Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@21:54:47 GMT

رشد بار مصرف برق کرمان ۲۰ درصد افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۳۳۵۶۸

رشد بار مصرف برق کرمان ۲۰ درصد افزایش یافت

به گزارش ایرنا، محمدرضا حبیبی روز چهارشنبه در نشست شورای اداری استان کرمان افزود: افت ۳۵ درصدی ذخیره آب پشت سدها، افزایش چهار درجه ای دمای هوا، رشد مصرف بسیار بالا و کاهش تولید نیروگاه های برق منجر به فاصله میان تولید و مصرف در روزهای اخیر شد.

وی تصریح کرد: صنایع استان کرمان قابلیت مدیریت مصرف برق را دارند و عمده مصرف ما صنایع فولادی است که هماهنگی میان آنها موجب کاهش مصرف می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان کرمان تاکید کرد: برای مدیریت مصرف برق کاهش و تغییر ساعت کار ادارات انجام شد و در بخش کشاورزی نیز هماهنگ کردیم تا ساعت آبیاری کشاورزی به شب منتقل شود.

وی با اشاره به مصرف بالای برق در ارز دیجیتال اظهار داشت: واحد تولید ارز دیجیتال رفسنجان از ابتدای خرداد ماه با قطع برق از مدار خارج و تعطیل شده است.

حبیبی با بیان اینکه مدیریت مصرف برق بسیار مهم است افزود: تمام تلاش ما بر اینکه به سمت قطع اضطراری برق نرویم و بیمارستان ها و مراکز درمانی و مراکز حساس مجهز به دیزل ژانراتور باشند.

وی تصریح کرد: کاهش مصرف برق ساختمان‌های اداری، تنظیم وسایل سرمایشی روی ۲۶ درجه، استفاده از دور کند کولرهای آبی، استفاده از روشنایی روز و تنظیم وسایل سرمایشی روی ۲۶ درجه از جمله راهکارهای مدیریت مصرف برق است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان کرمان گفت: در راستای کاهش مصرف برق استفاده از کولر گازی تا ۱۵ شهریور در ساختمان های وزارت نیرو ممنوع اعلام شده است.

برچسب‌ها خبرگزاری جمهوری اسلامی شرکت برق منطقه ای کرمان کرمان مصرف بهینه برق قطع برق برق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خبرگزاری جمهوری اسلامی شرکت برق منطقه ای کرمان کرمان خبرگزاری جمهوری اسلامی شرکت برق منطقه ای کرمان کرمان مصرف بهینه برق قطع برق برق اخبار کنکور مدیریت مصرف برق استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۳۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم در ترکیه به ۷۰ درصد رسید

موسسه آمار ترکیه روز جمعه گزارش داد که تورم سالانه ترکیه در ماه آوریل به ۶۹٫۸ درصد رسیده است.

به گزارش اتاق ایران، براساس گزارش مرکز آمار ترکیه، بیشترین عوامل افزایش‌دهنده نرخ تورم در ماه آوریل در این کشور، افزایش قیمت مصرف‌کننده در بخش‌های مربوط به آموزش‌وپرورش با ۱۰۳٫۸۶ درصد جهش و هتل‌ها، کافه‌ها و رستوران‌ها با ۹۵٫۸۲ درصد افزایش نسبت به ماه مشابه در سال گذشته بوده است.

تورم ماهانه ترکیه هم ۳٫۱۸ درصد افزایش یافته است که افزایش قیمت نوشیدنی‌ها، تنباکو، هتل‌ها، کافه‌ها و رستوران‌ها بوده است.

نرخ تورم آوریل بالاترین افزایش سالانه از نوامبر ۲۰۲۲ را نشان می‌دهد، یعنی زمانی که تورم حدود ۸۵ درصد بود.

در حالی‌که نرخ افزایش تورم ماه آوریل بسیار قابل‌توجه به شمار می‌رود، اما این رقم کوچک‌تر از رقمی است که بسیاری از تحلیلگران انتظار آن را داشتند. بااین‌همه به گفته اقتصاددانان، امید به کاهش نرخ بهره بسیار دور است.

بانک مرکزی ترکیه با استناد به نیاز مستمر برای مقابله با افزایش تورم در این کشور، نرخ بهره اصلی خود را به ۵۰ درصد افزایش داده است. این بانک در ماه مارس اعلام کرد که تا زمانی که کاهش قابل‌توجه و پایدار در روند زیربنایی تورم ماهانه مشاهده نشود، موضع پولی فشرده حفظ خواهد شد.

لیام پیچ، اقتصاددان ارشد بازار‌های نوظهور در کاپیتال اکونومیکس باور دارد که افزایش اندکی کمتر از حد انتظار تورم ترکیه در آوریل به ۶۹٫۸ درصد سالانه (اجماع ۷۰٫۳ درصد) نشانه‌های دلگرم‌کننده‌ای است که فشار‌های قیمتی دوباره کاهش‌یافته است.

به گفته او این احتمال وجود دارد که تورم در نیمه دوم سال جاری کاهش یابد؛ اما نسبت به سرعت کاهش تورم ث، خوش‌بینی چندانی وجود ندارد. با این شرایط، انتظاری برای کاهش نرخ بهره توسط بانک مرکزی ترکیه تا سال آینده وجود نخواهد داشت.

دیگر خبرها

  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • کاهش ۲۸ درصدی مصرف انرژی با بهینه‌سازی موتورخانه‌ها
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • اشتباه قند خونی درباره دیابت
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • تورم در ترکیه به ۷۰ درصد رسید
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد