Web Analytics Made Easy - Statcounter

در گذشته فروشگاه‌ها مجبور بودند مدیریت امور مالی خود را به صورت دستی انجام دهند که عدم شفافیت مالی و امکان بروز خطای انسانی را به میزان قابل توجهی به همراه داشت. خوشبختانه این روزها، نرم افزارهای حسابداری مخصوصی برای فروشگاه‌ها طراحی شده که تمام نیازهای آن‌ها را برای مدیریت فرآیندهای مالی تامین می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطلب به معرفی دو تا از مشهورترین این نرم افزارها می‌پردازیم.

کار نرم افزارهای حسابداری فروشگاهی چیست؟

نرم افزارهای حسابداری ویژه شرکت‌ها و فروشگاه‌ها با این هدف شکل گرفتند که کلیه فرآیندهای مالی و مدیریت امور حسابداری این واحدهای تجاری را پوشش بدهند و با ارائه گزارش‌های لحظه‌ای و کاربردی، کار مدیریت کسب‌وکار را ساده کنند. شکل گیری نرم افزارهای حسابداری به یک قرن نمی‌رسد، اما در طول سال‌های فعالیت خود به نحوی کاربردی بوده که این روزها تصور مدیریت مالی کسب‌وکارها بدون آن‌ها غیر ممکن است.

تمام کسب‌وکارها اعم از کوچک و بزرگ حداقل از یک نرم افزار حسابداری استفاده می‌کنند. در این بین، فروشگاه‌ها به دلیل پیچیدگی فرآیندها و گستردگی سازمانی بیش از سایر کسب‌وکارها به نرم افزارهای کاربردی حسابداری وابسته هستند.

مهم‌ترین وظایفی که در حال حاضر نرم افزارهای فروشگاهی انجام می‌دهند، مدیریت کالاهای ورودی و خروجی، ساماندهی دریافت‌ها و پرداخت‌ها، محاسبه حقوق و دستمزد و گزارش دهی دقیق عملکردهای مالی فروشگاه‌ها است.

یک نرم افزار حسابداری خوب چه ویژگی‌های دارد؟

کار اصلی نرم افزارهای حسابداری شفاف سازی فرآیندهای مالی یک سازمان به ویژه فروشگاه‌ها است. بنابراین، باید این وظیفه را به بهترین شکل ممکن انجام دهند. برای این کار به یک سری ابزارها نیاز دارند، از جمله اینکه باید رابط کاربری ساده و طراحی گرافیت مناسبی داشته باشند که تمام کارکنان فروشگاه با کمترین دانش فنی و آگاهی از سیستم‌های کامپیوتری به راحتی بتوانند از آن استفاده کنند. هر فروشگاه پیچیدگی‌های خاص خود را دارد و به همین دلیل نرم افزار باید قابلیت شخصی سازی داشته باشد تا بتواند نیازهای همه مجموعه‌ها را به راحتی برآورده سازد. داشتن ماژول‌های مختلف راهکاری است که کمک می‌کند به راحتی بتوانید نیازهای کاربران را برآورده سازید.

نرم افزار های حسابداری برای فروشگاه ها باید امنیت بالایی را تامین کنند و هک کردن آن‌ها نباید به سادگی امکان پذیر باشد. این نرم افزارها باید جامع و کامل باشند و قابلیت اتصال به نرم افزارهای دیگر مثل CRM را داشته باشند، تا یک فروشگاه به نرم افزارهای متعددی که کنترل فرآیندها را دشوار می‌کند نیاز نداشته باشد. پوشش دهی کلیه فرآیندهای مالی از لحظه خرید و ورود اجناس به انبار فروشگاه تا خروج باید به ساده‌ترین شکل ممکن در نرم افزار امکان پذیر باشد.

در حال حاضر نرم افزارهای متعددی در بازار وجود دارند که کار تصمیم گیری و انتخاب را بسیار دشوار کرده است، به نحوی که گاهی مدیران فروشگاه‌ها برای انتخاب به مشکل برمی‌خورند و نمی‌دانند بهترین راهکار برای آن‌ها کدام است. در اینجا به معرفی و مقایسه دوتا از بهترین نرم افزارهای حسابداری ویژه فروشگاه‌ها می‌پردازیم تا شما راحت‌تر بتوانید تصمیم گیری کنید.

