Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم ملی والیبال ایران که این روزها در اردوی آماده سازی زیر نظر ولادیمیر آلکنو به سر می برد، در لیگ ملت‌های 2021 به ترتیب به مصاف ژاپن، روسیه، هلند، کانادا، ایتالیا، بلغارستان، آمریکا، صربستان، آلمان، استرالیا، برزیل، اسلوونی، فرانسه، لهستان و آرژانتین خواهد رفت. این مسابقات به میزبانی شهر ریمینی ایتالیا برگزار خواهد شد و قوانین سختگیرانه‌ای هم برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی وضع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* اعلام لیست کانادا برای لیگ ملت‌ها

شاگردان آلکنو در چهارمین مسابقه خود در لیگ ملت ها باید به مصاف کانادا بروند. این بازی قرار است روز پنج شنبه 13 خرداد ماه ساعت 14:30 به وقت ایران برگزار خواهد شد. کانادایی‌ها برای این دوره از مسابقات 17 بازیکن را انتخاب کرده اند. اسامی لیست 17 نفره تیم ملی کانادا در لیگ ملت های والیبال 2021 به شرح زیر است:

پاسورها: 

تیلور ساندرز، بلنک‌نائو، والش

پشت خط زن‌ها:

اسکلاتر، ورنون

سرعتی‌زن‌ها:

وندورن، ون‌برکل، ویگراس، شووارک، دمیانکو

دریافت کننده‌ها:

پرین، مارشال، هوگ، تیموتی‌ مار، لوپکی

لیبروها: 

پریرا، کمرون‌بان

هدایت کانادایی‌ها را گلن هوگ برعهده خواهد داشت.

* نگاهی به نتایج کانادا در دوره گذشته

ژاپن در سال 2019 از چلنجر کاپ به لیگ ملت‌ها رسید و با کسب 8 پیروزی، 7 شکست و 23 امتیاز عنوان نهم را به خود اختصاص داد. این تیم در هفته اول که به میزبانی آرژانتین با نتیجه 3 بر یک مغلوب بلغارستان شد و در دو بازی بعدی با نتایج 3 بر صفر و 3 بر یک از سد تیم های پرتغال و آرژنتینِ میزبان گذشت.

کانادا در هفته دوم در شرایطی که میزبان مسابقات بود 3 بر صفر از سد استرالیا گذشت. در ادامه 3 بر 2 آلمان را مغلوب کرد و 3 بر 2 به صربستان باخت. در هفته سوم کانادایی‌ها راهی ایران و با 3 شکست کشورمان را ترک کردند. آنها 3 بر صفر به ایران و با نتیجه مشابه 3 بر یک به روسیه و لهستان باختند.

هفته چهارم برای کانادایی‌ها به میزبانی آمریکا برگزار شد. پیروزی 3 بر یک مقابل چین، پیروزی ارزشمند و 3 بر یک مقابل آمریکای میزبان و پیروزی 3 بر 2 مقابل ژاپن مجموع نتایج کانادا در هفته چهارم بود. گوزن‌ها در هفته پنجم به برزیل سفر کردند. آنها 3 بر یک موفق به شکست ایتالیا شدند، 3 بر صفر نتیجه را به برزیل واگذار کردند و در بازی آخر هم 3 بر صفر مغلوب فرانسه شدند. این تیم با نتایجی که کسب کرد از صعود به مرحله پایانی بازماند و در جایگاه نهم ایستاد. 

* الماس سیاه در ترکیب گوزن‌ها

از جمله ستاره‌های تیم ملی لهستان می توان به نیکولاس هوگ، دریافت‌کننده باتجربه این تیم اشاره کرد که پسر آقای سرمربی هم هست و برای فصل پیش رو با عقد قراردادی رسماً به تیم فنرباغچه ترکیه پیوسته است. این بازیکن 2 متری و 28 ساله فصل گذشته را در تیم آسیکو رسوویا لهستان توپ می‌زد.

همچنین گراهام ویگراس هم با عقد قراردادی رسماً به فنرباغچه ترکیه پیوست و هم‌تیمی هوگ شد. این سرعتی‌زن 31 ساله فصل گذشته را در تیم یاستربسکی وگیل لهستان توپ زده است که از جمله بازیکنان سرشناس کانادا به شمار می‌رود.

ستاره مطرح این روزهای والیبال کانادا شارون ورنون است؛ این بازیکن که لقب الماس سیاه را به خود اختصاص داده با درخشش خیره کننده خود توانست نظر مسئولان باشگاه پروجا را جلب کند تا فصل آینده زیر نظر ویتال هینن توپ بزند. پشت‌خط‌زن جوان و آینده دار کانادایی‌ها فصل گذشته را در تیم راونا ایتالیا توپ زده است.

* پیش‌درآمدی بر یک جدال المپیکی

کانادا از جمله حریفان ایران در رقابت های المپیک توکیو هم به شمار می رود و رویارویی با این تیم در لیگ ملت‌ها می‌توان پیش درآمدی بر بازی حساس المپیک هم باشد. ایران با تیم‌های ایتالیا، لهستان، ژاپن، کانادا و ونزوئلا در گروه A رقابت‌های المپیک قرار گرفته است.

اخیراً با تصمیم فدراسیون والیبال کانادا، گلن هوگ سرمربی این تیم باقی ماند و قرار است هدایت گوزن‌ها را بر عهده داشته باشد. این مربی باتجربه که یکی از تئوریسن‌های والیبال جهان هم به شمار می‌رود از ماه نوامبر 2018 بار دیگر به تیم کانادا برگشت و جایگزین استفان آنتیگا شد و توانست در رقابت‌های انتخابی المپیک منطقه نورسکا سهمیه المپیک توکیو را کسب کند.

بهترین عنوان این تیم در رقابت‌های بین‌المللی کسب مدال برنز با سرمربیگری استفان آنتیگا در مسابقات لیگ جهانی 2017 است که با برتری مقابل تیم آمریکا در مسابقه رده‌بندی به دست آمده‌است.

* عملکرد ایران در تقابل با کانادا

نتایج 7 تقابل ایران و کانادا در مسابقات مختلف از سال 2015 تا 2019 به سود ایران بود. ملی پوشان والیبال کشورمان تا کنون 5 بار موفق به پیروزی بر کانادا شده و 2 بار هم نتیجه را به این تیم واگذار کرده‌اند.

از جمله آخرین رویارویی دو تیم در هفته سوم لیگ ملت‌های 2019 به میزبانی شهر ارومیه اتفاق افتاد که تیم ملی ایران 3 بر صفر پیروز شد و پس از آن ملی‌پوشان ایران در مسابقات جام‌جهانی 2019 هم موفق شدند با ترکیبی نسبتاً جوان با نتیجه 3 بر یک از سد حریف خود عبور کنند.

* آلکنو به دنبال گرفتن زهرچشم و شکست شاخ گوزن‌ها

گاوین اشمیت اسطوره کانادایی والیبال کانادا در سن 34 سالگی تصمیم به خداحافظی از بازیگری گرفت و حتی منتظر المپیک توکیو نیز نماند. اشمیت در طول بازیگری خود در بهترین لیگ‌های جهان مانند روسیه، ترکیه، ژاپن، برزیل و لهستان و کره بازی کرد.  مصدومیت‌هایی که در چند سال اخیر زیاد به سراغش آمد باعث شد تا به  بازنشستگی خود سرعت ببخشد، اما کانادایی‌ها به خوبی توانستند با میدان دادن به ستاره‌ای همچون ورنون جای خالی اشمیت را پر کنند. 

میدان لیگ ملت‌ها فرصت مناسبی برای جوانانی است که منتظر لحظه‌ها هستند. تیم ایران هم با توجه به اینکه استراتژی خود را به گونه‌ای تنظیم کرده که به دنبال کسب سکو و مدال در لیگ ملت‌ها نیست و چند بازیکن جوان در ترکیب خود دارد می‌تواند از این شرایط به نحوه احسن استفاده کند. حالا باید منتظر ماند و دید که ایده آلکنو برای مصاف با کانادا چه خواهد بود. این رویارویی ایران و کانادا قطعاً حال و هوای دیگری خواهد داشت، چراکه دو تیم تلاش می‌کنند استراتژی اصلی خود را برای میدان بزرگتری به نام المپیک نگه دارند. باید منتظر ماند و دید که آیا آلکنو می‌‌تواند با شکستن شاخ گوزن‌ها در آستانه المپیک زهر چشمی جدی از حریف بگیرد یا اتفاقات دیگری رخ خواهد داد.

* برنامه مسابقات ایران در پیکارهای امسال لیگ ملت های والیبال 2021 به شرح زیر است:

جمعه 7 خرداد ماه، ساعت 15.30

ایران - ژاپن

شنبه 8 خرداد ماه، ساعت 14.30

ایران - روسیه

یکشنبه 9 خرداد، ساعت 14.30

ایران - هلند

پنجشنبه 13 خرداد، ساعت 14.30

ایران -کانادا

جمعه 14 خرداد، ساعت 19

ایران - ایتالیا

شنبه 15 خرداد، ساعت 22

ایران - بلغارستان

چهارشنبه 19 خرداد، ساعت 20.30

ایران - آمریکا

پنجشنبه 20 خرداد، ساعت 12.30

ایران - صربستان

جمعه 21 خرداد-ساعت 12.30

ایران - آلمان

سه شنبه 25 خرداد، ساعت 14.30

ایران - استرالیا

چهارشنبه 26 خرداد، ساعت 23.30

ایران - برزیل

پنجشنبه 27 خرداد، ساعت 18.30

ایران - اسلوونی

دوشنبه 31 خرداد، ساعت 15.30

ایران - فرانسه

سه شنبه اول تیر، ساعت 17.30

ایران - لهستان

دوم تیر، ساعت 18.30

ایران - آرژانتین

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: والیبال کانادا تیم ملی والیبال ایران تیم ملی والیبال کانادا والیبال ایران والیبال کانادا ولادیمیر آلکنو گلن هوگ لیگ ملت های والیبال ساعت 14 30 ایران لیگ ملت ها کانادایی ها لیگ ملت گوزن ها تیم ملی بر صفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۸۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم

تولید نفت ایران در حالی در اسفند پارسال به روزانه ۳ میلیون و ۵۰۸ هزار بشکه رسید که این رقم در ابتدای دولت سیزدهم روزانه ۲ میلیون و ۴۴۱ هزار بشکه بوده است و این حکایت از افزایش ۴۳درصدی دارد.

به گزارش شانا، ایران یکی از بزرگ‌ترین دارندگان منابع هیدروکربوری در جهان به‌ شمار می‌رود، تا آنجا که از نظر داشتن مجموع ذخایر نفت خام و گاز طبیعی در میان کشورهای جهان، رتبه نخست به ایران می‌رسد. بااین‌حال، در دهه‌های گذشته هر زمان که فشار تحریم‌ها علیه صنعت نفت ایران بیشتر شده، تولید نفت و به دنبال آن درآمدهای نفتی ایران نیز با چالش همراه بوده است.

اما در دولت سیزدهم و با وجود تنگ‌ترشدن حلقه تحریم‌های نفتی علیه ایران، تولید نفت نه‌تنها محدود نشده، بلکه با افزایشی بیش از یک میلیون بشکه در روز همراه بوده است. تولید نفت ایران که در دولت گذشته و پس از خروج آمریکا از برجام به‌شدت افت کرده و به ۲ میلیون و ۴۴۱ هزار بشکه در روز رسیده بود، با فعال‌شدن دیپلماسی انرژی در دولت سیزدهم در زمینه بازاریابی‌های تازه و تکیه بر توان ایرانی برای توسعه میدان‌های مشترک و مستقل نفتی در اسفند ۱۴۰۲ به ۳ میلیون و ۵۰۸ هزار بشکه در روز رسید.

درواقع، دولت سیزدهم توانست در ۳۰ ماه بیش از یک میلیون و ۵۰ هزار بشکه معادل ۴۳.۷درصد به تولید نفت ایران بیفزاید و با توجه به اینکه ظرفیت پالایش پالایشگاه‌های کشور و مصرف داخلی نفت خام تا حدودی ثابت بوده، این افزایش تولید صرف صادرات و افزایش درآمدهای نفتی ایران شده است.

احیای ظرفیت تولید نفت خام با تکمیل طرح‌های ناتمام

اگرچه بخشی از این افزایش تولید مربوط به احیای ظرفیت ازدست‌رفته به‌واسطه تحریم‌ها در دولت گذشته بوده، اما توسعه و بهره‌برداری از طرح‌های نفتی نیز نقشی مهم در این زمینه ایفا کرده که توسعه، نگهداشت و افزایش ظرفیت تولید از میدان‌های نفتی کشور با اولویت میدان‌های مشترک در اولویت است.

در این زمینه، از ابتدای استقرار دولت سیزدهم تاکنون ۱۳۲ طرح کلان ناتمام در صنعت نفت به ارزش ۲۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار تکمیل شده؛ البته این تمام ماجرا نیست و برای تداوم روند افزایش تولید نفت در کشور و توسعه توان چانه‌زنی ایران در بازارهای جهانی نفت عملیات اجرایی ۵۰ طرح کلان تازه به ارزش ۴۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار هم آغاز شده است.

از مهم‌ترین این طرح‌ها می‌توان به تکمیل و راه‌اندازی فاز اول طرح توسعه میدان‌های نفتی سپهر و جفیر با تولید روزانه ۴۸ هزار بشکه نفت‌خام با تکیه بر توان بخش خصوصی ایرانی و استفاده حداکثری از ظرفیت پیمانکاران داخلی اشاره کرد.

با توسعه کامل این میدان با سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار که از میدان‌های مستقل نفتی کشور است، تولید روزانه نفت در این میدان به ۱۱۰ هزار بشکه خواهد رسید.

همچنین در این زمینه، تکمیل و بهره‌برداری از هشت طرح نگهداشت و افزایش تولید نفت (میدان‌های اسفند و سیوند، دانان، نرگسی، سعادت‌آباد، نفت شهر، کبود، لالی آسماری و منصوری آسماری) با مجموع افزایش تولید روزانه ۴۸ هزار بشکه نفت‌خام با سرمایه‌گذاری ۴۰۰ میلیون دلار در دولت سیزدهم انجام شد.

بهره‌برداری از طرح افزایش تولید نفت‌خام از میدان‌های چشمه خوش، دالپری و پایدار شرق با مشارکت شرکت‌های روس و ایرانی نیز از دیگر اقدام‌های دولت سیزدهم برای افزایش ظرفیت تولید نفت بوده است.

تضمین تولید پایدار نفت با امضای قراردادهای جدید نفتی

با هدف افزایش ظرفیت تولید نفت در ایران، قراردادهای تازه هم امضا شد که در سال‌های آینده تولید پایدار نفت خام ایران را تضمین خواهد کرد.

مهم‌ترین این قراردادها، قرارداد توسعه یکپارچه میدان نفتی مشترک آزادگان با شرکت دشت آزادگان اروند بود که پارسال امضا شد. با اجرای این قرارداد، افزایش ظرفیت تولید نفت‌خام این میدان مشترک به ۵۵۰ هزار بشکه در روز می‌رسد.

به‌منظور رسیدن به این هدف، سرمایه‌گذاری ۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلاری پیش‌بینی شده است و برای اجرای آن از همه ظرفیت‌های ملی و توان شرکت‌های صاحب صلاحیت داخلی استفاده خواهد شد. این میدان مهم‌ترین مخزن جوان (گرین‌فیلد) و کمترتوسعه‌یافته کشور است که ظرفیت بالایی برای افزایش تولید نفت کشور دارد.

افزون بر امضای قرارداد توسعه یکپارچه میدان آزادگان و تا زمان آغاز اجرای این طرح، گام نخست توسعه میدان نفتی مشترک آزادگان جنوبی با قدرتی بیشتر در دولت سیزدهم پیگیری شده است.

