ صدها نفر و بی خانمان شدن بیش از ۱۰۰ هزار بود.

در آتشفشان اخیر در جمهوری دموکراتیک کنگو، روستاهای نزدیک به محل وقوع آتشفشان به شدن آسیب دیده‌اند.

«آلین بیچیکوبو» مادر ساکن روستای «بوگامبا» به آسوشیتدپرس گفت، او و فرزند خردسالش توانستند به سلامت فرار کنند اما پدر و مادرش جانشان را از دست دادند.

به گفته برخی منابع محلی در جمهوری دموکراتیک کنگو، فقط در بوگامبا حداقل ۱۰ نفر در نتیجه رسیدن گدازه‌های آتشفشان به این روستا کشته شدند اما مقام‌های دولت اعلام کردند که هنوز برای اعلام آمار تلفات، بسیار زود است.

به گفته مقام‌های این کشور، حداقل پنج نفر حین تلاش برای تخلیه کردن شهر گوما به دلیل تصادف رانندگی کشته شدند.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: جمهوری دموکراتیک کنگو آتشفشان بلایای طبیعی جمهوری دموکراتیک کنگو فوران آتشفشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۴۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشته شدن ۴ مامور پلیس در کارولینای شمالی

مقامات پلیس کارولینای شمالی خبر دادند در جریان تبادل آتش برای دستگیری یک متهم فراری، ۴ مامور پلیس کشته و ۴ تن دیگر زخمی شدند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مقامات پلیس کارولینای شمالی خبر دادند در جریان تبادل آتش برای دستگیری یک متهم فراری در شهر شارلوت، 4 مامور پلیس کشته و 4 تن دیگر زخمی شدند.

اداره پلیس شارلوت اعلام کرد این متهم فراری با مشاهده ماموران پلیس در محل اقامتش، شروع به تیراندازی کرد که در جریان این تیراندازی، علاوه بر کشته و زخمی شدن 8 مامور پلیس، متهم نیز در حیاط پشتی خانه مورد اصابت گلوله قرار گرفت و کشته شد و دو مظنون دیگر نیز دستگیر شدند.

در همین حال کاخ سفید نیز اعلام کرد رئیس جمهور بایدن درباره این حادثه با روی کوپر فرماندار کارولینای شمالی گفتگو کرد.

پس از این حادثه بایدن در بیانیه ای خواستار اقدامات بیشتر برای مقابله با خشونت های مسلحانه در سراسر ایالات متحده شد.

بایدن در این بیانیه گفت: رهبران کنگره باید برخیزند تا ما بتوانیم استفاده از سلاح های مرگبار و دارای خشاب های با ظرفیت بالا را ممنوع کنیم. ما باید سلاح های خود را در شرایط امن نگه داری کرده و لایحه بررسی سابقه خریداران اسلحه و قانون ملی پرچم قرمز را تصویب کنیم.

این در حالی است که روز گذشته نیز پلیس محلی نیواورلئان اعلام کرد بر اثر تیراندازی در خانه‌ای در حومه این شهر، دستکم 5 نفر از جمله 3 مامور پلیس و 2 عابر پیاده زخمی شدند.

در حادثه دیگری بر اثر تیراندازی جمعی در یک کلوب شبانه در شهر سنفورد فلوریدا، 10 نفر از جمله یک بازیکن سرشناس تیم فوتبال هیوستون تگزاس زخمی شدند.

این در حالی است که براساس آمار آرشیو خشونت های مسلحانه آمریکا، از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون 129 مورد تیراندازی جمعی در سراسر کشور رخ داده است. تیراندازی جمعی به آن دسته از تیراندازی هایی اطلاق می شود که در آن دستکم 4 نفر یا بیشتر به جز فرد ضارب کشته می شوند.

بالا گرفتن خشونت‌های مسلحانه در آمریکا تا حدی است که هر هفته شاهد تیراندازی‌های خونین در نقطه‌ای از ایالات متحده هستیم. این تیراندازی‌ها در مکان‌های عمومی مانند مدارس، مراکز خرید و کلیساها به شکل چشمگیری افزایش یافته است.

گفته می‌شود آمار بالای تیراندازی‌ها در آمریکا موجب اضطراب و ناامنی مردم شده و بحث‌های سیاسی زیادی را به راه انداخته است. منتقدان، افراطی‌های جمهوری‌خواه حامی سلاح را به همکاری خیانت‌آمیز با لابی‌های اسلحه متهم می‌کنند.

در سال‌های اخیر، گروه‌های لابی ضد اسلحه البته در آمریکا نفوذ پیدا کرده‌اند ، اما در راس سیاست، به دلیل توازن قوا در سنا و محدودیت‌های سیستمی، هنوز کار چندانی انجام نشده است. بنابراین جمهوری خواهان همچنان در کنار صاحبان اسلحه هستند و دموکرات ها با پروژه های خود به جایی نمی رسند. برخی می گویند، بایدن به سادگی می تواند دستورات اجرایی صادر کند، یا وضعیت اضطراری بهداشت عمومی را اعلام کند و با توجه به تلفات خشونت با سلاح، اقدامات متقابل را انجام دهد. با این حال، در هر دو مورد، لغو این امر آسان خواهد بود و تا انتخابات بعدی هم تنها چند ماه دیگر باقی مانده است.

انجمن ملی سلاح آمریکا (NRA) یکی از قدرتمندترین سازمان های غیرنظامی در این کشور است که منافع صاحبان اسلحه و کسانی را که آن را ضروری می دانند هدایت می کند.

این انجمن ممکن است در سال‌های اخیر بخشی از نفوذ خود را از دست داده باشد و دیگر به اندازه سال 2016 که حدود 54 میلیون دلار برای مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری هزینه کرد قدرت مالی نداشته باشند. اما لابی اسلحه و حامیان آن پس از آن هم حدود 33 میلیون دلار در انتخابات ریاست جمهوری 2020 سرمایه گذاری کردند. یکی از اهداف اصلی آن ها جلوگیری از قوانین سختگیرانه علیه صاحبان اسلحه است.

در این شرایط، دموکرات های حاکم به ویژه طرفدار قوانین سخت گیرانه حمل اسلحه هستند، در حالی که جمهوری خواهان مخالف آن هستند. اما اکثریت نمایندگان سیاسی آمریکا علیه کشیدن دیوار قانونگذاری در مجلس سنای ایالات متحده در برابر این مسئله هستند. برای اجرای چنین پروژه ای اکثریت 60 درصدی در کنگره لازم است که وجود ندارد.

تیراندازی در نیواورلئان و فلوریدا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین امپراتور روم کجا دفن شد؟
  • (ویدئو) فوران یک آتشفشان در اندونزی و تخلیه ساکنان
  • فیلم/ فوران آتشفشان در اندونزی
  • هشدار وضعیت اضطراری در پی فوران آتشفشانی در اندونزی
  • سیل مرگبار کنیا/ جستجو برای یافتن ۹۱ مفقودی همچنان ادامه دارد
  • فوران دوباره کوه «روآنگ» در اندونزی
  • دومین فوران آتشفشان در اندونزی/ فرودگاه تعطیل و خورشید تاریک شد!
  • کشته شدن ۴ مامور پلیس در کارولینای شمالی
  • چرا نمی‌توانیم همه زباله‌های‌مان را داخل آتشفشان‌ها بسوزانیم؟
  • گردباد در آمریکا/ ۵ نفر کشته و ۱۳۰ تَن زخمی شدند