Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، رضا شاه‌کرمی در خصوص برنامه‌های انجام شده در استان تهران، عنوان کرد: در ۴۰ روزی که کار کردم با پول خودم خانه ژیمناستیک را تعمیر کردم. به جز پولی که رئیس فدراسیون کمک کرد، در برهه‌ای بود که کسی فکر نمی‌کرد.

مدیر تیم‌ ملی جوانان خاطرنشان کرد: چند برابر ۴۰ سال گذشته ما در دوره اینچه درگاهی مدال داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوره‌های قبل لیگ‌ها تعطیل بود و حتی کتابچه داوری ترجمه نمی‌شد در حالی که این دوره این طور نبود. اینچه ‌درگاهی جزو ۱۰ مدیر برتر جهان بود اما حالا به خاطر مسائل مدیریتی تایید صلاحیت نشده است.

وی درباره افتتاح خانه ژیمناستیک تهران، یادآور شد: خانه ژیمناستیک در ۲۰ سال به این وضع افتاد و در ۴۰ روز تعمیر شد. پیست، دیوارها و بافت فرسوده نوسازی شد. تجهیزات را تعمیر کردیم. هزینه آن کمتر از ۲۰۰ میلیون شد در حالی که سال ۹۸ اعلام کرده بودند ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد خواهد بود.

وی گفت: در ژیمناستیک پدرخواندگی ریشه ای طولانی دارد اما نوبت را باید به جوان‌هایی داد که خلاقیت بیشتری دارند. کسانی که حتی حاضر هستند از مال‌شان برای پیشرفت ورزش و کاری که بر عهده آنها گذاشته شده، بگذرند. ژیمناستیک رشته پایه است و تغییر در آن یعنی تغییر در همه رشته‌ها.

سرپرست هیات استان تهران درباره رد صلاحیت اینچه ‌درگاهی، خاطرنشان کرد: این کار بی انصافی بود و این جای نگرانی دارد. انتظار می‌رفت صلاحیت او تایید شود. علی‌نژاد باید نگاه مهربانانه و پدرانه به ژیمناستیک داشته باشد. اینچه ‌درگاهی بماند یا برود ژیمناستیک را آباد کرد.

شاه‌کرمی افزود: ای کاش به جای اینکه به تخریب همدیگر بپردازیم عادلانه تحلیل کنیم و کاری که الان بر عهده ما سپرده شده درست انجام دهیم. بعضی اشخاص سالها فرصت خدمت داشتند اما کاری که انجام دادند، خدمت نبود.

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۰۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات

به گزارش همشهری‌آنلاین، فاطمه یزدیان گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث ۵۰۰ واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره کرد.

واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با بیان اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، ادامه داد: مدیریت دانشکده برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

جمیله علم الهدی به علت مشغله علمی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی را نپذیرفت

یزدیان خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید روی موضوع، از وی خواسته شد که در راه‌اندازی و فرایند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کند.

وی افزود: این درخواست با دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از وی خواسته شد که در شورای راهبردی و هیات جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که اعلام کرد به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و این پیشنهاد را نپذیرفت.

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران روز چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رییس‌جمهور افتتاح شد. این نخستین دانشکده علوم خانواده در ایران است. دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران روز جمعه ۱۴ اردیبهشت به دنبال برخی حاشیه سازی ها نسبت به انتخاب برخی اعضای شورای راهبردی این دانشکده با انتشار توضیحاتی تاکید کرد: دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است.

کد خبر 849367 منبع: ایرنا برچسب‌ها دانشگاه تهران خبر ویژه جمیله علم الهدی

دیگر خبرها

  • استعدادیابی ۹ هزار نفری هیات فوتبال استان تهران
  • ژیمناستیک و «پرش» از روی انتخابات/ فرود «آرام» نیاز رشته مادر است
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان، از مرز ریلی اینچه برون وارد کشور شد
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • برکناری رییس هیات ژیمناستیک اصفهان در آستانه انتخابات/ نکویی: وزارت ورزش شفاف‌سازی کند
  • همایش آموزشی زائران تمتع برگزار شد
  • زائران حج امسال، دفاع از ملت فلسطین را مورد توجه قرار دهند
  • وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است
  • امسال ۱۵ هزار زائر از استان تهران به حج تمتع مشرف می‌شوند
  • چند نفر از تهران به حج می‌روند؟