Web Analytics Made Easy - Statcounter

تظاهرات سه روزه به مناسبت نخستین سالگرد قتل جورج فلوید در سراسر آمریکا برگزار شد. خبرگزاری میزان – رویداد ۳ روزه گرامیداشت نخستین سالگرد قتل «جورج فلوید»، شهروند سیاهپوستی که ۲۵ می ۲۰۲۰ (۵ خرداد ۱۳۹۹) توسط پلیس «مینیاپولیس» ایالت «مینه سوتا» آمریکا کشته شد، روز سه شنبه پایان یافت.   به گزارش «گاردین، یو اس اِی تودی و اسپوتنیک»، مراسم سالگرد فلوید روز سه شنبه به صورت تظاهرات اعتراضی در سراسر آمریکا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مراسم در مینیاپولیس، شهر محل وقوع حادثه به صورت گسترده تری برگزار شد.     همزمان با برگزاری مراسم مذکور در مینیاپولیس، یک حادثه تیراندازی نیز در این شهر رخ داد.   پلیس اعلام کرد، مظنون تیراندازی با خودرو از حادثه گریخت و فردی که هدف قرار گرفت، با جراحت‌های سطحی به بیمارستان منتقل شد.   شاهدان از شنیده شدن حدود ۳۰ شلیک خبر دادند.   تظاهرات روز سه شنبه، آخرین روز تظاهرات سراسری سه روزه‌ای بود که به مناسبت نخستین سالگرد فلوید برنامه ریزی شده بود.     خانواده فلوید نیز روز سه شنبه در سالگرد قتل وی، با «جو بایدن»، رییس جمهور آمریکا و «کامالا هریس»، معاون وی، در کاخ سفید دیدار کردند و از وی خواستند برای تصویب قانون حفاظت از رنگین پوستان اقدام کند.   قتل جورج فلوید، شهروند ۴۶ ساله سیاهپوست آمریکایی در سال گذشته منجر به برگزاری اعتراض‌های چند ماهه در آمریکا و سراسر جهان شد که خواهان اصلاح در ساختار پلیس و رفع تبعیض نژادی بودند. بیشتر بخوانید: نژادپرستی ساختاری، آتش زیر خاکستر در اروپا و آمریکا سالگرد قتل فلوید

«درک شووین»، افسر پلیسی که با گذاشتن زانویش روی گردن فلوید به مدت ۹ دقیقه و ۲۹ ثانیه سبب مرگ وی شد، ماه گذشته به ارتکاب قتل درجه دوم به ۴۰ سال حبس و به دلیل ارتکاب جرایم دیگر به ۳۵ سال حبس محکوم شد.   سه افسر دیگر حاضر در صحنه قتل فلوید که به همکاری با شووین متهم شده اند، در مارس ۲۰۲۲ محاکمه خواهند شد.   قتل فلوید تا حد زیادی در جلب توجهات به سمت تبعیض نژادی در آمریکا و سراسر جهان موثر بود؛ تا جایی که تقریبا ۶۵ درصد معترضان به خشونت پلیس و تبعیض نژادی در آمریکا را سفیدپوستان تشکیل می‌دادند.     البته مشکلات زیادی در زمینه تبعیض نژادی در آمریکا به همان شکل ناخوشایند پیشین خود باقی ماند که از جمله آن‌ها می‌توان به رفتار مرگبار پلیس با سیاهپوستان اشاره کرد. سیاهپوستان و بومیان در آمریکا حدودا ۳ برابر بیش از سفیدپوستان توسط پلیس به قتل می‌رسند.   انتهای پیام/ برچسب ها: آمریکا جو بایدن جورج فلوید حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: جورج فلوید آمریکا جو بایدن جورج فلوید حقوق بشر تبعیض نژادی روز سه شنبه سالگرد قتل جورج فلوید قتل فلوید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۹۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالا گرفتن احتمال کشتن چند دانشجوی معترض توسط پلیس/ چت پلیس نیویورک: فکر کنم به یکی از دانشجوها شلیک کردیم! + فیلم و عکس

تصاویری که توسط دانشجویان دانشگاه کلمبیا به صورت مخفیانه از تلفن همراهی یکی از نیرو‌های امنیتی حاضر در دانشگاه منتشر شده نشان می‌دهد که این فرد در حال ارسال پیامی است که در آن به شلیک به یکی از دانشجو‌ها اشاره میکند.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو_ چندین روز از شروع اعتراضات مسالمت آمیز در دانشگاه‌های آمریکا می‌گذرد. چیزی که در این چند روز به وضوح به چشم می‌خورد، اعتراض مسالمت آمیز و بدور از خشونت از طرف دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های آمریکا علیه خشونت، قتل عام و نسل کشی  رژیم اشغالگر قدس است که به شکلی وحشیانه از طرف پلیس آمریکا و نیرو‌های سرکوبگر امنیتی ایالات متحده که با دستور مستقیم از طرف دولتی‌های آمریکا است، صورت می‌گیرد.

پلیس آمریکا در روزهای گذشته بیش از 900 نفر از دانشجویانی که در سراسر این کشور برای حمایت از فلسطین و مخالفت با جنایات رژیم صهیونیستی در غزه تظاهرات کرده بودند را دستگیر کرده است. با وجود این، تشدید سرکوب‌ها نه تنها باعث  فروکش کردن تظاهرات‌ها نشده بلکه خشم معترضان و شعله‌ور شدن آتش اعتراضات را به همراه داشته است.

با این وجود دانشگاه‌های آمریکا با ترکیبی از اقدامات و شگردهای سرکوبگرانه پلیسی و احکام انضباطی در تلاش هستند دانشجویان را به عقب‌نشینی وادار کنند. شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داده در روز گذشته ده‌ها دانشجویی که به جنگ غزه اعتراض کرده‌اند در دانشگاه‌های نیویورک و ییل دستگیر شده‌اند.

نظامی‌سازی فضای دانشگاه‌ها

در دانشگاه تگزاس در آستین، پلیس با تجهیزات ضد شورش و سوار بر اسب تلاش کرده معترضان را متفرق کند. در دانشگاه‌ کالیفرنیای جنوبی هم نزدیک به 100 نفر دستگیر شدند. در دانشگاه اموری در آتلانتا پلیس با شلیک گلوله‌های فلفل به معترضان حمله کرد و 28 نفر از جمله چندین استاد را دستگیر کرد. در کالج امرسون بوستون 108 معترض دیگر دستگیر شدند و چهار افسر زخمی شدند.

این سرکوب‌های خشونت آمیز بحث‌های طولانی در مورد نقش اقدامات پلیسی در محوطه دانشگاه را دوباره برانگیخته است. تحلیلگران می‌گویند نظامی‌سازی پلیس بعد از حوادث 11 سپتامبر 2001 که نمود آن در اعتراضات سال‌های اخیر نمایان بوده این بار در این تظاهرات‌ها خود را نشان داده است.

«زاچ گرینبرگ»، رئیس بنیاد حقوق و آزادی‌های فردی در آمریکا در مصاحبه‌ای با سی‌ان‌ان گفت که ورود نیروهای پلیس به دانشگاه «اقدامی تند» است که توسل به آن بایستی برای تهدیدهای مستقیم و شدیدتر برای محوطه دانشگاه حفظ شود.

وی اضافه کرد علاوه بر این ورود پلیس به دانشگاه باعث از بین رفتن اعتماد بین دانشگاه و دانشجو خواهد شد که مقابل چشم‌هایشان می‌بینند که پلیس همکلاسی‌ها و شاید اساتیدشان را دستگیر می‌کند. گرینبرگ گفت: «از بسیاری جهات، دوران تاریکی برای دانشگاه‌ها است.»

در حالی که فعالان مسائل حقوق بشر ورود پلیس به دانشگاه‌ها و دستگیری خشن دانشجویان را نقض آزادی‌ بیان و آزادی‌های آکادمیک این دانشجویان توصیف می‌کنند برخی دیگر از فعالان هشدار می‌دهند که تمرکز بر مسائل آمریکا ممکن است توجه جهانیان را از رنج مردم فلسطین منحرف کند.

تظاهرات گسترده در دانشگاه راتگرز در نیوجرسی

هزاران تن از دانشجویان طی تظاهرات در دانشگاه راتگرز در نیوجرسی آمریکا، حمایت خود را از مردم غزه اعلام کردند. این تظاهرات در آمریکا با سرکوب و خشونت از طرف پلیس همراه شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی ورود هالیوودی پلیس آمریکا به داخل ساختمان‌های دانشگاه کلمبیا 

با انتشار گسترده صحنه‌ای از لحظه ورود پلیس آمریکا به داخل یکی از ساختمان‌های دانشگاه کلمبیا برای شکستن تحصن دانشجویان، حجم عظیمی از انتقادها روانه این نهاد حکومتی آمریکا شد. قسمت عجیب این کلیپ ورود پلیس به مانند صحنه‌های برخورد با تروریست‌ها و یا خنثی‌سازی بمب بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

رویترز گزارش کرد، نیرو‌های پلیس نیویورک به درخواست مدیریت دانشگاه کلمبیا وارد محیط این دانشگاه شدند و در حال بیرون کردن دانشجویان معترض هستند.

دانشگاه کلمبیا اعلام کرده هدف از این کار برقراری امنیت و نظم است. رسانه‌ها از جمله سی. ان. ان می‌گویند، پلیس "ده‌ها نفر" را تا الان بازداشت کرده است.

در مقابل، دانشجویان برای حمایت از دوستان دستگیر شده خود در مقابل اتوبوس‌های پلیس تجمع کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی تحصن دانشجویان در خیابان‌های اطراف دانشگاه کلمبیا

دانشجویان دانشگاه کملبیا در خیابان های اطراف این دانشگاه برای جلوگیری از ورودی اتوبوس‌های پلیس برای انتقال دانشجویان بازداشت شده، دست به تحصن زدند. تحصن کنندگان آزادی هم‌دانشگاهیان و توقف برخورد خشونت‌آمیز و خارج از عرف پلیس را خواستار بودند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی بازداشت اتوبوسی دانشجویان معترض

به دلیل بالا بودن تعداد دانشجویان دستگیر شده چندین واحد اتوبوس برای انتقال دانشجویان معترض بازداشتی به دانشگاه کلمبیا اعزام شد.

تا کنون چندین اتوبوس پر شده از دانشجویان معترض به مکانی نامعلوم منتقل شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی پرتاب گاز اشک‌آور در دانشگاه کلمبیا

در ادامه برخوردها با دانشجویان و اساتید دانشگاه، پلیس به استفاده از گاز اشک‌اور به صورت مداوم برای متفرق کردن دانشجویان متحصن روی آورد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

گزارش NBC به نقل از پلیس نیویورک: حدود ۱۰۰ نفر دستگیر شدند، هامیلتون هال تخلیه شد، و تحصن در دانشگاه کلمبیا تا حدودی کنترل شده است.

استفاده از ماشین‌های آب‌پاش برای متفرق کردن دانشجویان

در ادامه برخوردهای پلیس آمریکا، پای ماشین آب‌پاش نیز به این برخوردهای خشونت‌آمیز باز شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

پرتاب دانشجویان از پله به پایین

پلیس آمریکا با پرت کردن دانشجویان از پله به پایین و برخوردهای سهمگین با دانشجویان صحنه‌های حیرت‌آوری را رقم زد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی ورود پلیس آمریکا با سلاح گرم به داخل ساختمان دانشگاه کلمبیا

نیروهای سرکوبگر آمریکایی با سلاح گرم به داخل دانشگاه کلمبیا وارد شدند. این برخوردها برای شکستن تحصن‌های دانشجویان در اعتراض به وحشیگری رژیم صهیونیستی صورت می‌پذیرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی انسداد خیابان‌های اطراف دانشگاه کلمبیا

نیروهای امنیتی و سرکوبگر آمریکا با خیابان‌های اطراف دانشگاه کملبیا را مسدود کردند.

چت پلیس نیویورک: فکر کنم به یکی از دانشجو‌ها شلیک کردیم!

تصاویری که توسط دانشجویان دانشگاه کلمبیا به صورت مخفیانه از تلفن همراهی یکی از نیرو‌های امنیتی حاضر در دانشگاه منتشر شده نشان می‌دهد که این فرد در حال ارسال پیامی است که در آن به شلیک به یکی از دانشجو‌ها اشاره میکند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۱۷۰۰ دانشجو در آمریکا بازداشت شدند
  • ۱۷۰۰ نفر در تظاهرات دانشجویی در آمریکا بازداشت شدند
  • تظاهرات حامیان فلسطین در شهر‌ها و دانشگاه‌های آمریکا
  • ادعای حامیان رژیم اسرائیل: جورج سوروس پول اعتراضات دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا را می‌دهد!
  • بالا گرفتن احتمال کشتن چند دانشجوی معترض توسط پلیس/ چت پلیس نیویورک: فکر کنم به یکی از دانشجوها شلیک کردیم! + فیلم و عکس
  • حضور کودکان در تظاهرات حمایت از فلسطین در آمریکا
  • تظاهرات حمایت از غزه در شهرهای مختلف جهان
  • خشم مردمی از برداشتن حجاب یک دانشجوی معترض توسط پلیس آمریکا
  • کشته شدن ۴ مامور پلیس در کارولینای شمالی
  • تیراندازی در کارولینای آمریکا؛ / سه پلیس جان باختند