Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی پوردهقان ‌اردکانی در گفت و گو با خبرنگار فارس از یزد با اشاره به برگزاری نشست های متعدد بررسی مسائل مرتبط با دفع پساب فاضلاب واحدهای تولید محصولات کنجدی در شهرک صنعتی اردکان اظهار کرد: محصولات کنجدی برند و سوغات اصلی شهرستان است و در بلند مدت با تغییر فرآیند تولید نظیر مراحل پوست‌کنی و... توسط شرکت‌های دانش‌بنیان، مشکل پساب این واحدها حل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر لزوم حمایت از واحدهای تولیدی برای حفظ تولید توأم با حل مشکل پساب توسط دستگاه‌های متولی استانی افزود: اردکان یک شهرستان تعیین ‌کننده در اقتصاد استان و حتی کشور است و خاستگاه و بزرگ‌ترین تولیدکننده محصولات کنجدی کشور شناخته شده که در سال‌های گذشته با احداث مجتمع محصولات کنجدی جایگاه خود را در این حوزه تثبیت کرده است.

دهقان با اشاره به برگزاری رویداد ملی استارتاپ "محصولات کنجدی" در گذشته با هدف معرفی ظرفیت صنعت محصولات کنجدی اردکان، برندسازی همچنین اشتغال‌زایی و رونق تولید ادامه داد: با تلفیق علم در این عرصه می‌توان تحولی عظیم در محصولات کنجدی به دست آورد و مشکل پساب و دفع اصولی در این واحدها را رقم زد.

وی با بیان این‌که بی توجهی به دفع صحیح و اصولی باعث شده تا پساب‌ ناشی از تولید محصولات کنجدی در قنوات رها شود و در مناطق مسکونی نیز کیفیت آب چاه‌ها کاهش یابد اظهار کرد: لازم است واحدهای موجود در شهرک صنعتی استاندارد سازی پساب واحدهای خود را برای ورود به فاضلاب شهری یا هرگونه اقدام عملی دیگر در اولویت اقدام قرار دهند.

فرماندار شهرستان اردکان مصرف آب و مشکلات زیست ‌محیطی پساب محصولات کنجدی را از مشکلات اساسی این صنعت برشمرد و اظهار امیدواری کرد: با توجه به قرارگیری شهرستان اردکان در منطقه کم‌آب، روش‌هایی نو و کارآمد برای حل مشکلات این حوزه کمک کند.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش استان یزد پساب تولید فرماندار شهرستان اردکان محصولات کنجدی برندسازی محصولات کنجدی مشکل پساب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۱۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان اوقاف: فناوری منزلت می‌آورد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،حجت الاسلام سید مهدی خاموشی رئيس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از نمایشگاه اینوتکس بازدید کرد.

وی در حاشیه بازدید خود از این نمایشگاه گفت: اصولا علم و دانش در هر کشوری مولفه قدرت آن کشور است و عزت ملی و اقتدارملی را بالا می‌برد همانطور که در گام دوم به آن توصیه شده است.

وی به تاثیر برپایی هر ساله نمایشگاه اینوتکس بر تقویت علمی جوانان و نقش آن در گسترش تولیدات داخلی اشاره داشت و افزود: ما نمونه این توجه بر علم و نوآوری در کشور را در وعده صادق که ترکیب چندعلم و تخصص کشور بود دیدیم و این بر اقتدار کشور ما در جهان افزود.

خاموشی تصریح کرد: فناوری منزلت می‌آورد و موجب عدم ارزبری از کشور و ارزآوری به داخل می‌شود. تکیه کشور نباید بر نفت خام باشد و تولید محصولات توسط پژوهشگران چندین برابر می‌تواند ارزآوری داشته باشد.

وی با اشاره به نمایشگاه امسال و آخرین دستاورد‌های به‌نمایش گذاشته شده گفت: من به پژوهشگران کشورمان تبریک می‌گویم و خوشحالم دانشگاه‌هایمان توانسته‌اند در سطحی گسترده به تولید بپردازند و دولت وظیفه حمایت از آنها را دارد و این مهم به تثبیت اقتدار کشور و فخر ملی ما کمک می‌کند.

وی ادامه داد:  برپایی نمایشگاه اینوتکس به افزایش فخر ملی کمک می‌کند و جایگاه ایران در جهان خیلی بهتر خواهد شد.شرکت‌ها در تمام ملیت‌ها می‌آیند تا در این نمایشگاه غرفه بگیرند و به تبادل دانش بپردازند و صد‌ها جلسه و کنفرانس علمی برپا می‌شود و این به رشد بازار ما کمک می‌کند.

وی ادامه داد: رئیس جمهور چند سال پیش مطرح کرد ما با دیپلماسی دانش‌بنیان بحث می‌کنیم و این بدان معناست که قدرت سیاسی و اقتدار در دانش نوین است و قدرت نمایی ما در عرصه دانش بنیان مسلط‌ترین نوع دیپلماسی است.

وی به نقش پارک فناوری پردیس در این انسجام و وحدت نخبگان و دانش پژوهان اشاره کرد و اظهارداشت: تاریخچه پارک پردیس نشان می‌دهد که این رویداد سال به سال رو به رشد است.

وی در خصوص استفاده این نهاد از فناوری‌های تولید کشور گفت: سازمان اوقاف خودش را موظف می‌کند در مولدسازی‌ها دنبال دانش‌بنیان‌ها برود و ما می‌توانیم در سهام دانش‌بنیان‌ها مشارکت کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای طرح‌های ساماندهی حوزه آب و فاضلاب بصورت آزمایشی در روستاهای شهرستان ارومیه
  • رئیس سازمان اوقاف: فناوری منزلت می‌آورد
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان