Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، شیرزاد جمشیدی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بارندگی‌های استان نسبت به بلندمدت ۳۰ درصد کاهش داشته است اظهار کرد: متوسط بارش‌ها در سال زارعی جاری نسبت به مدت بلند ۴۴ درصد کاهش داشته و دما نیز نسبت به بلندمدت حدود سه درجه افزایش داشته است.

وی با اشاره به گرمای زودرس امسال گفت: در دو ماه اول سال ۱۴۰۰ با افزایش ۳۴ درصدی مصرف برق روبرو بودیم لذا کاهش شدید بارندگی، گرمای زودرس، کاهش حجم ورودی آب به سدها تولید برق را با مشکل مواجه کرد به طوری که بین ۳ تا ۴ هزار مگاوات تولید را از دست دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان با تأکید بر اینکه تناسب بین تولید و تقاضا بر هم خورده است تصریح کرد: به منظور ایجاد تعادل بین تولید و تقاضا مجبور به قطعی برق هستیم اگرچه این موضوع ملی بوده و توسط کشور انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: خاموشی‌های به وجود آمده مشکلات فراوانی را ایجاد کرده از همین بابت بنده از مردم شریف همدان عذرخواهی می‌کنم ضمن اینکه یک لیست با برنامه‌ریزی دقیق در اختیار قرار گرفته است تا از زمانبندی خاموشی در شبانه‌روز مطلع شوند.

جمشیدی در پاسخ به این سوال که چرا علیرغم دستور دادستانی مبنی بر عدم خاموشی شاهد تداوم این مسئله هستیم گفت: این بحران ملی بوده و تنها مختص به استان نیست، دادستانی همدان نیز در حال بررسی و پیگیری موضوع قطعی برق هستند.

وی حمله سایبری به شبکه برق را تکذیب کرد و دلیل خاموشی‌ها را تنها بر هم خوردن تعادل تولید و تقاضا دانست و گفت: در حال رایزنی با همکاران ملی برای اجرای دقیق برنامه‌ریزی هستیم به طوری که خاموشی‌ها چرخشی است تا عدالت در تمام مشاغل برقرار شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان متذکر شد: سقف مجاز مصرف برق استان در سال جاری ۵۴۰ مگاوات در نظر گرفته شده اگرچه سال گذشته ۱۶ هزار مشترک به مشترکین برق استان اضافه و ۱۳ درصد مصارف برق صنایع استان اضافه شده است.

وی با تأکید بر اینکه از سال ۹۸ تاکنون یک‌هزار و ۷۶۹ ماینر با توان ۳.۲ مگاوات در استان جمع‌آوری شده که ۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان خسارت ایجاد کرده است ادامه داد: استفاده از ژنراتور اضطراری جزو دستورالعمل‌های مدیریت بحران و پدافند غیرعامل بوده و به همه دستگاه‌ها و مشاغل حساس ابلاغ شده است.

جمشیدی با بیان اینکه مشترکین استان در میزان مصارف خود ۱۰ درصد مدیریت به خرج دهند به زودی مشکل حل خواهد شد بیان کرد: امسال هشت تا ۹ برابر سال گذشته افزایش پیک بار داریم، در حالی که سال گذشته کمتر از یک درصد رشد پیک در استان وجود داشت.

وی در ادامه گفت: خاموشی‌ها فعلاً ادامه دارد و مشخص نیست تا چه زمانی اعمال شود از همین رو از ادارات انتظار داریم میزان مصارف خود را حداقل تا ۵۰ درصد نسبت به سال گذشته کاهش دهند و مردم نیز علاوه بر رعایت مدیرت مصرف از کولرهای گازی استفاده نکنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان اظهار کرد: مشترکین برق استان از طریق دو بیمه کوثر و دانا می‌توانند خسارات ناشی از قطعی برق را دریافت کنند به نحوی که هر مشترکی که در منزل دچار حادثه شود از طریق بیمه کوثر و در صورتی که خسارت ناشی از مشکلات شبکه برق باشد از طریق بیمه دانا خسارت پرداخت می‌شود.

وی در پایان یادآور شد: با مدیرکل آموزش و پرورش استان هماهنگ شده و سعی ما بر این است کمترین خاموشی را در حوزه‌های امتحانی و مدارس داشته باشیم به ویژه اینکه در ساعات ابتدایی صبح خاموشی کمتر خواهد بود.

انتهای پیام/89033/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان خاموشی برق پیک مصرف خاموشی ها سال گذشته برق استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۲۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه نخستین جشنواره همیاران مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مجید الهیاری گفت: این جشنواره یکی از طرح‌های ابتکاری شرکت گاز استان همدان است که سال گذشته در تعدادی از مدارس شهر همدان اجرا شد.

او با اشاره به اینکه در این جشنواره مجلاتی با موضوعات نکات ایمنی گاز و فرهنگ مصرف بهینه انرژی در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفت، تصریح کرد: این مجلات به گونه‌ایی طراحی شد که برای دانش‌آموزان جذاب و در عین حال آموزش مصرف بهینه و ایمن گاز را به آنان آموزش داده شد.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با اشاره به همکاری خوب معلمان، مدیران و مسئولان آموزش و پرورش استان همدان برای برگزاری این جشنواره، تأکید کرد: این جشنواره در ۱۰ مدرسه دوره ابتدایی شهر همدان اجرا و مجلات بین پنج هزار دانش‌آموز توزیع شد.

الهیاری تأکید کرد: با توجه به اوج مصرف گاز در ایام زمستان این جشنواره را در بهمن‌ماه برگزار کردیم تا لزوم مصرف ایمن و بهینه آن برای همگان به خصوص جامعه دانش‌آموزی ملموس‌تر باشد.

او گفت: این جشنواره در بازه زمانی یک ماهه با هدایت و راهنمایی مدیران و معلمان دلسوز بین دانش‌آموزان به شکل تکلیف مدرسه اجرا شد.

این مسئول از برگزیده شدن ۲۰۰ نفر از دانش‌آموزان در این جشنواره خبر داد و گفت: امیدواریم در آینده با برگزاری جشنواره‌های کامل‌تر و جامعه آماری بالاتر، بتوانیم گام خوبی در راستای فرهنگ‌سازی الگوی مصرف ایمن و بهینه گاز برداریم.

اختتامیه نخستین جشنواره «همیاران مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی» پس از سه روز، امروز با تجلیل از تعدادی از مدیران و معلمان نمونه در تالار شهید آوینی به کار خود پایان داد.

دیگر خبرها

  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • (ویدئو) در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • دستور کاهش مصرف آب در ادارات دولتی
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴ |برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیرو‌گاه شهید مفتح
  • اختتامیه نخستین جشنواره همیاران مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در همدان
  • ادامه روند کاهشی نرخ سود بین بانکی+جدول
  • پیوستن اداره‌های دولتی پایتخت به پویش کاهش مصرف آب