تا آنجا که پیشرفت فیزیکی بیش از ۸۵درصدی در گام نخست توسعه میدان نفتی مشترک آزادگان جنوبی، افزایش ۷۰درصدی ناوگان حفاری فعال در این میدان و تکمیل و بهره‌برداری از ۶۰ حلقه چاه با افزایش تولید روزانه ۶۰ هزار بشکه در دولت سیزدهم، از جمله این دستاوردهاست که به افزایش تولید نفت از این میدان انجامید.

اقدام عملی وزارت نفت برای افزایش ظرفیت تولید

امضای قرارداد توسعه میدان مشترک سهراب با هدف دستیابی به تولید ۳۰ هزار بشکه در روز نفت خام با شرکت دانا انرژی، با برآورد سرمایه‌گذاری ۸۴۰ میلیون دلار و نیز در این دولت انجام شد، همچنین بهره‌برداری از این میدان با تولید روزانه ۲ هزار بشکه، در بهمن ۱۴۰۲ آغاز شد.

براساس پیش‌بینی‌ها، در مرحله نخست توسعه انتظار می‌رود تولید این میدان به روزانه ۳۰ هزار بشکه برسد و در طول ۲۰ سال قرارداد این میدان، انتظار تولید تجمعی ۱۶۰ میلیون بشکه نفت می‌رود. این قرارداد با هدف تولید تجمعی ۱۶۰ میلیون بشکه نفت‌خام از میدان مشترک نفتی سهراب امضا شد.

امضای قرارداد گام دوم توسعه میدان نفتی آذر با سرمایه‌گذاری بیش از یک میلیارد دلار به‌مدت ۲۰ سال با حجم تولید برآورده تجمعی اضافی حدود ۱۷۷ میلیون بشکه نفت‌خام نیز از دیگر قراردادهای وزارت نفت در دولت سیزدهم با هدف افزایش تولید است.

این طرح به‌منظور برداشت حداکثری از میدان مشترک آذر، تسریع در تکمیل فازهای توسعه میدان، هدایت نقدینگی کشور به طرح‌های منتخب نفت و گاز و با حداکثر سوددهی، استفاده حداکثری از ظرفیت شرکت‌های ایرانی اکتشاف و تولید (E&P)، ایجاد اشتغال و توسعه زیرساخت‌های اجتماعی و اقتصادی استان ایلام در دستور کار شرکت ملی نفت ایران قرار گرفت.

گام دوم توسعه میدان نفتی مسجدسلیمان با سرمایه‌گذاری ۲۶۰ میلیون دلار، از دیگر قراردادهای صنعت نفت است که در دولت سیزدهم امضا شد و به‌مدت ۱۴ سال با هدف تولید تجمعی اضافی حدود ۲۱ میلیون بشکه نفت‌خام اجرایی خواهد شد.

امضای قرارداد توسعه میادین نفتی سومار، سامان و دلاوران با دو شرکت‌ ایرانی با سرمایه‌گذاری ۲۴۵ میلیون دلار به‌مدت ۲۰ سال با میزان تولید تجمعی حدود ۴۰.۴ میلیون بشکه نفت‌ خام نیز در این دولت انجام شده است.

همکاری برای تولید صیانتی از میدان‌های مشترک

در دولت سیزدهم، توسعه میدان‌های نفتی از مرزهای کشور فراتر رفته و ایران با هدف تولید حداکثری و البته صیانتی نفت به دنبال همکاری‌های مشترک با کشورهای همسایه است. در این زمینه، امضا و اجرای تفاهم‌نامه همکاری مشترک در میادین هنگام بین ایران و عمان در دولت سیزدهم انجام شد.

این میدان، تنها میدان مشترک ایران و عمان است و در تنگه هرمز در بخش شرقی خلیج فارس و ۴۵ کیلومتری جزیره قشم واقع شده است. بخش ایرانی این میدان «هنگام» و بخش عمانی «بوخای غربی» نامیده می‌شود. مخزن اصلی این میدان سازند سروک و از سنگ‌های کربناته تشکیل شده است. سیال این مخزن نفت سبک است. براساس این اعداد و ارقام مربوط به نفت درجا و ذخیره قابل برداشت، این میدان یک میدان کوچک به‌ شمار می‌آید. همچنین از نظر ویژگی‌های سنگ، مخزن تولیدی این میدان به‌عنوان یک مخزن متراکم (با تخلخل کم) و دارای نفوذپذیری کم تا متوسط شناخته می‌شود.

طبق گزارش‌های رسمی، هرکدام از دو کشور ایران و عمان در بخش‌های مربوط به خود اقدام‌هایی برای توسعه میدان انجام داده‌اند که به تولید منجر شده‌اند؛ اما در هر دو حالت، تولید از آن بخش‌ها به‌دلیل موارد فنی بعد از مدتی با کاهش مواجه شده است.

بنابراین مطرح‌شدن موضوع توسعه یکپارچه این میدان و تفاهم‌نامه امضاشده فرصت مناسبی برای استفاده از مزایای این الگو از توسعه است تا ایران از آن برای توسعه دیگر میدان‌های مشترک توسعه‌نیافته استفاده کند.

تقویت حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در افزایش تولید نفت

توسعه میدان‌های نفتی و بهره‌برداری از آن‌ها تنها مسیری نبود که وزارت نفت در دولت سیزدهم با هدف افزایش تولید طی کرد. در کنار این اقدام، احیای چاه‌های نفتی که در گذشته به دلیل نبود فناوری، سرمایه‌گذاری مورد نیاز و یا کاهش تکلیفی تولید نفت در زمان تحریم بسته شده بودند یا بازدهی آن‌ها کاهش یافته بود در دستور کار وزارت نفت قرار گرفت.

درواقع طرح پیشران احیای چاه‌های بسته و کم‌بازده با هدف توسعه فناوری‌های بهبود تولید نفت خام از طریق ایجاد محیط کسب‌وکار فناورانه، استفاده از ظرفیت شرکت‌های فناور و با هدف اشتغال‌زایی و کارآفرینی، ذیل پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت طراحی و ایجاد شد.

در این زمینه، درمجموع ۱۲ قرارداد احیای چاه‌های بسته و کم‌بازده با شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و تخصیص ۳۰ حلقه چاه امضا و تنفیذ شد و پیش‌بینی می‌شود نخستین برداشت از این چاه‌ها در نیمه نخست امسال انجام شود.

با این اقدام‌ها، وزارت نفت توانست در دولت سیزدهم ظرفیت تولید نفت را به پیش از خروج آمریکا از برجام و بازگشت تحریم‌ها برساند و این در حالی است که همچنان دور تازه‌ای از تحریم‌ها به صنعت نفت کشور تحمیل می‌شود.

در کنار افزایش تولید نفت، صادرات نیز جانی تازه‌ گرفت و ایران توانست نفت تولیدی خود را به هر کشوری که می‌خواهد صادر کند. صنعت نفت در این دولت نه‌تنها متوقف نشد، بلکه با تکیه بر توان داخلی، اجازه نداد تحریم مانعی بر سر معیشت مردم باشد.

حوری قاسمی

دیگر خبرها

  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • عاقبت مهدی نصیری؛ مشاوره به شاهزاده! | شکاف بین شاهزاده و تاجزاده را بردارید...
  • آشنایی با حریفان جوانان ایران در لیگ ملت‌های والیبال آسیای مرکزی
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • روز صعود از لیگ یک به لیگ برتر: 16 خرداد
  • رقبای جوانان ایران در لیگ ملت‌های والیبال آسیای مرکزی
  • جدال شاگردان مؤمنی مقدم با ترکمنستان در گام نخست
  • اعلام برنامه ۴ هفته پایانی لیگ برتر/ ۱۱ خرداد پایان مسابقات
  • از اینجا رانده و از آنجا مانده
  • تولید الماس فقط در ۲ ساعت و نیم!