Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا خجسته‌پور قائم مقام حزب جامعه اسلامی مهندسین در گفت وگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره برخی ادعا‌های مطرح شده مبنی بر اینکه محمدرضا باهنر رئیس ستاد علی لاریجانی خواهد بود، گفت: خبرگزاری مهر در یک اقدام غیر حرفه‌ای خبری را منتشر کرد مبنی براینکه باهنر رئیس ستاد علی لاریجانی است در حالی که این خبر به هیچ عنوان صحت نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه  داشت: در چند نکته باید تاکید کرد اینکه بر اساس مشی رهبر معظم انقلاب هرآنچه که به پرشور کردن انتخابات و حضور حداکثری مردم کمک کند ارزشمند است و نباید برخوردارد‌های عجیب از خود نشان داد، اما درباره جامعه اسلامی مهندسسین و جبهه پیروان خط امام و رهبری که آقای باهنر مسئول هستند بار‌ها تاکید شده که فعالیت هایشان ذیل شورای وحدت اصولگرایان خواهد بود و باهنر هم در این سال‌ها نشان داده که همواره تشکیلاتی رفتار می‌کند.

خجسته‌پور درباره آرایش انتخابات ریاست جمهوری هم گفت: البته زمانی می‌شود صحنه انتخابات را تحلیل کرد که نتایج تایید صلاحیت‌ها توسط شورای نگهبان اعلام شود و معلوم شود که چه افرادی در فضای رقابتی باقی خواهند ماند؛ اما آنچه تا الان در فضای رقابتی به چشم می‌خورد این است که رقابت شدیدی بین آیت الله رئیسی و علی لاریجانی و اسحاق جهانگیری خواهد بود.

قائم مقام حزب جامعه اسلامی مهندسین تاکید کرد: معتقدم که این فضای ایجاد شده ما را به سمت مشارکت حداکثری سوق خواهد داد. در فضای مجازی هم مردم استقبال خوبی انجام داده‌اند و انشالله در زمان مناظرات هم این فضا ادامه خواهد داشت. در مجموع شاید الان پیش بینی برنده قطعی زود باشد. اما آنچه که در نظر سنجی‌ها تا الان مشخص است این است که رئیسی با اختلاف بسیاری نسبت به سایر نامزد‌ها در صدر قرار دارد.

فعال اصولگرا گفت: واضح است که دولت یازدهم و دوازدهم دولت موفقی نبوده است و نتوانسته انتظارات مردم را برآورده کند، بنابراین به نظر نمی‌رسد که نامزد‌های منصوب به دولت بتوانند از شانس بالایی برخوردار باشند.

او درباره نامزد‌های پوششی هم بیان کرد: من با اینکه کسی نقش یک نامزد پوششی را در انتخابات بازی کند چندان موافق نیستم و به نظر می‌رسد شان مردمی که می خواهند شاهد رقابت باشند بالاتر از این است که کاندیدای پوششی وجود داشته باشد؛ البته در سال ۹۶ یک فردی به طور رسمی نقش یک نامزد پوششی را بازی می‌کرد، اما در این انتخابات کسی اعلام نکرده که رسما نامزد پوششی خواهد بود.

خجسته‌پور  افزود: هر فردی اگر توانایی خاصی دارد باید آن را به کار بگیرد نه اینکه از توان سایر نامزد‌ها استفاده کند؛ در کشور‌های دیگر هم چنین موردی را شاهد نبودیم؛ برای مثال در انتخابات آمریکا که بیش از همه سر و صدا داشت هیچ فردی به عنوان نامزد پوششی وارد نشد؛ اما متاسفانه، چون نظام رای گیری ما حزبی نیست چنین اتفاقاتی را هم شاهد هستیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری انتخابات 1400 نامزد پوششی نامزد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۵۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در مرحله دوم انتخابات، نامزدی که اکثریت نسبی آرا را کسب کند، پیروز است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ حمیدرضا بهمنی نژاد، شامگاه امروز در گفتگوی ویژه خبر سیما گفت: مرحله اول انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، یازدهم اسفند ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار شد.

بهمنی نژاد با اشاره به مشارکت بیش از ۵۴ درصدی مردم استان در این انتخابات افزود: براساس قانون، در دور اول، نامزد‌ها برای پیروزی، باید ۲۰ درصد از مجموع آرای اخذ شده را کسب کنند و در غیر این صورت، انتخابات به دور دوم کشیده می‌شود.

وی ادامه داد: در کل کشور، این انتخابات در ۴۷ حوزه انتخابیه ازجمله در استان گلستان در حوزه گنبدکاووس، بین ۲ نامزد، به دور دوم کشیده شد.

مشارکت ۷۰۰ ناظر مردمی در برگزاری صحیح دور دوم انتخابات

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات در گلستان با بیان اینکه دور دوم انتخابات در گنبدکاووس همزمان با سراسر کشور، جمعه همین هفته ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: ۷۰۰ ناظر آموزش دیده از اقشار مختلف مردم درکنار ضابطان و بازرسان، در برگزاری صحیح این انتخابات، مشارکت می‌کنند. تا کنون نیز ۲ مرحله مانور با همراهی عوامل اجرایی، برگزار کردیم.

بهمنی نژاد اضافه کرد: تبلیغات نامزد‌های راه یافته به دور دوم نیز، از بامداد پنج‌شنبه سیزدهم اردیبهشت آغاز شده است و به‌مدت هفت‌روز تا ساعت ۸ صبح پنج‌شنبه بیستم اردیبهشت ادامه دارد.

تاکید بر قانونمداری نامزد‌ها و هواداران آنها

وی با تاکید بر قانونمداری نامزد‌ها و هواداران آنها، به تشریح برخی از تخلفات و جرائم انتخاباتی که در قانون آمده است، پرداخت.

بهمنی نژاد گفت: ایجاد تفرقه قومی و مذهبی، اظهار مطالب غیرواقع، تخریب آثار تبلیغاتی نامزدها، ایجاد اخلال در اجتماعات قانونی و تعرض به ستاد نامزدها، راه اندازی کاروان‌های تبلیغاتی، خرید و فروش مستقیم و غیرمستقیم رای، رای دادن با مدارک غیر یا جعلی، رای دادن بیش از یک بار و تهدید و تطمیع، ازجمله برخی تخلفات و جرائم انتخاباتی است.

وی افزود: تا کنون تعدادی گزارش تخلف داشتیم که به مراجع قضایی، ارائه شد.

بهمنی نژاد ادامه داد: شهروندان درصورت مشاهده یا اطلاع از هرگونه تخلف می‌توانند مراتب را حضوری به دفاتر هیئت نظارت و یا غیرحضوری ازطریق سامانه «مردم ناظر» گزارش کنند.

وی اضافه کرد: نامزد‌ها نیز می‌توانند نمایندگان خود در ۲۳۰ شعبه اخذ رای را، در بازه زمانی ۱۸ اردیبهشت تا ۲۰ اردیبهشت، معرفی کنند.

واجدان شرایط رای دادن

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات در گلستان در پایان گفت: براساس قانون، همه واجدان شرایطی که در در مرحله اول، در حوزه انتخابیه گنبدکاووس رای داده اند می‌توانند در دور دوم در همین حوزه شرکت کنند.

بهمنی نژاد افزود: همچنین افرادی که در مرحله اول در هیچ حوزه‌ای رای نداده اند می‌توانند، در هر حوزه‌ای که به دور دوم کشیده شده است، رای بدهند.

وی با بیان اینکه در بازه زمانی ۱۱ اسفند پارسال تا ۲۱ اردیبهشت امسال، شماری نیز به سن قانونی رسیده اند، اضافه کرد: متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ و قبل از آن می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس شرکت کنند.

بیشتر بخوانید:
به‌کارگیری حدود ۴ هزار عامل اجرایی، نظارتی و بازرسی در انتخابات گنبدکاووس
آغاز پخش فیلم‌های تبلیغاتی نامزد‌ها در شبکه استانی

دیگر خبرها

  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضای منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • مردم با مشارکت حداکثری نمایندگان را پرقدرت راهی مجلس کنند
  • در مرحله دوم انتخابات، نامزدی که اکثریت نسبی آرا را کسب کند، پیروز است
  • چاپ ۷.۵ میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • استفاده از سالن‌های دولتی برای تبلیغات نامزد‌های مجلس
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در پاسارگاد
  • ببینید | اعلام جزئیات برگزاری انتخابات الکترونیک در تهران
  • تدارک ۲۷۶ شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه پارس آباد، اصلاندوز و بیله سوار