Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@02:11:11 GMT

کووید ۱۹ خفیف با ایمنی طولانی مدت آنتی بادی همراه است

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۲۹۶۷۲

کووید ۱۹ خفیف با ایمنی طولانی مدت آنتی بادی همراه است

مطالعات نشان می دهد در افراد مبتلا به نوع خفیف کووید ۱۹، سلول های تولیدکننده آنتی بادی ایجاد می شوند که می توانند در طول عمر دوام داشته باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محققان دانشگاه واشنگتن مشاهده کردند افرادی که مبتلا به نوع خفیف کووید ۱۹ شده بودند دارای محافظت طولانی مدت آنتی بادی در مقابل بیماری در آینده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  بر اساس مطالعه محققان، ماه‌ها پس از بهبودی از موارد خفیف کووید ۱۹، هنوز افراد دارای سلول‌های ایمنی در بدن خود هستند که آنتی بادی علیه ویروس عامل کووید ۱۹ تولید می‌کند. چنین سلول‌هایی می‌توانند برای یک عمر باقی بمانند.   «علی البدی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «پایین آمدن سطح آنتی بادی پس از عفونت حاد طبیعی است، اما به صفر نمی‌رسد. در اینجا، ما سلول‌های تولیدکننده آنتی بادی را در افراد ۱۱ ماه پس از اولین علائم پیدا کردیم. این سلول‌ها تا پایان عمر زنده خواهند ماند و آنتی بادی تولید می‌کنند که شواهد مهمی برای ایمنی طولانی مدت است.»   در طی یک عفونت ویروسی، سلول‌های ایمنی تولیدکننده آنتی بادی به سرعت تکثیر شده و در خون گردش می‌کنند و باعث افزایش شدید سطح آنتی بادی می‌شوند. پس از برطرف شدن عفونت، بیشتر این سلول‌ها از بین می‌روند و سطح آنتی بادی خون کاهش می‌یابد. جمعیت کوچکی از سلول‌های تولیدکننده آنتی بادی، به نام سلول‌های پلاسمای با طول عمر بالا، به مغز استخوان رفته و در آنجا مستقر می‌شوند، تا به طور مداوم میزان پایین آنتی بادی را در جریان خون ترشح کنند و در برابر مواجهه با ویروس دیگر نقش حفاظتی ایجاد نمایند.   در این مطالعه، از ۷۷ شرکت کننده مبتلا به نوع خفیف کووید ۱۹ در فواصل ۳ ماهه بعد از ابتلاء به اولین عفونت نمونه خون گرفته شد.   همانطور که انتظار می‌رفت، سطح آنتی بادی در خون شرکت کنندگان در چند ماه اول پس از ابتلاء به عفونت به سرعت کاهش یافت و برخی از آنتی بادی‌ها حتی ۱۱ ماه پس از عفونت قابل تشخیص بودند.   به گفته البدی: «افرادی که موارد خفیف کووید ۱۹ را دارند، دو تا سه هفته پس از عفونت ویروس از بدن شأن پاک می‌شود، بنابراین هفت یا ۱۱ ماه پس از عفونت هیچ ویروسی قادر به پاسخ ایمنی فعال نخواهد بود. این سلول‌ها تقسیم نمی‌شوند. فقط در مغز استخوان بوده و آنتی بادی ترشح می‌کنند. آنها از زمان برطرف شدن عفونت این کار را انجام داده و به طور نامحدود ادامه خواهند داد.»   به عقیده محققان، افراد مبتلا به عفونت دارای ایمنی طولانی مدت خواهند بود.     انتهای پیام/
 منبع:مهر به نقل از ساینس دیلی

منبع: دانا

کلیدواژه: سطح آنتی بادی خفیف کووید ۱۹ پس از عفونت طولانی مدت سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۹۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید

مغز عضوی است که ۲۴ ساعته، حتی زمانی که خواب هستید، مشغول به فعالیت است؛ کل سیستم عصبی را تنظیم می‌کند و سیگنال‌ها و دستورالعمل‌ها را از یک قسمت بدن به قسمت دیگر منتقل می‌کند. بیشتر غذا‌هایی که به تقویت حافظه کمک می‌کنند، حاوی مقادیر زیادی از این موارد هستند: آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین B، چربی‌های سالم، اسید‌های چرب امگا.

به گزارش خبرآنلاین، چند مورد از بهترین غذا‌هایی که مغز و حافظه را تقویت می‌کنند و سلامت آن را ارتقا می‌دهند، در ادامه به شما معرفی شده‌اند:

توت‌ها

انواع توت‌های غنی از آنتی اکسیدان مانند توت فرنگی، شاه‌توت و توت سفید، استرس اکسیداتیو را کاهش می‌دهند. مطالعات نشان می‌دهد که آنتی اکسیدان‌های موجود در توت‌ها می‌توانند به: بهبود ارتباط بین سلول‌های مغز، تقویت یادگیری و حافظه با افزایش انعطاف‌پذیری مغز، جلوگیری یا به تأخیر انداختن زوال شناختی کمک کند.

غلات کامل

سطوح بالاتر قند خون با کاهش بازدهی و فعالیت مغز مرتبط است. بر خلاف کربوهیدرات‌های تصفیه شده، غلات کامل دارای شاخص گلیسمی (قند) پایینی هستند و برای همین به آرامی در بدن تجزیه می‌شوند، قند را به تدریج آزاد می‌کنند و به مغز اجازه می‌دهند تا عملکرد مؤثرتری داشته باشد.

برخی از جایگزین‌های سالم غلات کامل که برای تقویت ذهن مفید هستند، عبارتند از: نان جو، بلغور جو دوسر، برنج قهوه‌ای، گندم سیاه، کینوا.

آجیل و دانه‌ها

درست مانند ماهی‌های چرب، آجیل‌ها و دانه‌ها نیز حاوی سطوح بالایی از اسید‌های چرب امگا ۳ و آنتی اکسیدان هستند که آن‌ها را به یکی از بهترین غذا‌ها برای مغز تبدیل می‌کند. این گروه هم‌چنین منبع غنی ویتامین E هستند که از مغز در برابر استرس اکسیداتیو در دوران پیری محافظت می‌کند. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف منظم آجیل می‌تواند خطر از دست دادن حافظه مرتبط با افزایش سن را کاهش دهد.

گردو بهترین غذا برای مغز است و سطوح بالاتری از آنتی اکسیدان را نسبت به سایر مغز‌ها و دانه‌ها در خود دارد.

قهوه

کافئین موجود در قهوه به تقویت عملکرد کلی مغز کمک می‌کند. قهوه هم‌چنین منبعی غنی از آنتی اکسیدان است که [با افزایش سن]از سلامت مغز محافظت می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف مادام‌العمر قهوه می‌تواند خطر زوال شناختی و بیماری آلزایمر را کاهش دهد.

با این وجود، در مصرف قهوه زیاده‌روی نکنید، چرا که کافئین می‌تواند چرخه خواب را مختل کند.

پرتقال

پرتقال سرشار از ویتامین C است و در بهبود توانایی‌های شناختی و تقویت سلامت مغز نقش دارد. ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است که از سلول‌های مغز در برابر آسیب‌های ناشی از بالا رفتن سن محافظت می‌کند. هم‌چنین این ویتامین به پیشگیری از اختلالات روانی مانند افسردگی، اضطراب و اسکیزوفرنی کمک می‌کند. برخی از منابع سرشار از ویتامین C عبارتند از: کیوی، گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای، سیب زمینی، انبه، آناناس.

دیگر خبرها

  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • برد خفیف النصر در شب فرصت‌سوزی‌های رونالدو
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • صعود سخت سپاهان با پیروزی خفیف برابر استقلال ملاثانی
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند
  • خروج تدریجی سامانه بارشی از گلستان تا فردا