Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، نرگس یوسفی مسئول ورزش بانوان استان کرمانشاه با اشاره به توانمندی بانوان کرمانشاهی در حوزه ورزش، گفت : در حال حاضر پنج رئیس هیات ورزشی استان بانوان هستند که در حوزه فعالیت خود هم موفقیت‌های خوبی داشته اند.

او به ریاست یک زن بر هیات ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی هم اشاره کرد و گفت : باتوجه به اینکه گسترده فعالیت این هیات خانواده‌ها را در برمی گیرد، برای همین یک زن می‌تواند فعالیت‌های خوبی در این حوزه داشته باشد و جشنواره‌ها و برنامه‌های مهمی را اجرا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول ورزش بانوان استان با بیان اینکه با اجرای جشنواره‌ها و برنامه‌های ورزشی در سطح روستا می‌توان استعداد‌های ورزشی این مناطق بویژه در بین دختران و زنان را شناسایی کرد، افزود: دختران بسیار توانند و مستعدی در روستا‌ها داریم، اما باید با آن‌ها کار کرد و تاکتیک‌ها و تکنیک‌ها را به آن‌ها آموزش داد تا در نهایت ملی پوشانی بین آن‌ها داشته باشیم.

او با تاکید براینکه چنین ظرفیت‌هایی باید با برنامه ریزی جذب شوند، افزود: سوسن رشیدی از قهرمانان کیک بوکسینگ استان نمونه‌ای از چنین ظرفیت‌هایی بود که در روستا‌ها شناسایی شد. البته سوسن رشیدی‌های زیاد دیگری در روستا‌ها داریم که باید آن‌ها را شناسایی کنیم.

یوسفی با بیان اینکه باید زنان را در روستا‌ها به سمت ورزش کشاند، ادامه داد: یکی از بهترین فضا‌هایی که بانوان روستایی می‌توانند در آن ورزش کنند، خانه‌های ورزش روستایی است که تاکنون در ۲۳۸ روستای استان راه اندازی شده اند.

او به کمبود مربیان زن در رشته‌های بومی محلی هم اشاره کرد و گفت: می‌توانیم به صورت منطقه‌ای کلاس‌ها و کارگاه‌های مربیگری این رشته‌ها را برای بانوان برگزار کنیم تا در همه شهرستان‌ها این ظرفیت را داشته باشیم.

مسئول ورزش بانوان استان از برنامه ریزی برای اجرای چند طرح ملی در کرمانشاه هم خبرداد و گفت: متأسفانه این برنامه‌ها که از قبل طراحی شده اند، به دلیل شیوع بیماری کرونا نه تنها در کرمانشاه بلکه در سایر مناطق کشور هم به مرحله اجرا نرسیدند.

او یکی از این طرح‌ها را طرح قامت سنجی زنان روستایی اعلام کرد و افزود: تاکنون سه مرحله از این طرح در استان اجرا شده و برای برگزاری مرحله چهارم آن منتظر فروکش شدن بیماری کرونا هستیم، چراکه برای ما مشخص می‌کند زنان روستایی از نظر ساختار قامتی و اسکلتی چه مشکلاتی دارند و برنامه‌های ورزشی مناسب به آن‌ها ارائه می‌شود .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انجمن های ورزشی جنجال ورزشی رقابت های بین المللی رقابت های کشوری ورزش بانوان روستا ها برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۴۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سال ۱۴۰۲ در ورزش خراسان رضوی چه گذشت؟

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی در خصوص عملکرد ورزش استان در سال ۱۴۰۲ به سوالات ایسنا پاسخ داد.

 علیرضا تاج فیروز، مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی با حضور در دفتر ایسنا، درباره عمده فعالیت‌های سال ۱۴۰۲ حوزه ورزش استان، اظهار کرد: در مجموع حدود ۲۷۰ ورزشکار سازمان یافته دارای کارت بیمه ورزشی در استان داریم که حدود ۱۵۵ هزار نفر از این تعداد را آقایان و حدود ۱۱۵ هزار نفر را بانوان تشکیل می‌دهند. ۵۳ هیأت فعال استانی و ۷۶۵ هیأت فعال شهرستانی داریم، همچنین در سال گذشته ۱۱ مجمع انتخاباتی هیأت‌های ورزشی برگزار شده است؛ البته از آنچه باید بسیار عقب هستیم، و حدود ۲۰ هیأت به سرپرستی اداره می‌شود که برای ورزش استان خوب نیست.

