Web Analytics Made Easy - Statcounter

بررسی‌ها نشان می‌دهد، از زمان حضور آمریکایی‌ها در عراق ۱۵۰ میلیارد دلار از درآمد‌های نفتی این کشور دزدیده و به خارج از عراق منتقل شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، برهم صالح، رئیس جمهور عراق، اعلام کرد که از زمان سقوط صدام و حمله نظامی آمریکا تاکنون ۱۵۰ میلیارد دلار از درآمد‌های نفتی این کشور به یغما رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش راشاتودی، وی طی مراسم ارائه طرح جدید مبارزه با فساد در این کشور گفت: از نزدیک به هزار میلیارد دلار درآمد نفتی عراق از سال ۲۰۰۳ حدود ۱۵۰ میلیارد دلار آن دزدیده شده و به خارج از عراق منتقل شده است.

وی در این مراسم از پارلمان عراق خواست تا این طرح جدید را به عنوان قانون تصویب کرده تا فضا برای مقابله با فساد فراهم شود.

این قانون جدید شامل نظارت بیشتر بر تراکنش‌های بانکی بالای ۵۰۰ هزار دلار و حساب‌های بانکی به خصوص حساب‌های با موجودی بالای یک میلیون دلار است. متأسفانه بعید است این قانون بتواند رأی اکثریت نمایندگان پارلمان عراق را به دست آورد.

یک کارشناس عراقی در این زمینه می‌گوید: این قانون یکی از بهترین قوانینی است که از سوی دولت از سال ۲۰۰۳ تاکنون ارائه شده است، اما شک دارم که تصویب شود.

وی تأکید کرد که احزاب سیاسی که نمایندگان مجلس به آن‌ها وابسته هستند، تلاش خواهند کرد که این قانون را از دستورکار خارج کنند تا تصویب نشود. عموم نمایندگان از اجرای این قانون حمایت خواهند کرد، اما در پشت صحنه هر کاری از دستشان برمی‌آید، انجام خواهند داد تا جلوی تصویب آن را بگیرند؛ چراکه بسیاری از این سیاستمداران در این رسوایی دست داشتند.

رئیس جمهور عراق گفته با اجرای این قانون شرایط برای بازپس‌گیری ۱۵۰ میلیارد دلار پول دزدیده شده این کشور با همکاری دولت‌ها و نهاد‌های بین‌المللی فراهم خواهد شد.

عراق در حال حاضر ماهانه ۵ میلیارد دلار از محل صادرات نفت درآمد دارد و در سه ماه نخست سال جاری درآمد‌های نفتی این کشور ۴۰ درصد نسبت به سه ماهه پایانی سال ۲۰۲۰ و ۱.۵ میلیارد دلار نسبت به سه ماه نخست سال ۲۰۲۰ افزایش داشته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: برهم صالح اشغال عراق ارتش آمریکا پارلمان عراق ۱۵۰ میلیارد دلار میلیارد دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۶۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوای «تیک تاک» و جو بایدن بالا گرفت

لایحه‌ای که روز گذشته توسط مجلس سنا ایالات متحده به‌منظور «فیلترشدن یا فروش تیک تاک» تصویب شده بود، حالا با امضای «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا به یک قانون تبدیل شده است. بایدن مجموعه‌ای از لوایح را امضا کرده است که شامل «قانون حمایت از آمریکایی‌ها در برابر برنامه‌های کنترل‌شده توسط دشمنان خارجی» می‌شود و حالا Bytedance یک سال فرصت دارد تا تیک‌تاک را به فروش برساند یا با ممنوعیت آن روبرو شود. در واکنش به این موضوع، مدیرعامل تیک تاک ویدیویی را منتشر کرده که در آن می‌گوید «اطمینان داشته باشید که ما هیچ جا نمی‌رویم.»

در پاسخ به این اقدام، تیک تاک در بیانیه‌ای گفت که این قانون را در دادگاه به چالش خواهد کشید که این امر می‌تواند روند فروش یا ممنوعیت شبکه اجتماعی را به تعویق بیندازد.

در متن بیانیه این شرکت آمده است: «معتقدیم که حقایق و قانون به نفع ماست و ما در نهایت پیروز خواهیم شد. واقعیت این است که ما میلیارد‌ها دلار برای ایمن نگه‌داشتن داده‌های کاربران ایالات متحده سرمایه‌گذاری کرده‌ایم و پلتفرم خود را از نفوذ و دستکاری خارجی دور نگه داریم. این ممنوعیت هفت میلیون کسب‌وکار را ویران خواهد کرد و ۱۷۰ میلیون آمریکایی را سرکوب می‌کند.»

«شو زی چو»، مدیرعامل تیک تاک نیز با انتشار ویدیویی، از این قانون به‌عنوان «لحظه‌ای ناامیدکننده» برای شرکت یاد کرد و گفت: «اشتباه نکنید. این یک ممنوعیت برای تیک تاک و یک ممنوعیت برای شما و صدای شماست. این قانون در واقع طعنه‌آمیز است، زیرا آزادی بیان در تیک تاک منعکس‌کننده همان ارزش‌های آمریکایی است که ایالات متحده را به نور امید آزادی تبدیل می‌کند.»

این قانون به Bytedance، شرکت مالک تیک‌تاک که در چین مستقر است، یک سال فرصت می‌دهد تا شبکه اجتماعی خود را به مالک جدیدی بفروشد. اگر شرکت چینی نتواند چنین کاری را انجام دهد، TikTok از حضور در استور‌های برنامه و سرویس‌های میزبانی وب ایالات متحده منع خواهد شد.

برخلاف تلاش‌های قبلی برای فروش یا ممنوعیت اجباری تیک تاک، «قانون محافظت از آمریکایی‌ها در برابر برنامه‌های کاربردی کنترل‌شده توسط دشمنان خارجی» از حمایت گسترده دو حزبی برخوردار بوده است و توانست با سرعت قابل توجهی در کنگره پیشرفت کند.

منبع: ایلنا

tags # جو بایدن ، پلتفرم سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • تداوم عقب‌نشینی نرخ ارز در بازار غیر رسمی/ قیمت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان بازمی‌گردد؟
  • شهید مطهری روشن‌فکر، زمان‌شناس و مخاطب‌شناس بود
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • پیش بینی رئیس اتاق ایران و عراق از قیمت دلار
  • قانون جدید مالیات؛ زمینه ساز کتمان معاملات
  • دعوای «تیک تاک» و جو بایدن بالا گرفت
  • حضور بلینکن در چین هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی به تایوان از سوی واشنگتن
  • بایدن لایحه ممنوعیت «تیک‌تاک» را امضا کرد
  • مأمور دولتی در بهارستان قلابی از آب درآمد
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