Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان، گفت: صرفه جویی تنها را گذر از بحران آب در استان همدان است.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، سید هادی حسینی بیدار در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان  با اشاره به خشک سالی و کاهش نزولات آسمانی در سال جاری اظهار داشت: کمبود آب شرب در استان جدی و وضعیت کنونی آب در پنجاه سال گذشته بحرانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مصرف آب با توجه به افزایش دمای هوا، شیوع ویروس کرونا افزایش پیدا کرده عنوان کرد: بر مبنای گزارشات دریافتی، تا پایان هفته گذشته ۲۳۰ میلیمتر بارش در استان به ثبت رسیده که این رقم ۳۰ درصد کاهش نسبت به بلند مدت و ۴۴ درصدکاهش نسبت به سال گذشته را نشان می دهد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان ادامه داد: سال گذشته در مدت زمان مشابه سد اکباتان ۳۵ میلیون متر مکعب آب و هفت هزار لیتر بر ثانیه سرریز و ورودی داشت در حالی که امسال ۲۱ میلیون آب در سد است و ورودی کلا زیر هزار لیتر در ثانیه است.

حسینی بیدار با تاکید بر اینکه مطابق گزارشات دریافتی، در شرایط فعلی ۳۴ درصد از حجم سد اکباتان خالی است، گفت: گسترش شهرنشینی، افزایش جمعیت، توسعه صنعتی شهرها، بالا رفتن استانداردهای زندگی و در شرایط کنونی شیوع ویروس کرونا از دلایل افزایش مصرف و کاهش حجم ذخایر آبی بوده است.

وی با بیان اینکه ما توانستیم با کمک مردم در مدیریت مصرف اقدامات مطلوبی و چشمگیری انجام دهیم ابراز امیدواری کرد با استفاده بهینه از آب های سطحی در همدان بحران پیش رو کنترل شود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با تاکید بر اینکه در حال حاضر بیش از هر زمان دیگر نیازمند همکاری و همراهی مشترکین به منظور مدیریت مصرف هستیم، عنوان کرد: بر اساس برآوردهای انجام شده، مشترکین خانگی در استان همدان ۳۳ درصد حجم آب را به منظور استحمام، ۲۰ درصد در سرویس های بهداشتی ، ۱۴ درصد به منظور شستشوی البسه، ۱۰ درصد به منظور پخت و پز، ۱۰ درصد به منظور شستشوی ظروف، هفت درصد در نظافت و آبیاری باغچه ها، سه درصد به منظور راه اندازی کولر و تهویه منزل و سه درصد را به منظور آشامیدن مورد استفاده قرار می دهند.

حسینی بیدار ضمن اشاره به برخی راهکارهای مدیریت مصرف گفت: از شهروندان و هم استانی های تقاضا داریم با کاهش زمان استحمام به هشت دقیقه، نصب سردوش های کاهنده مصرف، استفاده از فلاش تانک های دو زمانه، بستن شیر آب در فواصل شستشوی دست ها و یا وضو گرفتن، بهره گیری از حداکثر ظرفیت ماشین های لباسشویی و ظرف شویی همکاران ما را در ارائه مدیریت شرایط بحرانی یاری کنند.

وی یادآور شد: کولرهای آبی به اندازه یک فرد پرمصرف در شبانه روز آب مصرف می کنند، بنا بر این با استفاده از ایجاد سایه بان برای کولرها، نشت یابی لوله های تغذیه کولر و وارسی و سرویس منظم آنها باید در مصرف آب صرفه جویی شود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان عنوان کرد: در شرایط فعلی و با توجه به کاهش ذخایر آبی، بیش از هر زمان دیگر نیازمند همراهی مشترکان و مدیریت مصرف از سوی آنان هستیم که امیدواریم با همکاری هم استانی ها بتوانیم از این شرایط نیز به بهترین شکل ممکن عبور کنیم.

حسینی بیدار بر منع استفاده از آب شرب در رختشورخانه های بیمارستان‌ها و آبیاری فضای سبز تاکید کرد و از جهاد کشاورزی خواست مانع انجام کشت دوم بهاره کشاورزان شود.

وی با بیان اینکه نصب دوش های کاهنده مصرف و پرلاتورها در منازل پنجاه درصد مصرف را کاهش می دهد اظهار داشت: استفاده از شیرهای هوشمند چشمی، ممنوعیت روشن کردن فواره ها با آب شرب و ابلاغ به پیمانکار جهت استفاده نکردن از آب شرب در عملیات ساختمان سازی و عمرانی، از اقداماتی است که باید در راستای صرفه جویی در مصرف آب مصوب شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صرفه جویی درصد به منظور مدیریت مصرف حسینی بیدار صرفه جویی آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۷۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویش «با انرژی» و اهداء جوایز نفیس به صرفه جویان در برق در مازندران

ایسنا/مازندران مدیرعامل شرکت توزیع برق غرب مازندران با اشاره به طرح ویژه در مصارف خانگی و تجاری گفت: طبق تفاهم نامه با همراه اول و شرکت توزیع برق کشور پویش «با انرژی» از ۱۵ اردیبهشت به راه افتاده است که در این طرح ویژه در صورت صرفه جویی ۱۵ درصدی در ۲۱ هفته جوایز نفیسی از جمله ۱۵۰ خودرو دنا و ۲۰۷، لوازم خانگی و اینترنت به حکم قرعه به مشترکین اهداء خواهد شد.

مصطفی بابایی ۱۶ اردیبهشت در نشست خبری با خبرنگاران عضو انجمن صنفی خبرنگاران غرب مازندران که در دفتر انجمن واقع در چالوس برگزار شد، با بیان اینکه این شرکت از محمودآباد تا رامسر را پوشش می‌دهد، اظهار کرد: در مجموع دارای ۷۲۰ هزار مشترک شامل ۲۴ شهر و ۹۵۳ روستا هستیم.

وی با بیان اینکه دو میلیارد و ۸۱۴ میلیون کیلووات ساعت فروش انرژی در طول سال ۱۴۰۲ این شرکت بوده است، افزود: در مجموع ۸۴ درصد مشترکان خانگی، ۹ درصد سایر مصارف، چهار درصد عمومی، ۲ درصد کشاورزی و یک درصد صنعتی است.

وی با اشاره به اینکه تابستان ۱۴۰۰ به لحاظ خاموشی‌های برنامه ریزی شده سال سختی به لحاظ خاموشی بود، تصریح کرد: با آمدن دولت سیزدهم و تعامل سه قوه و همکاری مشترکین، تابستان‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بدون اعمال خاموشی سپری شد و برای امسال نیز برنامه داریم تا تابستان بدون خاموشی سپری شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق غرب مازندران از روند کاهشی تلفات از سل ۹۵ تاکنون خبر داد و گفت: این روند در یکی دو سال اخیر قابل توجه بوده است به طوری که یک درصد معادل ۳۰ میلیون کیلووات ساعت به ارزش ۱۶.۵ میلیارد تومان صرفه جویی شده است.

بابایی از هوشمندسازی ۳۹ هزار و ۵۰۰ کنتورمشترکین به‌خصوص مشترکین بزرگ و سه فاز خبر داد و افزود: از این مجموع بیش از ۳۲ هزار مربوط به دو سال اخیر بوده است و هوشمند سازی تک فازها در برنامه قرار دارد.

طرح بهارستان گام بزرگ اصلاح و بهینه سازی شبکه‌های برق روستایی

وی طرح بهارستان را در راستای اصلاح، بهینه سازی و توسعه شبکه‌های برق‌های روستایی از مهم‌ترین اقدامات برشمرد و یادآور شد: ‌طی دو سال ۶۲۱ روستا شامل طرح بهارستان شدند که معادل پنج سال عملکرد شرکت توزیع برق غرب مازندران است.

این مسئول با اشاره به آغاز تبدیل سیم به کابل خودنگهدار با هدف کاهش سرقت از سال ۸۸ تاکنون، افزود: طی ۱۲ سال دو هزار و ۲۸ کیلومتر سیم به کابل انجام شد اما در دو سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ هزار و ۸۴۸ کیلومتر با صرف هزینه ۵۶۲ میلیارد تومان انجام شد.

بابایی، بزرگترین چالش بر سر راه شرکت توزیع برق را عدم امکان فروش انشعاب به ساخت و سازهای غیر مجاز عنوان کرد و افزود: این موضوع منجر به انشعابات غیر مجاز می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: سالانه بیش از ۱۰ هزار انشعاب فاقد کنتور یا همان غیر مجاز جمع‌آوری می‌شود، همچنین پنج هزار کنتور دستکاری شده نیز کشف می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق غرب مازندران با اشاره به الزام ادارات مبنی بر کاهش مصرف ۳۰ درصدی برق، گفت: هر مشترک برقی در سال گذشته در صورت کاهش مصرف تا ۲۰ برابر پاداش گرفت و در مجموع ۳۰۴ هزار مشمول پاداش شدند.

طرح ویژه پویش «با انرژی» همراه با جوایز نفیس از ۱۵ اردیبهشت ماه

بابایی به طرح ویژه در مصارف خانگی و تجاری اشاره کرد و افزود: طبق تفاهم نامه با همراه اول و شرکت توزیع برق کشور پویش «با انرژی» از ۱۵ اردیبهشت به راه افتاده است که در این طرح ویژه در صورت صرفه جویی ۱۵ درصدی در ۲۱ هفته جوایز نفیسی از جمله ۱۵۰ خودرو دنا و ۲۰۷، لوازم خانگی و اینترنت به حکم قرعه اهدا خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • پویش «با انرژی» و اهداء جوایز نفیس به صرفه جویان در برق در مازندران
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت