Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، محمد مسیحی، معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور، پیش از ظهر امروز در نشست با فعالان اقتصادی استان البرز که در اتاق بازرگانی برگزار شد، گفت: همانقدر که تولید اهمیت دارد به همان میزان تامین مالی درست هم برای دولت‌ها دارای ارزش است.

معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه بهترین راه تامین مالی برای دولت‌ها از طریق مالیات است، افزود: باید عدالت مالیاتی برقرار باشد تا علاوه بر جلب اعتماد عمومی، دریافت مالیات به گونه‌ای منصفانه و معقول باشد که فعالان اقتصادی با دیدن اثرات آن در کشور به پرداخت مالیات تمایل داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گلایه خودروسازان و قطعه سازان در بحث تقسیط مالیات

 مسیحی در ارتباط با بحث تقسیط مالیات بر ارزش افزوده که گلایه عمده فعالان اقتصادی به ویژه در بخش صنعت خودروسازی و گروه قطعه سازان است، بیان کرد: اگر با استعلام از سایپا و ایران خودرو به این نتیجه برسیم که مطالبات قطعه‌سازان از سوی این دو گروه خودروسازی با تاخیر پرداخت می‌شود منعی برای بلند مدت کردن تقسیط مالیات بر ارزش افزوده نمی‌بینیم.

وی با بیان اینکه باید بخش خصوصی تقویت شود، اظهار کرد: فعالان این عرصه باید احساس امنیت داشته باشد تا مالیات خود را به موقع پرداخت کنند، در این میان اگر یک فعال اقتصادی از روی عدم آگاهی چندین ریال کمتر مالیات پرداخت می‌کند، باید توجه داشته باشیم که این میزان منابع مالی در نزد آن صنعتگر وارد چرخه تولید و اشتغال زایی شده است.

خط قرمزی به نام فرار از مالیات/تاثیر قطعی برق بر فعالیت واحدهای صنعتی بررسی می‌شود

معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور با تاکید بر اینکه بحث فرار مالیاتی قطعاً خط قرمز سازمان است، افزود: سازمان امور مالیاتی به دنبال تمکین حداکثری یا پذیرش خود اظهاری مودیان است و در قالب انجام آن خود اظهاری‌های نزدیک به واقعیت را بدون رسیدگی و ممیزی می‌پذیرد.

وی در مورد مبارزه با فرارهای مالیاتی با تاکید بر پیگیری شناسایی این افراد از سوی سازمان امور مالیاتی کشور، تاکید کرد: هدف بازپس گرفتن حقوق حقه دولت از افرادی است که از پرداخت مالیات فرار می‌کنند.

مسیحی در مورد قطعی برق در روزهای کنونی در نقاط مختلف کشور از جمله در سطح واحدهای تولیدی و صنعتی و تاثیری گذاری آن بر توقف چرخه تولید و یا خرابی مواد اولیه، توضیح داد: اگر تحت تاثیر قطعی برق در یک واحد تولیدی کار متوقف شده یا مواد اولیه از بین برود، این موارد در دستورالعمل موجود پیش بینی و بررسی شده است.

وی در بحث قانون مالیات بر ارزش افزوده با اشاره به اینکه چندین سال است که این مسئله در مجلس به طرح گذاشته شده است، گفت: بعد از بررسی این قانون در مجلس ایرادات آن به شورای نگهبان ارسال شد، امیدواریم که در خردادماه این قانون تصویب شود، فرصت ۶ ماهه برای نوشتن آیین نامه‌ها و دستورالعمل‌های آن تعیین شده و پایه آن قانون سامانه‌های فروشگاهی است.

معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور عنوان کرد: اگر قانون سامانه‌های فروشگاهی استقرار یابد، نحوه فرآیند اخذ مالیات بر مبنای این سامانه خواهد بود و فعالان اقتصادی باید معاملات خود را در این سامانه ثبت نام کنند.

این مقام مسؤول در تشریح قانون سامانه مودیان مصوبه مجلس شورای اسلامی گفت: در این مورد بعد از آماده سازی زیرساخت‌ها باید همه فعالان اقتصادی باید در این سامانه ثبت نام کنند تا فاکتورهای آنها آنلاین صادر شده و در کارپوشه خریدار قرار داده شود، اگر فعال اقتصادی وارد این سامانه نشود عملاً اعتبار مالیاتی و خریدار قبول نخواهد بود.

مسیحی در ادامه تشریح کرد: رفع تعهدات ارزی سال‌های ۹۷ و ۹۸ به ترتیب بالغ بر ۵۶ و ۷۰ درصد بوده است و بعد از آن در مقطعی به  ۱۰۰ درصد هم رسید، در بحث رفع تعهدات ارزی سازمان امور مالیاتی مجری است و تا زمانی که بانک مرکزی به ما این مسئله را اعلام نکند حق رسیدگی نداریم.

وی در خصوص مصوبه هیأت وزیران در بحث شعاع ۱۲۰ کیلومتری پایتخت که تنها برای بخشی از صنایع اشتهارد اعمال شده است، توضیح داد: اگر در متن قوانین و مقررات و مصوبات هیأت وزیران سکوت شده باشد، اثرگذاری آن شامل آینده می‌شود، مگر آن که در متن مصوبه قید شده که به گذشته هم باز می‌گردد، این موضوع در ارتباط با مصوبه شعاع ۱۲۰ کیلومتری هم صدق می‌کند.

معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور در مورد این مصوبه هیات وزیران در بحث شعاع ۱۲۰ کیلومتری پایتخت که تنها برای صنعتگرانی از اشتهارد اصلاح آن عملیاتی شده است، افزود: در این رابطه اگر در متن مصوبه مربوطه به ضرورت اجرای آن برای تمامی واحدهای صنعتی که در سال های قبل در اشتهارد سرمایه گذاری داشته اند، اشاره شده باشد، آن‌زمان جایی برای ارسال شکایت به دیوان عدالت اداری وجود داشت.

وی با اشاره به شناسایی بیش از ۵ هزار شرکت کاغذی و صوری در اقتصاد کشور که نظام‌های بانکی رتبه بندی و مالیاتی ما را مستاصل کرده اند، تاکید کرد: خوشبختانه با توجه به این که بالا رفتن هزینه تخلفات شاهد کاهش تعداد شرکت های صوری هستیم، اما فعالان اقتصادی همچنان باید مراقب باشند که ناخواسته در دام این شرکت‌ها گرفتار نشوند.

مسیحی در بخش دیگری با تاکید بر اینکه معافیت مالیاتی برای هیچکدام از بنیادها و‌ نهادهای انقلاب اسلامی وجود ندارد، گفت: نهادهایی مانند آستان قدس رضوی، قرارگاه خاتم، بنیاد مستضعفان و یا نهادهای فعال در حوزه امنیتی و نظامی همگی مالیات پرداخت می‌کنند و مشمول معافیت مالیاتی نیستند؛ چراکه تفاوتی میان مجموعه‌های مختلف قائل نمی‌شویم‌.

وی با اشاره به حضوری که در نشست‌های کمیته بررسی تراکنش‌ها داشته است، افزود: دو هفته قبل در جریان بررسی تراکنش‌های بانکی در تهران مشخص شد که شخصی در سال ۹۳ بالغ بر ۳۶۰۰ میلیارد تومان گردش حساب داشته است، این فرد در قبال دریافت ماهانه ۲ میلیون تومان حساب بانکی خود را به دیگری اجازه داده است ، به یقین سازمان امور مالیاتی با چنین فردی برخورد خواهد کرد.

درآمدهای مالیاتی در سال جاری تخصیص شد

معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور با تاکید بر اینکه سال گذشته تحقق درآمدهای مالیاتی این سازمان ۱۰۷ درصد بوده است، گفت: این درآمدها در دوماهه نخست سال جاری هم  ۱۰۰ درصد محقق شد و این مهم نتیجه انجام اقداماتی مانند رصد تراکنش‌های بانکی مشکوک و همچنین مقابله با شرکت‌های کاغذی و صوری و برخورد با حساب‌های بانکی اجاره ای و کارت‌های بازرگانی یکبارمصرف و اجاره ای است.

وی با تاکید بر اینکه برای واحدهای تولیدی نرخ مالیات عملکرد از ۲۵ به ۲۰ درصد کاهش یافته است،‌ افزود: این مهم به استناد قانون بودجه اجرایی شده است.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور محمد مسیحی فعالان اقتصادی مالیات ارزش بر افزوده معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور فعالان اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۰۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وصول ۱۱۰ میلیارد تومان از ابربدهکاران مالیاتی +فیلم

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه درمورد ابربدهکاران بانکی اتفاق تازه‌ای رخ داده و اکنون تمرکز دولت بر روی ابربدهکاران مالیاتی است، تاکید کرد: تاکنون ١١٠ هزار میلیارد تومان از ابربدهکاران مالیاتی وصول کردیم.

گروه اقتصاد کلان بازانیوز- سعید ترکاشوند؛ «سید احسان خاندوزی» وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه آئین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار بازارنیوز پیرامون لیست به روزرسانی ابربدهکاران بانکی اظهار کرد: در این زمینه اتفاق تازه‌ای که نسبت به سال قبل رخ داده معطوف به ابربدهکاران مالیاتی است. دولت در سال گذشته بالغ بر ۱۱۰ هزار میلیارد تومان نه از شرکت‌های متعارف بلکه فقط از سوی ابربدهکاران مالیاتی درآمد کسب کرده است.


وزیر اقتصاد در پاسخ به این سوال که آیا در لیست ابربدهکاران شرکت‌های زیر مجموعه بانک‌ها هم حضور داشته‌اند یا خیر، گفت: بعضی از خود بانک‌ها تاخیر و یا معوقاتی داشته‌اند، اما مهم عدد ۱۱۰ هزار میلیارد تومانی است که از ابربدهکاران مالیاتی اخذ شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ابربدهکاران بانکی ، سید احسان خاندوزی ، نظام بانکی ، تسهیلات بانکی ، ابربدهکاری مالیاتی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9Z

دیگر خبرها

  • وصول ۱۱۰ میلیارد تومان از ابربدهکاران مالیاتی +فیلم
  • سازمان مالیاتی موظف به ارسال درآمدهای اشخاص غیرتجاری به وزارت تعاون شد
  • سازمان امور مالیاتی موظف به ارسال درآمد اشخاص غیرتجاری شد
  • ثبت ۲۹ هزار سوت زنی فرار مالیاتی فقط برای پزشکان
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • مجلس در این هفته| ساماندهی اجاره و اصلاح مالیات بر سوداگری
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی
  • روش جدید پرداخت مالیات بر ارث از سپرده متوفیان نزد بانک‌ها