نرم افزار حسابداری فروشگاهی هلو

هلو در لیست معتبر ترین و بهترین نرم افزار های حسابداری جایگاه اول را به خود اختصاص می‌دهد، شهرت آن به حدی است که نیازی به تعریف ندارد اما شاید بد نباشد بیشتر با مشخصات آن آشنا شوید تا ببینید آیا برای شما گزینه‌ مطلوبی است، یا باید به سراغ نرم افزارهای دیگر بروید.

بسته به اندازه فروشگاه شما می‌توانید از سطوح پایه، ساده، متوسط، پیشرفته و پیشرفته دو کاربره این فروشگاه استفاده کنید. سادگی و ارزان بودن دو مشخصه اصلی این نرم افزار است که سبب شده طی سالیان فعالیت خود به محبوبیت زیادی دست پیدا کند. امکان تعریف اشخاص و حساب‌های بانکی، صدور فاکتور و گزارش گیری از امکانات پایه این نرم افزار است که در سطح اولیه به آن‌ها دست پیدا می‌کنید. ثبت اتوماتیک فاکتور و امکان اتصال کارتخوان و بارکدخوان از دیگر ویژگی‌های این نرم افزار است.

نرم افزار هلو به شما این امکان را می‌دهد که مشتریان خود را دسته بندی کنید و همچنین از فاکتورها به صورت فیش پرینت استفاده کنید، چرا که امکان پرینت گرفتن از فاکتورها وجود دارد. در نهایت سندها به صورت اتوماتیک ثبت می‌شود و میزان خرید، فروش و کالاهای مرجوعی به صورت شفاف مشخص است. گزارش‌های متفاوت این نرم افزار تصمیم‌ گیری‌های مدیریتی را برای کسب‌وکارها ساده می‌کند. این نرم افزار توسط شرکت طرفه نگار ارائه شده و پشتیبانی می‌شود.

نرم افزار حسابداری آرین

پس از نصب نرم افزار آرین می‌توانید انواع اسناد خود را در سه دسته کلی به سادگی دسته بندی کرده و از سیستم دریافت  و پرداخته تقسیم بندی شده این نرم افزار استفاده کنید. مبالغ بدهکار و بستانکار در این سیستم به صورت جداگانه قابل جمع کردن است، ثبت اسناد به ساده‌ترین شکل انجام می‌گیرد و در عین حال می‌توانید چندین سند را ادغام کنید و از آن‌ها یک سند تازه بسازید. خروجی اکسل این نرم افزار گزارش گیری را ساده سازی کرده و امکان ثبت انواع وجه نقد و چک وجود دارد.

شما با این نرم افزار به سادگی می‌توانید سند بودجه تنظیم کنید، کالاهای تجاری و غیر تجاری را تفکیک کرده و وجوه خود را به بهترین شکل انتقال دهید. در نهایت با یک نگاه به سرعت کنترل مانده بانک خود را انجام دهید.

هر دوی این نرم افزارها برای انجام امور حسابداری فروشگاه‌ها مناسب هستند، اما با توجه به فیچرهای متفاوتی که ارائه دادند هر کدام برای گروه خاصی از فروشگاه‌ها مناسب‌تر خواهند بود. اگر قصد تهیه نرم افزار حسابداری برای فروشگاه خود را دارید پیشنهاد، ما این است که ابتدا لیست نیازهای خود را مشخص کنید و سپس بر مبنای نیازها و بودجه‌ای که در اختیار دارید می‌توانید بهترین نرم افزار را انتخاب کنید.

قبل از تصمیم گیری می‌توانید به سایت زینسی سر بزنید که لیست کاملی از نرم افزارهای حسابداری فروشگاهی را گردآوری کرده و اطلاعات جامعی را درباره آن‌ها ارائه کرده است و شما با مطالعه دقیق انتخاب بهتری می‌کنید. فراموش نکنید هزینه تغییر نرم افزار حسابداری گاهی بسیار سنگین می‌شود، پس از ابتدا با چشم باز تصمیم بگیرید تا از هزینه‌های هنگفت آتی پیشگیری کنید.

منبع: وب سایت زینسی

۲۱۲۱

کد خبر 1518554

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: نرم افزارهای حسابداری نرم افزار حسابداری حسابداری فروشگاه نرم افزار بهترین نرم افزار فرآیندهای مالی برای فروشگاه کسب وکارها فروشگاه ها ترین شکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۹۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا

 استفاده طولانی مدت از تلفن همراه یا پردازش‌های سنگین گوشی نظیر بازی کردن یا خروجی گرفتن فیلم یا محتوا و همچنین استفاده طولانی مدت از آن هنگام شارژ کردن، باعث بالا رفتن دمای گوشی و افزایش چند برابری مصرف باتری خواهد شد.

از دیگر مواردی که ممکن است دمای گوشی را بالا ببرد به‌روزرسانی گوشی یا استفاده از نرم افزار‌های قدیمی که ایرادات آن توسط توسعه دهنده برطرف نشده است.

در بخش سخت افزاری نیز استفاده دائمی از داده‌های تلفن همراه و همچنین اتصال مداوم بلوتوث گوشی به دستگاه‌هایی مانند ساعت یا هدفون می‌تواند دمای گوشی را تا حد بسیار زیادی بالا ببرد. فیلمبرداری یا فعال بودن مداوم دوربین گوشی نیز دیگر عاملی است که علاوه بر خالی کردن باتری گوشی می‌تواند دمای گوشی را به شدت بالا ببرد چرا که همزمان پردازنده و دوربین با یکدیگر فعالیت دارند و به این ترتیب دمای دستگاه به شدت افزایش پیدا می‌کند.

علاوه بر این استفاده از گوشی در محیط‌های بسیار گرم یا قرار دادن گوشی در معرض نور مستقیم خورشید می‌تواند دمای گوشی را بالا ببرد. داغ شدن گوشی جدا از احتمال آسیب رساندن به دست کاربر و یا خطر انفجار گوشی، در صورت مداوم بودن این موضوع می‌تواند به پردازنده و قطعات سخت افزاری گوشی آسیب جدی وارد کند.

پایین آوردن دمای تلفن در هنگام شارژ

برای پایین آوردن دمای تلفن در زمان شارژ کاربر بهتر است گوشی خود را از شبکه وای فای یا داده تلفن همراه قطع کند و علاوه بر این اتصال گوشی به دستگاه‌های دارای بلوتوث نیز بهتر است به طور کامل قطع شده باشد.

گفتنی است که استفاده از شارژر‌های بیسیم و همچنین شارژر‌هایی با ولتاژ بالاتر از توان گوشی یا آدابتور‌های متفرقه نیز می‌تواند دمای گوشی را تا حد زیادی بالا ببرد که دلیل آن فشار آمدن به برد شارژ و باتری گوشی است.

نحوه صحیح شارژ کردن باتری گوشی

برای جلوگیری از افزایش دمای گوشی هنگام شارژ کردن بهتر است آن را در بازه بین ۲۰ تا ۸۰ درصد شارژ کنند؛ این بازه همان بازه سلامت باتری گوشی است که توسط شرکت‌های سازنده تلفن همراه نیز تایید شده است. در صورت شارژ در این بازه، گوشی هرگز داغ نخواهد شد و کاربر می‌تواند پس از شارژ از گوشی خود به طور کامل استفاده کند.

پایین آوردن دمای گوشی در هنگام بازی یا پردازش سنگین

به طور کلی اجرای بازی‌های آنلاین یا دارای گرافیک بالا یکی از اصلی‌ترین دلایل بالا رفتن دمای گوشی و آسیب رسیدن به باتری است. برای کاهش دمای گوشی در هنگام بازی کاربر نباید گوشی را به شارژ متصل کند چرا که این کار به باتری گوشی فشار بسیار زیادی وارد می‌کند و باتری گوشی حرارت بالایی را از خود خارج می‌کند. جدا از این بهتر است کاربران هنگام اجرای بازی‌های سنگین یا اینترنتی گوشی خود را از قاب محافظ خارج کنند تا پردازنده گوشی بتواند حرارت را از گوشی خارج کند و گوشی با دمای محیط سازگار شود.

گفتنی است که برخی شرکت‌های تولید کننده لوازم گیمینگ فن‌های خنک کننده‌ای را تولید کرده اند که حتی برخی از آنها می‌تواند دمای گوشی را به زیر حالت عادی بیاورد و به این ترتیب از رسیدن آسیب به گوشی جلوگیری شود.

جلوگیری از داغ شدن گوشی در نور آفتاب

استفاده از گوشی در فضای باز و به خصوص زیر نور آفتاب یکی از عوامل اصلی برای بالا بردن گرمای گوشی است چرا که در این شرایط گوشی به طور خودکار نور صفحه نمایشگر را تا انتها افزایش خواهد داد و به این ترتیب مصرف باتری و دمای گوشی بالا خواهد رفت. 

علاوه بر این تابش نور خورشید بر گوشی باعث افزایش بسیار زیاد دمای گوشی خواهد شد و سلامت و عمر باتری و پردازنده گوشی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. بهتر است کاربران زیر نور مستقیم و در دمای بالا از گوشی خود استفاده زیادی نداشته باشند و یا در صورت نیاز به محیط دارای سایه مراجعه کنند.

نرم افزار‌های عامل افزایش دما گوشی

برخی از نرم افزار‌ها که در پس زمینه فعالیت دارند می‌توانند دمای گوشی کاربر را افزایش دهند چرا که این نرم افزار‌ها به طور مداوم در حال به‌روزرسانی اطلاعات خود هستند و به این ترتیب بخش زیادی از توانایی پردازش و همچنین حافظه رام دستگاه را درگیر خواهند کرد و به این ترتیب دمای گوشی نیز افزایش خواهد یافت. برای غیر فعال کردن دسترسی به پردازش پس زمینه کافی است کاربر وارد تنظیمات نرم افزار‌ها از بخش تنظیمات گوشی شده و با پیدا کردن نرم افزار‌های کم استفاده خود اقدام به خاموش کردن پردازش پس زمینه آنها کند.

کند شدن گوشی و افزایش دما حتی در مصارف عادی و روزمره هم خبر از درگیر شدن حافظه و پردازشکر به صورت همزمان می‌دهند که دلیل نرم افزاری آن ویروسی شدن گوشی است. برای رفع این مشکل بهتر است ابتدا کاربر یک نرم افزار آنتی ویروس برای گوشی خود نصب کند و در صورتی که مشکل برطرف نشد، کاربر باید به طور کامل اطلاعات گوشی را حذف و تلفن خود را در حالت کارخانه راه اندازی کند.

پر بودن گوشی باعث افزایش دما می‌شود

هنگامی که یک گوشی موبایل حافظه کافی نداشته باشد، پردازشگر نمی‌تواند پردازش‌های خرد یا همان اطلاعات کش را ذخیره کند و بنابراین به پردازنده فشار زیادی وارد خواهد شد که در نهایت این فشار خود را در قالب افزایش دمای پردازنده نمایش خواهد داد.

به طور کلی گوشی‌های هوشمند جدید با افزایش دما و رسیدن به دمای خطرناک برای گوشی، مانع از استفاده کاربر از گوشی می‌شود و کاربر در این شرایط اعلان رسیدن گوشی به دمای بسیار بالا را دریافت خواهد کرد. دراین صورت کاربر باید گوشی را از شارژ قطع کرده (هرچند که گوشی به صورت خودکار مانع از شارژ شدن می‌شود) و گوشی را محیطی سرد و بدون قاب قرار دهد. گفتنی است در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

منبع: آنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • بهترین گوشی زیر ۱۰ میلیون؛ جنگ ردمی نوت 13 و A25
  • پنجره دوجداره upvc چی بخرم؟ معرفی بهترین برند پنجره دوجداره upvc
  • معرفی 5 مدل پالت پرفروش و محبوب حتما بخوانید!
  • چرا باید در کسب و کار خود از نرم افزار مالی استفاده کنیم؟
  • معرفی بهترین مرکز کاشت ابروی طبیعی در تهران
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر
  • تغییر نام رسمی فراری در فرمول یک
  • اختتامیه جشنواره قهرمان ایران/ بهترین‌های ورزش ایران معرفی شدند