Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@17:01:38 GMT

چه زمانی قرمزی چشم‌ها خطرناک است؟

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۲۲۷۱۳

چه زمانی قرمزی چشم‌ها خطرناک است؟

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر قرمزی چشم به دلیل مسائل پزشکی باشد، ممکن است بتوانید با راهکار‌های خانگی مانند کمپرس گرم روی چشم ها آن را درمان کنید. فصل بهار برای خیلی از افراد با اشک ریزی، سوزش گلو و علائم دیگر آلرژیک همراه می‌شود؛ بنابراین راهکار‌های لازم برای رفع قرمزی چشم و زمان مراجعه به پزشک را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از مهم‌ترین دلایل چشم قرمز یا خونی می‌توان به مواردی مانند گرد و خاک و مواد شیمیایی مانند کلر استخر، نور خورشید و آب و هوای خشک، آلرژن‌ها، آلودگی هوا، خشکی و آلرژی چشم اشاره کرد. همچنین خستگی دیجیتالی چشم، استفاده از لنز‌های تماسی و تروما یا آسیب دیدگی چشم در قرمز شدن آن ها نقش دارند.

عفونت چشم، جراحی اخیر چشم، زخم قرنیه، التهاب چشم از عوامل دخیل دیگر در قرمز شدن چشم محسوب می‌شوند. همچنین مواردی مانند دود ناشی از آتش و سیگار، عارضه چشم صورتی و آب سیاه حاد در قرمز شدن چشم دخالت دارند.

در صورت قرمزی چشم‌ها چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

در مرحله اول در صورتی که تغییراتی در بینایی تجربه می‌کنید، علائم شما بیش از یک هفته طول کشید و دچار چشم درد شدید؛ به پزشک مراجعه کنید. همچنین در زمان‌هایی که یک یا هر دو چشم شما ترشح دارد و به نور حساس شده اید باید این موضوع را با پزشک مطرح کنید.

در صورت بروز موارد اورژانسی مانند دیدن هاله یا حلقه‌های سفید در اطراف نورها، سر درد و تاری دید، حالت تهوع و استفراغ، قرمزشدن چشم بعد از تروما یا آسیب دیدگی نیاز مراجعه به پزشک بیشتر می‌شود.

تسکین قرمزی و آلرژی چشم‌ها با روش‌های طبیعی

 ژل آلوئه ورا: ژل آلوئه ورا ارگانیک را از عطاری‌های معتبر تهیه کرده؛ به آرامی اطراف چشم و روی پلکتان را با آن ماساژ دهید.

کمپرس سیب زمینی: سیب زمینی را به طور خام رنده کرده و در یک پارچه نازک نخی تمیز بریزید. این کمپرس را ۵ دقیقه روی چشم‌ها قرار دهید.

کمپرس بابونه: مقداری گل بابونه را در یک لیوان آب بجوشانید، سپس مقداری پنبه یا گاز استریل نرم را به محلول صاف و خنک شده آغشته کرده؛ توصیه می‌شود ده دقیقه روی چشم هایتان بگذارید.

کمپرس شیرین بیان: ۵۰ گرم ریشه شیرین بیان را در یک لیتر آب بریزید تا ده دقیقه بجوشد. مقداری پنبه یا گاز استریل نرم را به محلول صاف و ولرم آغشته کنید و ۲۰ دقیقه روی چشم‌ها بگذارید.

بیشتر بخوانید

چه موقع باید قرمزی چشم را جدی بگیریم؟ ۴ دلیل اصلی قرمزی چشم و درمان آن

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قرمزی چشم ها چشم پزشکی روی چشم ها قرمزی چشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۲۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرد وغبار شهر اهواز به ۸ و شوش به ۴ برابر حد مجاز رسید

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین؛ مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: صبح امروز غلظت گرد و غبار در اهواز بیش از هشت برابر حد مجاز و در وضعیت «خطرناک» و «قهوه‌ای» بوده است.

شهریار عسکری، مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان با اشاره به میزان آلاینده‌های پدیده گرد و خاک امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت، اظهار کرد: در پی وقوع گرد و غبار در استان خوزستان، طبق آخرین اندازه‌گیری‌ها در ساعت ۸ صبح امروز میزان ذرات ریزگردها در اهواز ۱۲۴۱ میکروگرم بر متر مکعب بوده است.

وی با بیان اینکه میزان مجاز آلاینده‌ها در هوا ۱۵۰ میکروگرم بر مترمکعب است، افزود: بدین ترتیب غلظت گرد و غبار در شهر اهواز بیش از هشت برابر حد مجاز و در شهر شوش بیش از چهار برابر حد مجاز بوده و هوا در این دو شهر در وضعیت «خطرناک» و «قهوه‌ای» بوده است.

عسکری بیان کرد: در این مدت غلظت گرد و غبار در شوشتر ۱۶۱ و در شادگان ۱۹۶ بر متر مکعب اندازه‌گیری شده و از حد مجاز بالاتر بوده است.

شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901050

دیگر خبرها

  • روز سخت پرسپولیس مقابل میلادِ سپاهان(عکس)
  • طبیعت‌گردی خطرناک در کنار ببرهای درنده | ویدئو
  • حمل خطرناک کمد با موتورسیکلت (فیلم)
  • تشخیص سه سرطان خطرناک فقط با یک نمونه خون (فیلم)
  • خط قرمزی که به «نون.خ» کمک کرد/ ماجرای شکایت آقای خواننده چه بود؟
  • (ویدئو) روش خطرناک دانش آموزان یک روستا برای رفتن به مدرسه
  • بغض و تشکر مردم از حضور کولبرها در «نون.خ»/ خط قرمزی که کمک کرد
  • فیلم/ وضعیت خطرناک تنفسی در سه شهر خوزستان
  • گرد وغبار شهر اهواز به ۸ و شوش به ۴ برابر حد مجاز رسید
  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!