Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-04@13:44:26 GMT

دیدار ظریف با رییس جمهوری آذربایجان

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۲۰۹۹۵

دیدار ظریف با رییس جمهوری آذربایجان

محمد جواد ظریف " وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (سه شنبه) با " الهام علی اف " رییس جمهوری آذربایجان دیدار و گفتگو کرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، وزیر امور خارجه کشورمان شامگاه دوشنبه برای سفر یک روزه و دیدار با مقامات بلند پایه جمهوری آذربایجان وارد این کشور شد.  
رایزنی و تبادل نظر در خصوص آخرین تحولات روابط دو جانبه و مهمترین مسائل منطقه‌ای و بین المللی هدف اصلی سفر وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به جمهوری آذربایجان اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر امور خارجه کشورمان در پایان این سفر، جمهوری آذربایجان را به مقصد ارمنستان ترک و با مقامات این کشور دیدار و گفتگو خواهد کرد.

سفر " محمد جواد ظریف “ وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به جمهوری آذربایجان و ارمنستان را می‌توان بخشی از تلاش‌های دیپلمایک تهران در راستای تحکیم صلح و ثبات در منطقه و در دوره پساجنگ قره باغ مورد ارزیابی قرار داد.

جمهوری آذربایجان در جریان درگیری‌های نظامی ۴۴ روزه که در ششم مهر ماه سال گذشته آغاز شد، توانست پس از مدت نزدیک به ۳۰ سال سرزمین‌های خود تحت اشغال نیرو‌های ارمنستان در قره باغ را، آزاد کند.

این درگیری‌های نظامی ۲۰ آبان ماه سال گذشته با امضای بیانیه سه جانبه روسای جمهوری آذربایجان، روسیه و نخست وزیر ارمنستان پایان یافت.

جمهوری اسلامی ایران که به عنوان یکی از قدرت‌های مهم منطقه همواره بر تحکیم صلح و ثبات در منطقه تاکید و تلاش‌های خود در این زمینه را هرگز دریغ نکرده است، هر گونه ناآرامی را تهدیدی برای امنیت منطقه دانسته و همواره نگرانی خود را در این زمینه ابراز کرده است و به همین علت تهران از پایان جنگ و آتش بس در قره باغ استقبال کرد.

جمهوری اسلامی ایران در بدو بروز درگیری‌های نظامی در منطقه مورد مناقشه قره باغ تلاش‌های دیپلماتیک مستمری را برای پایان جنگ و حل مسالمت آمیز این مناقشه ادامه داده و سفر منطقه‌ای اوایل آبان ماه "سید عباس عراقچی" معاون وزیر امور خارجه و فرستاده وِیژه رییس جمهوری ایران به جمهوری آذربایجان، روسیه، ارمنستان و ترکیه با هدف ارایه طرح ابتکاری پیشنهادی ایران برای حل مسالمت آمیز مناقشه قره باغ نمونه‌ای از این تلاش‌ها می‌باشد.

دولت باکو این ابتکار جمهوری اسلامی ایران را مثبت ارزیابی کرده و "حکمت حاجی اف" دستیار رییس جمهوری آذربایجان سفر "سید عباس عراقچی" به باکو را ثمربخش خواند. برچسب ها: ظریف ، وزیر امور خارجه ، جمهوری آذربایجان ، الهام علی اف

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: ظریف وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان الهام علی اف جمهوری اسلامی ایران جمهوری آذربایجان وزیر امور خارجه رییس جمهوری قره باغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۰۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه توسط وزرای خارجه ایران و استونی

به گزارش خبرگزاری مهر، در گفت‌وگوی تلفنی امروز (پنجشنبه) مارگوس تاساکانا، وزیر امور خارجه استونی با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان، در خصوص آخرین وضعیت روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای بحث و تبادل نظر شد.

طرفین در این گفت‌وگو با اشاره به وجود فرصت‌ها و ظرفیت‌های همکاری میان دو کشور، آمادگی متقابل برای توسعه بیش از پیش مناسبات را مورد تاکید قرار دادند.

امیرعبداللهیان در خصوص تحولات فلسطین، تاکید کرد: عمق فاجعه نسل کشی و جنایات صهیونیست‌ها در غزه می‌طلبد که تمامی کشورها برای برقراری آتش بس پایدار، رفع کامل محاصره انسانی، تبادل اسرا و جلوگیری از وقوع جنایات بیشتر رژیم اسرائیل در غزه تلاش کنند.

وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به درخواست طرف استونیایی در خصوص کشتی توقیف شده در آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران و آزادی خدمه استونی، اظهار داشت: کشتی توقیف شده که در آب‌های سرزمینی ایران رادار خود را خاموش کرده و امنیت دریانوردی را به خطر انداخته در توقیف قضائی قرار دارد، اما ایران همه خدمه آن را با نگاه انسانی آزاد کرده است و در صورت همراهی کاپیتان کشتی، امکان بازگشت آنها به کشورشان و از جمله استونی فراهم است.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: رعایت قوانین و مقررات دریایی از سوی تمامی کشتی‌ها در راستای حفظ امنیت دریانوردی امری ضروری و غیرقابل اجتناب است.

مارگوس تاساکانا، وزیر امور خارجه استونی نیز ضمن با اهمیت دانستن روابط کشورش با جمهوری اسلامی ایران ابراز امیدواری کرد که در سایه رفع موانع، مناسبات فی‌مابین بیش از پیش گسترش یابد.

وزیر امور خارجه استونی همچنین با اشاره به بحران‌های منطقه‌ای، خواستار همکاری همه کشورها برای توقف جنگ در غزه شد.

وی از نگاه انسانی جمهوری اسلامی ایران برای آزادی خدمه کشتی توقیف شده قدردانی کرد.

کد خبر 6095271

دیگر خبرها

  • رایزنی وزیرخارجه استونی درباره کشتی توقیفی در ایران
  • وزیر خارجه: همه خدمه کشتی توقیف شده را با نگاه انسانی آزاد کرده‌ایم
  • امیرعبداللهیان: ایران همه خدمه کشتی توقیف‌شده را با نگاه انسانی آزاد کرد
  • امیرعبداللهیان: همه خدمه کشتیِ توقیف‌شده را با نگاه انسانی آزاد کرده‌ایم
  • همه خدمه کشتی توقیف‌شده را با نگاه انسانی آزاد کرده‌ایم
  • بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه توسط وزرای خارجه ایران و استونی
  • دیدار و گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با سفیر ایران در لبنان
  • احزاب لبنانی در انتخاب رییس‌جمهور کشورشان تفاهم و تسریع کنند
  • تاکید امیر عبداللهیان بر لزوم تفاهم احزاب و گروه‌های لبنانی برای انتخاب رئیس‌جمهور
  • نقش سازنده سپاه در امنیت پایدار منطقه و مبارزه با تروریسم