Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین آمار مبتلایان، فوتی‌ها و بهبود یافتگان کرونای جهان – چهارشنبه ۵ خرداد ماه- منتشر شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طبق آخرین آمارهای جهانی ابتلاء به ویروس کرونا، طی ۲۴ ساعت گذشته با افزایش ۵۲۳ هزارو ۴۲۹ نفری تعداد مبتلایان به این ویروس تاکنون به ۱۶۸ میلیون و ۵۱۴ هزار و ۱۹۵ نفر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  فوتی‌های ناشی از کرونا در جهان با رشد ۱۲ هزار و ۸۶ نفری در یک روز به تعداد ۳ میلیون و ۴۹۹ هزار و ۴۳۴ نفر رسیده است.   آمار بهبود یافتگان نیز به ۱۵۰ میلیون و ۱۷ هزار و ۶۴۸ نفر رسیده است.   آمار مبتلایان ۱۰ کشور اصلی درگیر شیوع کرونا به شرح زیر است؛ اعداد داخل پرانتز تعداد مبتلایان جدید هر کشور است.   ۱. آمریکا ۳۳ میلیون و ۹۴۷ هزار و ۱۸۹ نفر (۲۲ هزار و ۷۳۸ نفر)   ۲. هند ۲۷ میلیون و ۱۵۶ هزار و ۳۸۲ نفر (۲۰۸ هزار و ۸۸۶ نفر)   ۳. برزیل ۱۶ میلیون و ۱۹۵ هزار و ۹۸۱ نفر (۷۴ هزار و ۸۴۵ نفر)   ۴. فرانسه ۵ میلیون و ۵۰۹ هزار و ۵۰ نفر (۳ هزار و ۱۵۵ نفر)   ۵. ترکیه ۵ میلیون و ۲۰۳ هزار و ۳۸۵ نفر (۹ هزار و ۳۷۵ نفر)   ۶. روسیه ۵ میلیون و ۱۷ هزار و ۷۹۵ نفر (۷ هزار و ۸۸۴ نفر)   ۷. بریتانیا ۴ میلیون و ۴۶۷ هزار و ۳۱۰ نفر (۲ هزار و ۴۹۳ نفر)   ۸. ایتالیا ۴ میلیون و ۱۹۷ هزار و ۸۹۲ نفر (۳ هزار و ۲۲۴ نفر)   ۹. آلمان ۳ میلیون و ۶۶۲ هزار و ۵۶۸ نفر (۲ هزار و ۵۷۸ نفر)   ۱۰. اسپانیا ۳ میلیون و ۶۴۷ هزار و ۵۲۰ نفر (۵ هزار و ۳۵۹ نفر)   ایران در این فهرست با ۲ میلیون و ۸۵۵ هزار و ۳۹۶ نفر مبتلا و ۱۱ هزار و ۸۷۳ نفر مبتلا جدید چهاردهمین کشور با بیشترین آمار مبتلایان کرونا در جهان است.   آمار ۱۰ کشور اول فوتی‌های ناشی از کرونا به شرح زیر است؛ اعداد داخل پرانتز تعداد فوتی‌های جدید هر کشور است.   ۱. آمریکا ۶۰۵ هزار و ۲۰۸ نفر (۶۶۹ نفر)   ۲. برزیل ۴۵۲ هزار و ۲۲۴ نفر (۲ هزار و ۱۹۸ نفر)   ۳. هند ۳۱۱ هزار و ۴۲۱ نفر (۴ هزار و ۱۷۲ نفر)   ۴. مکزیک ۲۲۱ هزار و ۶۹۵ نفر (۴۸ نفر)   ۵. بریتانیا ۱۲۷ هزار و ۷۳۹ نفر (۱۵ نفر)   ۶. ایتالیا ۱۲۵ هزار و ۵۰۱ نفر (۱۶۶ نفر)   ۷. روسیه ۱۱۹ هزار و ۱۹۴ نفر (۳۹۳ نفر)   ۸. فرانسه ۱۰۸ هزار و ۸۷۹ نفر (۲۰۳ نفر)   ۹. آلمان ۸۸ هزار و ۱۶۱ نفر (۱۲۲ نفر)   ۱۰-. کلمبیا ۸۵ هزار و ۶۶۶ نفر (۴۵۹ نفر)   ایران در این فهرست با ۷۹ هزار و ۵۶ نفر فوتی و ۲۰۸ فوتی جدید دوازدهمین کشور با بیشترین آمار فوتی‌های کرونا در جهان است.   انتهای پیام/ 

منبع: دانا

کلیدواژه: کرونا در جهان ۳ میلیون ۵ هزار ۲ هزار ۳ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۹۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)

آیا شادی قابل اندازه گیری است؟ برخی از رویکردهایی که سعی در پاسخ به این سؤال دارند، بین دو مؤلفه متفاوت شادی تمایز قائل می‌شوند: بخش تجربه روزانه، و ارزیابی کلی‌تر زندگی است که شامل نحوه تفکر مردم در مورد زندگی خود به عنوان یک کل می‌شود.

به گزارش روزیاتو، گزارش شادی جهانی که اولین بار در سال ۲۰۱۲ منتشر شد با بررسی داده های نظرسنجی گالوپ که از پاسخ دهندگان تقریباً در هر کشوری می خواهد زندگی خود را در مقیاس ۰ تا ۱۰ ارزیابی کنند، به طور جدی در تعیین کمیت شادی دست به کار شده است.

از این نظر، آنها یک «امتیاز شادی» از ۱۰ را برای مقایسه میزان شادی یا غمگینی کشورها به دست می‌آورند. اینفوگرافی زیر نشان می دهد که کدام کشورها در سال‌های اخیر غمگین‌ تر شده‌اند.

کدام کشورها از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده اند؟

افغانستان غمگین ترین کشور جهان در حال حاضر است و مردم این کشور نسبت به بیش از یک دهه قبل، ۶۰ درصد ناراضی‌تر هستند، که نشان می‌دهد زندگی در این کشور از سال ۲۰۱۰ تا چه اندازه بدتر شده است.

در سال ۲۰۲۱، پس از نزدیک به دو دهه اشغال افغانستان توسط آمریکا، طالبان رسماً در افغانستان به قدرت بازگشتند. این گروه، زندگی را برای مردم سخت‌تر کرده است، به‌ویژه برای زنانی که از ادامه تحصیل، مسافرت و کار محروم هستند.

در مقیاس وسیع‌تر، اقتصاد افغانستان پس از طالبان متحمل تأثیرات مختلف شده است: بیکاری گسترده، کاهش درآمد، سوءتغذیه و سیستم بهداشتی در حال فروپاشی.

در مجموع ۹ کشور در مقیاس ۰ تا ۱۰ امتیاز شادی خود، یک امتیاز کامل یا بیشتر از دست داده اند.

قابل توجه است که بسیاری از آنها سالها شاهد تحولات اجتماعی و اقتصادی بوده اند. به عنوان مثال، لبنان از سال ۲۰۱۹ با چندین دهه فساد و بحران نقدینگی شدید دست و پنجه نرم می کند که منجر به فروپاشی سیستم بانکی شده و سطح فقر را به شدت افزایش داده است.

در اردن، رشد بی‌سابقه جمعیت – ناشی از خروج پناهندگان از عراق و سوریه – نرخ بیکاری را تشدید کرده است. تغییر تا حدودی ناگهانی در سطح زمامدارن نیز نگرانی هایی را در مورد ثبات سیاسی در این کشور ایجاد کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • شمار کودکان جان باخته در غزه،بیشتر از تمام جنگ‌های ۴ سال اخیر است
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • هیچ مورد فوتی ناشی از مالاریا به ثبت نرسید
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان