Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار یدالله جوانی با اشاره به مساله انتخابات و مشارکت حداکثری مردم، گفت: فلسفه وجودی انتخابات در صحنه بودن مردم است لذا شورای نگهبان به سهمیه‌بندی‌ها و سلایق کاری ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سردار یدالله جوانی سلسله عصر امروز در نشست‌ بصیرتی و روشنگری انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در مازندران با اشاره به مساله انتخابات و مشارکت حداکثری مردم، اظهار کرد: فلسفه وجودی انتخابات در صحنه بودن مردم است لذا شورای نگهبان به سهمیه‌بندی‌ها و سلایق کاری ندارد و در فلسفه شورای نگهبان نیست بلکه طبق صلاحیت‌ها، شرایط و ویژگی‌های افراد را بررسی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: به گفته فقها  و حقوقدانان شورای نگهبان که ما کاری به گرایش‌های سیاسی فرد نداریم، بلکه پیشینه، سابقه و عملکرد آن فرد را طبق قانون اساسی و قانون انتخابات بررسی کرده و طبق ملاک  و معیار قانونی گفته می‌شود آیا  آن فرد در حد ریاست جمهوری است یا خیر.

معاون سیاسی سپاه پاسداران با بیان اینکه نباید مشارکت مردم در انتخابات را  به کارویژه‌های شورای نگهبان گره زد، افزود: شورای نگهبان باید به وظیفه خود عمل کند لذا  نمی‌توان گفت، مشارکت تنها به نوع افراد در صحنه بستگی دارد بلکه  مهم‌ترین عامل در مشارکت طبق نظرسنجی‌ها، عملکرد و مشکلاتی است که مردم درگیر آن  هستند و دشمن هم در تلاش برای ایجاد ناامیدی  است.

این مسؤول در بخش دیگری از سخنان خود به شبهه‌افکنی شبکه‌های معاند علیه سپاه هم پرداخت و گفت: اینکه شبکه‌های معاند و بیگانه سپاه را مورد حمله و هجمه قرار می‌دهند و می‌گویند که سپاه در انتخابات دخالت می‌کند در وهله اول باید گفت، انتخابات ایران  چه ربطی به شما‌ها دارد، و درثانی مساله ورود سپاه به انتخابات در راستای مصالح  و منافع کشور است، لذا این ورود از جنس احزاب و گروه‌های سیاسی نیست بلکه دعوت مردم به حضور و مشارکت است.

سردار جوانی تصریح کرد: سپاه پاسداران طبق دکترین سیاسی خود به هیچ عنوان ورود مصداقی در انتخابات ندارد و این دروغ محض است که می‌گویند سپاه کاندیدا دارد، چرا که حرف ناروا و نادرستی است. سپاه در حوزه عمل سیاسی محدوده‌هایی را تعریف کرده است و هر کسی هم از این حریم‌ها خارج شد با آن برخورد کرد.

وی با تصریح بر اینکه دشمن به دنبال ایران ضعیف است، گفت: دعوت مردم به مشارکت حداکثری در انتخابات، فراخوانی، تبیین ملاک‌ها و معیارها، و حضور در صحنه مردم، یک ایران قوی را رقم می‌زند لذا اینکه سپاه از مردم دعوت می‌کند در صحنه انتخابات حضور پیدا کنند، به معنای دخالت در انتخابات نیست چرا که سپاه به دنبال تامین منافع و مصالح کشور است.

معاون سیاسی سپاه پاسداران در پاسخ به این سوال که چرا عده‌ای  از مسؤولان که در سیستم اجرایی و تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری بودند زمانی که نتایج انتخابات و احراز صلاحیت به نفع آنها نیست خود را در قالب اپوزیسیون نشان می‌دهند، اضافه کرد: این مسئله عمومیت ندارد که بگوییم هر کسی مسؤول بوده و وارد صحنه انتخابات شده است، اگر احراز صلاحیت نشد در جایگاه اپوزیسیون قرار گرفت، چرا که تناسب احراز صلاحیت  به این معنی نیست که آن شخص رد صلاحیت شده باشد و نمیتواند در جایی مدیر باشد، بلکه در پست ریاست جمهوری توانمندی‌ها، مدیریت، ایده‌ها، برنامه‌ها و مجموعه‌ای از ویژگی‌ها هست لذا فردی که واجد این شرایط نیست احراز صلاحیت نمی‌شود.
 
این مسؤول  در ادامه به  برخی نامزد‌ها هم اشاره کرد و اظهار کرد: برخی نامزد‌ها هوشمندانه نظر شورای نگهبان را پذیرفتند، اما در مقابل برخی می‌گفتند اگر ما تائید نشویم این انتخابات را قبول نداریم که این افراد فکر می‌کنند قدرت ارث پدری آن‌ها است و باید برای همیشه در این سمت باشند که  منشا  این رفتار هوا‌های نفسانی، قدرت طلبی و خودخواهی است.

سردار جوانی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه اگر کسی دم از مردم می‌زند  باید تابع ولایت فقیه باشد، یادآور شد: حاج قاسم خود را فدای ملت، انقلاب و اسلامی کرد لذا باید به نگاه حاج قاسم نسبت به رهبری توجه کرد که مهمترین شئون عاقبت به خیری، رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با حکیمی است که امروز سکان انقلاب را به دست دارد.
 
وی با اعلام اینکه باید به مرجعیت شورای نگهبان توجه داشته باشیم، افزود: خود شورای نگهبان می‌گوید من مجمع تشخیص مصلحت نظام نیستم، لذا راه‌های دیگری مثل حکم حکومتی است که این حکم حکومتی هم جنبه قانونی دارد.
 
معاون سیاسی سپاه پاسداران با اشاره به بیانات امام راحل درباره کسانی که قانون را قبول ندارند، تصریح کرد: گروه‌ها، احزاب، جریان ها به قانون تن بدهند و  همه باید تسلیم قانون باشیم، چون حکمرانی تعالی بخش با محوریت قانون تحقق پیدا می‌کند و عمدتا اگر جایی مشکلی ایجاد شد به دلیل این بود که قانون را با منافع خود سازگار ندیدند و با قانون مقابله کردند.
 
سردار جوانی در ادامه سخنان خود در پاسخ به این شبهه که در این چهل ساله انقلاب چه گره‌ای از مشکلات مردم باز شد و چه تضمینی است که انتخابات مشکلات مردم را رفع کند، افزود: اینکه می‌گویند در این چهل سال انقلاب گره‌ای از مشکلات مردم باز نشد، یک قضاوت نادرستی است لذا اگر انقلاب را  با چهل سال پیش مقایسه کنیم، خدمات‌دهی به مردم و پیشرفت‌ها قابل مقایسه نیست.

وی به القاءسازی دشمن مبنی بر اینکه انقلاب کاری نکرد، گفت: این القائات با  واقعیت همخوانی ندارد چرا که موفقیت‌ها، پیشرفت‌ها، خدمات و امکانات زیاد است.

معاون سیاسی سپاه پاسداران در ادامه افزود: یک‌سری مشکلات وجود دارد مثلا در توزیع، عدالت وجود ندارد یا در مبارزه با فساد جدیت لازم را نداشتیم و یا  در اشتغال اهتمام لازم نبود که همه این‌ها باید رفع شود.

این مسؤول به صحنه آمدن مردم در انتخابات و انتخاب درست را مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: مردم باید ببینند کدام کاندیدا برنامه بهتر و عزم جدی‌تری برای رفع مشکلات دارد. کدام مدیری روحیه جهادی و انقلابی دارد و اهل میدان مبارزه با فساد و بی‌عدالتی است لذا هر چه این نگاه در بین مردم تقویت شود، مشکلات هم برطرف خواهد شد.

سردار جوانی در پایان سخنان خود با تصریح بر اینکه در تمامی کشور‌ها مشکلات است و برطرف کردن  مشکلات هم با توجه به امکانات و توانمندی‌ها قابل حل است، گفت: همه کارشناسان دنیا بر این عقیده هستند که با یک مدیریت صحیح میتوان بر مشکلات فائق آمد لذامردم باید بدانند گره گشا خودشان هستند یعنی گره گشایی به دست مردم است که با انتخاب دولت تحول‌آفرین و  اهل میدان و در صحنه، مشکلات حل می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: معاون سیاسی سپاه پاسداران احراز صلاحیت شورای نگهبان سردار جوانی سخنان خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۵۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صیانت از آرای مردم گنبدکاووس با ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده

ایسنا/گلستان رئیس هیات نظارت بر انتخابات گلستان از به کارگیری ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده برای نظارت بر دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در گنبدکاووس خبر داد.

حمیدرضا بهمنی‌نژاد روز سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به حساسیت برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، برای حفاظت و حراست از آرای مردم گنبدکاووس ۷۰۰ نفر به عنوان ناظر انتخاباتی، دوره‌های ویژه را آموزش دیدند.

وی  با بیان اینکه مهمترین اصل برای برگزاری انتخابات دور دوم، تشویق و ترغیب مردم به حضور در انتخابات مانند دور اول است افزود: در گلستان فقط انتخابات در گنبدکاووس به دور دوم کشیده شده است که روز جمعه ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود.

رئیس هیات نظارت بر انتخابات گلستان افزود: استان گلستان دارای ۶ حوزه انتخابیه با هفت نماینده در مجلس است و اعتبارنامه ۶ منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی نیز تائید شد.

این مقام مسئول بیان کرد: طبق قانون اساسی، کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس شرکت کنند که در مرحله اول نیز در این شهرستان رای دادند و یا به دلایلی نتوانستند در انتخابات دور اول شرکت کنند.

به گزارش ایسنا، انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ حوزه انتخابیه گنبدکاووس برای تعیین نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی پس از به‌ حدنصاب نرسیدن آرای نامزدها به دور دوم کشیده شد و «قرجه طیار» و «عبدالحکیم آق‌ارکاکلی» در مرحله دوم انتخابات برای کسب کرسی نمایندگی تلاش می‌کنند.

در مرحله اول انتخابات، طیار ۲۱ هزار و ۸۶۱ رای و آق‌ارکاکلی ۲۰ هزار و ۵۵۹ رای کسب کردند. حوزه انتخابیه شهرستان‌ گنبدکاووس با افزون بر ۴۰۰ هزار نفر جمعیت، یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صیانت از آرای مردم گنبدکاووس با ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده
  • رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • شوراها در تاثیرگذاری مردم در سرنوشت خود تاثیرگذار هستند
  • از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شورا‌های در رفع مشکلات مردم استفاده می‌کنیم
  • آسیب‌ها و مشکلات لرستان باید به‌تدریج رفع شوند
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • هم‌افزایی با دهیاران و شورای روستا راه‌حل غلبه بر مشکلات