Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله مصطفی محامی روز دوشنبه در دیدار جمعی از مردم و علمای سیستان و بلوچستان اظهارداشت: خوشبختانه در شرایط کنونی استان دارای وضعیت مطلوبی است و افزایش بودجه‌ها نشان دهنده پیشرفت هاست که البته نیازمند همت مسؤولان برای جذب این بودجه‌ها هستیم.

وی بیان کرد: ادامه این پیشرفت‌ها می‌تواند در چند سال آینده و در زمینه‌هایی که دچار کمبود هستیم محرومیت‌ها را کم کرده و شرایط را بهبود ببخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان با اشاره به قدرشناسی و صبوری مردم و آگاهی آنها از خدمات ارائه شده توسط نظام و همچنین وجود برخی از کمبودها خاطرنشان کرد: نیاز است تا علما و فرهیختگان به بیان صحیح مسائل پرداخته و نقاط قوت و ضعف را با رعایت اعتدال و پرهیز از جنجال بیان کنند.

وی بر لزوم استفاده از ظرفیت خیران و مردم برای رفع کمبودها در حوزه آموزش و پرورش تاکید کرد و گفت: پرداختن به امر آموزش و پرورش و ادامه تحصیل برای آشنایی مردم با حقوق عمومی و همچنین آشنایی با وظایف خود نسبت به مسائل مختلف کشور حائز اهمیت است.

امام جمعه زاهدان، کار در حوزه آموزش و پرورش را مجاهدتی ارزشمند عنوان کرد و افزود: تربیت، جنبه‌های مختلفی را در بر می‌گیرد از جمله تربیت عقلانی، اخلاقی، بینشی، سیاسی و احساسی که پایه این کار در آموزش و پرورش صورت می‌گیرد.

آیت‌الله محامی تاکید کرد: پروژه‌های بسیاری در حوزه عمران و آبادانی سیستان و بلوچستان در حال انجام است و افزایش بودجه سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۰ مایه امیدواریست که حرکت رو به رشد استان شتاب بیشتری گیرد.

وی ادامه داد: تحریم و دشمنی‌ها علیه کشور ما همیشه وجود داشته اما مقاومت و پایداری مردم سبب شده تا خداوند لطف خود را دریغ نکند.

نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان بیان کرد: انتخابات نقطه عطفی در نظام جمهوری اسلامی است که امیدواریم مردم خوب و شریف استان انتخابی اصلح داشته باشند.

همچنین در ابتدای این دیدار مولوی صالح‌محمد شهنوازی امام جماعت مسجد الرقیب زاهدان افزایش بودجه سیستان و بلوچستان را مایه دلگرمی و خوشحالی مردم عنوان کرد و افزود: امیدواریم در مقطع حساس انتخابات، مردم استان اشتباهات گذشته را تکرار نکنند و به انتخاب فرد اصلح بپردازند.

مدیر آموزش و پرورش فنوج نیز به ارائه گزارشی در حوزه آموزش و پرورش پرداخت و گفت: این شهرستان دارای بیش از ۱۵ هزار دانش آموز است که از این تعداد ۲ هزار نفر در مقطع پیش دبستانی و بقیه در مقطع اول تا دهم مشغول تحصیل هستند.

تیمور مبارکی با اشاره به اینکه در فنوج ۱۹۲ مدرسه وجود دارد بیان کرد: نرخ بازماندگان از تحصیل در این شهرستان پایین‌تر از میانگین استانی و کمتر از یک درصد است.

وی کمبود فضای آموزشی در مقطع متوسطه را یکی از چالش‌های پیش روی آموزش و پرورش فنوج عنوان کرد و خواستار حضور خیران و سرمایه گذاری در این حوزه شد.

کد خبر 5219339

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری سیستان و بلوچستان علما و روحانیون نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان انتخابات 1400 ویروس کرونا چالش شایستگی بوشهر فلسطین جنبش ازما آمار کرونا گرگان کرمانشاه اردبیل واکسن کرونا زلزله انتخابات شورای شهر و روستا سوم خرداد فتح خرمشهر سیستان و بلوچستان آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۶۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم سیستان و بلوچستان به احدی اجازه تفرقه‌اندازی نمی‌دهند

به گزارش خبرنگار مهر، «معین‌الدین سعیدی» در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود، گفت: دشمنان ملت ایران بدانند مردم استان سیستان و بلوچستان قدردان نعمت امنیت و وحدت هستند و به احدی اجازه تفرقه‌اندازی میان صفوف‌شان را نمی‌دهند؛ البته امنیت پایدار در سایه فضای پُر رونق کسب و کار و با هم‌اندیشی و همفکری همه آحاد استان حاصل خواهد شد.

وی گفت: علی‌رغم خدمات بی‌بدیل نظام و کارهای بزرگ انجام شده، هنوز مردم استان سیستان و بلوچستان با چالش‌های عدیده روبه‌رو هستند. هر بار که ایران حق‌آبه خود را طلب کرد، طرف مقابل دروغ گفت.

سعیدی بر ضرورت رفع مشکل حاشیه‌نشینی در چابهار و کنارک تاکید کرد و افزود: با توجه به وقوع دو سیل ویرانگر اخیر در منطقه، لازم است سهمیه کنکور مختص دانش‌آموزان سیل‌زده در نظر گرفته شود.

عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان با اشاره به وضعیت آب در این استان گفت: طرح‌های آبخیزداری، مهار موضوع سیل، کنترل سیلاب، ایجاد سازه‌هایی شبیه چاه نیمه‌ها برای نگاهداشت آب، احداث آب‌بند زودبازده در مسیر رودخانه‌های فصلی و مرزی و لایروبی این رودخانه‌ها، مرمت قنوات کشاورزی و ایجاد سیل‌بندهای روستاها نه تنها مانع هدررفت آب بلکه باعث ایجاد اشتغال پایدار می‌شود.

سعیدی با قدردانی از حضور رئیس‌جمهور در بین مردم سیل زده، گفت: حضور رئیس‌جمهور بین مردم سیل زده قطعاً موجب تسلی خاطر شد و این نقطه تمایز و برتری دولت فعلی بر دولت قبل است. از طرفی باید سازمان برنامه و بودجه مکلف شود تا ردیف‌های مستقل اعتباری برای جبران خسارات سیل در نظر گیرد.

وی با انتقاد از فیلترینگ گفت: آیا با فیلترهای فعلی مطلوب حاصل شده است؟ وقتی مسؤولان بدون هیچ محدودیتی در همه پلتفرم‌ها حضور دارند، چرا مردم را درگیر هزینه فیلترشکن‌ها می‌کنید.

کد خبر 6090895 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان
  • مردم سیستان و بلوچستان به احدی اجازه تفرقه‌اندازی نمی‌دهند
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • تربیت فضلای دین توسط ماموستا فخری از حسنات ماندگار دفتر زرین زندگانی آن عالم فقید است
  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود