Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دفتر سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: واکسیناسیون دانش آموزان در برنامه وزارت بهداشت نیست، اما واکسیناسیون معلمان در مرداد ماه انجام خواهد شد. خبرگزاری میزان _ ایلنا نوشت: محمد محسن بیگی درباره واکسیناسیون معلمان گفت: طبق مکاتبات و مذاکراتی که داشتیم، وزارت بهداشت اعلام کرد که واکسیناسیون معلمان در مرداد ماه انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عین حال واکسیناسیون دانش آموزان در برنامه وزارت بهداشت نیست، اما دانش آموزان با شرایط ویژه در برنامه زمانی خود واکسن را دریافت کرده‌اند.   مدیر کل دفتر سلامت آموزش و پرورش در واکنش به عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی در حوزه‌های امتحانی بیان کرد: ما در گزارش‌ها و بازدید‌هایی که داشته‌ایم با این موضوع مواجه نشده‌ایم که پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی رعایت نشده باشد. ما فقط به یک حوزه سرکشی نمی‌کنیم و بلکه حوزه‌های امتحانی متعددی مورد بازرسی قرار گرفته‌اند.   وی خاطرنشان کرد: ما همچنین گزارش‌هایی از حوزه‌های امتحانی در استان‌ها گرفته‌ایم، به خصوص در زمینه رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و چیدمان صندلی‌ها تاکنون مشکلی مشاهده نشده است.   مدیر کل دفتر سلامت آموزش و پرورش گفت: البته در این میان ممکن است، زمانی که افراد بعد از اتمام امتحانات از حوزه خارج می‌شوند، در محوطه یا پشت درب مدرسه تجمع کنند، این در حوزه اختیارات مدیر مدرسه نیست، زیرا عملا در حوزه امتحانی حضور ندارند، اما طبق گزارش‌هایی که ما و وزارت بهداشت از داخل حوزه امتحانی داریم، در مجموع رضایت مندی مطلوب بوده و مشکل خاصی وجود ندارد.   محسن بیگی در پاسخ به این سوال که با مدارس و حوزه‌های امتحانی که پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری صندلی‌ها را رعایت نکرده‌اند، چه برخوردی خواهد شد؟ گفت: اگر موردی مشاهده شود، به آن‌ها تذکر داده خواهد شد تا نقص‌های موجود در زمینه پروتکل‌های بهداشتی را اصلاح کنند.   وی در خصوص حضور بازرس و مراقب بهداشت در حین برگزاری امتحانات گفت: در تمام حوزه‌های امتحانای پایه دوازدهم یک نفر به عنوان مراقب سلامت حضور دارد. همچنین بازرس‌های وزارت بهداشت نیز به صورت سیار و پراکنده حوزه‌ها را بازدید می‌کنند.   مدیر کل دفتر سلامت آموزش و پرورش بیان کرد: من فکر می‌کنم با افزایش حوزه‌های امتحانی که وجود داشته و کاهش تراکم جمعیت دانش‌آموزان در حوزه‌های امتحانی، وضعیت برگزاری امتحاناتی حضوری تاکنون مطلوب بوده است. گزارش وزارت بهداشت نیز در مجموع وضعیت امتحانات را مطلوب قلمداد کردند.   وی در پاسخ به این سوال که اتاق‌های ایزوله مدارس برای برگزاری امتحان دانش‌آموزان کرونایی معمولا چقدر مورد استفاده قرار گرفتند؟ گفت: تعداد افراد مبتلا و مشکوک بسیار محدود و ممکن است در یک حوزه امتحانی که ۱۰۰ نفر حضور دارند، فقط یک نفر شرایط به خصوصی داشته باشد و آن‌ها نیز ترجیحا از فضای آزاد استفاده می‌‎کنند، اما اگر شرایط آب و هوایی مناسب نباشد از اتاق‌های ایزوله استفاده خواهد شد.   محسن بیگی افزود: به طور کلی مبنا برای بحث جداسازی دانش آموزان خوداظهاری است و اگر علائمی داشته باشند یک فضای جداگانه برای آن‌ها در نظر گرفته خواهد شد، اما در حال حاضر به دلیل اینکه حوزه‌های ما پراکنده هستند، آمار تجمیعی از تعداد دانش آموزان مشکوک و یا مبتلا را نداریم. آمار دقیق از خوداظهاری دانش‌آموزان مبتلا یا مشکوک از سوی وزارت بهداشت به استان‌ها ارسال شده است.   وی در پاسخ به این سوال که آیا آماری از ابتلا معلمان و مراقبان امتحانی دارید یا خیر؟ گفت: اگر از گروه مراقبان کسی هم مشکوک به کرونا باشند در حوزه امتحانی حضور پیدا نخواهند کرد. تا این لحظه هم گزارشی مبنی بر ابتلا در حوزه امتحانی نداشتیم. بیشتر بخوانید: امتحانات حضوری و نوید غیبت کرونا انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود. برچسب ها: دانش آموز واکسن

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دانش آموز واکسن پروتکل های بهداشتی مدیر کل دفتر سلامت حوزه های امتحانی آموزش و پرورش حوزه امتحانی وزارت بهداشت فاصله گذاری دانش آموزان خواهد شد حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۸۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان

سازمان «افغانستان بدون پولیو» در افغانستان اعلام کرد از امروز 10 اردیبهشت در تمام ولایت‌ها، واکسیناسیون فلج اطفال آغاز شده است، همچنین هم‌زمان برای تقویت ایمنی کودکان در برابر بیماری به آنان ‌ویتامین E نیز داده می‌شود.

پیش‌تر وزارت بهداشت طالبان تأکید کرده بود: از آغاز سال 2024 تاکنون هیچ مورد مثبت ابتلا به فلج اطفال در افغانستان مشاهده نشده است.

گفتنی است افغانستان و پاکستان دو کشوری هستند که بیماری فلج اطفال هنوز کودکان آنها را تهدید می‌کند، این بیماری ویروسی درمان ندارد، دستگاه گوارش و در بعضی مواقع دستگاه عصبی مرکزی را درگیر می‌کند و فقط با واکسیناسیون قابل پیشگیری است.

رسانه‌های افغانستان نیز پیش‌تر به نقل از گزارش سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده بودند دلیل اصلی گسترش این ویروس رفت‌ و آمدهای نامنظم مردم و بیماران از پاکستان به افغانستان در گسترش این ویروس تاثیرگذار بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • زنگ سپاس معلم در مدارس همدان نواخته شد
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مدارس خوزستان
  • بدهکاری سینما و تلویزیون به روز معلم
  • جزئیات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی ۱۴۰۳
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • دبیر کارگروه سلامت مدارس منصوب شد
  • چند دانش‌آموز سیل زده از کنکور سراسری جا ماندند؟
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است