Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی پوردهقان ‌اردکانی در گفت و گو با خبرنگار فارس از یزد با اشاره به برگزاری نشست های متعدد بررسی مسائل مرتبط با دفع پساب فاضلاب واحدهای تولید محصولات کنجدی در شهرک صنعتی اردکان اظهار کرد: محصولات کنجدی برند و سوغات اصلی شهرستان است و در بلند مدت با تغییر فرآیند تولید نظیر مراحل پوست‌کنی و... توسط شرکت‌های دانش‌بنیان، مشکل پساب این واحدها حل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر لزوم حمایت از واحدهای تولیدی برای حفظ تولید توأم با حل مشکل پساب توسط دستگاه‌های متولی استانی افزود: اردکان یک شهرستان تعیین ‌کننده در اقتصاد استان و حتی کشور است و خاستگاه و بزرگ‌ترین تولیدکننده محصولات کنجدی کشور شناخته شده که در سال‌های گذشته با احداث مجتمع محصولات کنجدی جایگاه خود را در این حوزه تثبیت کرده است.

دهقان با اشاره به برگزاری رویداد ملی استارتاپ "محصولات کنجدی" در گذشته با هدف معرفی ظرفیت صنعت محصولات کنجدی اردکان، برندسازی همچنین اشتغال‌زایی و رونق تولید ادامه داد: با تلفیق علم در این عرصه می‌توان تحولی عظیم در محصولات کنجدی به دست آورد و مشکل پساب و دفع اصولی در این واحدها را رقم زد.

وی با بیان این‌که بی‌توجهی به دفع صحیح و اصولی باعث شده تا پساب‌ ناشی از تولید محصولات کنجدی در قنوات رها شود و در مناطق مسکونی نیز کیفیت آب چاه‌ها کاهش یابد اظهار کرد: لازم است واحدهای موجود در شهرک صنعتی استاندارد سازی پساب واحدهای خود را برای ورود به فاضلاب شهری یا هرگونه اقدام عملی دیگر در اولویت اقدام قرار دهند.

فرماندار شهرستان اردکان مصرف آب و مشکلات زیست ‌محیطی پساب محصولات کنجدی را از مشکلات اساسی این صنعت برشمرد و اظهار امیدواری کرد: با توجه به قرارگیری شهرستان اردکان در منطقه کم‌آب، روش‌هایی نو و کارآمد برای حل مشکلات این حوزه کمک کند.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش استان یزد پساب تولید فرماندار شهرستان اردکان محصولات کنجدی برندسازی محصولات کنجدی مشکل پساب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۱۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور

معاون وزیر صمت گفت: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمد مجید فولادگر امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در دیدار با استاندار خراسان شمالی، اظهار کرد: لازم است تسهیلات به صورت هدفمند هدایت شود تا شرکت یا واحد صنعتی برای خریداری و تأمین ماشین‌آلات خود مبادرت کند و در نهایت به تولید برسد.

وی افزود: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

معاون وزیر صمت تقویت بازارهای خارجی و افزایش مراودات بین‌المللی با هدف افزایش صادرات را مهم عنوان و خاطرنشان کرد: این وزارتخانه تلاش دارد میزان تولیدات را به برکت شعار سال با اجرای برنامه‌های مختلف با همکاری‌های بین بخشی افزایش دهد.

محمدرضا حسین‌نژاد، استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه، ناترازی منابع و مصارف بانک‌های استان را مورد توجه قرار داد و بر نیاز استان به خط اعتباری ویژه تاکید کرد و گفت: برای حرکت قوی و تحقق جهش تولید در استان نیاز است تا خط اعتباری ویژه در نظر گرفته شود که در جلسه هیئت دولت نیز این مهم برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان، مطرح شد.

وی اضافه کرد: با وجود محدودیت منابع خراسان شمالی در بسیاری از شاخص‌ها رتبه برتر کشور را دارد.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به شناسایی ۱۳ زنجیره ارزش راهبردی در استان، تاکید کرد: تکمیل این زنجیره‌های ارزش در استان، ۲۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات نیاز دارد تا در ابعاد مختلف، توسعه رخ دهد.

حسین‌نژاد ضمن برشمردن فرصت‌های استان و فراهم شدن زیرساخت‌های برای سرمایه‌گذاری، ادامه داد: حذف تعهد ارزی برای صادرکنندگان استان در جلسه هیئت دولت درخواست شد تا زمینه و رغبت برای ورود بیشتر سرمایه‌گذاران فراهم شود.

وی با اشاره به مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان، تخصیص آن را در پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان مهم عنوان کرد.

استاندار خراسان شمالی اهمیت و نقش محدودیت‌های انرژی بر تولید و صنایع استان را دانست و تاکید کرد: محدودیت انرژی موجب ضربه به تولید و تولیدکنندگان و کاهش ارزآوری می‌شود که پیشنهادهایی توسط استانداران برای این موضوع در جلسه هیئت دولت به رئیس جمهور ارائه شد.

کد خبر 751442

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • تغییر رنگ و بوی آب پکیج
  • تولید ۸۷۰۰ تن تخم مرغ در واحدهای مرغ تخمگذار استان قزوین
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • بهبود کیفیت محصولات کشاورزی با تلاش متخصصان بومی
  • فرمانداری ویژه شهرستان‌های یزد و میبد در حال پیگیری است
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید