Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، ایرج کارخایی ظهر امروز در جلسه کمیته پدافند زیستی ستاد استانی مقابله با کرونا به در سالن جلسات ساختمان معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان اظهار کرد: شهرداری‌های این استان همگام با دیگر دستگاه‌ها در مدت همه‌گیری کرونا اقدامات و تلاش‌های خوبی در امر مبارزه با این بیماری داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: شهرداری‌ها برای حفظ سلامت شهروندان و جلوگیری از هرگونه وقفه در خدمت‌رسانی به آنان در چارچوب اصول و پدافند غیرعامل در مراحل مختلف با ضدعفونی کردن معابر و محل‌های پرتردد، ناوگان حمل و نقل و رعایت شئونات بهداشتی همکاری و همیاری خوبی در راستای تدابیر ستاد مقابله با کرونا در استان داشتند.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان گفت: از اقدامات مهمی که در کمیته پدافند زیستی استان پیگیری می‌شود، ساماندهی زباله‌گردها، فرهنگ‌سازی برای تفکیک زباله‌های عفونی و غیرعفونی، جمع‌آوری و دفن اصولی زباله‌ها در شهرها، رعایت اصول بهداشتی در آرامستان‌ها بود که شهرداری‌ها در این زمینه اقدامات خوبی ارائه کردند.

کارخایی اضافه کرد: در کنار این اقدامات، رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اماکن، مراکز و سازمان‌های وابسته به شهرداری هم بسیار مهم است که در طرح کنترل هوشمند مبتلایان این موضوع موردتوجه قرار گرفت.

وی بیان کرد: با توجه به اعلام وزارت بهداشت که بیماران زیادی نقض دوران قرنطینه کرده‌اند و هر بیمار کرونایی می‌تواند تعدادی از افراد جامعه را مبتلا کند، ضرورت اجرا و عملیاتی شدن این طرح بسیار مهم و الزامی است.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان افزود: بر اساس این طرح از ورود و ارائه خدمات به افراد مبتلا به کرونا از طریق اپلیکیشن ماسک که بیماری آنها مثبت نشان داده می‌شود، در کلیه دستگاه‌های اجرایی استانی، شهرستانی، سازمان‌ها، بانک‌ها و فروشگاه‌های بزرگ، شرکت‌های مسافربری، راه آهن، دفاتر فروش بلیط و دفاتر پیشخوان و خدمات الکترونیکی به‌خصوص در شهرداری‌ها و واحدهای وابسته جلوگیری می‌شود.

کارخایی عنوان کرد: بر اساس بازرسی و ارزیابی انجام پذیرفته، ۸۰ درصد دستگاه‌های اجرایی با نصب اپلیکیشن ماسک طرح کنترل هوشمند مبتلایان به کرونا را اجرا می‌کنند و انتظار می‌رود دیگر ادارات به‌خصوص شعبات بانک‌ها و فروشگاه‌های بزرگ جهت اجرای آن اهتمام بیشتری داشته باشند.

وی گفت: در این زمینه با توجه به مکاتبات و ابلاغیه‌های مختلف انتظار می‌رود شهرداری‌های استان سمنان که در خط مقدم خدمات‌رسانی به شهروندان هستند، در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی و در جهت سلامت عموم شهروندان و سلامتی مجموعه کادر پرسنلی و خدمات‌رسان اجرای این طرح را با اولویت در دستور کار قرار دهند.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان بیان کرد: در استان سمنان با تلاش کادر درمانی و بهداشتی و همکاری شایسته مردم شاهد روند نزولی فراگیر کرونا هستیم که برای پایداری و ثابت بودن آن و عبور کامل از موج همچنان نیازمند افزایش نظارت‌ها و بازدیدها از سوی دستگاه‌ها و اجرای مسائل بهداشتی در جامعه توسط مردم هستیم.

کارخایی تصریح کرد: آنچه در این شرایط و پس از کاهش بیماری و عبور از موج چهارم بسیار مهم و باعث نگرانی است، غفلت و عادی‌انگاری در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی است که منتج به ازسرگیری چرخش ویروس خواهد شد.

وی ادامه داد: تجربه نشان داده رابطه مستقیم و معناداری میان کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی و افزایش بیماری، افزایش تعداد مراجعه‌کنندگان و موارد مثبت و بستری‌ها در مراکز درمانی وجود دارد.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان گفت: مبارزه با بیماری کرونا همچنان ادامه دارد و باید با تقویت و استمرار همکاری‌های متقابل مردم و دستگاه‌های مختلف با حوزه بهداشت و درمان و عمل به توصیه‌های بهداشتی و پرهیز از هرگونه عادی‌انگاری، حفظ فاصله اجتماعی و ماسک زدن شرایط برای افزایش و شیوع مجدد بیماری فراهم نشود.

کارخایی خاطرنشان کرد: امید است با همدلی، انسجام بیشتر و همکاری کلیه دستگاه‌های اجرایی، فرمانداری‌ها و شهرداری‌های استان سمنان گام‌های مؤثرتری در امر مبارزه با ویروس کرونا برداشته شود.

در این جلسه که به‌صورت ارتباط ویدئوکنفرانس با شهرداری‌های استان سمنان صورت گرفت، اقدامات و فعالیت‌های شهرداری‌ها در خصوص مقابله و پیشگیری از ویروس کرونا به‌خصوص اجرای طرح کنترل هوشمند مبتلایان به کرونا موردبحث و بررسی قرار گرفت.

یکی از راهکارهای پیشگیری و مقابله با کرونا که در این کمیته پیگیری می‌شود، جلوگیری و عدم ارائه خدمات به افراد مبتلا به کرونا است که باید دوران قرنطینه را در منزل یا در مراکز درمانی سپری کنند و این موضوع در جهت شیوع و گسترش بیماری بسیار مهم است.

در این جلسه مطرح شد که شرایط کرونا همچنان می‌تواند شکننده باشد، در این شرایط پس از فروکش موج نباید رعایت پروتکل‌های بهداشتی کنار گذاشته شود.

انتهای پیام/۲۵۶۸/س/

منبع: فارس

کلیدواژه: سمنان مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان کنترل هوشمند مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان رعایت پروتکل های بهداشتی کنترل هوشمند مبتلایان دستگاه های اجرایی استان سمنان شهرداری ها دستگاه ها بسیار مهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۴۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، یوسف مغروری، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز در خراسان شمالی با گرامی‌داشت روز شوراها اظهار کرد: بودجه مصوب شهرداری بجنورد در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۴۲۰ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۶۵۰ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۸۹۴ میلیارد تومان بوده و برای سال ۱۴۰۳ نیز یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان مصوب شده است.

وی عنوان کرد: تحقق بخش قابل توجهی از بودجه مصوب سال ۱۴۰۳ در گرو اخذ مطالبات شهرداری بجنورد از دستگاه‌های اجرایی استان همچنین از محل اوراق مشارکت، جلب و جذب سرمایه گذاران، اختصاص اعتبارات دولتی همچنین صدور پروانه‌های ساختمانی است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بجنورد خاطرنشان کرد: تحقق اخذ مطالبات شهرداری بجنورد از دستگاه‌های اجرایی استان که به مبلغ ۳۵۰ میلیارد تومان است به همراهی دستگاه‌های اجرایی ذی ربط به ویژه اداره‌کل اقتصاد و دارایی استان بستگی دارد.

وی افزود: با این وجود، متاسفانه دستگاه‌های اجرایی ذی ربط و اداراه‌کل اقتصاد و دارایی در استان، تسویه این مطالبات را جدی نمی‌گیرند.

در عین حال، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بجنورد بیان کرد: برای ارتقای شاخص‌های عمران شهری در شهر بجنورد از جمله در زمینه انجام آسفالت معابر و بهسازی آسفالت معابر این شهر به تامین ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا شهر بجنورد به میانگین شاخص‌های توسعه عمران شهری کشور نزدیک شود.

وی در خاتمه به اختصاص ۸.۸ هکتار زمین در منطقه گلستان شهر بجنورد از سوی اداره‌کل راه و شهرسازی استان به شهرداری بجنورد در راستای ارائه خدمات شهری توسط شهرداری بجنورد به این منطقه مسکونی از مسکن مهر مرکز استان نیز اشاره کرد.

مغروری گلایه کرد: متاسفانه زمین اختصاص یافته دارای معارض است.

خبرنگار:سمانه قهرمانی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228974 برچسب‌ها بجنورد سازه های عمرانی بودجه

دیگر خبرها

  • دستگاه های اجرایی البرز به حالت آماده باش درآمدند
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند
  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • سمنان در اجرای سازوکار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی است
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی