Web Analytics Made Easy - Statcounter

«اسرائیل در هفته‌ای که گذشت»؛ بسته‌ای خبری است که به مهم‌ترین خبرها، رویداد‌ها و تحلیل‌های درون سرزمین‌های اشغالی می‌پردازد. در واقع، آنچه در اینجا قصد داریم بدان بپردازیم، علاوه بر رویدادها، دیدگاه‌ها و نظریاتی است که از سوی رسانه ها، مقامات و تحلیلگران رژیم صهیونیستی درباره مسائل مختلف منتشر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر، به تدابیری که این رژیم برای مدیریت رویداد‌های مختلف اتخاذ می‌کند پرداخته می‌شود.

رويدادها

١. ارتش اسرائیل اعتراف کرد، عملیات سری استراتژیک اجرا کرده، ولی شکست خورده و نتایج محدودی داشته است. آفیخای ادرعی، سخنگوی ارتش اسرائیل، بعد از انتشار شماره تلفنش توسط فعالان حماس، صد‌ها نامه ناراحت کننده و تماس تلفنی در ساعات اخیر داشته است.

٢. یدیعوت احرونوت: فقط طی چهار روز خسارات‌ در اسرائیل در پی تنش‌های امنیتی با غزه، بیش از نصف خسارت جنگ جرف صامد در ۲۰۱۴ است که ۵۱ روز به طول انجامید.

٣. شبکه ۱۲ عبری: تا کنون تعداد ساختمان‌های آسیب دیده در شهر اسدود در پی شلیک موشک‌ها از غزه به ۱۰۰ ساختمان رسیده است.

٤. حمله با عملیات زیرگیری در قدس: ۷ مجروح از جمله ۴ پلیس که دو نفر از آن‌ها در وضعیت بسیار خطرناک هستند در پی عملیات زیرگیری توسط جوانی از محله شیخ جراح انجام شد.

٥. متوقف شدن فعالیت سکوی گاز روبه روی سواحل غزه بعد از تلاش حماس برای بمباران آن.

٦. کشته شدن دو تن و زخمی شدن ۱۳۴ تن در راه پله‌های یک کنشت یهودی در جفعات زئیف.

٧. سخنگوی ارتش اسرائیل: یک کشتی اسرائیلی با موشک‌های شلیک شده از نوار غزه آماج قرار گرفت که البته هیچ زخمی و خسارتی نداشت و کشتی در تیررس قرار نگرفت.

٨. موشک‌هایی از لبنان در شمال شلیک شد و ارتش تصمیم گرفت، پناهگاه‌های شهرک‌های مرزی را باز کند.

٩. قطع برق مناطقی از سدیروت در پی بمباران موشکی از غزه.

١٠. شبکه ۱۲ قرب زکیم: حماس یک بمب ضد زره (موشک کورنیت) به یک اتوبوس سربازان شلیک کرد که در پی این حمله، یک سرباز که در کنار اتوبوس خالی ایستاده بود با جراحات جزئی مواجه شد.

١١. درگیری‌ها بین فلسطینی‌ها و پلیس اسرائیل در فضا‌های مسجد الاقصی بعد از نماز جمعه.

١٢. آمار‌های اولیه فقط از خسارات‌ غیر نظامی طی شلیک موشک از غزه در درگیری‌های اخیر نشان می‌دهد تا کنون ۵۳۰۰ گزارش در مورد خسارت ثبت شده است. ۳۴۰۰ ساختمان به شکل کلی یا جزئی و ۱۷۰۰ خودرو و صد‌ها لوازم دیگر و زمین‌های کشاورزی و ... خسارت دیده اند. ۲۳۰۰ گزارش خسارت در منطقه تل آویو و اطراف آن بوده است و ۲۶۰۰ گزارش در شهر‌های جنوب با علم به این که گزارش‌ها در روز‌های آینده بعد از بازگشت ساکنان شهرک‌های غلاف و جنوب به مناطق خود و اعلام حجم خسارات‌ چند برابر خواهد شد. این افراد اخیرا از شهرک‌ها فرار کرده بودند.

دیدگاه‌ها و نظریات

١. شبکه ۱۲: چند تحلیلگر استودیو را ترک کردند و بقیه یکدیگر را سرزنش کردند، برخی ارتش را مجرم دانستند و برخی با کلمات زشت پاسخ آن‌ها را دادند.

٢. گانتس: اکنون ارزیابی وضعیت در فرماندهی مرکزی را به پایان رساندم. فلسطینی‌ها در کرانه باختری باید بدانند که دولت اسرائیل از بالا رفتن تنش‌ها نفعی نمی‌برد، اما برای هر سناریویی آماده است.

٣. رئیس ستاد کل: به دلیل آمادگی برای چند روز درگیری دیگر تمامی شرکت‌های هواپیمایی خارجی سفر‌های خود به اسرائیل را لغو کردند.

٤. لیبرمان به نتانیاهو حمله کرد: کابینه کاملا تحت تسلط نتانیاهو است و وزرا، هیچ تأثیر حقیقی ندارند.

٥. چند وزیر در کابینه خواستار پایان دادن به عملیات شدند: بانک اهداف خود را تمام کرده است.

٦. نتانیاهو: همیشه فشار بین المللی علیه ما بوده است، اما آمریکا از ما حمایت کرده است

٧. یوسی میلمان/ روزنامه هارتس: یک حمله غیر ضروری دیگر در نتیجه ارزیابی اشتباه. حماس صد‌ها موشک دوربرد دارد و بانک مورد هدف قرار گرفته ارتش اسرائیل در حال کاهش است.

٨. فرمانده جبهه داخلی به شبکه ۱۱ گفت: اسرائیل در این حمله ضربات موشکی بسیار شدیدی از دشمنان خورد.

٩. فرمانده جبهه داخلی در ارتش دشمن اسرائیلی در مصاحبه با سایت والانیوز: ما کاملا آماده نبودیم، حجم شلیک از غزه از همه درگیری‌های اسرائیل بیشتر بود.

١٠. سرهنگ یواف عمیرام فرمانده پایگاه هوایی بالماخیم که با موشک‌های غزه مورد هدف قرار گرفت گفت: مشکلات غزه را نمی‌توان با ابزار‌های نظامی حل کرد.

١١. اسحاق بوجی هرتزوگ رئیس خبرگزاری یهودی، رسما برای ریاست رژیم صهیونیستی اعلام کاندیداتوری کرد.

١٢. سایت عبری والا: جلعاد اردان، سفیر اسرائیل جلسه مجمع عمومی سازمان ملل را در اعتراض به متهم کردن اسرائیل به ارتکاب جنایت عمدی علیه کودکان در زمان خواب و جنایات جنگی در غزه توسط وزیر امور خارجه فلسطین ترک کرد.

١٣. الموغ بوکیر: مردم فراموش نخواهند کرد که نتانیاهو به عنوان نخست وزیر در سال‌ها دو دولت تشکیل داد؛ یکی دولت اسرائیل و دیگری دولت غلاف عزه و جنوب و زندگی شهرک نشینان را زیر یوغ حماس قرار داد.

اقدامات

١. به دلیل اوضاع پرتنش امنیتی با غزه، تمامی سازمان‌های اعتراضی تظاهرات هفتگی خود علیه نتانیاهو در قدس و تل آویو را لغو کردند.

٢. گانتس و کوخافی پیشنهادی به مدیر کل پلیس دادند تا از هلیکوپتر‌های نیروی هوایی برای انتقال افسران پلیس استفاده کند.

٣. به دلیل شرایط امنیتی پرتنش با غزه: شرکت بین المللی مسافرت‌های دریایی رسما سفر‌های دریایی خود را لغو کرد.

٤. دستورالعمل‌هایی به فرماندهان بزرگ در فرماندهی جنوب و شمال ارسال و به سربازان اجازه داده شده است تا به دلیل ترس از حمله به آن‌ها توسط جوانان عرب، با لباس‌های غیر نظامی بر سر کار خود حاضر شوند.

٥. بعد از جلسه ارزیابی وضعیت در الحفره: کوخافی رئیس ستاد کل و ایال زامیر نایب رئیس ستاد کل و افسران دیگر ادامه حمله به غزه برای روز هشتم را تصویب کردند.

٦. به دلیل ترس از نفوذ از سمت مرز‌های اردن، دستورالعملی برای ساکنان چند شهرک نشین صادر و از آن‌ها خواسته شد در خانه بمانند و در‌های خود را ببندند.

٧. به تأخیر افتادن مانور ماه جنگ به سه ماهه پایانی سال ۲۰۲۱؛

٨. نشست شاباک، ارتش و پلیس به ارتباط دادن آنچه در غزه، قدس و کرانه باختری رخ می‌دهد، منجر شد و نتیجه نشست این بود که باید تمام تلاش انجام شود تا بین این سه بخش جهت ممانعت از همراهی حماس با آنچه در کرانه باختری و ۴۸ اتفاق می‌افتد، هماهنگی ایجاد شود.

٩. سرتیپ تامیر فرمانده فرماندهی میانی دستور داد که شهرک نشین‌های زیر در کرانه باختری به وضعیت ویژه در جبهه داخلی اضافه شود " أورانیت، ألفی منشیة، إلکانا، عتس إفرایم، تسوفیم، کارنی شومرون، شعاری تیکفا. به دلیل تنش‌های امنیتی قبلا این محدوده ۸۰ کلیومتر از مرز‌های غزه تعیین شده بود.

١٠. تعداد درخواست‌های داشتن سلاح جنگی در اسرائیل بعد از اعتراض‌ها در شهر‌ها در هفته اول عملیات حارس الاسوار هفت برابر شد و به ۱۹۲۶ درخواست رسید.

١١. سخنگوی ارتش دشمن: ارتش می‌خواهد منزل منتصر شلبی، مجری عملیات زعتره را ویران کند.

١٢. جبهه داخلی: توقف مؤسسات آموزشی از شهر نتانیا در شمال گرفته تا جنوب و برخی شهرک‌های شمال کرانه باختری.

١٣. هارتس: سیستم نظامی مجدد به شهر‌های داخل فلسطین اشغالی بازمی‌گردد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات 1400 غزه قطعی برق فتح خرمشهر اسرائیل فلسطین و اسرائیل خاورمیانه غزه انتخابات 1400 غزه قطعی برق فتح خرمشهر ارتش اسرائیل کرانه باختری جبهه داخلی موشک ها شهرک ها شهر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۱۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانایی پهپادی و موشکی ایران در اوج

اندیشکده شورای آتلانتیک معتقد است حمله بی‌سابقه 14 آوریل ایران به خاک اسرائیل یک تیر هشدار بود و نشان می‌دهد که تهران به رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن توانایی ضربه زدن به اسرائیل را دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اندیشکده شورای آتلانتیک در یکی از تازه‌ترین تحلیل‌های خود در مورد واکنش نظامی هفته گذشته تهران با بیان اینکه روزگاری ایران در عرصه صنعت نظامی هوایی ضعیف بود اما اکنون پیشرفت چشمگیری داشته و در اوج به سر می‌برد نوشت: حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به اسرائیل یک تیر اخطار بود. این واکنش نشان می‌دهد که تهران به‌رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن ظرفیت بالقوه‌ای برای ضربه زدن به اسرائیل و مقابله با برتری هوایی آن را دارد.

این اتاق فکر آمریکایی در ادامه آورده است حمله مستقیم هوایی ایران به خاک اسرائیل نقطه عطفی در شرایط امنیتی رو به وخامت منطقه بود. اگرچه حمله اخیر نکته جدیدی را در مورد توانایی‌های نظامی ایران فاش نکرد اما ظرفیت‌های خطرناک ایران در بهره برداری از فقدان عمق استراتژیک اسرائیل را نشان داد.

این گزارش با بیان اینکه حمله ایران، اسرائیل را به تجدیدنظر در محاسباتش در مورد ایران وادار می‌کند، افزود: برخی تحلیلگران سیاست خارجی، نوع واکنش ایران در پاسخ دادن به حمله اسرائیل به کنسولگری در دمشق را دارای بازخوردهای منفی برای تهران توصیف می‌کردند اما جمهوری اسلامی و رهبر آن آیت الله علی خامنه‌ای این امر را از دیدگاهی متفاوت مشاهده و ارزیابی می‌کردند.

نویسنده گزارش با تکرار ادعاهای رسانه‌های صهیونیست در مورد مقابله و همکاری غرب در کنار اسرائیل با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی مدعی شد که حمله ایران آسیب زیرساختی قابل توجهی را به دنبال نداشت. با این حال شورای آتلانتیک با بیان اینکه ممکن است همه این اقدامات از روی برنامه‌ریزی انجام شده باشد، اذعان کرد اگر سه هزار یا ۳۰ هزار موشک و پهپاد بدون اخطار قبلی به سمت اسرائیل پرتاب شوند، مقابله با آن‌ها بسیار سخت خواهد بود.

این در حالی است که بر اساس برخی اطلاعات، گفته می‌شود حزب الله لبنان که اصلی‌ترین متحد ایران است، زرادخانه‌ای متشکل از ۱۵۰ هزار راکت و موشک در اختیار دارد.

این مرکز پژوهشی آمریکا، نیروی هوایی را پاشنه آشیل امنیتی ایران از زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق (۱۹۸۰-۱۹۸۸) دانست و اعلام کرد که پس از آن جنگ، ایران برای تقویت توان هوایی خود تلاش کرد و در کنار آن بخش عمده‌ای از منابع خود را در زمینه توسعه برنامه موشکی بالستیک و پهپاد رزمی سرمایه گذاری کرد. ایران به دلیل آنکه سال‌ها با محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل درگیر بود، پیوسته سعی کرد تا برد و دقت موشک و پهپادهای خود را افزایش دهد و در این مسیر موفق شد قابلیت موشکی و پهپادی خود را به این سطح بالا ارتقا دهد.

کد خبر 748161

دیگر خبرها

  • حمله توپخانه‌ای حزب‌الله به پایگاه نظامیان صهیونیست در «کفرشوبا»
  • رسانه‌های تل‌آویو حمله موشکی به شهرک صهیونیست نشین شتولا را تایید کردند
  • رسانه‌های تل آویو حمله موشکی به شهرک صهیونیست نشین شتولا را تایید کردند
  • جزئیات حمله موشکی حزب‌الله به سرزمین‌های اشغالی
  • پرتاب ۳۰ موشک به پایگاه میرون ارتش رژیم صهیونیستی
  • شلیک ۳۰ موشک به پایگاه میرون ارتش رژیم صهیونیستی
  • حمله موشکی حزب الله به شهرک المناره در فلسطین اشغالی
  • موضع تازه وزیر دفاع امریکا به حمله موشکی ایران
  • سنتکام: کشتی انگلیسی در حمله موشکی یمنی‌ها آسیب دید
  • توانایی پهپادی و موشکی ایران در اوج