Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@02:57:52 GMT

کووید ۱۹ خفیف با ایمنی طولانی مدت آنتی بادی همراه است

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۲۷۴۰۲

کووید ۱۹ خفیف با ایمنی طولانی مدت آنتی بادی همراه است

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، محققان دانشگاه واشنگتن مشاهده کردند افرادی که مبتلا به نوع خفیف کووید ۱۹ شده بودند دارای محافظت طولانی مدت آنتی بادی در مقابل بیماری در آینده بودند.

بر اساس مطالعه محققان، ماه‌ها پس از بهبودی از موارد خفیف کووید ۱۹، هنوز افراد دارای سلول‌های ایمنی در بدن خود هستند که آنتی بادی علیه ویروس عامل کووید ۱۹ تولید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چنین سلول‌هایی می‌توانند برای یک عمر باقی بمانند.

«علی البدی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «پایین آمدن سطح آنتی بادی پس از عفونت حاد طبیعی است، اما به صفر نمی‌رسد. در اینجا، ما سلول‌های تولیدکننده آنتی بادی را در افراد ۱۱ ماه پس از اولین علائم پیدا کردیم. این سلول‌ها تا پایان عمر زنده خواهند ماند و آنتی بادی تولید می‌کنند که شواهد مهمی برای ایمنی طولانی مدت است.»

در طی یک عفونت ویروسی، سلول‌های ایمنی تولیدکننده آنتی بادی به سرعت تکثیر شده و در خون گردش می‌کنند و باعث افزایش شدید سطح آنتی بادی می‌شوند. پس از برطرف شدن عفونت، بیشتر این سلول‌ها از بین می‌روند و سطح آنتی بادی خون کاهش می‌یابد. جمعیت کوچکی از سلول‌های تولیدکننده آنتی بادی، به نام سلول‌های پلاسمای با طول عمر بالا، به مغز استخوان رفته و در آنجا مستقر می‌شوند، تا به طور مداوم میزان پایین آنتی بادی را در جریان خون ترشح کنند و در برابر مواجهه با ویروس دیگر نقش حفاظتی ایجاد نمایند.

در این مطالعه، از ۷۷ شرکت کننده مبتلا به نوع خفیف کووید ۱۹ در فواصل ۳ ماهه بعد از ابتلاء به اولین عفونت نمونه خون گرفته شد.

همانطور که انتظار می‌رفت، سطح آنتی بادی در خون شرکت کنندگان در چند ماه اول پس از ابتلاء به عفونت به سرعت کاهش یافت و برخی از آنتی بادی‌ها حتی ۱۱ ماه پس از عفونت قابل تشخیص بودند.

به گفته البدی: «افرادی که موارد خفیف کووید ۱۹ را دارند، دو تا سه هفته پس از عفونت ویروس از بدن شأن پاک می‌شود، بنابراین هفت یا ۱۱ ماه پس از عفونت هیچ ویروسی قادر به پاسخ ایمنی فعال نخواهد بود. این سلول‌ها تقسیم نمی‌شوند. فقط در مغز استخوان بوده و آنتی بادی ترشح می‌کنند. آنها از زمان برطرف شدن عفونت این کار را انجام داده و به طور نامحدود ادامه خواهند داد.»

به عقیده محققان، افراد مبتلا به عفونت دارای ایمنی طولانی مدت خواهند بود.

کد خبر 5220745

منبع: مهر

کلیدواژه: کووید 19 ویروس کرونا آنتی بادی واکسن کرونا ویروس کرونا آمار کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی شیوع کرونا چاقی دانشگاه علوم پزشکی تهران علیرضا زالی ستاد ملی مقابله با کرونا زایمان اهدای عضو افزایش جمعیت بیمارستان میلاد سعید نمکی خفیف کووید ۱۹ سطح آنتی بادی پس از عفونت طولانی مدت سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۷۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای خانگی برای درمان معده‌دردهای خفیف

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز روش هایی وجود دارند که به کمک آنها می توانید درد شکم و معده خود را به سرعت کاهش دهید و احساس بهتری نسبت به خودتان داشته باشید. در ادامه با برخی از این راهکارها آشنا شوید.

بیشتر بخوانید: دم‌کرده گیاه دم‌شیر چه فوایدی دارد؟ آب

زمانی که معده درد دارید، اولین چیزی که باید بنوشید یک لیوان آب است. کم آبی یکی از علل شایع معده درد است و آبرسانی مجدد سریعترین راه برای رفع آن است.

درد شکمی مرتبط با کم آبی (DROP) زمانی رخ می دهد که دستگاه گوارش مایع کافی نداشته باشد. بدن برای هضم غذا به آب نیاز دارد. حتی کم آبی خفیف می تواند روند گوارش را مختل کند و باعث گرفتگی شکم، حالت تهوع و یبوست شود.

اگر اسهال دارید، نوشیدن آب بسیار مهمتر است. اسهال می تواند باعث کم آبی بدن و تداوم درد شکم شود. برای کنترل حالت تهوع جرعه جرعه های کوچک آب با دمای اتاق بنوشید.

زنجبیل

زنجبیل یک ریشه معطر است که قرن هاست برای درمان ناراحتی معده، حالت تهوع و استفراغ استفاده می شود.

زنجبیل به صورت عصاره، تنتور، قرص، مکمل و چای موجود است، اما می‌تواند به صورت خام نیز برای تسکین علائم گوارشی استفاده شود. برخی از افراد از ریشه خام آن برای تهیه چای زنجبیل استفاده می کنند، در حالی که برخی دیگر تکه هایی از زنجبیل تازه پوست کنده را برای کمک به کاهش حالت تهوع می جوند.

برخی دیگر معتقدند که دمنوش زنجبیل در صورت سوء هاضمه می تواند به آروغ زدن کمک کند، در حالی که برخی دیگر از زنجبیل صاف برای رفع غرغر شکم یا ناراحتی معده استفاده می کنند.

عوارض جانبی مانند سوزش سر دل یا اسهال ممکن است رخ دهد اما معمولا خفیف هستند. در حالی که زنجبیل به طور کلی بی خطر در نظر گرفته می شود، اگر از داروهای ضد انعقاد (رقیق کننده های خون) مانند وارفارین استفاده کنید، می تواند خطر خونریزی و کبودی آسان را افزایش دهد.

چای بابونه

چای بابونه، می تواند برای درمان معده درد مفید باشد.

بابونه دارای خواص ضد التهابی است که ممکن است به کاهش شرایطی مانند گاستریت، گاستروانتریت، GERD و IBS که با التهاب مشخص می شوند، کمک کند.

بابونه همچنین حاوی ترکیبات گیاهی به نام پلی فنول است که تصور می شود دستگاه گوارش را آرام می کند و علائمی مانند سوء هاضمه، دردهای قاعدگی و استفراغ را کاهش می دهد.

نعناع تند

خانواده نعناع که شامل نعناع فلفلی ( Mentha × piperita ) می شود، می تواند برای تسکین معده درد بسیار مفید باشد.

نعناع حاوی ترکیبات فعال منتول و متیل سالیسیلات است که هر دو دارای اثرات ضد اسپاسم هستند که ناراحتی معده، حالت تهوع و گرفتگی عضلات را آرام می کند.

روغن نعناع رقیق شده در آب گاهی اوقات برای درمان ناراحتی معده ناشی از IBS، آنفولانزای معده و آلرژی های غذایی استفاده می شود، اما چای نعناع تهیه شده از گیاه خشک یا تازه ممکن است به همان اندازه موثر باشد.

نعناع همچنین به مایعات گوارشی به نام صفرا کمک می کند تا به راحتی در دستگاه گوارش حرکت کنند و به غذا اجازه می دهد سریعتر تجزیه شود. این وضعیت ممکن است به افراد مبتلا به یبوست غالب (IBS-C) که در آن درد معده با یبوست همراه است، کمک کند.

پد گرمایشی

پد حرارتی یا بطری آب گرم با شل کردن عضلات معده به تسکین معده درد کمک می کند و باعث شل شدن آنها می شود. این روش یک درمان رایج برای افراد مبتلا به دردهای قاعدگی است که مطالعات نشان داده است که می تواند درد و ناراحتی لگن را در دمای بین ۱۰۴ تا ۱۱۳ فارنهایت (۴۰ تا ۴۵ درجه سانتیگراد) کاهش دهد. اگرچه این مطالعات افرادی را که از پدهای گرمایشی به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت استفاده می کردند، مورد بررسی قرار داد، اما ممکن است با استفاده از گرما برای مدت زمان کوتاه تری احساس آرامش کنید.

پدهای گرم کننده نیز با کاهش گرفتگی و اسپاسم برای افراد مبتلا به IBS مفید هستند.

اگر پد گرم کننده ندارید، به سادگی گرفتن دوش آب گرم یا غوطه ور شدن در وان آب گرم می تواند تسکین مشابهی را ایجاد کند.

سرکه سیب

شواهدی وجود دارد که نشان می دهد سرکه سیب می تواند به کاهش درد معده مرتبط با گاستریت مزمن کمک کند. سرکه سیب همچنین حاوی پروبیوتیک هایی است که می تواند به عادی سازی محیط باکتریایی معده و کاهش نفخ، درد معده و رفلاکس معده ناشی از عفونت هلیکوباکتر پیلوری کمک کند.

با این گفته، سرکه سیب باید با آب رقیق شود تا از افزایش اسیدیته معده و بدتر شدن علائم GERD و زخم معده جلوگیری کند.

همچنین آدامس های سرکه سیب وجود دارد که می تواند به کاهش سوزش سر دل و رفلاکس اسید در افراد مبتلا به GERD کمک کند.

ورزش

بسته به علت، ورزش ممکن است به کاهش معده درد کمک کند. پیاده روی به هضم غذا کمک می کند، پریستالسیس را تقویت می کند و به رفع یبوست و گازهای به دام افتاده کمک می کند. دوچرخه سواری و شنا نیز مزایای مشابهی دارند.

اگر نمی توانید ورزش سنگین انجام دهید، سعی کنید در جای خود قدم بزنید یا راهپیمایی کنید. حرکات کششی، یوگا و تای چی نیز می توانند ناراحتی شکمی را کاهش دهند. حرکاتی که زانوهای شما را به قفسه سینه نزدیک می کند برای تسکین گرفتگی و درد گاز مفید است.

نفس عمیق

تمرینات تنفس عمیق نیز می تواند برای کاهش معده درد مفید باشد. تنفس دیافراگمی روده ها و معده را ماساژ می دهد و به کاهش گرفتگی شکم، نفخ، یبوست و فوریت کمک می کند. این کار را با فعال کردن پاسخ آرامش سیستم عصبی پاراسمپاتیک و آرام کردن دستگاه گوارش انجام می دهد.

تنفس دیافراگمی شامل باز کردن شکم به جای قفسه سینه هنگام تنفس است. برای تمرین:

یک دست را روی سینه و دست دیگر را روی شکم خود قرار دهید.

با شمارش چهار از طریق بینی نفس بکشید و احساس کنید شکمتان بالا می رود.

نفس خود را دو تا بشمارید.

به آرامی از طریق دهان نفس خود را با شمارش شش بیرون دهید.

چند دقیقه این تمرین را تکرار کنید.

پروبیوتیک‌ها

اگر اسهال دارید، ماست غنی از پروبیوتیک، کفیر یا مکمل ها را امتحان کنید. تحقیقات نشان می دهد پروبیوتیک ها می توانند به توقف اسهال ناشی از آنتی بیوتیک ها، عفونت ها، سندرم روده تحریک پذیر و سایر شرایط کمک کنند.

پروبیوتیک ها باکتری های مفیدی هستند که به طور طبیعی در دستگاه گوارش یافت می شوند. اسهال، گاز و نفخ می تواند زمانی رخ دهد که میکروبیوم روده تعادل نداشته باشد. خوردن غذاهای غنی از پروبیوتیک یا مصرف مکمل های پروبیوتیک می تواند به بازیابی تعادل و کاهش ناراحتی معده کمک کند.

منبع: همشهری

انتهای پیام/

کد خبر: 1228758 برچسب‌ها طب سنتی

دیگر خبرها

  • راهکارهای خانگی برای درمان معده‌دردهای خفیف
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • برد خفیف النصر در شب فرصت‌سوزی‌های رونالدو
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • سندرم ناخن زرد چیست؟