وی درباره دعوت ورزشکاران استانی به تیم‌های ملی در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: ۸۰ نفر از آقایان و ۷۱ نفر از بانوان استان در رشته‌های مختلف ورزشی به تیم‌های ملی دعوت شدند و تعداد ورزشکارانی که پس از دعوت، به عضویت تیم ملی درآمدند ۳۵ نفر از آقایان و ۵۲ نفر از بانوان هستند. همچنین از میان ‌مربیان عضو تیم ملی، ۴ نفر آقا و ۳ نفر خانم، داورهای اعزامی به مسابقات بین‌المللی ۲ نفر آقا و ۴ نفر خانم  و مربیان و سرپرستان اعزامی به مسابقات بین‌المللی ۸ نفر آقا و ۳ نفر خانم هستند.

تاج فیروز ادامه داد: در مسابقات لیگ و قهرمانی کشور، ۵۴ مسابقه در بخش آقایان و ۲۴ مسابقه در بخش بانوان به میزبانی خراسان رضوی در سال گذشته برگزار شده است. همچنین ۶۲ اعزام به مسابقات لیگ قهرمانی کشور در قسمت آقایان، ۱۲۰ نفر خانم‌ها و ۱۳ نفر آقایان و ۲۴ نفر بانوان به مسابقات بین‌المللی اعزام شدند. علاوه بر آن در اردوی تیم‌های ملی رشته‌های مختلف ۲ میزبانی در بخش آقایان و یک میزبانی در بخش بانوان را داشتیم و ۱۴۰ مسابقه استانی در بخش آقایان و ۶۳ مسابقه در بخش بانوان در سال گذشته برگزار کردیم.

وی درباره مدال‌های کسب شده استان در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در مسابقات کشوری ۲۲ مدال را آقایان و ۱۱۶ مدال را بانوان و در مسابقات بین‌المللی ۲۱ مدال در بخش آقایان و ۳۵ مدال در بخش بانوان کسب شده است.

تقدیر از مدال‌آوران مسابقات آسیایی و پارا آسیایی

تاج فیروز با اشاره به برگزاری رویداد بازی‌های آسیایی و پارا آسیایی سال گذشته گفت: خراسان رضوی در بخش پارا آسیای بسیار موفق بود و خانم‌ها بسیار موفق‌تر از آقایان بودند. شاخص آن خانم صفایی شطرنج‌باز است که به تنهایی با کسب دو مدال طلا، جدول مسابقات پارا آسیایی را به هم ریخت و رتبه ایران را از سوم به دوم تغییر داد. شاید اقداماتی چون حضور مسئولان ورزش استان و تقدیر از ورزشکاران در اردوی ورزشکاران پارا آسیایی در افزایش روحیه و نشاط ورزشکاران بی‌تأثیر نبوده باشد.

وی به تقدیر اداره کل ورزش و جوانان از ورزشکاران مدال‌آور در این مسابقات اشاره و بیان کرد: به نفرات اول مسابقات، مبلغ ۷۰ میلیون تومان و به کسانی که مدال نقره دریافت کردند، ۵۰ میلیون تومان و برای برندگان مدال برنز مبلغ ۳۰ میلیون تومان هدیه تقدیم شد. همچنین از سوی دفتر مقام معظم رهبری هدایایی برای مدال‌آوران در نظر گرفته شد و در آنجا نیز خانم صفایی بالاترین هدیه (تعداد ۵ سکه بهار آزادی) را در میان مدال‌آوران از ایشان دریافت کردند. همچنین در ۲۰ اردیبهشت‌ماه مراسم تجلیلی از مدال‌آوران ۱۴۰۲ خواهیم داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • استان خوزستان ۴۰۳۹ روستا دارد
  • روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد
  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • آغاز اجرای طرح بانوی توانا در یزد
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • در سال ۱۴۰۲ در ورزش خراسان رضوی چه گذشت؟