Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@04:08:30 GMT

بهره‌برداری از ۳ تصفیه خانه روستایی در فارس

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۲۳۱۴۴

بهره‌برداری از ۳ تصفیه خانه روستایی در فارس

ایسنا/فارس همزمان با برگزاری پویش سراسری هر هفته الف-ب- ایران، سه واحد تصفیه خانه فاضلاب روستایی در استان فارس به بهره‌برداری رسید.

در هفته هشتم از پویش سراسری "هر هفته الف-ب-ایران" طی مراسمی ویدئوکنفرانسی با حضور وزیر نیرو و معاون استانداری فارس، ۳ تصفیه خانه در روستاهای دشتک، امیرآباد و شهیدآباد در شهرستان‌های مرودشت، خرمبید و اقلید به طور همزمان و با صرف اعتباری بالغ بر ۱۳۲ میلیارد ریال افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس فارس در حاشیه این مراسم گفت: با توجه به خشکسالی های سنواتی ناشی از پراکنش نامناسب زمانی و مکانی بارش های سنوات اخیر و برداشت های بی رویه از منابع آب زیر زمینی در سال‌های گذشته، فارس با بحران شدید کم آبی دست به گریبان است.

علی بوستانی افزود: بر همین اساس نیاز به باز چرخانی آب و استفاده از پساب های بهداشتی فاضلاب شهری و روستایی در حوزه های کشاورزی و صنعت، ضروری و اجتناب ناپذیر است و به همین دلیل در راستای انجام تعهدات فنی شرکت آب و فاضلاب استان فارس و با هدف ارتقا سطح کیفی منابع آب زیر زمینی و رودخانه های همجوار روستاهای دشتک ( مرودشت)، شهیدآباد (خرمبید) و امیرآباد ( اقلید)، اجرای شبکه جمع آوری و تصفیه خانه فاضلاب روستایی اجرا شده است.

بوستانی گفت: در روستای دشتک شهرستان مرودشت فرآیند پکیج از نوع MBBR پیشرفته با ظرفیت ۲۰۰ متر مکعب در شبانه روز بوده که با سازه فلزی و پوشش کاملِ اپوکسی همراه با رویکردِ حذف نیتروژن و فسفر منطبق بر کنترل پساب خروجی با رعایت کلیه ی استانداردهای زیست محیطی جهت رها سازی ایمن در محیط زیست طبیعی طراحی و اجرا شده و طول شبکه جمع‌آوری و خط انتقال فاضلاب این روستا ۱۲ کیلومتر و تعداد انشعابهای فاضلاب ۵۵۰ فقره است.

او گفت: در تصفیه خانه فاضلاب روستای شهید آباد فرآیند پکیج از نوع IFAS پیشرفته با ظرفیت ۱۱۲ متر مکعب در شبانه روز پیش‌بینی شده و با سازه ی فلزی با پوشش کامل اپکسی همراه با رویکرده حذف نیتروژن و فسفر منطبق بر کنترل پساب خروجی با رعایت کلیه ی استانداردهای زیست محیطی جهت رها سازی ایمن در محیط زیست طبیعی طراحی و اجرا شده و طول شبکه جمع اوری و خط انتقال فاضلاب ۵.۸ کیلومتر و تعداد انشعابها نیز ۱۵۰ فقره است.

بوستانی ادامه داد: تصفیه خانه فاضلاب روستای امیر آباد( اقلید) فرآینده پکیج از نوع IFAS پیشرفته با ظرفیت ۲۴۸ متر مکعب در شبانه روز بوده و با سازه فلزی با پوشش کامل اپوکسی همرا با رویکردِ حذف نیتروژن و فسفر منطبق بر کنترل پساب خروجی با رعایت کلیه ی استانداردهای زیست محیطی جهت رهاسازی ایمن در محیط زیست طبیعی طراحی و اجرا شده و طول شبکه جمع اوری و خط انتقال فاضلاب ۱۳ کیلومتر و تعداد انشعاب‌ها ۴۲۷  فقره است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی تصفیه خانه فاضلاب روستایی استان فارس مرودشت اقلید خرمبید فارس استانداری فارس تصفیه خانه فاضلاب اجرا شده شبکه جمع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۳۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه

محمدجواد خجسته مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه گفت : در سال ۱۴۰۲ از محل اعتبارات سهم دهیاری‌ها و روستا‌های فاقد دهیاری در مجموع ۵ هزار و ۱۹۶ میلیارد ریال اعتبار تخصیص و به حساب روستا‌های دارای دهیاری و فاقد دهیاری واریز شده است. 

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه عنوان کرد: ۷۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال از اعتبارات عمرانی از محل اعتبارات ماده ۵۸ قانون تنظیم بخشی از مقرارت مالی دولت بوده که در سطح روستا‌های استان کرمانشاه توزیع شده است. 

خجسته اذعان کرد: در سال گذشته از محل اعتبارات قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کشور، به منظور محرومیت‌زدایی روستا‌های واجد شرایط در استان کرمانشاه، مبلغ ۲۰ میلیارد ریال اعتبار، تخصص داده شد. 

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: از محل بند الف ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده، واریز‌های استان، ۲ هزار و ۲۳۰ میلیارد ریال به حساب روستا‌های دارای دهیاری واریز شده که در حوزه عمرانی هزینه شده است. 

وی افزود: از محل اعتبارات تبصره ۲، اعتبارات سوخت و بند (الف) ماده ۳۹، قانون مالیات بر ارزش‌افزوده، مبلغ ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار به روستا‌های دارای دهیاری تخصیص پیدا کرده و ۷۳ میلیارد ریال در روستا‌های فاقد دهیاری توزیع شده است. 

خجسته با اشاره به عملکرد عمرانی دفتر روستایی استانداری کرمانشاه گفت: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۰۶ پروژه عمرانی با هزینه‌کرد بیش از ۹۹۷ میلیارد ریال اعتبار به بهره‌برداری رسیده و عمده پروژه‌ها در قالب آسفالت، جدول‌گذاری معابر، سنگ‌فرش و… بوده است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • بهره‌برداری از ۲۷۴ کیلومتر راه روستایی در آذربایجان‌غربی
  • یک میلیون هکتار از مراتع آذربایجان غربی ییلاقی است
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد