Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، هنوز پرونده‌ شکایت مربیان و بازیکنان خارجی از باشگاه‌های ایرانی در مراجع بین‌المللی نظیر فیفا در جریان است. هنوز تکلیف دستمزد گابریل کالدرون با پرسپولیس، استراماچونی با استقلال و ... مشخص نشده است. هنوز پادوانی بازیکن برزیلی که با ویلچر ایران را ترک کرد، به حقوقش در استقلال نرسیده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنوز یادمان نرفته بودیمیر بازیکن اهل کروات که با عنوان شکارچی گل! آمد، چطور بعد از حضوری نسبتا ناموفق چقدر دستمزد از پرسپولیس (بخوانید بیت المال و جیب مردم) گرفت و رفت. و ... ده ها مورد دیگر که هر کدام مرثیه ای است برای خودش.

وضع شکایت مربیان و بازیکنان خارجی از باشگاه‌های ایرانی آنقدر بد و وخیم شده بود که قبل از شروع لیگ برتر بیستم، قانون منع جذب بازیکن و مربی خارجی به تصویب رسید. قانونی که طبق معمول باعث اعتراض و نق زدن جماعتی دلال شد که نمی‌توانستند بازیکن‌های بنجل خارجی را رنگ کنند و به جای ژاوی و مسی به فوتبال ایران بفروشند. البته، برخی هم از منظر فنی انتقاداتی داشتند اما واقعیت این بود که جریان دلالی، منافع و حیاط خلوت خود را بر باد رفته می دید.

قبول داریم که در فوتبال بین‌المللی، مرز نداریم و باشگاه‌ها می‌توانند بر اساس نیازشان از بازیکن و مربی خارجی استفاده کنند اما این مساله یک پیش شرط اساسی دارد. اینکه اول از همه باشگاه‌ها دست‌شان در جیب خودشان باشد و دخل و خرج‌شان را  از جیب ملت و بیت المال تامین نکنند.

وقتی مدیر باشگاهی نمی‌خواهد یک ریال از پول مربی و بازیکن خارجی را از جیب بدهد، نتیجه‌اش می‌شود همین پرونده‌های شکایت‌ چند صد هزار دلاری و یورویی از فوتبال ایران. نتیجه‌اش می‌شود مانوئل ژوزه مربی پرتغالی سالخورده ای که آمد و پرسپولیس را در عمل به خاک سیاه نشاند و با پول مفتی که وکلایش برایش از پرسپولیس و جیب مردم ایران درآوردند، رفت که در ایام بازنشستگی به راحتی زندگی کند.

فدراسیون فوتبال اشکالاتی داشت و انتقاداتی بدان مطرح بود، اما یک یک تصمیم کاملا درست گرفت؛ اینکه به دلیل شرایط بد اقتصادی کشور و حجم بالای شکایت‌های مربیان و بازیکنان خارجی، ورود آنها را به فوتبال کشورمان ببندد. با ممنوعیت حضور خارجی‌ها در فوتبال کشورمان خیلی‌ها داد و فغان به راه انداخت و فوتبال باشگاهی ایران را متهم به واپسگرایی کردند و پیش بینی‌شان این بود که چنین قانونی زمینه ساز حذف زودهنگام باشگاه‌های ایران در در لیگ قهرمانان آسیا خواهد شد.

در نهایت اما همه دیدند که باشگاه‌های ایرانی بدون داشتن مربیان خارجی و بدون جذب بازیکن خارجی جدید، حریفان متمول خود را یکی پس از دیگری از سر راه برداشتند. بازهم می‌گوییم اگر باشگاه‌ها شرایط اقتصادی مناسبی داشتند و خروارها پرونده شکایت خارجی علیه‌شان وجود نداشت، هیچکس مخالف حضور خارجی‌ها نبود اما اینکه یک شبه فدراسیون عزیزی خادم به این نتیجه می‌رسد که این قانون را لغو کند، حیرت انگیز است. فدراسیونی که ادعای کار کارشناسی و نخبه‌گرایی دارد، با اتکا به کدام دلیل منطقی قانون ممنوعیت خارجی‌ها را لغو می‌کند؟ آیا در پس چنین تصمیم ناگهانی و خلق الساعه ای، منطق و عقلانیتی وجود دارد؟

رئیس فدراسیون می گوید با تعریف استانداردهایی مانع از حضور بازیکنان بی کیفیت خارجی می‌شویم واقعا جالب است زیرا همه اهالی فوتبال می دانند بازیکن ملی پوش خارجی قیمتش در بازار بین المللی سر به فلک می زند. باشگاهی که قادر به پرداخت دستمزد پادوانی و بودیمیر نیست، چگونه می‌خواهد ملی پوشان درجه یک بین‌المللی استخدام کند و از کدام منبع می خواهد دستمزدشان را بپردازد؟ باشگاه‌های ما در پرداخت دستمزد ریالی به بازیکنان و مربیان مشکل دارند؛ چه برسد به جذب ملی پوشان خارجی درجه اول با دستمزدهای چند صد و شاید چند میلیون دلاری!

بدون تعارف، لغو ممنوعیت جذب بازیکنان و مربیان خارجی یک قانون طلایی برای دلال‌هاست تا بتوانند با چراغ سبز، دوباره بیت المال را به یغما ببرند. یکی از اعضای هیات رئیسه سازمان لیگ همین پارسال گفت در حال حاضر 45 میلیون دلار پرونده در فیفا داریم. امیدواریم رئیس فدراسیون که تمامی تصمیم‌هایش را ستودنی و مدبرانه توصیف کرده، در مورد این یک قانون شجاعت بازگشت به قبل را داشته باشد و همچنان برای پیشرفت و توسعه فوتبال در کشور و میدان دادن به جوانان، مانع جذب بازیکن و مربی خارجی شود. این چراغ سبز، برای فوبتال در حال ورشکستگی ما، جز ویرانی ثمری نخواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بیت المال دلالی باشگاه های ایران بین المللی جذب بازیکن باشگاه ها بیت المال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۹۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استعدادیابی ۹ هزار نفری هیات فوتبال استان تهران

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی هیأت فوتبال استان تهران، از ماه‌ها قبل استعدادیابی بازیکنان فوتبال را در رده‌های سنی مختلف در سطح استان تهران آغاز کرده است. در این راستا قریب به ۹ هزار بازیکن زیر نظر استعدادیاب‌های هیئت فوتبال استان تهران، توانمندی‌های خود را به نمایش گذاشتند. این طرح بزرگ قرار است با بررسی بازیکنان زیر ۱۵ سال در خردادماه سال جاری به مرحله نهایی برسد.

میرشاد ماجدی، رئیس هیئت فوتبال استان درباره طرح‌های گسترده استعدادیابی در سطح استان تهران گفت: یکی از اهدافم توجه و تمرکز روی استعدادیابی بازیکنان جوان بود. در این راه ابتدا استعدادیابی بازیکنان زیر ۲۰ سال را کلید زدیم که طی چهار مرحله درون شهرستانی، منطقه‌ای، استانی و اردوی انتخابی تیم ملی با شرکت نزدیک به ۱۶۰۰ بازیکن از زمستان سال ۱۴۰۲ آغاز و در دوازدهم اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۳ خاتمه یافت. استعدادیابی بازیکنان زیر ۱۲ سال نیز طی سه مرحله در قالب برگزاری تورنمنتی با شرکت نزدیک به ۱۹۰۰ بازیکن از اسفند ماه سال ۱۴۰۲ آغاز و در تاریخ ششم اردیبهشت‌ماه سال جاری ادامه و در نهایت به تیم ۳۵ نفره منتخب استان تهران ختم شد. مقرر شده بازیکنان تیم منتخب زیر ۱۲ سال برای کسب تجربه بیشتر بازی‌های تدارکاتی با استان‌های همجوار برگزار نماید.

رئیس هیئت فوتبال استان تهران در ادامه صحبت‌های خود می‌گوید: استعدادیابی بازیکنان زیر ۱۷ سال نیز از اسفندماه سال ۱۴۰۲ با برنامه‌های درون شهرستانی و حضور حدود ۱۸۰۰ بازیکن آغاز شده و در تاریخ ۲۷ اردیبهشت‌ماه مرحله منطقه‌ای و در تاریخ ۲۴ خردادماه سال جاری مرحله استانی آن انجام خواهد شد تا تیم منتخب زیر ۱۷ سال تشکیل گردد. استعدادیابی بازیکنان زیر ۱۰ سال هم از فروردین‌ماه سال جاری با حضور نزدیک به ۲۰۰۰ بازیکن آغاز شده و مرحله منطقه‌ای آن در تاریخ ۲۰ اردیبهشت‌ماه سال جاری و مرحله استانی آن که منتج به انتخاب تیم منتخب زیر ۱۰ سال خواهد شد، در تاریخ ۲۷ اردیبهشت‌ماه سال جاری در ورزشگاه مرغوبکار برگزار خواهد شد.

رئیس هیأت فوتبال استان تهران در حالی از این پروژه‌های بزرگ رونمایی کرد که قرار است استعدادیابی بازیکنان زیر ۱۵ سال نیز در خردادماه آغاز شود. طبق برآورد هیئت فوتبال استان تهران بیش از ۱۷۰۰ هزار بازیکن در این عملیات بزرگ استعدادیابی خواهند شد.

کد خبر 6097837

دیگر خبرها

  • احضار دو بازیکن استقلال و ذوب‌آهن به کمیته انضباطی
  • دو بازیکن استقلال و ذوب آهن به کمیته انضباطی فراخوانده شدند
  • نکونام:می دانستیم غفلت کنیم ذوب آهن دردسرساز می‌شود/بازیکنان استقلال را با تیم رقیب قیاس کنید بعد نظر بدهید
  • «رباط صلیبی» تراژدی ۱۹ قسمتی فوتبال ایران
  • توضیحات ماجدی درباره استعدادیابی ۹ هزار بازیکن تهران
  • استعدادیابی ۹ هزار نفری هیات فوتبال استان تهران
  • مورد عجیب عبدالله
  • کاپیتان سابق استقلال: آن سپاهانی بدون شک خودش دختر نداشت | نکونام امروز بازیکن نیمکت نشین را فیکس کند
  • سپاهان: این داور را نمی‌خواهیم!
  • (ویدئو) بازگشت مجموعه طلای پادشاهی آسانته به غنا پس از ۱۵۰ سال