Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@23:23:40 GMT

انتخاب فرد اصلح با مشارکت پایین رخ نمی‌دهد

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۱۹۹۵۶

انتخاب فرد اصلح با مشارکت پایین رخ نمی‌دهد

ایسنا/اصفهان عضو شورای مرکزی حزب مردم‌ سالاری گفت: اینکه برخی استدلال می‌کنند اصل بر انتخاب یک فرد اصلح است حتی با مشارکت پایین، حرف درستی نیست، چرا که آن چیزی که قدرت ایجاد می‌کند و منجر به انتخاب اصلح می‌شود مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است.

علی بختیار در گفت‌وگو با ایسنا درباره لزوم رعایت اخلاق در مناظرات انتخاباتی با توجه به بازتاب این مناظرات در مجامع بین‌المللی، اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که در ادوار مختلف انتخابات داریم، این است که کاندیداها در فضای تبلیغات انتخابات به درستی برنامه‌های خود را تبیین نمی‌کنند و بیشتر مناظرات به سمت تخریب وجهه کاندیداها پیش می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف از مناظره این است که کاندیداها اهداف و برنامه‌های خود را برای مردم بگویند و کاندیداهای مقابل نیز نقد چالشی درباره برنامه دیگر کاندیداها انجام دهند، نه اینکه به نقد و تخریب شخصیتی یکدیگر بپردازند.

وی افزود: چنین تخریب‌هایی در فضای انتخابات سبب دلسردی و ناامیدی مردم می‌شود. هر یک از کاندیداهایی که در نهایت تایید صلاحیت می‌شوند رجل سیاسی هستند و در عرصه‌های مختلف کشور حضور داشته‌اند، اما وقتی چهره و وجهه شخصیتی آنان تخریب می‌شود، مردم به بدنه نظام بی‌اعتماد می‌شوند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: از کاندیداها می‌خواهیم در این دوره روش متفاوتی در پیش بگیرند، به این شکل که تنها برنامه‌های خود را برای مردم تبیین کنند و نقد عالمانه، منصفانه و اصولی به برنامه‌های دیگر کاندیداها داشته باشند. نتیجه این مناظرات بسیار مهم است و باید از فرصت مناظرات به شکل صحیح برای پرشور کردن فضای انتخاباتی در جامعه بهره برد.

مناظره‌ها زنده باشد

بختیار تصریح کرد: روش تبلیغات در انتخابات گذشته اشتباه بود، چراکه اصل حاکم این بود که کاندیداها به هر حربه‌ای برای تخریب کاندیداهای دیگر می توانستند متوسل شوند تا خودشان رای بیاورند. این شیوه قدرت طلبی است و هدف از آن سکان‌داری کشور برای خدمتگزاری به مردم نیست. صدا و سیما باید خط مشی درستی را برای نحوه تبلیغات انتخاباتی کاندیداها در پیش بگیرد تا مردم در فضایی سالم با برنامه‌های نامزدها آشنا شوند.

این عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری، ادامه داد: برنامه‌های کاندیداها باید مدل و شبیه سازی شده باشد تا امکان اجرای آن باشد. به طور کلی از شعار پرهیز شود و نامزدها واقع بینانه برنامه‌های خود را ارائه دهند. برنامه‌ها باید جنبه علمی داشته باشد و جز به جز آن در مدل‌های برنامه‌ریزی جا گرفته باشد. رئیس جمهور منتخب باید یک تیم منسجم نیز برای اجرای برنامه‌های خود داشته باشد تا مردم به حل مشکلات کشور امیدوار شوند.

وی با بیان اینکه امروز کشور نیاز به یک منجی دارد نه کسی که فقط کار هیئتی بلد است، گفت: معتقدم مناظره‌های تلویزیونی باید به قوت خود باقی باشند، چرا که در مشارکت بیشتر مردم در انتخابات تاثیر دارند. باید مسیرهای غلط اصلاح شود. مناظرات تلویزیونی به این دلیل که گفتگو هستند تاثیر زیادی در فضای جامعه دارند و بسیاری از راهکارهایی که نامزدها در این مناظرات می‌دهند برای برون رفت از وضعیت کنونی راهگشا هستند و در کل این مناظره‌ها بر جذابیت انتخابات اضافه می‌کند.

بختیار خاطرنشان کرد: همچنین مناظره‌ها باید به شکل زنده باشد. اینکه برخی استدلال می‌کنند اصل بر انتخاب یک فرد اصلح است حتی با مشارکت پایین، حرف درستی نیست چراکه آن چیزی که قدرت ایجاد می‌کند حضور حداکثری مردم در صحنه است و اصل و اولویت بر مشارکت بالای مردم در انتخابات است که بدون شک مشارکت بالا بهترین انتخاب را نیز به دنبال دارد و منافع و اقتدار ملی نیز تامین می‌شود.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی انتخاب اصلح مشاركت حداكثري انتخابات ۱۴۰۰ مناظره تلویزیونی برنامه های خود برنامه ها مناظره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۹۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آحاد جامعه برای عمل به تکلیف اجتماعی و شرعی خود در انتخابات مشارکت کنند

رئیس جمهور انتخابات را جلوه روشن مردم‌سالاری دینی دانست که آحاد جامعه در راستای عمل به تکلیف اجتماعی و شرعی در آن مشارکت کرده و معتمدین خود را برای قانونگذاری و بهبود روند امور انتخاب می‌کنند.

به گزارش مشرق،آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز چهارشنبه در جلسه هیات دولت با اشاره به نزدیک شدن زمان برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در برخی حوزه‌های انتخاباتی، بر ضرورت فراهم کردن زمینه حضور گسترده مردم در این مرحله از انتخابات و تمهید تمامی امکانات برای تکمیل حماسه‌آفرینی آنان در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ تاکید کرد.

رئیس جمهور انتخابات را جلوه روشن مردم‌سالاری دینی دانست که آحاد جامعه در راستای عمل به تکلیف اجتماعی و شرعی در آن مشارکت کرده و معتمدین خود را برای قانونگذاری و بهبود روند امور انتخاب می‌کنند.

آیت‌الله رئیسی در ادامه به موضوع ضرورت مشارکت مردم برای تحقق هدف جهش تولید اشاره کرد و افزود: تمهید مقدمات تحقق مشارکت مردم نیازمند اهتمام جدی همه بخش‌های دولت است؛ هر دستگاهی باید زمینه‌ها و راهکارهای جذب مشارکت مردم در بخش خود را به شکل دقیق و با زمان‌بندی مشخص تدوین و اعلام کرده و اجرای آن را به شکل مستمر و گام به گام پایش کند.

رئیس جمهور در جلسه امروز هیات دولت همچنین ضمن تبریک فرارسیدن روز کارگر و روز معلم، نقش کارگران و معلمان در پیشرفت و آبادانی کشور را اساسی و مهم توصیف و تصریح کرد: مبنای خلقت عالم بر تعلیم و تربیت استوار است و لذا همه ما در هر زمان و با لحاظ برخورداری از هر سطحی از دانش، همچنان نیازمند دانش‌افزایی و علم‌آموزی بیشتر هستیم.

در جلسه امروز هیات دولت وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه هفته گذشته، هفته درخشش ورزشکاران کشورمان در میادین بین‌المللی بود، قهرمانی تیم ملی فوتسال در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا، قهرمانی تیم ملی وشوو در رقابت‌های انتخابی جام جهانی، قهرمانی تیم ملی دختران کمتر از ۱۸ سال در تورنمنت کافا در تاجیکستان، قهرمانی تیم والیبال دانش‌آموزی ایران در رقابت‌های مدارس جهان، قهرمانی، شکستن رکورد و کسب مدال طلای خانم عیدیان در ماده ۴۰۰ متر دو با مانع قهرمانی آسیا، نائب قهرمانی تیم ملی تپانچه بادی کشورمان در مسابقات جام جهانی کره جنوبی و نائب قهرمانی تیم شطرنج امید کشورمان در مسابقات شهرهای آسیا را از جمله این موفقیت‌ها برشمرد که باعث شادی و شعف عمومی در کشور شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری نیز با اعلام خبر دستیابی به فرمولاسیون، فرآیند و فناوری استحصال کود «تریپل سوپر فسفات» به عنوان یکی از کودهای مهم و بسیار پرکاربرد در کشاورزی گفت: سالانه نیاز به واردات ۲۵۰ هزار تن از این نوع کود داشتیم که خوشبختانه تولید آن در کشور بومی‌سازی و خط تولیدی با ظرفیت ۱۰۰ هزار تن راه‌اندازی شده که تا ۲۰۰ هزار تن قابل افزایش است و می‌تواند سالانه تا ۳۷ میلیون دلار صرفه‌جویی ایجاد کند.

وی ابراز امیدواری کرد با حمایت از تولیدات داخل، زمینه رونق تولید داخلی این محصول فراهم شود.

دیگر خبرها

  • مشارکت در انتخابات بهترین راه تحول در کشور است
  • توصیه های انتخاباتی رئیسی در جلسه هیات دولت
  • اظهارات رئیسی درباره انتخابات مرحله دوم مجلس
  • تاکید رئیسی بر حضورگسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • آغاز پخش مناظرات تلویزیونی دور دوم انتخابات مازندران از فردا
  • آحاد جامعه برای عمل به تکلیف اجتماعی و شرعی خود در انتخابات مشارکت کنند
  • سخنگوی شورای نگهبان: مفتخر به بهره‌گیری از مشارکت معلمان در نظارت بر انتخابات هستیم
  • وزیر کشور: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است
  • بادامچیان: انتخاب اصلح از بین افراد موجود یک تکلیف و وظیفه است
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد