Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیر خواص دارویی بسیار زیادی دارد که در علم پزشکی ثابت شده است، همچنین مصرف سیر با معده خالی خواص درمانی فوق العاده ای برای بدن انسان دارد.

به گزارش برنا، سیر جایگاه ویژه ای در غذای هندی ها دارد و به عنوان یکی از قوی ترین مواد غذایی برای درمان انواع بیماری ها شناخته شده است. سیر به بهبود گردش خون ، دستگاه گوارش و سیستم ایمنی ، فشار خون ، بیماری های قلبی کمک می کند و سموم را از بدن دفع می نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی می توانید صبح با شکم خالی سیر را بخورید تا از فواید آن بهره مند شوید. 

دلایل مصرف سیر با شکم خالی   هضم چربی : خوردن سیر خام با معده خالی برای هضم چربی بسیار مفید است زیرا یک رقیق کننده طبیعی خون می باشد که به تثبیت فشار خون و سطح کلسترول کمک می کند.   علاوه بر این مطالعات نشان داده است که چگونه ترکیبات گوگرد موجود در سیر به از بین بردن سلول های سرطانی کمک می کند. سیر یک آنتی بیوتیک قدرتمند است، بیماری های مختلف ریه را التیام می بخشد و شکم را برای جذب بهتر مواد غذایی تقویت می کند.   آنتی بیوتیک قوی : سیر خام یکی از موثرترین آنتی بیوتیک ها طبیعی است و اگر با معده خالی مصرف شود، قدرت آن به طور قابل توجهی افزایش می یابد. خوردن یک تکه سیر خام به جلوگیری از عمل باکتری در شکم کمک می کند زیرا سیر حاوی آنتی بیوتیک و گوگرد فراوان از جمله آلیسین و آجوئن است که محتوای آنتی بیوتیکی آن به درمان سرما خوردگی و سرفه کمک می کند.   هضم و کاهش وزن: خوردن سیر با شکم خالی صبح ها باعث تحریک اشتها و هضم می شود. عملکرد موثر دستگاه گوارش در میان چیزهای دیگر نیز به کاهش وزن کمک می کند. همچنین خوردن سیر خام نیز برای درمان اسهال موثر است.   فشارخون بالا : ترکیبات حاوی گوگرد آلیسین ، دی آلیل دی سولفیدی، دی آلیل ،سولفوری، می تواند به تنظیم سطوح فشار خون کمک کند.   سم زدایی : ترکیبات سولفوری موجود در سیر به از بین بردن مواد سمی از بدن کمک می کند. بنابراین، اگر شب گذشته شام سنگین خورده اید، خوردن سیر ایده خوبی برای شروع روز بعد با دفع سموم است.   خوردن سیر خام:   سیر خام دارای مواد مغذی بسیار بهتری نسبت به پخته شده آن است، به همین دلیل سیر خام اغلب یکی از معمول ترین مواد غذایی برای استفاده در سالاد و سبزیجات است.   چطور می توانید روز خود را با سیر شروع کنید:   1. مطمئن شوید که سیر تازه است به این دلیل که ترکیبات آلیسین موجود در سیر اگر مانده باشد به طور چشمگیری کاهش می یابد.   2. پوست سیر را جدا کنید ، مقدار مورد نیاز خود را مصرف کرده و بقیه را در یخچال نگه دارید.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مواد غذایی درمان سیستم ایمنی فشار خون بیماری های قلبی سرما کاهش وزن مواد سمی سبزیجات پوست سیر آنتی بیوتیک خوردن سیر سیر خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۳۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟

 به گزارش تابناک، متخصصان در تاریخ ۱۹ آوریل در مجله Nature Medicine گزارش دادند در یک مورد از هر ۱۰ مورد ابتلا به ام اس، بدن سال ها قبل از شروع علائم، شروع به تولید مجموعه مشخصی از آنتی بادی ها در خون می‌کند.

متخصصان دریافتند این الگوی آنتی بادی ۱۰۰ درصد تشخیص ام اس را پیش بینی می کند. هر بیمار حامل این مجموعه از آنتی بادی ها به ام اس مبتلا شد.

آنها امیدوارند این آنتی بادی ها روزی مبنای یک آزمایش خون ساده برای غربالگری ام اس باشند.

دکتر «مایکل ویلسون»، متخصص ارشد مغز و اعصاب از دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو (UCSF) گفت: در چند دهه اخیر، حرکت در زمینه درمان ام‌ اس جدی‌تر و قوی‌تر صورت گرفته است.

ام اس زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن به سیستم عصبی مرکزی حمله می‌کند و به غلاف محافظ اطراف رشته‌های عصبی به نام میلین آسیب می‌رساند. این امر سیگنال‌های ورودی و خروجی مغز را مختل می‌کند و باعث بروز علائم مختلفی می‌شود که حواس را مختل کرده و بر توانایی حرکت تأثیر می‌گذارد.

برای این مطالعه، متخصصان نمونه های خون گرفته شده از ۲۵۰ بیمار مبتلا به ام اس را که قبل و بعد از تشخیص آنها جمع آوری شده بود، غربالگری و آنها را با نمونه خون افراد سالم مقایسه کردند.

متخصصان تصور می‌کردند با مشاهده اولین علائم بیماری در بیماران ام‌ اس، شاهد جهش در آنتی‌بادی‌ها خواهند بود.

در عوض، آنها دریافتند که ۱۰ درصد از بیماران ام اس سال ها قبل از تشخیص، سطوح بالایی از آنتی بادی های اتوآنتی بادی - آنتی بادی هایی که می توانند به خود بدن حمله کنند – داشتند.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، هنوز مشخص نیست که چه چیزی باعث ام اس در ۹۰ درصد دیگر بیماران می شود، اما متخصصان بر این باورند که آنها اکنون یک علامت هشدار اولیه قطعی مبنی بر بروز این بیماری، دارند.

علائم ام‌ اس می تواند حاد یا مزمن باشد و از فردی به فرد دیگر متفاوت است. مهم این است که از علائم مختلف این بیماری آگاه بود. علائم بیماری ام‌ اس ممکن است شامل موارد زیر باشد:

- مشکلات حرکتی مانند احساس خستگی یا ضعف هنگام راه رفتن، صحبت کردن یا بلعیدن

- گزگز یا بی حسی در اندام ها

- اختلال عملکرد مثانه و روده

- اختلال شناختی

- تغییرات خلقی یا افسردگی

- لرزش یا اسپاسم

- سرگیجه

- اختلال بینایی

در موارد شدید، افراد مبتلا به ام‌اس ممکن است دچار نابینایی و/یا فلج شوند.

در حال حاضر هیچ درمان شناخته شده‌ای برای ام‌اس وجود ندارد. بنابراین، مدیریت علائم، فاکتوری ضروری برای داشتن یک زندگی سالم همراه با این بیماری است. پزشک ممکن است بسته به شدت علائم بیماری درمان‌های استروئیدی، تزریق خون یا فیزیوتراپی را انتخاب کند.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • سپاهان، پلیمر را دست خالی گذاشت
  • با«مست عشق» کرک و پر حسن فتحی ریخت؟!
  • مهار تمساح با دستان خالی!
  • درمان گیاهی ریزش مو
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • این غذاها را با هم نخورید!
  • قلک پورشه خالی شد
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • ماهیگیری با دست خالی! (فیلم)